1 кімнатна квартира 6 поверх Жк Варшавский плюс (євродвушка) з дизайнерським ремонтом та функціональним плануванням у ЖК Варшавский микрорайон МОЖЛИВИЙ продаж ЄОСЕЛЯ Продам квартиру з якісним і дуже стильним ремонтом, все зроблено по дизайну: Якісна іспанська сантехніка, душова система з термостатом, тепла підлога (кухня, коридор, санвузол). Виконано розведення під мультиспліт систему кондиціювання зі зливом у каналізацію. Ліжко з підйомним механізмом під матрац 160х200см, великий розкладний диван (спальне місце завширшки 160см). Дві великі шафи 1)Сантехніка прихованого монтажа 2)Двері прихованого монтажа 3)Вся техніка Samsung Whirlpool кондиціонер cooper&hanter 4) 2 великі шафи 5) теплі поли 6) Підсвітки 7) Два Телевізори Samsung 8) Бойлер з сухим теном 9) Духовка 10) варильна панель 11) Посудомийка Вікна на торговий центр Поряд є великий торгівельний центр де є все. По проєкту поряд з будинком буде станція метро. Жк варшавський перспектива у майбутнє

власник
можливий продаж по єОселя
Всеволода Змієнка вул., 19

Продаж однокімнатної кімнатна квартира Продаж по перепоступці, з можливістю отримання права власності під Є-оселю. Затишна та світла квартира на 3 му поверсі 16 поверхового будинку. В основі ремонту була ідея не просто зробити затишок і зручність, а й переробити існуюче планування від забудовника таким чином, щоб максимально розширити існуючу житлову площу і замість обмеженої кухні і напівбалкону зробити повноцінну затишну, світлу та простору кухню з якісним ремонтом. Тепла підлога, кондиціонери, бойлер, душова кабіна, пральна машина, сучасна кухня з технікою та вбудованим холодильником, телевізор, двухспальне ліжко з ортопедичним матрасом. Відео огляд по запросу. ЖК Скай Авеню-сучасний комплекс з повноцінну інфраструктура з усіма необхідними зручностями та гарною розвʼязкою. Запис на перегляд по домовленості Нові параметри квартири: Загальна площа: 34 Житлова: 11 Кімната-кухня: 13 Спальня: 17.86 Ванна: 4.86

власник
можливий продаж по єОселя
Святослава Хороброго вул. (Народного Ополчення), 11Б

Продаж світлої 1-кімнатної квартири в сучасному ЖК «Сирецькі сади», Подільський район, Квартира загальною площею 42,51 м2. Розташована на 12 поверсі 25 поверхового будинку ∙ Панорамні вікна , окрема спальня 15,21м2, кухня 12,00м2. Дизайнерський ремонт продуманий до дрібниць для вашого комфорту . Тепла підлога, кондиціонери, вбудована техніка, бойлер . Власна котельня , територія з власною інфраструктурою –аптеки, кавярні, магазини, тренажерний зал, парковою зоною, дитячими майданчиками -4 шт. Будується нова станція метро 5 хв. пішки та .м. Нивки , м.Сирець 10 хв. Поряд школа та садки.

власник
можливий продаж по єОселя
Івана Виговського вул. (Гречка маршала), 12К
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж 1-кімнатної квартири в НОВОМУ ЖК «Сирецькі сади», Подільський район по вул. Івана Виговського, 12К . Квартира загальною площею 47, 70м2. Розташована на 15 поверсі 26 поверхового будинку. Панорамні вікна , окрема спальня 17.73 м2, кухня 16.03 м2.- з вбудованою технікою. Дизайнерський ремонт продуманий до дрібниць для вашого комфорту . Тепла підлога, кондиціонери, бойлер, якісна сантехніка.. Власна котельня , територія з власною інфраструктурою аптеки, кавярні, магазини, тренажерний зал, парковою зоною, дитячими майданчиками -4 шт. Будується нова станція метро 5 хв. пішки та .м. Нивки , м.Сирець 10 хв. Поряд школа та садки.

власник
можливий продаж по єОселя
Івана Виговського вул. (Гречка маршала), 12К

Продається однокімнатна квартира в ЖК Академ-Квартал, метро Академмістечко, м. Київ Підходить для молодої родини, а також під орендний бізнес. Основні характеристики: - Будинок зданий, закрита територія на три будинки - Загальна площа: 33,90 м² - Житлова площа: 18,11 м² по документах - Кухня: 12,49 м² - Поверх: 9 із 24 - Стан: зроблено якісний ремонт, ніхто не проживав - Меблі та техніка: все залишається - Тепла підлога: кухня, ванна кімната та коридор Переваги квартири: - Просторий коридор з місткою шафою - Зона кухні з плитою, духовкою, посудомийною машинкою та вбудованим холодильником - Чудова обідня зона з великим диваном та телевізором - У спальні двоспальне ліжко із тумбами для зберігання речей Ванна кімната: - Душова кабіна - Бойлер на 60л. - Велика раковина та дзеркало - Стильна сушка для рушників - Виведене місце під пральну машину та сушку - Територія ЖК закрита та охороняється - Усі необхідні зручності та транспортна доступність.У пішій доступності мережеві супермаркети "Novus", "Велика Кишеня"," Фора". До метро Академмістечко, Житомирська 10 хв пішки, на автомобілі 5 хв. Без комісії Для додаткової інформації та організації перегляду, будь ласка, телефонуйте за номером: (096)757-77-75 Не пропустіть можливість придбати комфортне житло в одному з найкращих районів Києва напряму від власника!

власник
можливий продаж по єОселя
Приладний пров., 10/В

Однокімнатна квартира 27 м2, із сучасним ремонтом та меблями. З балконом. Новий сучасний будинок з парковкою, дитячим майданчиком ти системою розумний дім, знаходиться поруч з американським посольством, парком Нивки та Сирецьким парком, у пішій доступності до метро Сирець та Берестейська. Два ліфти, консьєрж сервіс. Право власності, можлива прописка. Готова до продажу. Пропозиція від власника, без комісіі. Ексклюзив.

власник
Магістральна вул., 33

Продається світла та затишна 1-кімнатна квартира в центрі міста. Шевченківський район, вул. Старокиївська 1/5. Я власник квартири. - 8 хв. до метро Політехнічний інститут, 4 хв до ТРЦ SmartPlaza - 2/5 поверх - не кутова - цегляний будинок Квартира газифікована, опалення та ГВП центральне. Зимою тепло. Також є опалення підʼїзду, паркувальні місця як у дворі так і на вулиці навпроти квартири. В квартирі є: - нові меблі ІКЕА + два якісних робочих столи - оновлена сантехніка - нові опалювальні батареї - нові пластикові вікна - нові пральна машина та холодильник + багато техніки для кухні(сокодавка, соковижималка, микрохвильовка) - залізні вхідні двері - просторий функціональний світлий балкон з видом на бузок навесні та спокійну тиху вулицю. Всі меблі та побутова техніка йдуть у подарунок. Поряд знаходяться Київський Політехнічний Інститут, метро та станція швидкісного трамваю Політехнічний інститут, ТРЦ Smart Plaza, SportLife, Rozetka, Нова пошта, клініка Mediland, зоопарк, Парк КПІ та парк ім. І. Багряного Будь ласка, пишіть у Viber +380983386975

власник
Старокиївська вул., 1/5

Квартира від власника! В вересні встановлюється в будинку генератор( ліфт, вода, опалення) Продається видова 1 кімнатна квартира в сучасному ЖК Перовський, спецпроект 2012 р . Квартира з сучасним ремонтом , з продається з меблями та технікою( бойлер, пральна машина, витяжка , духова шафа, варильна поверхня, холодильник, кондиціонер, 2 ТВ ) Інтернет, лічильники на теплу, холодну воду та опалення( повірка 2023) . В будинку консьєрж та система контролю доступу, 3 ліфти . Гарна зелена прилегла територія ,дитячий майданчик , школа та садочок , продуктові магазини, банки, кафе, аптека Нова пошта, розетка, пральня, поряд парк Перемоги , та м. Дарниця . Зручна транспортна розв’язка. Квартира тепла . Вікна виходять на проспект, дуже гарний вид.

власник
Проспект Алішера Навоі, 69

Продаж від власника. Без посередників і без комісії. Секція "Д" ЖК INTERGAL CITY, вул. Старонаводницька 16Б 6 поверх, площа: 57 м2 Телефонуйте, відповім на всі запитання)

власник
Старонаводницька вул., 16Б

Продаж від власника. Без посередників і без комісії. Квартиру робив під себе, дизайнерський ремонт. Все якісне, все добротно зробляно. Ремонт свіжий, в квартирі практично взагалі не проживали! ЖК поруч з метро Оболонь. Закрита територія під охороною та відеонаглядом. Косьєрж, домофон. У дворі гостьова парковка, дитячий майданчик, вихід до озера і паркової зони. Також комплекс має підземний паркінг. Ріелтори, кого цікавить рекламувати даний обєкт, згоду надаю, можете рекламувати на своїх ресурсах. Квартира актуальна. Я власник. Документам більше 3х років, в квартирі ніхто не прописаний.

власник
Оболонський просп., 1к3

Загальна площа квартири складає 47,62 м2, кухня 12,26 м2, кімната 18,47 м2, санвузол 4,90 м2, коридор 8,93 м2, кладова 1 м2, лоджія 2,04 м2 Стан квартири - після будівельників. 12-й поверх, 26-ти поверхового. Будинок монолітно-каркасний, має свою закриту територію, магазини, фітнес-студію, кавярні. Поруч гімназія Ерудит, НАУ, КПІ, садки, школи, ТРЦ Космополіт, ТРЦ Аркадія. Зручна транспортна розвязка, швидкісний трамвай до метро Шулявська 10 хвилин. Розглядаємо продаж за безготівковим розрахунком у грн, а також є-оселя, є-відновлення та інші програми. Продаж по переуступці, квартира повністю виплачена Введеня в експлуатацію другої черги будівництва (секції Б, Ж, М) заплановано на 3 квартал 2024 року.

власник
Новопольова вул., 2

Продається затишна, з продуманим плануванням квартира-студія в центрі Лісового масиву. В середині будинку (не кутова, не крайня). Площа 32 м кв. Світла, простора. Утеплений, великий, засклений балкон. В кімнаті, коридорі та на балконі ламінат, на кухні й в санвузлі кахель. Кондиціонер. У квартирі залишається частково техніка та меблі(Холодильник, Кондиціонер, Шафи...). Ремонт робився для себе з використанням якісних матеріалів (Сантехніка, електрика). Поруч з будинком розвинута інфраструктура (Садочки, школи 3-5 хв. АТБ, Фора, Сільпо, Ринок 5-7 хв. Пошта, Банки, Стоматологія, Аптеки, Фітнес Клуб, Спорт Майданчики, Салони краси 5-10 хв). Трохи далі великий ринок ЮНІСТЬ, ТРОЄЩИНА РЕЧОВИЙ та ТРОЄЩИНА ОВОЧЕВИЙ, ЛІСОВИЙ. ТЦ Проспект,Школа верхової їзди та активного відпочинку PONYCLUB (Велопрогулянки, їзда на конях, квадроциклах). До Метро Лісова, Чернігівська, Петрівка, Харківська, Червоний Хутір за бажанням довезе як Маршрутка, так і Автобус із Тролейбусом. Поруч великий, чистий ліс, де приємно влітку і взимку прогулятися, займатися спортом чи влаштувати пікнік. Фото відповідають дійсності. Прямий продаж від ВЛАСНИКА.

власник
Лісовий просп., 19

Двостороння квартира з новим дизайнерським ремонтом з використанням якісних натуральних матеріалів відомих світових виробників, укомплектована новою швейцарською побутовою технікою і необхідними меблями. Вікна кухні-вітальні виходять у затишний зелений двір , а спальні та лоджії на парк. Квартира нова, ніхто не проживав, ремонт здійснювався для себе. Правоустановчий документ: Договір купівлі-продажу, укладений більше 3 років тому. Єдиний власник. Ніхто не зареєстрований за адресою (не прописаний). Однокімнатна двостороння квартира в ЖК Файна Таун вул. Салютна, 2. 4/9 поверх, 41.1/11.7/17.8. Вікна виходять у двір та на парк. Новий ремонт з використанням високоякісних натуральних матеріалів відомих світових і українських виробників . Мармурові поверхні та підвіконня, італійська паркетна дошка, італійський керамограніт та покриття стін, класичні двері з натурального масиву, укомплектована новою швейцарською та німецькою високотехнологічною побутовою технікою і необхідними сучасними меблями. Підлоги оздоблені італійською паркетною дошкою та керамогранітом, є підігрів підлоги з найсучаснішими терморегуляторами Devi з програмуванням. Стіни декоровані фарбою Sanmarco Cadorro з ефектом шовку. Підвіконня, стільниця у ванній та ступінь на лоджію виконані з іспанського мармуру Bianco Ibiza. Елегантні міжкімнатні двері з натурального дерева доповнені витонченими патиновими ручками. У квартирі є шафи, ліжко з підйомним механізмом і нішами для зберігання, прально-сушильна машина, кондиціонери, лічильники. Кухня оснащена швейцарською технікою Franke, холодильником Liebherr із зонами Biofresh, посудомийною машиною, витяжною шафою, індукційною поверхнею з гнучкими полями нагріву Flexi, духовою шафою, фільтрами води, сенсорним змішувачем з виносним виливом і ламінарним потоком (без розбризкування). Встановлений водонагрівач обємом 120 літрів. Кухонна поверхня виконана з кварциту Caesarstone, є диспоузер (подрібнювач) та аквастоп. Всі меблі в квартирі виконані компанією СТЄРХ і мають гарантію 5 років, вся техніка також на гарантії. Ціна квартири 155 000 у.о., без комісії. Власниця. За запитом доступний відеотур.

власник
Салютна вул., 2 В

Найкраща ціна за м2 в новобудові з ремонтом! Можлива єОселя. Квартира знаходиться в новому закритому житловому комплексі клубного формату. Будинок зданий, право власності на руках. У пішій доступності до кращої інфраструктури міста: ТРЦ Республіка, Столичний ринок, Епіцентр, Метро, Магелан. Поруч АТБ, Британський квартал, зупинки громадського транспорту, чудова транспортна розвʼязка з виїздом на Кільцеву дорогу (до м. Теремки, м. Іподром, ВДНГ), так і в сторону м.Васильківська та м.Голосіївська, ЖК Нова Англія, PARKLAND, LIKO-GRAD. Планування: спальня з нішею під вбудовану шафу, кухня-вітальня, великий гардероб, ванна кімната. У квартирі виконані всі інженерні та косметичні роботи, майбутній власник зможе завершити меблювання за своїм смаком та насолоджуватись життям. Дана квартира також дуже добре підходить під орендний бізнес, здача від 12000 грн/місяць Територія житлового комплексу Club House закрита від посторонніх осіб, встановлені домофони та відеонагляд, дитячий майданчик, є велика кількість безкоштовних паркомість та можливість придбати індивідуальні місця в критому паркінгу. Поруч приватний та державний дитячі садочки, до школи хвилин 10 пішки Дзвоніть та записуйтесь на перегляд, краще все побачити вживу, пропозиція вартує вашої уваги!

власник
можливий продаж по єОселя
Грушева вул., 4

Продаж дизайнерської квартири з неймовірним видом на Дніпро ЖК Грейт 47м2 Кухня-вітальня + окрема спальня Повністю мебльована Укомплектована технікою, а саме: - варильня поверхня - витяжка - духова шафа - мікрохвильова піч - вбудований холодильник - посудомийна машина - пральна машина - сушильна машина Вся техніка від надійного брену Bosch. Бойлер на 100л Трьохетапна фільтрація води Зворотній осмос для питної води. Тепла підлога Внутрипідлогові конвектори М’які меблі від українських фабрик Blanche та Frankoff. Всі меблі виконані на замовлення з фурнітурою Blum та Muller. Багаторівневе освітлення, підсвітки Магнітні треки Повністю готова до проживання, потрібні лише ваші речі і 136 000$ За всіма деталями і на перегляд - звертайтесь! Даніл

власник
можливий продаж по єОселя
Дніпровська наб., 15є

БЕЗ КОМІСІЇ, ВЛАСНИК. Квартира біля метро Печерська на першому поверсі. Чудове місцерозташування, розвинена інфраструктура. Квартира в хорошому житловому стані. Меблі та техніка входять у вартість продажу. Є пральна машина, кондиціонер, газова колонка, холодильник, мікрохвильовка, чайник, телевізор. Встановлені лічильники на воду, газ та електроенергію. Також можна перевести в комерційну нерухомість та відкрити бізнес.

власник
Арсенальна вул., 15

ВЛАСНИК. БЕЗ КОМІСІЇ. вул. К. Малевича 119. м.Либідська 400 метрів, 2 хв пішки. Дуже гарне місцерозташування, поруч ТЦ "Океан Плаза", багато закладів, супермаркетів, школа, дитсадок, недалеко парк Марії Заньковецької, ринок. Квартира 33 кв.м, всі меблі та техніка входять у вартість. Є пральна машина, мікрохвильовка, чайник, кондиціонер, бойлер, газова плита, холодильник. Квартира дуже тепла взимку. Є невеликий торг.

власник
Казимира Малевича вул. (Боженка), 119

Жк Дельмар, продажа квартиры на 3-ем этаже. В квартире выполнен дизайнерский ремонт, использованы только дорогие материалы как на стену так и на стеновые панели и кухню. Техника фирмы Bosh и Whirpul. Жк Дельмар это комплекс бизнес класса который находится на Печерске возле Новопичерских Липок. В аренду такая квартира будет сдаваться не менее 1000$.

власник
можливий продаж по єОселя
Андрія Верхогляда вул. (Драгомирова), 14А

Жк Дельмар, продажа квартиры на 3-ем этаже с террасой 6м2. В квартире выполнен дизайнерский ремонт, использованы только дорогие материалы как на стену так и на стеновые панели и кухню. Техника фирмы Bosh и Whirpul. На фотографии квартира слегка темновата, но в живую выглядит на много интереснее. Жк Дельмар это комплекс бизнес класса который находится на Печерске возле Новопичерских Липок. В аренду такая квартира будет сдаваться не менее 1000$.

власник
Андрія Верхогляда вул. (Драгомирова), 14

Пропонується однокімнатна квартира за адресою вул. Івана Дзюби, 12А. Борщаговка, Святошинський район, будинок 1970 року, сери - 464, перекриття ж/б, панель. Розташована на 5-му поверсі пятиповерхового будинку без ліфта. Квартира світла, простора і затишна. Загальна площа - 25, 7 м². Житлова 17,1 м2 Планування: окрема кімната, кухня, ванна кімната з санвузлом. Житло потребує ремонту, встановлені лічильники. Чудова інфраструктура: поруч зупинки транспорту, магазини, школи, дитячі садки, парки. Тихий район, доброзичливі сусіди. Ідеально підходить для молодої пари або однієї особи. Готова до заселення. Хороша транспортна розвязка Трамвай 1,2,3. маршруткою до метро 15 хвилин, Святошин, Житомирська, Академмістечко. Магазин "АТБ" у дворі, Ашан, ринок "Дніпро", Поліклініка, ТЦ Квадрат. Телефонуйте для перегляду! Комісія - 5%

власник
Івана Дзюби вул. (Сімї Сосніних), 12-а

1-к квартира в ЖК Great, 5 будинок (введено в експлуатацію), 7 поверх, 47,59 кв.м. Вікна виходять у двір та на 4 будинок, боковий вид на Дніпро.

власник
можливий продаж по єОселя
Дніпровська наб., 17

1 кімнатна 1С4 — 47.52m2 з висотою стелі 2.7m. Ця однокімнатна квартира (1С4) в новобудові ЖК "Grate" надає вам неповторну можливість створити ідеальний житловий простір. Розташована в 5 будинку на 5 поверсі, квартира пропонує захоплюючі види на ріку Дніпро та памятник "Родина-мати" прямо з вітальні. ЖК "Grate" пропонує своїм мешканцям ряд зручностей, включаючи 24/7 охорону, сучасні ліфти та паркувальне місце. Ця квартира - ідеальний вибір для тих, хто цінує комфорт, сучасний дизайн та прекрасні краєвиди столиці.

власник
Причальна вул., 1/5

Продаж 1К квартира в ЖК Dibrova Park Вулиця Віктора Некрасова 10 Планування «Євродвушка» Будинок 3 Площа 45.7 м2(по БТІ) Висота стелі 2.7м Поверх 18/25 Не межує з ліфтом Міжквартирні стіни з цегли Лічильники на опалення, воду, електроенергію Ціна 50000$ +7.5% податки Власник Оформлене право власності, ключі на руках Додатково можливий продаж комори 4.7м2 на -1 поверсі

власник
Віктора Некрасова вул. (Північно-Сирецька), 10

Продається однокімнатна квартира в комфортному Житловому Комплексі "Новомостицько-Замковецький" з Євро-ремонтом. За адресою: Сергія Данченка 28. Квартира простора , світла , роздільна. Загальна площа 37 / 18/ 11 . Знаходиться на 5-му поверсі із 10 . Квартира внутрішня, тепла, світла. Встановленні лічильники на опалення , воду, світло . Сусіди порядні, не шумні, не конфліктні. В будинку є продуктові магазини ,аптеки, салони краси і банк , тощо. Зупинка транспорту , який їде до найближчого метро Оболонь, Мінська, Почайна , Сирець, Дорогожичі. Планується відкриття станції метро "Мостицька", продовження Сирецько-Печерської лінії (зеленої гілки), зараз знаходиться в стадії активного будівництва. Квартира вільна. Праву власності більше 3 років, перший і єдиний власник, ніхто не прописаний.

власник
Сергія Данченка вул., 28
1 - 24 з 973 результатів