Продається світла та простора трикімнатна квартира з функціональним плануванням, яка має три окремі кімнати, дві з яких мають вихід на засклений балкон, окрему кухню, розділений санвузол та прихожу. Квартира обладнана всією необхідною технікою і меблями за домовленістю. У пішій доступності від будинку розташовані різні продуктові та будівельні магазини, лікарня, районна поліклініка, дитячі садочки, школи, сквер із озером, парки, кав’ярні й ресторани. Транспортна інфраструктура дуже зручна: зупинки громадського транспорту, автобуси, маршрутки та трамваї. Швидкісні трамваї європейського зразка забезпечують швидкий доступ до станцій метро. Будинок розташований у затишному та спокійному районі з гарною зеленою зоною та двором, де є сквер і достатньо місця для паркування автомобіля. Поруч також є стоянка для авто. Ця квартира ідеально підходить для комфортного життя сімї завдяки розвиненій інфраструктурі та чудовій транспортній розвязці.

Симиренка вул., 22г

Без комісії, продаж 3к квартири. Святошинський район вул. Жуля Верна (Ромена Ролана) 13В поверх - 8 з 9 Загальна площа 59,6 м² житлова, 42 м² кухня 7 м² кв. Висота стелі – 2,5 м. Квартира під ремонт, що дасть вам змогу втілити свої мрії. У квартирі два заскляних балкона, вікна виходять на дві сторони будинку. Встановлені броньовані вхідні двері. Встановлені лічильники на воду та електрику. У будинку швидкісний ліфт. Поруч Фора, Ашан, продуктовий ринок, шпалерний ринок, Епіцентр, школа №76 та №222, басейн, 2 садки в 200м. Новий дитячий майданчик. Кафе та ресторани. Магазини, аптеки, банки. Найкраще місце на Борщагівці. У пішій доступності парк Совки та зупинка громадського транспорту. До метро Житомирська та Академмістечко 15 хвилин на громадському транспорті. Якщо потрібні додаткові фото або відео, звертайтеся. Ціна 53.000у.о. без комісії для покупця

ексклюзив
Ромена Роллана бульв., 13в

БЕЗ %. Продам 3к квартиру на Борщагівці, бульв. Леся Курбаса, буд. 14-А. Прохання телефонувати з 9:00 до 00:00, а краще писати у телеграм чи вайбер, відповідаю протягом 10 хвилин. Швидка та безпечна угода! Документи повністю перевірені та підготовлені до продажу. В квартирі ніхто не прописаний. Власник в Україні. Розглянемо всі ваші пропозиції! Гарна та дуже тепла квартира, тихі та культурні сусіди! Комфортний 7-й поверх. Двостороння, не кутова, вікна на східну та західну сторони (комфортно влітку та тепло взимку). Загальна площа — 59.7 кв.м., житлова площа — 40.1 кв.м., кухня — 6.7 кв.м., роздільний санвузол, величезний балкон по всій довжині квартири. Встановлено лічильники на електроенергію (день/нічь, автоматична передача показників, значна економія), гарячу та холодну воду, будинковий лічильник на опалення. Квартира без меблів та техніки (встановлено тільки кондиціонер та бойлер), повністю готова до ремонту! Будинок 480 серії. Охайна прибудинкова територія. Біля дому дитячий майданчик. Зручне розташування, парковка та зупинки транспорту біля будинку, що створює додатковий комфорт для мешканців! Розвинута інфраструктура: до супермаркету Сільпо та АТБ — 10 хвилини пішки. ТЦ Квадрат — 10 хвилин пішки. Кафе, банки, аптеки, продуктові магазини — все це в пішому доступі. Спортивний клуб «Дії» — 15 хвилин пішки. Маршрутні таксі прямують до станцій метро: "Академмістечко", "Житомирська", "Святошин". Зупинка швидкісного трамваю "Жуля Верна" — 2 хвилини пішки. Парк "Юність" та парк "Інтернаціональний" просто через дорогу! Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Оперативно відповідаю у мессенджерах! За запитом надсилаю відеоогляд квартири! Ексклюзивний варіант, співпрацюю з колегами без дублювання реклами.

ексклюзив
Леся Курбаса просп. (50-річчя Жовтня), 14-А
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

• Без %. Согласны на безналичный расчет (по Постанове 280 и другие). • Продажа трехкомнатной квартиры, Новобеличи, ул. О. Булаховского 5-Б, Святошинский район, Академгородок. • S – 98,8 кв.м, жилая – 56,7 кв.м, коридор – 12,5 кв.м., кухня – 14,4 кв.м., • 15/17 этажного, каскадного дома. • Планировка смежно-раздельная, два застекленных балкона. Два санузла . Квартира в жилом состоянии. Мебель что на фотографиях, остается в квартире. • Дом находится в центре массива, рядом ТЦ («Фора», «Спорт-Лайф», кинотеатр), садики, две школы, современный стадионы, фитнесс клуб, супермаркеты. • Рядом лес, сквер с детской площадкой, купательные озера в пешей доступности. • Удобная транспортная развязка, до метро Академгородок 15 мин. ходьбы, 3 мин. езды • Стоимость квартиры 92000$. Без %. Звоните, просмотр в удобное для Вас время. • Без %. Согласны на безналичный расчет (по Постанове 280 и другие). • Продажа трехкомнатной квартиры, Новобеличи, ул. О. Булаховского 5-Б, Святошинский район, Академгородок. • S – 98,8 кв.м, жилая – 56,7 кв.м, коридор – 12,5 кв.м., кухня – 14,4 кв.м., • 15/17 этажного, каскадного дома. • Планировка смежно-раздельная, два застекленных балкона. Два санузла . Квартира в жилом состоянии. Мебель что на фотографиях, остается в квартире. • Дом находится в центре массива, рядом ТЦ («Фора», «Спорт-Лайф», кинотеатр), садики, две школы, современный стадионы, фитнесс клуб, супермаркеты. • Рядом лес, сквер с детской площадкой, купательные озера в пешей доступности. • Удобная транспортная развязка, до метро Академгородок 15 мин. ходьбы, 3 мин. езды • Стоимость квартиры 92000$. Без %. Звоните, просмотр в удобное для Вас время.

ексклюзив
Булаховського академіка вул., 5-Б

Продам 3-к квартиру метро Святошино Проєкт цегляного будинку з високими стелями та товщиною стіни 70 см що забезпечує тепло та комфорт у різні пори року. Нещодавно замінили вікна в усіх підʼїздах на металопластикові і це забезпечить збереження тепла взимку. Зроблений якісний ремонт в скандинавському стилі. Квартира не потребує додаткових вкладень. Дві окремі спальні та велика вітальня. Облаштована кухня Великий балкон 6 м та другий 3 м. Не перший та не останній поверх, 4/5 Навколо будинку в радіусі 1 км є все необхідне для життя. Школи та садочки. Стадіон та алея для спорту та прогулянок. Транспорт в усі сторони Києва. Метро в 5 хвилинах пішки. Супермаркети та ресторани. Відремонтоване укриття саме в цьому домі. Безпечний район на скільки це можливо в даний час. Телефонуйте, я максимально на звʼязку. БЕЗ КОМІСІЇ!

Авіаконструкторська  вул. (Вітрука генерала), 3/11

Можливий безготівковий розрахунок. Підходить під програму "Є-оселя" 3%, 7%, "Є-відновлення". Без комісії для покупця продам стильну трикімнатну квартиру в ЖК Академ-Квартал, провулок Приладний, 10-А, Святошинський район, ст.м. Академмістечко. Простора кухня-вітальня 29 кв.м, дві спальні, гардеробна кімната, дві лоджії, великий санвузол. Загальна площа 94,3 кв.м. Сучасний ремонт із якісних матеріалів, квартира укомплектована меблями й технікою (кухонна техніка Whirpool, сантехніка Grohe, кондиціонери Midea, міжкімнатні двері Polaris, вінілове покриття підлоги). Цілодобова охоронаї, консьєрж, закрита територія, спортивні та дитячі майданчики. Чудовий бонус - вид на неймовірні заходи сонця з вікна Вашої майбутньої квартири. Перегляд у зручний для Вас час.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Приладний пров., 10А

Курбаса 10а; 5/9 этажного; 62/41/7; комнаты раздельные; два огромных балкона( один застеклен и утеплен);санузел разд; душевая кабина; заменена проводка( электросчетчик день/ночь); тихое место; 50 метров парк Интернациональный; остановки маршруток и трамвая, ТЦ Квадрат, Лейпциг БЕЗ КОМИССИИ

Леся Курбаса просп. (50-річчя Жовтня), 10а

Пропонується на продаж чудова 3- кімнатна квартира, вул Махова ( Желудєва) 4 Б., розташована на 6/16 поверхового будинку, який був збудований 1985 року, серія будинку КТ-16-2. Квартира в гарному стані, кахель, паркет, свого часу замінювались труби. Кімнати роздільні, хол, роздільний санвузол, дві лоджії. В квартирі залишаються: меблі та побутова техніка в кухні ( варильна поверхня та духова шафа нові), двоспальне ліжко в спальні ( нове), меблі у вітальні та передпокою, два кондиціонери. Вікна виходять в спокійний, зелений двір. Охайне парадне, два ліфта, консьєрж. Розинена інфраструктура: дитячий садочок, школа, відділення банку, поряд зупинки громадського транспорту: маршрутки до метро Святошин, Академмістечко, Житомирська, Палац Спорту, 5 хвилин пішки до зупинки швидкісного трамвая, Ашан, продуктовий ринок. 65500

Махова вул. (Жолудева), 4 Б

Продається простора 3-кімнатна квартира за адресою місто Київ, Кольцова бульвар, 22. Квартира розташована на 1-му високому поверсі 9 поверхового будинку Кв Планування: простора вітальня, дві окремі спальні кімнати, велика кухня з усіма необхідними меблями та технікою, санвузол – роздільний. Особливості: квартира утеплена ззовні, розташування на 1-му поверсі зручне для сімей з маленькими дітьми або людей похилого віку. Інфраструктура: зручна транспортна розвязка, поруч зупинки громадського транспорту, кілька шкіл та дитячих садків, супермаркети, продуктові магазини та торгові центри, поліклініки, аптеки та медичні центри, парки, спортивні комплекси та зони відпочинку Ця квартира ідеально підходить для сімї, яка шукає комфортне житло в спокійному та розвиненому районі Києва.

Кольцова бульв., 22

Продаж просторої трикімнатної квартири в новому ЖК комфорт класу Нивки-Парк, що розміщений в Святошинському районі, вул. Бердника 1в. Квартира має роздільне планування кімнат: простора кухня, три окремих кімнати, два санвузла, заскленний балкон. В квартирі виконані чорнові роботи (стяжка, штукатурка стін). 10 будинок - зданний в експлуатацію. Вже почав заселятись. Продаж по перепоступці. Жилий комплек має на своїй території все необхідне для комфортного проживання: кафе, магазини, салони краси, дитячі майданчики. Є гостьовий та підземний паркінг.

Олеся Бердника вул., 1в

Продам 3-комнатную квартиру возле метро * Академгородок *, проспект Палладина, 24, первый этаж 9-этажного дома, 69/42/10, середина дома, хорошее состояние, есть бойлер, заменена сантехника, металлопластиковые окна. Отличный вариант под коммерцию. Цена - 88000у.е.

Палладіна академіка просп., 24

До вашої уваги, пропонується на продаж 3 кімнатна квартира 71м2 з ремонтом. Житлова нерухомість (фонд) розташоване по вулиці Осіння 38А, Святошинського р-ну. З усіх питань дзвоніть. Характеристика: Вбудована техніка (холодильник, газова плита, духова шафа), оснащена кондиціонерами, бойлером, мякими та корпусними меблями. Підлога з підігрівом 4 поверх з 5-ти Закрита територія Обєкт введено в експлуатаці Близькість до станції метро "Акдеммістечко" (5-7 хв) Розвинена інфраструктура, все в пішій доступності Поруч є: Школи, дитячі содочки, АЗС, Супермаркети, Бізнес-центри, ТРЦ, бутіки, ресторани та кавярні, аптеки, банківські та поштові відділення

можливий продаж по єОселя
Осіння вул., 38а

Без % Продаж 3-кімнатної квартири по вулиці Ґалаганівська 14 Нивки Святошин Берестейська Ґалаґани Святошинський район Розміщена на 3-му поверсі 5-ти поверхового цегляного будинку. Чистий та охайний підїзд. Планування: -кухня 7м2 -вітальня -дитяча кімната -спальна кімната -роздільний с\в -комора -засклений балкон У квартирі житловий стан. Укомплектована меблями та технікою. Розвинена інфраструктура. Поряд зупинки громадського транспорту, дитячі садки, школи, спортивна зала, магазини, відділення пошти. До станції метро Нивки 10 хвилин пішки, Святошин 13 хвилин пішки. Пропозиція без % для покупця. Чекаємо на Ваш дзвінок!

Галаганівська вул. (Горбачова Омеляна), 14

Продам 3-х кім. квартиру. Зелене місце, біля скверу. ТЦ Колібріс Кучера2А Простора трикімнатна квартира в тихому місці і зеленому місці!) Поверх 7/9, цегляний теплий будинок по вул. Кучера, 2А. Будинок розташований в зеленому мікрорайоні!) Дуже вдале розташування будинку, навколо розвинена інфраструктура: садочок і школа у дворі, спортивні і дитячі майданчики, стадіон, поруч- магазини АТБ, Сільпо та інші, три сквери та озеро, ринок «Дніпро», пологовий будинок 3, поліклініка, ТЦ Колібрус (там же є кінотеатр). До зупинки маршруток та швидкісного трамваю 5 хвилин ходу від будинку, (відповідно до метро добратись можливо швидко комфортно і БЕЗ пробок). В квартирі: меблі кухонні та техніка, меблі в спальні, ліжко та шафа купе, кондиціонер, дивани, крісла в кімнатах, шафи, в ванній бойлер, пральна машина. Металопластикові вікна. Лоджія заскленна і обшита деревяною вагонкою. В дворі багато мість для автомобілей. З вікон гарний краєвид на тихий, зелений і просторий двір!) Гарного і Мирного часу!) Слава Україні і Захистникам!

Кучера Василя вул., 2А

Будинок розташовано у зеленій зоні Святошинського району. Поруч знаходиться центр дитячої творчості, стадіон, спортивний комплекс. У квартирі у 2016 році зроблено капітальний ремонт, а також незначне перепланування. За рахунок балкону збільшено площу кухні. Другий балкон також збільшено і облаштовано шафами для зручного зберігання речей. Квартира продається зі всією вмонтованою побутовою технікою. У 2018 році зроблено капітальний ремонт приліфтової території на 4 поверсі. У 2023р зроблено капітальний ремонт приліфтової території на 1 поверсі, встановлено відеоспостереження.

власник
Чистяківська вул., 15

Продаємо трьох кімнатну квартиру у Києві на вулиці Клавдієвська 36. Квартира у задовільному стані. Проживали власники. Кімнати роздільні, частково поміняні вікна. Великий коридор, є кладова, балкон з виходом на кухню та велику кімнату. Санвузол роздільний. Встановлений бойлер, газова плита. Тамбур на дві квартири. Квартира двостороння, з дитячої кімнати на масив, з інших у двір. Рядом новий садочок та школа з басейном. Зупинка міського транспорту,автобуса та маршруток. Супермаркети, ярмарка, спортзал. Сосновий ліс з дитячими майданчиками. Також два гаражних кооперативах.

Клавдієвська вул., 36

Продається простора трикімнатна квартира біля метро «Академмістечко» без комісії! Розташування: Проспект Палладіна 7/60, 10 поверх, підїзд 3. Метро «Академмістечко» всього за кілька хвилин ходьби. Поруч – магазини, школи, дитячі садки, парки та вся необхідна інфраструктура. Планування: Квартира площею 75 м² із трьома окремими кімнатами, великим холом, балконом та роздільним санвузлом. Двостороння, зручне планування для сімейного проживання. Інтерєр: Частковий ремонт, що дозволяє вам внести власні дизайнерські рішення та створити ідеальний простір для життя. Переваги: Зручне розташування кімнат, роздільний санвузол, тихий двір, зелена зона, можливість паркування у дворі,утеплена зовні.Квартира розташована в середині будинку,що забезпечує додатковий комфорт та теплоізоляцію. Ціна: Найнижча вартість без комісії, яка відповідає якості та місцерозташуванню квартири. Можливий торг. Для отримання додаткової інформації та організації перегляду телефонуйте за номером 0939003013, Михайло.

власник
Палладіна академіка просп., 7/60

До Вашої уваги пропонується простора, світла та затишна квартира в чудовому комплексі ЖК «Парковий», бул. Кольцова (М.Руденка)14Д. Квартира розташована на середньому 13 поверсі 17 поверхового будинку. Загальна площа квартири 86.6 кв.м.: 2 окремих спальні (1 спальня з власною ванною кімнатою, 2 спальня- з лоджією), 2 санвузла, велика кухня-вітальня, передпокій з шафою-гардеробною. Великий закритий коридор на поверсі. Сучасний авторський ремонт, багато цікавих деталей, що додають зручності в користуванні, комфорту та унікальності цій оселі. Якісні матеріали та провідні виробники меблів та техніки гарантують її якість та довговічність. Цікаві рішення з освітленням простору створюють затишок. Багато місць для зберігання речей: окрім гардеробної в передпокої, є також великі шафи в кожній із кімнат. Вся сучасна техніка: посудомийна машина, пральна машина, плита, духова шафа, мікрохвильова піч, витяжка, холодильник, бойлер, фільтр очистки питної води, в кожній кімнаті кондиціонер, відеодомофон, система сигналізації, підігрів підлоги. Зручне розташування недалеко від виїздів з міста, а також відносно близько до станцій метро Святошин та Політехнічний інститут (20 хвилин транспортом), 15 хвилин до центру міста. Поряд парки«Юність»та «Совки», де багато зон для відпочинку. Чудова інфраструктура: супермаркети Сільпо і АТБ, декілька шкіл, дитячих садочків, салони краси, кафе, кондитерські, банки та багато іншого, роблять комплекс привабливим і зручним для життя. Ціна продажу 203500 у.о. 1 власник, документам більше 3х років. Перегляди в зручний для Вас час

Кольцова бульв., 14д

Пропонуємо до продажу просторну 3-кімнатну квартиру площею 97 квадратних метрів, розташовану у сучасному житловому комплексі Академ-Квартал від забудовника Інтеграл буд, пров. Приладний 10, в Святошинському районі в пішому доступі до метро Академмістечко. Квартира після будівельників, що дозволяє новим власникам реалізувати свої дизайнерські ідеї та забезпечити ідеальний комфорт для себе. У квартирі світлі та просторі кімнати, що забезпечують затишок і комфорт. З вікон хочеться насолоджуватися чудовим видом, який відкривається на навколишню природу. Територія комплексу закрита та охороняється, що створює додаткову безпеку для мешканців. Зручна інфраструктура навколо: магазини, зупинки громадського транспорту, дитячі садки та школи - все в межах досяжності. Ця квартира - ідеальний варіант для людей, які цінують простір та комфорт. Вартість 101 850 у.о.(1050$/м2) без комісійних витрат для покупця! Запрошуємо Вас на перегляд!

Приладний пров., 10

Продам 3к квартиру вулиця Академіка Доброхотова 1, Святошино Академмістечко Житомирська Правий берег 1-й поверх 12 поверхового будинку. Метро Житомирська 7 хвилин пішки. 3 окремі кімнати, кухня , роздільний санвузол, 2 лоджії. Нові лічильники на гарячу та холодну воду. На електроенергію автоматичний двофазний лічильник. Квартира вільна, чекає нових господарів. Один власник, зареєстрованих немає. Готові до угоди. Телефонуйте та приходьте на перегляди! Торг доречний!

Доброхотова академіка вул., 1

БЕЗ КОМІСІЇ! До продажу пропонується чудова 3 кімнатна квартира . Загальна площа - 70.6 м2. Житлова - 40.6 м2, кухня - 11.8 м2, велика кімната - 17,5 м2 (вікна у двір), середня кімната 12,9 м2 (вікна на вулицю але шуму не чути), маленька кімната 10,2 (вікна у двір). Окремо санвузол та ванна кімната+є маленька побутова кімната (можливо під розміщення пральної машинки, збільшення площі ванної кімнати, або для збільшення площі середньої кімнати. Чудова транспортна розвязка. Поруч метро - Академмістечко - 5-6 хв, м. Житомирьска, - 6-7 хв., Банк - 3 хв. Дитячий садочок -3 хв. Квартира розміщена поруч з торгівельним центром Академ Сіті та супермаркетом «Варус». Також поруч два Макдональдс, Спорткомплекс Дія, декілька магазинів АТБ, Спорткомплекс "Наука" з басейном, тенісними кортами (10-12 хв. пішки). Тихий, охайний двір з дитячим майданчиком. Охайний парадний вхід. Вічливі сусіди. Вікна металопластикові, вхідні двері металеві. Проведено косметичний ремонт. Квартира має часткову наявність меблів, кухонний гарнітур, кухонну техніку Bosch (плита газова, духова шафа, холодильник), новий бойлер Atlantic, нова пральна машинка Сandi. Отже можливе термінове заселення при необхідності. Є місце для паркування біля будівлі, або можливо скористатись платним паркінгом (2-3 хв). Комунальні платежі: літо 1000-1100 грн., зима 2700 - 3500 грн. (дивлячись від того на яку потужність буде працювати опалення). Документам більше трьох років. Виписка без проблем. Квартира чекає на нового власника. Поверх 10/10. Є технічний поверх. Покрівля в чудовому стані, протікання відсутні. Можливий невеличкий торг. В Квартирі є орендар. Прохання на перегляди заради переглядів - не турбувати. Усі фото та відео відповідають дійсності. Усі меблі та техніка залишається. Безготівка/готівка. Нотаріус є, оплата Нотаріуса 50/50. БЕЗ КОМІСІЇ.

власник
Стуса Василя вул., 28

Продамо 3-х кімнатну квартиру Леся Курбаса 10 на 4 поверсі, біля будинку є школа, розвинена інфраструктура парки магазини Зупинка швидкісного трамваю Загальна площа 70 квадратів

власник
Леся Курбаса просп. (50-річчя Жовтня), 10

Продаж трикімнатної квартири, Святошинський район, Новобіличі. - Двостороння, три окремі кімнати, роздільний санвузол, два балкони. - Розташована в тихому та спокійному районі. - Інфраструктура: Супермаркет, стадіон, спортивний майданчик, 2 школи та 2 дитячих садочки. - Транспортна розвʼязка: 2 хв пішки до автобусної зупинки; -15 хв до станції метро Академмістечко. Запрошую на перегляд!

Наумова генерала вул., 37А

Продаж 3-на квартира у Святошинському районі вул. Жмеринська 4. Квартира розташована на 5-му поверсі 9-ти поверхового будинку. Не торцева, чистий підїзд, доглянутий двір. Є лічильники на воду. Квартира з ремонтом. Чудова транспортна розвязка. Поруч парк, садок, школа, базар. Домовитись про перегляд можна за телефоном 0931878700.

Жмеринська, 4
1 - 24 з 265 результатів