Продам 1 к. квартиру площею 36 м. кв., з ремонтом провулок Павла Лі (Московський), 2Б в сучасному будинку. Квартира повністю укомплектована меблями і технікою. В кімнаті розкладний диван і приховане двоспальне ліжко з ортопедичним матрасом, що дозволяє економити простір кімнати. Вмістка гардеробна. Індивідуальна система опалення з газовим котлом. Чистий під’їзд, вмісткий ліфт. В під’їзді є власне укриття. Територія комплексу закрита, має три заїзди, що охороняються. Ведеться цілодобовий відеонагляд. Розвинена власна інфраструктура із зонами відпочинку як для дітей так і для дорослих. Клубний будинок Skyland — це сучасна нерухомість комфорт-класу в престижному Голосіївському районі Києва, розташований в тихому і спокійному провулку. Разом з тим відкриває жителям широкі можливості доступу до всього необхідного для комфортного проживання. Житловий комплекс в пішій доступності оточений всією багатою торговельною, розважальною, спортивною, медичною та освітньою інфраструктурою (ТРЦ Respublika, SportLife, медичний центр Добробут, парки ВДНГ, Голосіївський, Феофанія, державні та приватні школи та садочки). Близькість до центральних автомагістралей також дозволить швидко дістатися в будь-яку точку міста. Телефонуйте, чекаю з радістю на перегляді. Поряд ЖК "Perfect Town"/ПерфектТаун/(Ліко Град-4), PARKLAND, Нова Англія, Ліко-град, Голосіївський район, Жуляни, Теремки.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Павла Лі пров. (Московський), 2Б

Продаж однокімнатної квартири в затишному ЖК Skyland(Скайленд),Голосіївськ й р-н,провулок Павла Лі ,2б. 3/6 поверх 37,1 м² Світла та простора квартира з індивідуальним опаленням.Ремонт робився для проживання,не під оренду.Сучасна кухня,меблі виконанні з висоякісних матеріалів.Обладнана газовою плитою та духовою шафою. У ванній кімнаті пральна машина та підігрів підлоги.Кімната з двоспальним ліжком.Також є окрема гардеробна кімната. Разом з квартиро продається підвальне приміщення в сусідньому під’їзді.Наразі дуже актуальне ,можна використовувати як укриття! Комплекс має закриту територію, цілодобову охорону, відеонагляд. Поруч з ЖК розвинена інфраструктура, 2 супермаркети, кафе, маленький магазини, салони, ресторани, аптеки, і багато іншого. Зупинка громадського транспорту 3 -4 хвилини пішки. До метро Васильківська та Виставковий центр своїм ходом 20хв,на транспорті 5-10 хв. Поряд знаходяться Лікоград,Нова Англія,Перфектаун Є відео.Можливий торг.

Павла Лі пров. (Московський), 2б

Без комісії. ЖК Республіка. 1 кімнатна квартира з ремонтом Вам більше не потрібно думати: Де шукати майстрів, щоб зробити ремонт, бо квартира вже з ремонтом, всіма меблями та побутовою технікою Як достукатися до сусідів, щоб не заважали відпочивати звуками перфоратора, бо всі сусіди вже зробили ремонти Де пообідати, щоб не втрачати час на приготування їжі, бо тут є безліч ресторанів, кав’ярень, магазинів з готовою їжею або напівфабрикатами Де провести час у вихідний, бо тут є і літній басейн під відкритим небом, і спортивні майданчики, і зона барбекю, і найкращий торгівельно-розважальний центр Республіка парк з брендовими магазинами та кінотеатром Або куди інвестувати кошти, щоб стабільно отримувати додатковий дохід, бо таку квартиру можна здавати за 22000-24000 гривень на місяць Телефонуйте та записуйтесь на перегляд Вартість 93000 доларів

можливий продаж по єОселя
Теремківська вул., 4 а
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж однокімнатної квартири в ЖК Respublika від найнадійнішого забудовника KAN Development. У квартирі виконано якісний дизайнерський ремонт у сучасному стилі. Квартира з кращим плануванням комплексі. Кухня-студія з вбудованими меблями та технікою, а також комфортним диваном. Кімната розділена на кілька зон: зона гардеробу, спальна з комфортним ліжком і робоча зона або зона бібліотеки біля вікна. У квартирі дуже багато світла, три зони підігріву підлоги, встановлені два кондиціонери. Перегляди за попередньою домовленістю.

можливий продаж по єОселя
Тадея Рильського бульв., 2А

Пропонується у продаж дуже світла, затишна 1 кімнатна квартира в унікальному комплексі Respublika від надійного забудовника КАН Девелопмент. Ремонт якісний, використані для обробки матеріалів зарубіжних виробників. Квартира повністю укомплектована сучасними меблями та побутовою технікою (кондиціонер, пральна машина, посудомийна, мікрохвильова піч, варильна поверхня, духова шафа, холодильник, телевізор). Простора кухня -вітальня, спальня, санвузол - дизайнерський ремонт, що створює неповторний затишок та комфорт. Дуже теплі, мінімальні тарифи на комунальні послуги. Пожежна сигналізація, вентиляційна система. Територія охороняється. Метро Теремки 5 хвилин пішки. Архітектура комплексу європейського зразка з великим променадом. ЖК побудований за принципом місто у місті. На території є дитячий садок, школа, фітнес-клуб, тенісний корт, футбольне поле, спортивні майданчики з тренажерами, барбекю-зони. Перші поверхи передбачені під комерцію, що створює певний комфорт. Доглянута територія з багатьма відпочинковими зонами, сучасні дитячі майданчики. Поруч магазин АТБ, ринок, Розетка, супермаркет. Поспішайте придбати! РЕСПУБЛІКА – комплекс, де мрії стають реальністю! ID: 78194

ексклюзив
Теремківська вул., 4А

Перфектна квартирка в ЖК Перфектаун. Про квартиру: Квартира з новим, класним ремонтом, ніхто не проживав, все зроблено від душі та надійно. Квартира зроблена за проектом, продумано кожен крок та метр. Краєвид на місто, лісопарк та ВДНГ. Саме тут вдень відніється зелень, а вночі вогні міста… дуже приваблює погляд. Поверх 19, загальна площа 52м2. Популярне планування, гостинна і окрема спальня. В коридорі вхідна група, продумана шафа, де вмонтована пральна машина з функцією сушки. Сучасна кухня, вбудована техніка, скляний стіл і дизайнерські стільці, за якими дуже зручно сидіти, в іншій частині розкладний диван, навісна полиця. Спальня кімната дуже простора, туди поміщається гардеробна, туалетний столик та двоспальне ліжко. Про локацію: ЖК Перфект таун-це новий комплекс, який активно заселяється, на першому поверсі комерція, є підземний паркінг. Голосієво-це найзеленіший, найкрасивіший район в Києві. До метро Васильківська можна дійти пішки за 20 хвилин, або транспортом за 10 хвилин. Тут класно жити, поруч магазини, кафешки, спортзали з басейном, озеро з набережною. Квартира готова до перегляду, якщо цікавить, ми будемо раді Вас бачити!

можливий продаж по єОселя
Максимовича вул. (Трутенка Онуфрія), 32

Продается 1-к квартира в Голосеевском районе, улица Академика Вильямса 6-В, недалеко от метро Васильковская. Новый дом 2017 года. Квартира сдается второй раз, после евроремонта. 3 этаж, 5 этажного дома. Общая площадь 40 кв.м. и застекленный балкон. Закрытая территория. Дом кирпичный с внешним утеплением. Автономное отопление + бойлер. Все техника и мебель абсолютное новые. Телевизор Samsung диагональ 40. Техника Bosch. Сигнализация, интернет WiFi, домофон. Отличная инфраструктура, хорошая транспортная развязка. Рядом супермаркет Топмарт. Возле дома есть школы, детские садики, магазины, парк, фитнес центр Sport life.

власник
Рудницького Степана вул. (Вільямса академіка), 6В

Продаж видової однокімнатної квартири загальною площею - 45.5 м2, ЖК «Республіка» за адресою м.Київ, Голосіївській район, бул. Рильського Поверх: 7/9 Висота стелі: 3м Комплектація від Забудовника. Квартира продається у стані без ремонту. Зроблена фінішна стяжка на підлозі. Розведено систему опалення, встановлені радіатори. Додатково по всій квартирі виконана електрична розводка. Ідеальний варіант для творчих молодих людей або сімейної пари. Дуже красивий вид з вікон, чудовий простір для роботи та натхнення. Великий балкон, простора кухня. Також ця квартира є гарним варіантом для інвестицій в орендний бізнес. Право власності на квартиру одразу при підписанні угоди купівлі/продажу. Прописаних немає. Квартира постійно обігрівалася взимку, сухі стіни. Перепланування цілком можливо. На першому поверсі знаходиться простора кімната для велосипедів та візочків. На територію комплексу заїзд по перепустках. На території знаходиться школа Академія А+, дитячий садок, продовольчі магазини, кавʼярні, будівельні магазини, салони краси, фітнес-клуб, тенісний корт, баскетбольне/ футбольне поле, тощо. Комплекс знаходиться в 5 хв від ТЦ Республіка. Ця квартира - найкраща пропозиція у цьому будинку!

можливий продаж по єОселя
Рибальського, 5

Покупая однокомнатную квартиру, ключевой вопрос которые задают себе покупатели - не будет ли тесно в однушке? Может лучше рассмотреть двушку!? Из однокомнатной, с помощью правильно реализованных дизайнерских решений можно создать квартиру, которая по функциональности и рациональности использования полезной площади может превосходить даже двухкомнатную. Именно такую современную квартиру мы сейчас продаем! Просторная кухня с зоной отдыха у панорамного окна с видом, соединена с гостиной, где принимая даже большую компанию гостей Вы не будете думать о тесноте, отдельная спальня с глубоким шкафом купе на всю стену, совмещенный санузел. Ремонт выполнен из качественных материалов, квартира укомплектована всей необходимой мебелью и техникой от ведущих мировых производителей, остается только занести свои вещи. Главная особенность - индивидуальное газовое отопление! Квартира находится в жилом комплексе ЖК Skyland, переулок (Московский) Павла Ли 2-Б, с закрытой территорией и системой видеонаблюдения. На территории комплекса расположены детские и спортивные площадки, ближайшая станция метро – ВДНХ и Ипподром, в 20-ти минутах ходьбы. Цена 85000$ Без комиссии для покупателя!

ексклюзив
Павла Лі пров. (Московський), 2б

Даний об’єкт реалізується шляхом оформлення договору оренди з переважним правом викупу терміном до 10 років за програмою "Domivka+" від КП "ФІНАНСОВАЯ КОМПАНІЯ "ЖИТЛО-ІНВЕСТ". Готова 1- кімнатна квартира в ЖК LIKOGRAD Perfect Town , м. Київ, вул. М. Максимовича 32. ЖК LIKOGRAD Perfect Town - новий житловий, багатоквартирний комплекс комфорт класу розташований у Соломянському районі м. Києва поблизу метро Васильківська. Будинок побудований за монолітно-каркасною технологією. Будинок 3, секція 4, квартира № 559 1-кімнатна квартира розташована на 20 поверсі. Загальна площа: 45,60 кв. м. Житлова площа: 16,80 кв. м. Кухня: 17,00 кв. м. Ванна кімната: 3, 80 кв. м. Квартира з ремонтом, світла та затишна. Має зручне планування: з передпокою - простора кухня та велика вітальня. Ремонт в квартирі виконаний у 2023 році. Двері вхідні металеві / з МДФ накладками. Стіни в кімнаті, передпокою, кухні оздоблені шпалерами під фарбування. Підлога кухні та санвузла оздоблені керамічною плиткою, передпокій та кімната - ламінатом. Ванна кімната облаштована унітазом, умивальником з тумбою, ванною зі змішувачем та душовим змішувачем, бойлером, дзеркалом та електричною рушникосушаркою. В квартирі встановлені лічильник на опалення, електроенергію та холодне водопостачання. За більш детальною інформацією та записом на перегляд звертайтеся до відділу продажу: м. Київ, вул. Володимирська, 42, 222 кімната

Максимовича вул. (Трутенка Онуфрія), 32

Житлові комплекси у Київ

Даний об’єкт реалізується шляхом оформлення договору оренди з переважним правом викупу терміном до 10 років за програмою "Domivka+" від КП "ФІНАНСОВАЯ КОМПАНІЯ "ЖИТЛО-ІНВЕСТ". Готова 1- кімнатна квартира в ЖК LIKOGRAD Perfect Town , м. Київ, вул. М. Максимовича 32. ЖК LIKOGRAD Perfect Town - новий житловий, багатоквартирний комплекс комфорт класу розташований у Соломянському районі м. Києва поблизу метро Васильківська. Будинок побудований за монолітно-каркасною технологією. Будинок 3, секція 3, квартира № 369 1-кімнатна квартира розташована на 20 поверсі. Загальна площа: 46,70 кв. м. Житлова площа: 18,20 кв. м. Кухня: 20,40 кв. м. Ванна кімната: 3, 80 кв. м. Квартира з ремонтом, світла та затишна. Має зручне планування. Ремонт в квартирі виконаний у 2023 році. Двері вхідні металеві / з МДФ накладками. Стіни в кімнаті, передпокою, кухні оздоблені шпалерами під фарбування. Підлога кухні та санвузла оздоблені керамічною плиткою, передпокій та кімната - ламінатом. Ванна кімната облаштована унітазом, умивальником з тумбою, ванною зі змішувачем та душовим змішувачем, бойлером, дзеркалом та електричною рушникосушаркою. В квартирі встановлені лічильник на опалення, електроенергію та холодне водопостачання. За більш детальною інформацію та записом на перегляд звертайтеся до відділу продажу: м. Київ, вул. Володимирська, 42, 222 кімната

Максимовича вул. (Трутенка Онуфрія), 32

1к, вул. Самійла Кішки (Маршала Конєва) 5а, ЖК Еврика, буд. 14, євроремонт, м. Іподром, м. Виставковий центр Продам 1 к.кв., вул. Самійла Кішки (Маршала Конєва) 5а, ЖК «Еврика», будинок №14, переуступка, зроблений ремонт, м. Іподром, м. Виставковий центр 10 хв., будинок 2020р., 23/24 – пов. будинку, 36/17/7 м.кв., вбудована кухня, вбудована шафа, та інші меблі, побутова техніка за домовленістю, лічильники (вода, тепло, електроенергія), власна котельня. Хороша інфраструктура (зони відпочинку, школи, садки, ресторани, салони краси, Новус, Сільпо, Метро, Епіцентр) та транспортна розвязка, м. Іподром, м. Виставковий центр 10 хв. пішки. 45000 у.о. (098) 2762858 Андрій

Самійла Кішки вул. (Конєва), 5а

Даний об’єкт реалізується шляхом оформлення договору оренди з переважним правом викупу терміном до 10 років від КП "ФІНАНСОВАЯ КОМПАНІЯ "ЖИТЛО-ІНВЕСТ". Готова 1- кімнатна квартира в ЖК LIKOGRAD Perfect Town , м. Київ, вул. М. Максимовича 32-Б. ЖК LIKOGRAD Perfect Town - новий житловий, багатоквартирний комплекс комфорт класу розташований у Соломянському районі м. Києва поблизу метро Васильківська. Будинок побудований за монолітно-каркасною технологією. Будинок 3, секція 3, квартира № 376 1-кімнатна квартира розташована на 21 поверсі. Загальна площа: 46,7 кв. м. Житлова площа: 18,1 кв. м. Кухня: 20,4 кв. м. Ванна кімната: 3,9 кв. м. Квартира з ремонтом, світла та затишна. Має зручне планування: з передпокою - простора кухня та велика вітальня. Ремонт в квартирі виконаний у 2023 році. Двері вхідні металеві / з МДФ накладками. Стіни в кімнаті, передпокої, кухні оздоблені шпалерами під фарбування. Підлога кухні та санвузла оздоблені керамічною плиткою, передпокій та кімната - ламінатом. Ванна кімната облаштована унітазом, умивальником з тумбою, ванною зі змішувачем та душовим змішувачем, бойлером, дзеркалом та електричною рушникосушаркою. В квартирі встановлені лічильник на опалення, електроенергію та холодне водопостачання. За більш детальною інформацію та записом на перегляд звертайтеся до відділу продажу: м. Київ, вул. Володимирська, 42, 222 кімната

Максимовича вул. (Трутенка Онуфрія), 32

Даний об’єкт реалізується шляхом оформлення договору оренди з переважним правом викупу терміном до 10 років від КП "ФІНАНСОВАЯ КОМПАНІЯ "ЖИТЛО-ІНВЕСТ". Готова 1- кімнатна квартира в ЖК LIKOGRAD Perfect Town , м. Київ, вул. М. Максимовича 32-Б. ЖК LIKOGRAD Perfect Town - новий житловий, багатоквартирний комплекс комфорт класу розташований у Соломянському районі м. Києва поблизу метро Васильківська. Будинок побудований за монолітно-каркасною технологією. Будинок 3, секція 3, квартира № 357 1-кімнатна квартира розташована на 18 поверсі. Загальна площа: 45,2 кв. м. Житлова площа: 17,3 кв. м. Кухня: 18,6 кв. м. Ванна кімната: 4 кв. м. Квартира з ремонтом, світла та затишна. Має зручне планування: з передпокою - простора кухня та велика вітальня. Ремонт в квартирі виконаний у 2023 році. Двері вхідні металеві / з МДФ накладками. Стіни в кімнаті, передпокої, кухні оздоблені шпалерами під фарбування. Підлога кухні та санвузла оздоблені керамічною плиткою, передпокій та кімната - ламінатом. Ванна кімната облаштована унітазом, умивальником з тумбою, ванною зі змішувачем та душовим змішувачем, бойлером, дзеркалом та електричною рушникосушаркою. В квартирі встановлені лічильник на опалення, електроенергію та холодне водопостачання. За більш детальною інформацію та записом на перегляд звертайтеся до відділу продажу: м. Київ, вул. Володимирська, 42, 222 кімната

Максимовича вул. (Трутенка Онуфрія), 32

Даний об’єкт реалізується шляхом оформлення договору оренди з переважним правом викупу терміном до 10 років від КП "ФІНАНСОВАЯ КОМПАНІЯ "ЖИТЛО-ІНВЕСТ". Готова 1- кімнатна квартира в ЖК LIKOGRAD Perfect Town , м. Київ, вул. М. Максимовича 32-Б. ЖК LIKOGRAD Perfect Town - новий житловий, багатоквартирний комплекс комфорт класу розташований у Соломянському районі м. Києва поблизу метро Васильківська. Будинок побудований за монолітно-каркасною технологією. Будинок 3, секція 3, квартира № 355 1-кімнатна квартира розташована на 18 поверсі. Загальна площа: 46,8 кв. м. Житлова площа: 18,2 кв. м. Кухня: 20,3 кв. м. Ванна кімната: 3,9 кв. м. Квартира з ремонтом, світла та затишна. Має зручне планування: з передпокою - простора кухня та велика вітальня. Ремонт в квартирі виконаний у 2023 році. Двері вхідні металеві / з МДФ накладками. Стіни в кімнаті, передпокої, кухні оздоблені шпалерами під фарбування. Підлога кухні та санвузла оздоблені керамічною плиткою, передпокій та кімната - ламінатом. Ванна кімната облаштована унітазом, умивальником з тумбою, ванною зі змішувачем та душовим змішувачем, бойлером, дзеркалом та електричною рушникосушаркою. В квартирі встановлені лічильник на опалення, електроенергію та холодне водопостачання. За більш детальною інформацію та записом на перегляд звертайтеся до відділу продажу: м. Київ, вул. Володимирська, 42, 222 кімната

БЕЗ КОМІСІЇ! Продається стильна з дизайнерським ремонтом 1 к. квартира в самому брендовому ЖК бізнес класу "Respublika". По вулиці Теремківський 4А, на 8-му поверсі 9-ти поверхового будинку з прибудинковою територією для відпочинку та прогулянок . У квартирі гарне фунукіональне планування. Кухня-вітальня, облаштована меблями та технікою: електроплита, духова шафа, витяжка, посудомийна машина, холодильник. Зона спальні , камін, багато освітлення, приємні кольори меблів. Санвузол суміщений. Тихо та затишно. Комплекс побудований за унікальною концепцією "місто в місті", знаходиться під цілодобовою охороною з відеоспостереженням, закрито від сторонніх, має свою розвинену інфраструктуру та сучасну гарну територію, школу, дитячий садок, кафе, ресторани, спортивні майданчики. Є зона BBQ, тенісний корт, гольф поле, баскетбольне, валейбольне, футбольне поля, гамаки під соснами, відкритий басейн. Є гостьовий паркінг та зарядки для електромобілів. Це найзручніший комплекс для проживання - квітучий та в зелені. Це все треба бачити! Запрошуємо! До метро Теремки 10 хвилин пішки. Поруч величезний торговий центр "Республіка", Епіцентр, Столичний ринок, Метро, Голосіївський ліс.

Теремківська вул., 4А

Голосіївський р-н Теремки ЖК “Республіка” 1-кім. квартира в ЖК Respublika Вул.Тадея Рильського, 2 +6поверх/9поверх. Цегляного будинку +45м2 -загальна +22м2-кухня +10м2-кімната -спальня Квартира, яка готова до перевтілення: - передпокій +багато шаф -ванна кімната з душем+підігрів підлоги -спальня з шафою та місцем для роботи -кухня-вітальня з панорамним вікном + розкладний диван Квартира тепла та дуже сонячна, вікна виходять на південь. В квартирі зроблений частково ремонт(є будівельні матеріали, прокладена електрика, сантехніка) Вул.Тадея Рильського, 2 +6поверх/9поверх. Цегляного будинку +45м2 -загальна +22м2-кухня +10м2-кімната -спальня Квартира, яка готова до перевтілення: - передпокій +багато шаф -ванна кімната з душем+підігрів підлоги -спальня з шафою та місцем для роботи -кухня-вітальня з панорамним вікном + розкладний диван Квартира тепла та дуже сонячна, вікна виходять на південь. В квартирі зроблений частково ремонт(є будівельні матеріали, прокладена електрика, сантехніка) Комфорт і БЕЗПЕКА в ЖК "Республіка" гарантовані: — зелені двори та власний декоративний ставок — закритий доступ по картках — відеоспостереження, охорона — спортивні та дитячі майданчики — теніс, бадмінтон, міні-гольф, футбол, баскетбол, воркаут — BBQ зона на 6 альтанок з мангалами — салони краси, клініки, педіатрія — спортивні зали — продуктові маркети, кавярні Великий ПЕРЕВАГОЮ є близькість до найбільшого в Україні ТРЦ "Respublika Park",а також наявність найбільших ТЦ Епіцентр та Аракс, які задовольнять всі ваші потреби. Метро Теремки в 10 хвилинах пішки. Ціна 94000у..о. торг(документам більш 3-х років) В об’яві розміщені фото візуалізації дізайн-проекта - перегляди за домовленістю

можливий продаж по єОселя
Тадея Рильського бульв., 2

Продажа однокомнатной квартиры в новом жилом комплексе "Абрикосовый", расположен на пересечении ул. Абрикосовой и ул. Жулянской в Голосеевском районе. Видовая 1-к квартира с отличной планировкой в доме № 2, Этаж 21 / 26 Площадь квартиры: Общая 40 м2 Жилая 15 м2 Кухня 12 м2 с выходом на просторную лоджию 3,2 м2 Монолитно-каркасный дом, черновая отделка, счётчики на все коммуникации. ЖК "Абрикосовый" состоит из трёх 26-этажных домов и сочетает в себе уют зелёной зоны с современной социально-бытовой инфраструктурой. Вокруг комплекса лесопарковая зона. Комплекс спроектирован с использованием всех последних технологических и инженерных разработок, архитектурных решений, поэтому дома выглядят очень современными и выделяются на фоне других. На территории предусмотрены детские, спортивные площадки, зоны отдыха. Экологически чистый район, развитая инфраструктура, в пешей доступности станция метрополитена «Теремки». Запланированный ввод в эксплуатацию 4-й квартал 2023г. Стоимость квартиры 42000$. Без комиссии!

Жулянська вул., 2

Продаж 1-кімнатної квартири в ЖК Комфорт класу «Абрикосовий»! Чому саме вона? - Вигідна інвестиція як для власного житла, так і для бізнесу. - Видова квартира. Вид на зелену зону. - Панорамні вікна. Лоджія. - ЖК закритого типу з власною інфраструктурою. Чому саме тут? - Ти зможеш жити не тільки в новобудові, а й в найбільш зеленому районі Києва. - Найкраща інфраструктура поруч. Це ТЦ «Республіка», Епіцентр, METRO, Столичний ринок, ТЦ «Магелан», дитячий садок, школа, метро (15 хвилин пішки). - «Абрикосовий» - це баланс мегаполісу та природи. - Забудовник «Київміськбуд». Перший будинок. - Введення в експлуатацію: 4 квартал 2024 року. - Монолітно-каркасна технологія будівництва. - Стіни будинку з газоблоків, фасади утеплені мінеральною ватою.

Жулянська вул., 2

Без комісії для покупця! Пропонується до продажу затишна квартира в ЖК комфорт класу "Respublika", за адресою вул. Теремківська 4-А. (будинок зданий в експлуатацію у 2019 році і вже заселений) Загальна площа квартири 31.2 м2,, житлова кімната 11.8 м2, кухня 10.2 м2, санвузол 4.1 м2, та передпокій 3.6 м2. Ідеальний 4-й поверх 8-ми поверхового будинку. -Світла квартира, продумане та функціональне планування. Простора кухня вітальня. - Окрема спальня. Комплекс побудований за унікальною концепцією "місто в місті" Закрито від сторонніх, має свою розвинену інфраструктуру та сучасну гарну територію. Усередині передбачені місця для відпочинку та променаду. На території: - Зелені дворики та власний декоративний ставок - Закритий доступ по картках, відеоспостереження по периметру та охорона; - Спортивні майданчики: великий та малий теніс, бадмінтон, міні-гольф, футбол, баскетбол, волейбол, воркаут; - BBQ зона на 6 альтанок з мангалами; - Велика пішохідна зона по всьому ЖК. - Окреме місце для вигулу собак, роздільне збирання сміття. - Є гостьовий паркінг та зарядки для електрокарів. Це найзручніший комплекс для проживання - квітучий та в зелені! Розвинена інфраструктура довкола, дуже вдала транспортна розвязка. Поруч з ЖК, найбільший в Україні ТРЦ Respublika Park. Метро Теремки в 10 хв пішому доступі. Без комиссии для покупателя! Предлагается к продаже уютная квартира в ЖК комфорте класса "Respublika", по адресу ул. Теремковская 4-А. (дом сдан в эксплуатацию в 2019 году и уже заселен) Общая площадь квартиры 31.2 м2,, жилая комната 11.8 м2, кухня 10.2 м2, санузел 4.1 м2, и прихожая 3.6 м2. Идеален 4-й этаж 8-ми этажного дома. -Светлая квартира, продуманная и функциональная планировка. Просторная кухня гостиная. - отдельная спальня Комплекс построен по уникальной концепции "город в городе" Территория закрыта от посторонних, имеет свою развитую инфраструктуру и современную красивую территорию. Внутри есть места для отдыха и променада. На территории: - Зеленые дворики и собственный декоративный пруд. - закрытый доступ по карточкам, видеонаблюдение по периметру и охрана; - спортивные площадки: большой и малый теннис, бадминтон, мини-гольф, футбол, баскетбол, волейбол, воркаут; - BBQ зона на 6 беседок с мангалами; - большая пешеходная зона по всему ЖК. - отдельное место для выгула собак, раздельный сбор мусора. - есть гостевой паркинг и зарядки для электрокаров. Это самый удобный комплекс для проживания – цветущий и в зелени! Развита инфраструктура вокруг, очень удачная транспортная развязка. Рядом с ЖК, самый большой в Украине ТРЦ Respublika Park. Метро Теремки в 10 мин пешем доступе.

можливий продаж по єОселя
Теремківська вул., 4а

Найкраща пропозиція!!! Продаж сучасної однокімнатної квартира в ЖК Власна квартира 2018 року будови Голосіївський район вул Сергія Колоса 1Б ,метро Васильківська 10 хвилин пішки. В квартирі виконаний якісний сучасний ремонт. Закрита територія, відеоспостереження. Система "Умний дом" Вся побутова техніка сучасна та надійних виробників. Пральна та сушильна машина двокамерний холодильник мікрохвильова піч, кондиціонер. Індивідуальне опалення (котел двоконтурний Proterm), тепла підлога. 10 хвилин ходьби від станції метро "Васильківська"; Вся нова мебель та техніка залишаються покупцю. 10 хвилин на машині від центру; В пішій доступності є все для щоденного комфортного життя : супермаркети Сильпо, Ашан, АТБ, Новум, паркова зона, щколи , дитячи садки, Нова пошта.

Сергія Колоса вул. (Леніна), 1Б

Найкраща пропозиція!!! Пропонується на продаж простора 1к квартира в новому будинку ЖК Власна квартира 2018 року . Площа 50 кв.м. Євролоджія. Квартира повністю укомплектована меблями: шафа-купе, ,двоспальний диван, вбудована велика кухня, Повна комплектація побутовою технікою відомих брендів: варильна поверхня, витяжка, мікрохвильова піч, кондиціонер, пральна машина, бойлер, та ін. Санвузол в кахлі: бойлер Індивідуальніе опалення. Лічильники на опалення, світло, воду. Закрита територія. Прекрасна інфраструктура: поруч декілька супермаркетів, Ашан, АТБ. Сильпо. магазинів, кафе, салонів, шкіл, дитячих садочків, спортивних клубів. Поруч парк, озера. Відмінна транспортна розвязка: до метро Васильківська 10 хвилин пішки. Перегляди в будь який час.

Рудницького Степана вул. (Вільямса академіка), 8Д

БЕЗ КОМІСІЇ для покупця! Податки покупця - 1%! Вигідне придбання з високим доходом відразу після ремонту! Продам видову, світлу однокімнатну квартиру 37,4 м2 у ЖК Республіка, за адресою вул. Братів Шеметів, 9. Третій поверх 9ти поверхового будинку, висота стелі 3 метри. Квартира підходить для самотніх молодих людей або молодої пари. Також чудово як інвестиція для здавання в оренду. Квартира продається у стані без ремонту. Продумане та функціональне планування: у квартирі є зручна кухня, передбачена зона для відпочинку та прийому гостей, в окремій кімнаті велике двоспальне ліжко, місце для гардеробу та балкон у двір, комфортний суміщений санвузол. ЖК Республіка побудований за унікальною концепцією "місто в місті", знаходиться під цілодобовою охороною з відеоспостереженням, закрито від сторонніх, має свою розвинену інфраструктуру та сучасну гарну територію. Усередині комплексу передбачені місця для відпочинку та променаду, BBQ зона, спорт майданчики, працюють нові дитячий садок та школа, кавярні, салони краси, різні магазини. Розвинена інфраструктура довкола, дуже вдала транспортна розвязка. До метро Теремки 7 хвилин пішки. Будинок введений в єксплуатацію. Прописаних нема. Ключі забираєте на угоді. Це найкраща пропозиція у цьому будинку. Ви шукаєте свою першу квартиру або інвестиційний обєкт для здачі в оренду – цей варіант варто розглянути! Нагадую, що вам квартира без комісії! Телефонуйте, приходьте на перегляд, перевірте на власні очі.

власник
ул. Братів Шеметів, 9

ПРОДАЖ ВІД ВЛАСНИКА! НЕ АГЕНТСТВО! Ціна 58 000 $ на руки, всі податки та комісії діляться порівно. Простора 1к квартира з великою кухнею 16 метрів.Найкраще планування в будинку. Право власності на квартиру вже на руках. Продаж по договору купівлі-продажу. Можливий торг. ЖК liko-grad perfect town знаходиться у Голосіївському районі києва, що на вулиці Михайла Максимовича, 32. ЖК розташовується в перспективному районі з безліччю нових ЖК та обєктів інфраструктури, зелена закрита територія підземний паркінг на 322 парко місця, розвинена внутрішня інфраструктура. Встановлено металопластикові вікна з двокамерними склопакетами rehau та протиударні, протипожежні металеві вхідні двері. На території ЖК буде сучасний дитячий майданчик, великий підземний паркінг, зони відпочинку. на перших поверхах будуть магазини, кафе, клініки та інше. Територія комплексу озеленена та закрита. в пішій доступності від ЖК розміщуються наступні супермаркети новус, лоток, варус, ашан, сильпо. У пішій доступності sport life з басейном, школи, садки. Найближчі станції метро Васильківська, виставковий центр, іподром - від 10 до 25 хв пішки. Відмінний вибір для сімї поруч парки, дитячі садки з майданчиками, школа, озеро.

власник
Простора 1к квартира ПРАВО ВЛАСНОСТІ
1 - 24 з 58 результатів