Пропонується на продаж власна світла, комфортна і простора квартира з шикарним панорамним видом на правобережжя Києва. Додатково, і це входить у вартість квартири, передаю гараж в 150 метрах від дому. Зручно і безкоштовно)) В квартирі зроблений якісний ремонт із використанням сучасних оздоблювальних матеріалів відомих європейських виробників. Квартира обладнана всією необхідною, якісною побутовою технікою та всіма необхідними засобами для надзвичайно комфортного проживання великої родини, або людей, що цінують комфорт та простір в сучасному продуманому до дрібниць інтерєрі. Квартира дуже тепла, виконано професійну звукоізоляцію, меблі, елементи інтерєру та оздоблення, сантехніка тільки високої якості. Всі деталі краще дізнатися телефоном або при перегляді квартири. Ця пропозиція того варта. Можливий безготівковий розрахунок та надання необхідних документів для платників. А якщо простіше - це простора квартира з панорамним видом на місто і парк. Квартира обладнана інвертором 10 кВт та акумуляторами на 25 кВт для безперебійного електроживлення протягом мінімум 40 годин.

власник
можливий продаж по єОселя
Білицька вул., 20

ТЕРМІНОВИЙ продаж!!!ЖК Варшавський 2 Буд.15.1 суперцiHA! Продаж 3 кімнатної квартири в новому ЖК Варшавський 2. Має три окремі кімнати, кухня вітальня, два сан вузла, великий балкон та лоджія. Розвинена інфраструктура району, садки, школи, дитячі та спортивні майданчики, закрита територія, що охороняється. Поруч ліс, озеро, магазини, ТРЦ Ретровіль, поряд із будинком будується метро. Стан квартири після будівельників! ТЕЛЕФОНУЙТЕ!

Олександра Олеся вул., 2б

БЕЗ КОМІСії Продаж 3-кімнатної квартири ЖК Варшавський мікрорайон, пр. Правди 43а, Виноградар,Подільський район. Квартира, розташована на 10 поверсі 25 поверхового будинку. Площа 105/55/12 кв. м., 2 спальні, 2 санвузли , простора кухня - вітальня.Вікна виходять у двір. У квартирі виконаний якісний ремонт за дизайнерським проектом, міжкімнатні двері скритого монтажу, всі меблі та техніка залишаються новому власнику. Тепла підлога в санвузлах, кухні , дитячій та лоджії. Якісна сантехніка. Прально-сушильна машина LG, телевізор Panasonic. 3 інвенторні кондиціонери Cooper & Hunter, холодильник Samsung, 2 бойлери Atlantic з WiFi та швидким нагрівом на 120л та на 80 літрів( при відсутності електроенергії більше 5 годин вода залишається теплою) вбудовані духова та мікрохвильова піч DeDietrich, індукційна поверхня Electrolux, вбудована витяжка, душова система Hansgrone, сантехніка Devit/Geberit, вимикачі та розетки Schneider , батареї з терморегуляторами та WiFi, встановлена система сигналізації від потопу, лічильники на воду та світло. Поруч вся необхідна інфраструктура – дитячий садочок, школа, маркети, кафе. 5 хвилин пішки до ТЦ “Retroville” . Велика кількість варіантів для паркінгу авто. Неподалік великій ліс, озеро, паркова зона з облаштованими місцями для відпочинку, сучасні дитячі майданчики. Поруч будується станція метро «Варшавський мікрорайон» Документи до продажу готові, розглядаємо різні варіанти розрахунку під кредитування та програми. Будинку менше 10 років, підходить під 3% ЄОселя Ціна 179000 у.о. пропозиція дійсна припокупці квартири до 19.07 тел 09*********97 Наталія, телефонуйте, домовимось про перегляд.

можливий продаж по єОселя
Правди просп., 43а
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 3 кімнатну квартиру по вул. Виговського 22. Розташована на 4 поверсі, 9-ти поверхового будинку. Виповнен якісний, сучасний ремонт в стилі "Модерн". Підвісна стеля, на підлозі ламінат, кахель. Встановлені нові пластикові вікна. Всі кімнати відокремлені. Великий балкон. Вихід з двух кімнат. Утеплені стіни. Квартира з виглядом у двір, в якому чистота та квітучі квіти. У парадному виповнен ремонт с 4 по 9 поверх, встановлений новий ліфт. Удобний рух транспорту. До зупинки міського транспорту 3 хвилини пішки, метро Нивки-10 хвилин їхати. У домі розташовано АТБ, аптека,кофейня. Поруч з домом школа-гімназія, дитячий садок. Ввічливі сусіди. Покази за домовленністю.

Івана Виговського вул. (Гречка маршала), 22

Без комісії для покупця Продаж атмосферної, затишної квартири з трьома спальнями та кухнею-вітальня. Будинок побудований в 2018 році . ЖК Новомостицько-Замковецький знаходиться в Подільському районі по вул. Данченко 34-А, правий берег. Дизайнерський ремонт преміум класу, виконаний в сучасному стилі. Меблі, побутова техніка – найвищого рівня. Площа загальна 93/61/22, вікна виходять на дві сторони, зелений тихий двір. Дуже зручне та оптимальне планування. Кімнати 17,9 кв.м., 18 кв.м. та 15 кв.м., простора вітальня-студіо з кухнею 22 м2. Ванна кімната 3.7 кв.м. та вбиральня 2 кв.м. Перевага цієї квартири те, що вона знаходиться на 1-му поверсі і при відключенні світла не потрібно чекати коли включать ліфт або йти пішки . Також можливо використовувати цю квартиру під комерцію . Просторий хол 15 кв.м. Висота стелі 2.7 м. У холі обємні вбудовані шафи. Все в цій квартирі зроблено з увагою до кожної деталі, для максимального комфорту та позитивної енергетики. Стан квартири ідеальний. Двір з дитячим майданчиком. Гостьовий та підземний паркінг. Поблизу багато магазинів, супермаркетів, салон краси, мед.клініка та багато іншого. Великий торгівельний центр РЕТРОВІЛЬ поряд. Поблизу дитячий садок, школа . Відеоспостереження по всьому будинку .Поряд зупинка громадського транспорту , маршрутка прямує до центру міста. Чекаємо Вас на перегляд . Квартира без % для покупця.

ексклюзив
Данченка вул., 34-А

Без комісії! Продається чудова 3-кімнатна квартира на вул. Вишгородська, 45а, 17 поверх 26 поверхового будинку в ЖК Паркове місто, Пріорка. У власності більше 3 років. В квартирі виконано дизайнерский ремонт у світлих тонах. Простора кухня-столова, вітальня і 2 спальні, велика гардеробна кімната, 2 сумісних с/в, великий балкон. Высота багаторівневої стелі - 2,75. Квартира продається з меблями і технікою. Вікна у двір. Чудове рішення для родини з дітьми. У будинку є укриття «Паркове місто» — це комплекс закритого типу з розвиненим благоустроєм, як внутрішньої території забудови, так і ландшафтного парку із каскадом озер і цінними породами дерев, що прилягає до території «Пам’ятки природи «Крістерова Гірка». Поєднання переваг проживання за містом у безпосередній близькості із природним оазисом і переваг комфорту міського середовища, є основою цієї концепції. До складу комплексу включені об’єкти інфраструктури, необхідні і звичні для сучасного мешканця столиці: дитячі ігрові і спортивні майданчики, корти; дитячий садок; підземний автопаркінг; кафе і ресторани; відділення банку; аптека; амбулаторна приймальня лікаря терапевта; стоматологічний кабінет; супермаркет і магазини; сучасний фітнес-центр і багато іншого Запрошуємо на перегляд. Ціна: 205000 у.о. без комісії для покупця.

ексклюзив
Вишгородська вул., 45а/5

Без комісії для покупця! ЖК Варшавский мікрорайон, Проспект Правди, 41 Б, Подільський район, правий берег Квартира на 10 поверсі 16 поверхового будинку. На поверсі лише 5 квартир і немає 1 кімнатних, два ліфта (вантажний і пасажирський). Площа 86,2 кв.м. Квартира двостороння. Якісний дизайнерський проєкт. Зроблено перепланування, що збільшило загальну площу до 94 м2 - простора кухня-вітальня облаштована технікою і меблями, виконаними по індивідуальному замовленню; Барна стійка і столешня виконані з кварцу…цей матеріал по своїм характеристикам значно попереду граніту та мармуру… самий міцний і важкий матеріал. 2 окремі спальні кімнати. 2 санвузли, В одному - ванна, в другому - душ із сидінням (дуже класна задумка). Величезний утеплений балкон 10 квадратних метрів - «зимовий сад», суміщений з кухнею-вітальнею і відокремлений роздвижною системою безрамних скляних конструкцій - цікаве авторське рішення дизайнера… Тепла підлога в санвузлах, зоні кухні, та на балконі. Балкон утеплено та засклено. Якісна брендова техніка на кухні та санвузлах, кондиціонери, найкращий холодильник «під скло» BOSCH 70 см ширина та 2 м висота. Вся вбудована техніка Electrolux. Система очистки води суттєво подовжить експлуатацію бойлера та сантехніки. Кухонна мийка оснащена діспузером (подрібнювачем харчових відходів). Великі вбудовані шафи в житлових кімнатах та коридорі забезпечили функціональне зберігання одягу та речей. Якісні «парящі» стелі з регулюванням яркості світла створюють затишну атмосферу цієї квартири. Бойлер 150 л, з можливістю програмування його роботи. Двозонний лічильник електрики, лічильники на воду і тепло… В квартирі дуже тепло зимою навіть без включених батарей,так як квартира в центрі будинку і гарно утеплена. Сантехника в санвузлах Grohe з термодатчиками. Квартира робилася "для себе" виключно з якісних матеріалів та наповнювалася виключно брендовою технікою. Гарно розвинена інфраструктура-ТЦ (RETROVILLE), супермаркет Новус, дитячі садочки та школи,маркети та кафе, неподалік великий ліс та озеро. За окрему плату пропонується єдина на поверсі комора. У коморі взимку тепло, а літом прохолодно, облаштована стелажами для зберігання. Комора продається окремо, 6 000 у.о. На даний час у квартирі функціонує резервне живлення (на випадок відключень світла), деталі - на обʼєкті! Запрошуємо на перегляд! Квартира варта Вашої уваги! Ціна 210 000 у о без комісії для покупця!

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Правди просп., 41б

Продається видова 3-кімнатна квартира на 12 поверсі 16 поверхового будинку по вул. Олександра Олеся, 5, Подільський район, ЖК Варшавський-2, правий берег. Загальна площа з урахуванням літніх приміщень 95,6 м2. Житлова площа 45,68 м2 Кухня-вітальня 21,3 м2 Всі кімнати ізольовані (16, 16 та 13 м2), простора та світла кухня-вітальня, два санвузли (3 та 4,5 м2), великий відкритий балкон 8,6 м2 та засклена лоджія (3,6 м2). Вдале розташування на поверсі, не кутова, лазерна стяжка підлоги, радіатори опалення, бронедвері. Квартира розташована у новобудові, стан після будівельників, що дозволить облаштувати простір за своїм смаком. Територія житлового комплексу має розвинену інфраструктуру: дитячі і спортивні майданчики, магазини і кавярні, аптеки та майстерні, відділення Нової пошти, школа і дитячий садочок, ТРЦ Ретровіль в 5 хв. пішки, супермаркет Новус, відмінна транспортна розвязка, поряд ліс та озеро, які зроблять життя родини комфортним та зручним. Поряд (5хв. пішки) будується станція метро. Продаж по перепоступцi. Переуступку оплачує продавець! Будинок вже введено в експлуатацію. Запрошуємо на перегляд! Ціна: 98 000 у.о. без комісії для покупця.

ексклюзив
Олександра Олеся вул., 5

Продається 3-кімнатна квартира 95 кв.м., вул.Білицька, 18, Подільський район, Куренівка, правий берег. Унікальне двостороннє планування даної квартири дозволило обладнати: -зону вітальні 12 кв. --кухню-їдальню 12 кв.м. з виходом на просторий балкон 7, 7 кв. з видом на двір; 3 окремі спальні (18, 17 та 12 кв.м). Дві спальні мають виходи на засклені лоджії, на одній з яких обладнано -кабінет (5 кв.м); -с/в роздільний. Видова, прекрасний вид на паркову зону. Квартира продається з меблями та технікою. Євроремонт. Є комора. Закрита територія, автономна котельня, охайне парадне, консьєрж, бомбосховища. Будинок 2012 року побудови, забудовник Київміськбуд. Розглянемо продаж за програмою Е-Відновлення. Прекрасне рішення для великої родини. Внутрішній двір обладнаний дитячим та спортивним майданчиком. Поруч із будинком дитячий садок, школа, магазин продуктів, зупинка громадського транспорту. Запрошуємо на перегляд. Квартира заслуговує на вашу увагу. Ціна: 115 000 у.о. без комісії для покупця

Білицька вул., 18

Продаж 3-х кімнатної квартири Подільський район, вул.Вітряні Гори 3. В цегляному будинку 1985 року будівництва. Квартира двостороння,стан жилий. Загальна площа 72м2 Житлова 45м2 Кухня 9м2 Поверх 5 з 9 поверхів. В квартирі є бойлер, меблі, техніка все залишається. Поряд знаходиться магазин,дитячий садочок,школа,парк,ринок. Зручна транспортна розвʼязка -до метро Мінська, Оболонь, Почайна, Лукʼянівська 20 хвилин громадським транспортом.

Вітряні Гори вул., 3

Чудова квартира з ідеальним палнуванням в ЖК комфорт класу "Варшавський " 3 окремі спальні, простора кухня, 2 санвузли, просторий передпокій, відкритий балкон з гарним видом у двір, територія комплексу закрита , є охорона, камери спостереження біля входу, в будинку є генератор для роботи ліфтів , в ЖК розвинена внутрішня інфраструктура, поруч ТРЦ "Ретровіль", Новус ,Спорт Лайф , Олді , також в пішій доступності ліс і два озера, на території ЖК багато дитячих та спортивних майданчиків , чудовий тихий район, для комфортного проживання родиною, можливий продаж під євідновлення,ціна 117 000$ рієлтор Леся .

можливий продаж по єОселя
Проспект  Правди, 45б

Продам 3 кімнатну квартиру в Варшавському мікрорайоні. Дуже класне планування! Три окремі спальні. Кухня - вітальня простора 19 м2. Два санвузли. Великий, просторий коридор.Можна зробити гардеробну. Два вікна на Схід, два вікна на Захід. Світла, тепла, простора квартира. Без додаткових платежів. Все платимо самі!!! Запрошую на перегляд. Та отримання ключів. Не зволікайте. Квартира супер по ціні та якості.

Олександра Олеся вул., 5А

Продається 3 кім. квартира з роздільними кімнатами загальною площею 68,6 м.кв. що розташована на 6 поверсі 9-ти поверхового будинку по пр. Свободи 1 А. Будинок - керамо-бетонна панель 1984 року утеплена зовні. Квартира придатна до проживання та потребує, за необхідності, ремонт. В квартирі поміняні труби, є лічильники на воду, газ, встановлене металопластикове вікно на кухні. Висота стелі 2.6 м. Є застеклені балкон та лоджія. Розмір кухні можна розширити на 1 м. за рахунок кладовки. Право власності- держакт на приватизацію. Будинок знаходиться в тихому дворі поряд з дитячим садочком Дивоцвіт, школою № 242. Зручна локація, в пішій доступності ТЦ Орнамент, Сільпо, зупинки транспорту, ринок, медичні заклади, банки. До проєктованої станції метро Варшавська – 10 хв пішки. Сусідні вулиці: Правди (Європейського Союзу). Фото актуальні. Перегляд у зручний для вас час. Вартість 60000 у.е. Телефонуйте, пишіть в Telegram, за номером, що вказаний в об’яві!

Свободи просп., 1 А

Порика 7а, будинок 2006 року,серія КТ; 5/14 поверхового; 90/47/14,2; два санвузла, один з вікном; класова;кімнати окремі;стан гарний,; хол+коридор; двухстороння; лоджія застеклена;два ліфта, консьерж; гарна інфраструктура; метро Нівки 20 хвилин маршруткою; Сільпо; на відстані 1км знаходиться ЖК Варшавський, Ретровіль, завжди є паркування у дворі; в 5 хв сквер їм. Кузьми Скрябина з дитячим майданчиком , поліклініка , ринок. БЕЗ КОМИССИИ

Порика Василя просп., 7а

Встигніть придбати 3-х кімнатну квартиру в сучасному ЖК "Варшавський-2" Подільський р-н міста Києва. Перепоступка. Квартира з функціональним плануванням, яка складається з кухні-вітальні з балконом, трьох окремих кімнат та двох санвузлів. Це ідеальний варіант для тих, хто шукає комфортне та просторе житло з можливістю організувати простір за власним смаком. Квартира розташована у новобудові та знаходиться у стані після будівельників, що дозволить вам самостійно облаштувати її за своїми потребами та вподобаннями. В квартирі встановлені лічильники на електроенергію та воду, На території житлового комплексу розташовані різноманітні інфраструктурні обєкти, які зроблять ваше життя більш комфортним та зручним. Все готово до угоди!

можливий продаж по єОселя
Олександра Олеся вул., 7

Без комісії та додаткових витрат Будинок 14.2 Грекова 2 Введено в експлуатацію. Можна отримувати ключі та заходити на ремонт! 3к кв. планування: 3с2 96м2 9 поверх. На території комплексу вся необхідна інфраструктура: заклади дошкільної освіти та школи (приватні та державні), спортивні та дитячі майданчики закритого типу біля будинку, в 5хв трц «Ретровіль», продуктові магазини (в 2хв Novus), аптеки та медичні заклади (приватні клініки), кафе, ресторани та салони краси. Зручна транспортна розвязка. Планується відкриття станцій метро "Мостицька" та "Проспект Правди". До центру Києва 15 хв на авто або 30хв на громадському транспорті.

Генерала Грекова вул., 2

Київ, Олеся Олександра, 5, ЖК"Варшавський-2", 16.1 будинок. Територія з дитячими та спортивними майданчиками закрита від сторонніх та авто, дитячі майданчики з гумовим покриттямu, поряд з будинком Novus та зупинка маршруток. У пішій доступності ТРЦ Ретровіль, Епіцентр, Леруа Мерлен, Сільпо, велика кількість маленьких магазинів та кафе, кілька шкіл та садків, майбутня станція метро проспект Правди за 500 метрів від будинку. Відмінна транспортна інфраструктура, недалеко ліс та два озера. 3к, 7-й поверх, площа: 95\46\21,3. Пропонується квартира в ЖК Варшавский 2, з ідеальним плануванням: простора кухня-вітальня, три окремі кімнати та 2 санвузла. Чудовий варіант для тих, хто шукає комфортне та просторе житло для своєї родини. Будинок введенно в єксплуатацію! Можна заходити на ремонт. Цілодобова охорона. Розвинена інфраструктура. Вигідна ціна: 99 900 USD. Ірина. Чекаємо вас на перегляд!

Олександра Олеся вул., 5

вул.Ярославська,39, дореволюційний будинок, 3/4 цегля, h=3,1 м, чудовий стан, тепла, світла квартира, двостороння, ванна з вікном, зручне розташування, поруч с.м." Контрактова площа"

Ярославська вул., 39

БЕЗ КОМІСІЇ БЕЗ%%% Продаж 3-к квартири за адресою вул. Межигірська 43, Поділ. Контрактова Площа, Тараса Шевченка 4 поверх /7 70,2 м2 - загальна 39,9 м2 – житлова 15,0 м2 - кухня Будинок цегляний, 1991 року побудови. Дуже теплий. Квартира в хорошому житловому стані з хорошим косметичним ремонтом. Три окремі кімнати. Було замінено все - вікна на нові металопластикові, проводка нова по всій квартирі, плитка на підлозі на кухні, передпокої та коридорі, ванній кімнаті та туалеті. Квартира укомплектована вбудованими кухонними меблями, вбудованою місткою шафою в передпокої. Сонячний бік будинку. 2 лоджії, поєднані з кімнатами, додатково утеплені батареями нового зразка. Квартира розташована у самому центрі будинку. Ліфт працює. Квартира вже вільна та підготовлена до продажу. Біля будинку розташований Sport Life Поділ. Ресторан Mirali, більшість бізнес-центрів, кінотеатр Жовтень, кондитерська Намелака (Namelaka), супермаркет Сільпо, Novus. 2 станції метро - Контрактова Площа та Тараса Шевченка. Перегляди за попередньою домовленістю. Є відеоогляд. Телефонуйте. ID: 78064

ексклюзив
Межигірська вул., 43

#10072 Продам Шикарну 3х. кімнатну квартиру загальна площа - 86, 5 кв.м. 4/12поверх.В малювничому ЖК Сирецькі Сади поруч з метро Сирець Частково зробрений ремонт. Зроблені всі комунікації, санвузли готові, кухня встановлені шафи (але без фасадів). поли, стіни під фінальне оздоблення. Вікна виходять на дві сторони, балкон засклений. Сучасний комфортний комплекс, закрита територія, будинок 2021, заселений, дуже теплий, в ЖК багато різних закладів, поруч Школа та дитячий садочок, в піший доступності (7 хв.) метро Сирецька. Продаж по договору куплі продажі, свідоцтво на право властності на руках, прописаних немає, податкі на покупці. Поспішайте ця квартира чикає саме на вас!

можливий продаж по єОселя
Івана Виговського вул. (Гречка маршала), 10б

Продається велика 3- кімнатна квартира на Виноградарі, за адресою проспект Г. Гонгадзе 26а! Підʼїзд будинку на кодовому замку, також є консьєрж! Квартира знаходиться на 1-му високому поверсі, та додатково має окремий вхід з двору. Планування: кухня, вітальня, 2 спальні, гардеробна, ванна кімната та коридор. Поруч знаходиться парк, школа та садочок, ринок, супермаркет, а також ТРЦ Ретровіль! Продаж без комісії! Для отримання детальної інформації, телефонуйте за номером в оголошенні!

Гонгадзе Георгiя просп. (Радянської України), 26а

Без % Пропонується на продаж 3-кімнатна квартира в ЖК Варшавський мікрорайон за адресою вул. Олександра Олеся, 2Б Площа 104,4 кв.м. розташована на 15 поверсі 18-поверхового будинку. Зроблено перепланування: простора кухня-вітальня, спальна кімната, житлова кімната, ванна кімната з санвузлом, кладова, засклена лоджія. Квартира робилася для себе з якісних матеріалів. В спальній кімнаті зроблена гардеробна, встановлене велике ліжко та прикро ватні тумби. Житлова кімната не мебльована, що дає можливість організувати в ній дитячу, кабінет або ще одну спальну. Кухня-вітальна обладнана необхідною технікою: холодильник, посудомийна машина, духова шафа та варильна поверхня, витяжка. Також встановлена тумба під телевізор, великий та зручний диван, оформлена обідня зона. В санвузлі одразу встановлена ванна, душова кабіна, якісна сантехніка та бойлер, зроблена тепла підлога. Великий засклений балкон, зроблена тепла підлога. Є кладова 4 м, яка може бути оформлена як гардеробна або ще один санвузол. В кожній кімнаті встановлені кондиціонери. Поруч із комплексом ТРЦ Retroville. У пішій доступності школи, дитячі садки, продуктовий ринок, дитяча поліклініка, зупинка громадського транспорту у різні напрямки. Закритий дитячий та спортивний майданчики, закритий двір від машин. Неподалік від комплексу озера Синє та Блакитне, парки, сквери, ліс Виноградарь. Поряд будується метро. Документам менше 3-років, будинок введений в експлуатацію, прямий продаж від власника. Розглядаємо різні варіанти розрахунку під кредитування та програми. Підходить під Єоселя 3%, 7%, Євідновлення. Агентство RPG Тількі найкращі квартири для Вашого комфортного життя Оперативний перегляд, підтримка на всіх етапах угоди. Ціна без комісії для покупця!

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Олександра Олеся вул., 2Б

БЕЗ КОМІСІЇ І ДОДАТКОВИХ ВИТРАТ! Продається трикімнатна квартира у ЖК Варшавський мікрорайон за адресою проспект Правди 43Б, 13/21 поверх. ПВ більше 3-х років Квартира з якісним ремонтом за дизайн-проектом загальною площею 85м2. Зручне планування: дві спальні, кімната для відпочинку, кухня-вітальня, два санвузли, дві засклені та утеплені лоджії з підігрівом, У квартирі вся якісна побутова техніка Electrolux (вбудована духова шафа та м/х піч електрична плита, повнорозмірна посудомийна машина, холодильник та морозильна камера (великих розмірів та вбудовані), пральна та сушильна машинки. Система антипотопу, додаткової витяжки, система "Розумний дім", трекове освітлення, кондиціонер спліт система (охолодження+обігрів) Тепла підлога під керамогранітною плиткою в коридорі, санвузлі та кухні-вітальні. У кімнатах паркетна дошка. Корпусні меблі виготовлені на індивідуальне замовлення, диван, мяке велике ліжко з підйомним механізмом і нішою для зберігання. Великі вбудовані шафи та продумана велика кількість місця для зберігання речей по всій квартирі. ЖК Варшавський – це сучасний комплекс, презентабельне парадне з охороною, закрита внутрішня територія із озелененням, дитячим та спортивним майданчиком. Добре розвинена інфраструктура. Поруч ТРЦ Ретровіль, сади, школи, магазини, кафе, аптеки. зручна транспортна розвязка. До метро Нивки, метро Оболонь 7-12 хвилин ID: 79253

ексклюзив
Правди просп., 43Б

НЕЙМОВІРНА ЦІНА! ПЕРЕПОСТУПКА! Буд. 14.1 ***цю квартиру можливо придбати по програмі Є-оселя. З 3,07 наша Агенція ексклюзивно співпрацює із Банком ТАСком банком. Щодо деталей - телефонуйте. Уявіть ідеальну квартиру в новому житловому комплексі Варшавський 2, що знаходиться в престижному Подільському районі. Цей сучасний житловий масив пропонує унікальні можливості для реалізації ваших дизайнерських ідей: квартира без оздоблення, що дозволяє вам вільно втілювати будь-які архітектурні рішення. Комплекс забезпечений закритим двором з дитячим майданчиком і сквером, що ідеально підходить для сімей з дітьми. З вікон квартири відкривається вид на північний схід, що додає атмосфери затишку і комфорту. Будинок вже зданий і заселений, тому ви одразу зможете насолоджуватися обстановкою спільноти та розвиненою інфраструктурою. Поруч планується відкриття станції метро, що значно спростить ваше щоденне переміщення містом. Торгово-розважальний центр Ретровіль знаходиться в пішій доступності, що додає зручності вашому повсякденному життю. Не втрачайте можливість стати щасливим власником цієї прекрасної квартири в ЖК Варшавський 2 — ваш новий дім вже чекає на вас! -------------------------------------------------------------------------------------- ШАНОВНІ ПОКУПЦІ. Якщо Ви бажаєте придбати 1, 2, 3+ кімнатну квартиру у ЖК Варшавський/Варшавський Плюс/Варшавський-2, то телефонуйте, і я запропоную Вам всі актуальні варінти по ЖК. Окрім того: - проводжу повний юридичний і процесуальний супровід від завдатку до угоди - допоможу у роботі з банківськими установами з питань "Є-Оселі" - перевірю нерухомість на наявність арештів, боргів та інших можливих обтяжень.

можливий продаж по єОселя
Олександра Олеся вул., 1
1 - 24 з 354 результатів