Продам 1 к. квартиру площею 36 м. кв., з ремонтом провулок Павла Лі (Московський), 2Б в сучасному будинку. Квартира повністю укомплектована меблями і технікою. В кімнаті розкладний диван і приховане двоспальне ліжко з ортопедичним матрасом, що дозволяє економити простір кімнати. Вмістка гардеробна. Індивідуальна система опалення з газовим котлом. Чистий під’їзд, вмісткий ліфт. В під’їзді є власне укриття. Територія комплексу закрита, має три заїзди, що охороняються. Ведеться цілодобовий відеонагляд. Розвинена власна інфраструктура із зонами відпочинку як для дітей так і для дорослих. Клубний будинок Skyland — це сучасна нерухомість комфорт-класу в престижному Голосіївському районі Києва, розташований в тихому і спокійному провулку. Разом з тим відкриває жителям широкі можливості доступу до всього необхідного для комфортного проживання. Житловий комплекс в пішій доступності оточений всією багатою торговельною, розважальною, спортивною, медичною та освітньою інфраструктурою (ТРЦ Respublika, SportLife, медичний центр Добробут, парки ВДНГ, Голосіївський, Феофанія, державні та приватні школи та садочки). Близькість до центральних автомагістралей також дозволить швидко дістатися в будь-яку точку міста. Телефонуйте, чекаю з радістю на перегляді. Поряд ЖК "Perfect Town"/ПерфектТаун/(Ліко Град-4), PARKLAND, Нова Англія, Ліко-град, Голосіївський район, Жуляни, Теремки.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Павла Лі пров. (Московський), 2Б

Продаж однокімнатної квартири в затишному ЖК Skyland(Скайленд),Голосіївськ й р-н,провулок Павла Лі ,2б. 3/6 поверх 37,1 м² Світла та простора квартира з індивідуальним опаленням.Ремонт робився для проживання,не під оренду.Сучасна кухня,меблі виконанні з висоякісних матеріалів.Обладнана газовою плитою та духовою шафою. У ванній кімнаті пральна машина та підігрів підлоги.Кімната з двоспальним ліжком.Також є окрема гардеробна кімната. Разом з квартиро продається підвальне приміщення в сусідньому під’їзді.Наразі дуже актуальне ,можна використовувати як укриття! Комплекс має закриту територію, цілодобову охорону, відеонагляд. Поруч з ЖК розвинена інфраструктура, 2 супермаркети, кафе, маленький магазини, салони, ресторани, аптеки, і багато іншого. Зупинка громадського транспорту 3 -4 хвилини пішки. До метро Васильківська та Виставковий центр своїм ходом 20хв,на транспорті 5-10 хв. Поряд знаходяться Лікоград,Нова Англія,Перфектаун Є відео.Можливий торг.

Павла Лі пров. (Московський), 2б

3-кімнатна квартира (83 м2) з дизайнерським ремонтом в ЖК "Республіка" (Respublika). Загальна площа 83м2. Поверх 8/9. Квартира складається: - простора кухя-вітальня (35 м2); - мастер спальня зі своїм санвузлом; - дитяча кімната; - гостьовий санвузол; - просторий балкон для барбекю. Квартира повністю укомплектована меблями і технікою та має все необхідне для заселення. Сантехніка Італія Catalano, Fiore. Побутова техніка BOSCH. Яксіні меблі (Blanche, Zegen). Усі столешні з камню (кварц та мармур). Тепла підлога (кухня та санвузли). На кухні внутрішньопідлоговий конвектор. Авторська гіпсова панель у вітальні. Двері скритого монтажу, покращеної звукоізоляції. Корпусні меблі з AGT, EGGER, Blum. Один з найкращих ЖК у Києві. Закрита территорія. Розвинена інфраструктура: футбольне поле, тенісні корти, баскетбольні майданчики, зони TRX, барбекю зони, відкритий басейн (літо 2024 р.), багато кафе та магазинів. ТРЦ "Республіка". Гарні спортивні та дитячі майданчики. Можливий варіант продажу через Є Оселя. Ціна 225 000$ Без комісії.

власник
можливий продаж по єОселя
Теремківська вул., 4а
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Пропонуємо до вашої уваги виняткову 3-кімнатну квартиру з авторським ремонтом, виконаним у 2022 році, в житловому комплексі "Respublika" на вулиці Теремківська 4а, Київ. Загальна площа квартири становить 89м2 Ремонт у цій квартирі був виконаний з особливою увагою до деталей та з використанням високоякісних та брендових матеріалів. Цей ремонт був створений для комфортного та довгострокового проживання. Квартира повністю оснащена сучасною побутовою технікою, що робить її готовою до негайного використання. Тут на Вас чекає підігрів підлоги, система рекуперації повітря, кондиціонери Cooper&Hunter, сенсорні вимикачі, панорамні вікна, система фільтрації води, відеоспостереження, система сигналізації та брендова сантехніка. Усі лічильники встановлені та працюють у повному обсязі. Комплекс "Respublika" пропонує закриту та безпечну територію з усією необхідною інфраструктурою. Поруч знаходиться ТРЦ "Республіка" для шопінгу та розваг. Станція метро "Теремки" всього за 300 метрів від будинку, що забезпечує зручний доступ до центру Києва. В найближчому околиці є дитячі садки та школи, що робить це місце ідеальним для сімей з дітьми. Цей житловий комплекс класу комфорт надає наземне паркування, безліч магазинів, кафе, ресторанів і центрів, що розвивають, прямо на своїй території. Для забезпечення теплоізоляції використана мінеральна вата та вентильовані фасади. Опалення централізоване. Висота стель у квартирі складає 2,8 метри. Ця квартира - це унікальна можливість знайти житло з високими стандартами якості, сучасними зручностями та прекрасним розташуванням у самому центрі Києва. Не втратьте свій шанс стати власником цієї перлини у мальовничій столиці України. код: 3 1 5 9 1 7 3 4 0 5 4 7

Теремківська вул., 4а

Продається 2х кімнатна квартира в Голосіївському р-н, вул. Заболотного 138, 6/9 пов 43м2. Вікна у двір. Цегла. Будинок 1972 року. Квартира в жилому стані. Вільна. Гарний поверх, чистий підїзд. Ліфт. Зелений двір. Прекрасна інфраструктура. Поряд садок, дві школи. Гарне транспортне сполучення. Ціна 45000 у е. Без комісії.

Заболотного академіка вул., 138

ЖК LIKOGRAD Perfect Town - новий житловий, багатоквартирний комплекс комфорт класу розташований у Соломянському районі м. Києва поблизу метро Васильківська. Будинок побудований за монолітно-каркасною технологією. В кожній секції є по 3 ліфти. Закрита територія, є пропускна система, відеонагляд та охорона. У внутрішній інфраструктурі поступово втілюється ландшафт-проект у дворі, є дитячі та спортивні майданчики, гостьовий та підземний паркінги, місце для вигулу домашніх улюбленців. Перший поверх кожного будинку мають комерційне призначення, де згодом будуть знаходитись приватний дитячий садок, кафе, салони краси, продуктові магазини та інше. Також насичена зовнішня інфраструктура, поруч є магазини (Сільпо, Ашан, АТБ, Новус), кафе, ресторани, спортивні комплекси (Sport Life, Gym), школи(№260, 220, Ліко-школа і тд), дитячі садочки ("Антошка", "Везунчик" "Ліко-світ" заклади дошкільної освіти №150,196,667 і тд), торгівельно-розважальні центри (Respublika Park, Ocean Plaza), паркові зони (Єлизаветинський парк з озерами, ВДНГ та Голосіївський парк). Хороша транспортна розвязка, 15 хвилин пішки до метро Васильківська. Можливий продаж по програмі єОселя! Також є інші варіанти. Телефонуйте щоб домовитись на перегляд!

можливий продаж по єОселя
Максимовича вул. (Трутенка Онуфрія), 32

Пропонується чудова видова квартира в ЗДАНОМУ будинку ЖК «Perfect town». Можна заходити на ремонт, багато сусідів вже заселились. У квартирі частково поштукатурено стіни та проведені інженерні роботи: розведено електропроводку. У будинку встановлені ліфти Otis із генерацією електроенергії. У разі відключення світла в момент поїздки, ліфт довезе до найближчого поверху. На перших поверхах ЖК поступово починають відкриватися магазини, кафе, аптеки, медичні кабінети та пошти. Розвинена інфраструктура, близькість до ТРЦ Respublika Park, SportLife Теремки, Голосіївського парку. Відмінна транспортна розвязка: піша доступність до метро Васильківська та ВДНГ (15 хв), до центру міста 15 хвилин на авто. Телефонуйте також є інші варіанти.

Максимовича вул. (Трутенка Онуфрія), 32

ЖК LIKO-GRAD Perfect Town (забудовники - Ліко Холдінг і Perfect Group). Пропонується до продажу 2-кімнатна квартира роздільного планування загальною площею 82.3 м². Адреса - вул. М. Максимовича(Онуфрія Трутенка) 32Б. Будинок № 3 - введено в експлуатацію (травень 2023 рік). Поверх - 3 з 23. Стан - після будівельників. Податки - 2% (ПФ + ДМ). Встановлені лічильники на воду та електроенергію. В кожній секції є по 3 ліфти. Закрита територія, є пропускна система, відеонагляд та охорона. У внутрішній інфраструктурі поступово втілюється ландшафт-проект у дворі, є дитячі та спортивні майданчики, гостьовий та підземний паркінги, місце для вигулу домашніх улюбленців. Перший поверх кожного будинку мають комерційне призначення, де згодом будуть знаходитись приватний дитячий садок, кафе, салони краси, продуктові магазини та інше. Також насичена зовнішня інфраструктура, поруч є магазини (Сільпо, Ашан, АТБ, Новус), кафе, ресторани, спортивні комплекси (Sport Life, Gym), школи(№260, 220, Ліко-школа і тд), дитячі садочки ("Антошка", "Везунчик" "Ліко-світ" заклади дошкільної освіти №150,196,667 і тд), торгівельно-розважальні центри (Respublika Park, Ocean Plaza), паркові зони (Єлизаветинський парк з озерами, ВДНГ та Голосіївський парк). Хороша транспортна розвязка, 15 хвилин пішки до метро Васильківська. Можливий продаж по програмі єОселя 3% і 7%! Телефонуйте щоб домовитись на перегляд!

можливий продаж по єОселя
Максимовича вул. (Трутенка Онуфрія), 32

Продається простора трикімнатна квартира «ЖК Liko-Grad Perfect Town» без комісії! Розташування: вул. Михайла Максимовича 32А, район Голосіївський, метро Васильківська. Поруч – магазини, школи, дитячі садки, парки та вся необхідна інфраструктура. Планування: Квартира площею 100 м² із трьома окремими кімнатами, великим холом, балконом та роздільним санвузлом. Двостороння, зручне планування для сімейного проживання. Інтерєр: Під ремонт, квартира на останньому поверсі, але фактично ще є технічний поверх, тому є проміжне приміщення між квартирою та дахом. Так як це рахується останній поверх то тут висота стелі в чорновому варіанті 3.30 м, тому приміщення виглядають набагато більшими. Переваги: Зручне розташування кімнат, роздільний санвузол, тихий двір, зелена зона, можливість паркування у дворі, висока стеля. Вся необхідна інфраструктура поруч. Ціна: 140000$ (Можливий торг). Для отримання додаткової інформації та організації перегляду телефонуйте за номером 0938478786 Сергій

можливий продаж по єОселя
Михайла максимовича, 32

Продаж однокімнатної квартири в ЖК Respublika від найнадійнішого забудовника KAN Development. У квартирі виконано якісний дизайнерський ремонт у сучасному стилі. Квартира з кращим плануванням комплексі. Кухня-студія з вбудованими меблями та технікою, а також комфортним диваном. Кімната розділена на кілька зон: зона гардеробу, спальна з комфортним ліжком і робоча зона або зона бібліотеки біля вікна. У квартирі дуже багато світла, три зони підігріву підлоги, встановлені два кондиціонери. Перегляди за попередньою домовленістю.

можливий продаж по єОселя
Тадея Рильського бульв., 2А

Житлові комплекси у Київ

Без комісії, продаж від власника 1-но кімнатної квартири, з дизайнерським ремонтом, в ЖК Perfect Town (Ліко-Град 4). Планування квартири євродвушка, з окремою спальнею. В квартирі панорамні вікна, з чудовим виглядом на зелену зону. Квартира в процесі ремонта, тому можливі корегування від покупця. Термін закінчення - до 5 місяців. Будинок зданий 2 роки тому. Всі документи, з правом власності - готові. *Ріелторам прохання не турбувати. **Оголошення, прохання, не дублювати.

власник
Максимовича вул. (Трутенка Онуфрія), 32

Без комісії. ЖК Республіка. 1 кімнатна квартира з ремонтом Вам більше не потрібно думати: Де шукати майстрів, щоб зробити ремонт, бо квартира вже з ремонтом, всіма меблями та побутовою технікою Як достукатися до сусідів, щоб не заважали відпочивати звуками перфоратора, бо всі сусіди вже зробили ремонти Де пообідати, щоб не втрачати час на приготування їжі, бо тут є безліч ресторанів, кав’ярень, магазинів з готовою їжею або напівфабрикатами Де провести час у вихідний, бо тут є і літній басейн під відкритим небом, і спортивні майданчики, і зона барбекю, і найкращий торгівельно-розважальний центр Республіка парк з брендовими магазинами та кінотеатром Або куди інвестувати кошти, щоб стабільно отримувати додатковий дохід, бо таку квартиру можна здавати за 22000-24000 гривень на місяць Телефонуйте та записуйтесь на перегляд Вартість 93000 доларів

можливий продаж по єОселя
Теремківська вул., 4 а

Пропонується у продаж дуже світла, затишна 1 кімнатна квартира в унікальному комплексі Respublika від надійного забудовника КАН Девелопмент. Ремонт якісний, використані для обробки матеріалів зарубіжних виробників. Квартира повністю укомплектована сучасними меблями та побутовою технікою (кондиціонер, пральна машина, посудомийна, мікрохвильова піч, варильна поверхня, духова шафа, холодильник, телевізор). Простора кухня -вітальня, спальня, санвузол - дизайнерський ремонт, що створює неповторний затишок та комфорт. Дуже теплі, мінімальні тарифи на комунальні послуги. Пожежна сигналізація, вентиляційна система. Територія охороняється. Метро Теремки 5 хвилин пішки. Архітектура комплексу європейського зразка з великим променадом. ЖК побудований за принципом місто у місті. На території є дитячий садок, школа, фітнес-клуб, тенісний корт, футбольне поле, спортивні майданчики з тренажерами, барбекю-зони. Перші поверхи передбачені під комерцію, що створює певний комфорт. Доглянута територія з багатьма відпочинковими зонами, сучасні дитячі майданчики. Поруч магазин АТБ, ринок, Розетка, супермаркет. Поспішайте придбати! РЕСПУБЛІКА – комплекс, де мрії стають реальністю! ID: 78194

ексклюзив
Теремківська вул., 4А

Перфектна квартирка в ЖК Перфектаун. Про квартиру: Квартира з новим, класним ремонтом, ніхто не проживав, все зроблено від душі та надійно. Квартира зроблена за проектом, продумано кожен крок та метр. Краєвид на місто, лісопарк та ВДНГ. Саме тут вдень відніється зелень, а вночі вогні міста… дуже приваблює погляд. Поверх 19, загальна площа 52м2. Популярне планування, гостинна і окрема спальня. В коридорі вхідна група, продумана шафа, де вмонтована пральна машина з функцією сушки. Сучасна кухня, вбудована техніка, скляний стіл і дизайнерські стільці, за якими дуже зручно сидіти, в іншій частині розкладний диван, навісна полиця. Спальня кімната дуже простора, туди поміщається гардеробна, туалетний столик та двоспальне ліжко. Про локацію: ЖК Перфект таун-це новий комплекс, який активно заселяється, на першому поверсі комерція, є підземний паркінг. Голосієво-це найзеленіший, найкрасивіший район в Києві. До метро Васильківська можна дійти пішки за 20 хвилин, або транспортом за 10 хвилин. Тут класно жити, поруч магазини, кафешки, спортзали з басейном, озеро з набережною. Квартира готова до перегляду, якщо цікавить, ми будемо раді Вас бачити!

можливий продаж по єОселя
Максимовича вул. (Трутенка Онуфрія), 32

Продается 1-к квартира в Голосеевском районе, улица Академика Вильямса 6-В, недалеко от метро Васильковская. Новый дом 2017 года. Квартира сдается второй раз, после евроремонта. 3 этаж, 5 этажного дома. Общая площадь 40 кв.м. и застекленный балкон. Закрытая территория. Дом кирпичный с внешним утеплением. Автономное отопление + бойлер. Все техника и мебель абсолютное новые. Телевизор Samsung диагональ 40. Техника Bosch. Сигнализация, интернет WiFi, домофон. Отличная инфраструктура, хорошая транспортная развязка. Рядом супермаркет Топмарт. Возле дома есть школы, детские садики, магазины, парк, фитнес центр Sport life.

власник
Рудницького Степана вул. (Вільямса академіка), 6В

Продаж видової однокімнатної квартири загальною площею - 45.5 м2, ЖК «Республіка» за адресою м.Київ, Голосіївській район, бул. Рильського Поверх: 7/9 Висота стелі: 3м Комплектація від Забудовника. Квартира продається у стані без ремонту. Зроблена фінішна стяжка на підлозі. Розведено систему опалення, встановлені радіатори. Додатково по всій квартирі виконана електрична розводка. Ідеальний варіант для творчих молодих людей або сімейної пари. Дуже красивий вид з вікон, чудовий простір для роботи та натхнення. Великий балкон, простора кухня. Також ця квартира є гарним варіантом для інвестицій в орендний бізнес. Право власності на квартиру одразу при підписанні угоди купівлі/продажу. Прописаних немає. Квартира постійно обігрівалася взимку, сухі стіни. Перепланування цілком можливо. На першому поверсі знаходиться простора кімната для велосипедів та візочків. На територію комплексу заїзд по перепустках. На території знаходиться школа Академія А+, дитячий садок, продовольчі магазини, кавʼярні, будівельні магазини, салони краси, фітнес-клуб, тенісний корт, баскетбольне/ футбольне поле, тощо. Комплекс знаходиться в 5 хв від ТЦ Республіка. Ця квартира - найкраща пропозиція у цьому будинку!

можливий продаж по єОселя
Рибальського, 5

Покупая однокомнатную квартиру, ключевой вопрос которые задают себе покупатели - не будет ли тесно в однушке? Может лучше рассмотреть двушку!? Из однокомнатной, с помощью правильно реализованных дизайнерских решений можно создать квартиру, которая по функциональности и рациональности использования полезной площади может превосходить даже двухкомнатную. Именно такую современную квартиру мы сейчас продаем! Просторная кухня с зоной отдыха у панорамного окна с видом, соединена с гостиной, где принимая даже большую компанию гостей Вы не будете думать о тесноте, отдельная спальня с глубоким шкафом купе на всю стену, совмещенный санузел. Ремонт выполнен из качественных материалов, квартира укомплектована всей необходимой мебелью и техникой от ведущих мировых производителей, остается только занести свои вещи. Главная особенность - индивидуальное газовое отопление! Квартира находится в жилом комплексе ЖК Skyland, переулок (Московский) Павла Ли 2-Б, с закрытой территорией и системой видеонаблюдения. На территории комплекса расположены детские и спортивные площадки, ближайшая станция метро – ВДНХ и Ипподром, в 20-ти минутах ходьбы. Цена 85000$ Без комиссии для покупателя!

ексклюзив
Павла Лі пров. (Московський), 2б

Даний об’єкт реалізується шляхом оформлення договору оренди з переважним правом викупу терміном до 10 років за програмою "Domivka+" від КП "ФІНАНСОВАЯ КОМПАНІЯ "ЖИТЛО-ІНВЕСТ". Готова 1- кімнатна квартира в ЖК LIKOGRAD Perfect Town , м. Київ, вул. М. Максимовича 32. ЖК LIKOGRAD Perfect Town - новий житловий, багатоквартирний комплекс комфорт класу розташований у Соломянському районі м. Києва поблизу метро Васильківська. Будинок побудований за монолітно-каркасною технологією. Будинок 3, секція 4, квартира № 559 1-кімнатна квартира розташована на 20 поверсі. Загальна площа: 45,60 кв. м. Житлова площа: 16,80 кв. м. Кухня: 17,00 кв. м. Ванна кімната: 3, 80 кв. м. Квартира з ремонтом, світла та затишна. Має зручне планування: з передпокою - простора кухня та велика вітальня. Ремонт в квартирі виконаний у 2023 році. Двері вхідні металеві / з МДФ накладками. Стіни в кімнаті, передпокою, кухні оздоблені шпалерами під фарбування. Підлога кухні та санвузла оздоблені керамічною плиткою, передпокій та кімната - ламінатом. Ванна кімната облаштована унітазом, умивальником з тумбою, ванною зі змішувачем та душовим змішувачем, бойлером, дзеркалом та електричною рушникосушаркою. В квартирі встановлені лічильник на опалення, електроенергію та холодне водопостачання. За більш детальною інформацією та записом на перегляд звертайтеся до відділу продажу: м. Київ, вул. Володимирська, 42, 222 кімната

Максимовича вул. (Трутенка Онуфрія), 32

Даний об’єкт реалізується шляхом оформлення договору оренди з переважним правом викупу терміном до 10 років за програмою "Domivka+" від КП "ФІНАНСОВАЯ КОМПАНІЯ "ЖИТЛО-ІНВЕСТ". Готова 2- кімнатна квартира в ЖК LIKOGRAD Perfect Town , м. Київ, вул. М. Максимовича 32. ЖК LIKOGRAD Perfect Town - новий житловий, багатоквартирний комплекс комфорт класу розташований у Соломянському районі м. Києва поблизу метро Васильківська. Будинок побудований за монолітно-каркасною технологією. Будинок 3, секція 3, квартира № 370 2-кімнатна квартира розташована на 20 поверсі. Загальна площа: 83,50 кв. м. Житлова площа: 40,20 кв. м. Кухня: 21,30 кв. м. Ванна кімната: 5,10 кв. м. Квартира з ремонтом, світла та затишна. Має зручне планування: з передпокою - простора кухня та велика вітальня. Ремонт в квартирі виконаний у 2023 році. Двері вхідні металеві / з МДФ накладками. Стіни в кімнаті, передпокою, кухні оздоблені шпалерами під фарбування. Підлога кухні та санвузла оздоблені керамічною плиткою, передпокій та кімната - ламінатом. Ванна кімната облаштована унітазом, умивальником з тумбою, ванною зі змішувачем та душовим змішувачем, бойлером, дзеркалом та електричною рушникосушаркою. В квартирі встановлені лічильник на опалення, електроенергію та холодне водопостачання. За більш детальною інформацію та записом на перегляд звертайтеся до відділу продажу: м. Київ, вул. Володимирська, 42, 222 кімната

Максимовича вул. (Трутенка Онуфрія), 32

Даний об’єкт реалізується шляхом оформлення договору оренди з переважним правом викупу терміном до 10 років за програмою "Domivka+" від КП "ФІНАНСОВАЯ КОМПАНІЯ "ЖИТЛО-ІНВЕСТ". Готова 1- кімнатна квартира в ЖК LIKOGRAD Perfect Town , м. Київ, вул. М. Максимовича 32. ЖК LIKOGRAD Perfect Town - новий житловий, багатоквартирний комплекс комфорт класу розташований у Соломянському районі м. Києва поблизу метро Васильківська. Будинок побудований за монолітно-каркасною технологією. Будинок 3, секція 3, квартира № 369 1-кімнатна квартира розташована на 20 поверсі. Загальна площа: 46,70 кв. м. Житлова площа: 18,20 кв. м. Кухня: 20,40 кв. м. Ванна кімната: 3, 80 кв. м. Квартира з ремонтом, світла та затишна. Має зручне планування. Ремонт в квартирі виконаний у 2023 році. Двері вхідні металеві / з МДФ накладками. Стіни в кімнаті, передпокою, кухні оздоблені шпалерами під фарбування. Підлога кухні та санвузла оздоблені керамічною плиткою, передпокій та кімната - ламінатом. Ванна кімната облаштована унітазом, умивальником з тумбою, ванною зі змішувачем та душовим змішувачем, бойлером, дзеркалом та електричною рушникосушаркою. В квартирі встановлені лічильник на опалення, електроенергію та холодне водопостачання. За більш детальною інформацію та записом на перегляд звертайтеся до відділу продажу: м. Київ, вул. Володимирська, 42, 222 кімната

Максимовича вул. (Трутенка Онуфрія), 32

1к, вул. Самійла Кішки (Маршала Конєва) 5а, ЖК Еврика, буд. 14, євроремонт, м. Іподром, м. Виставковий центр Продам 1 к.кв., вул. Самійла Кішки (Маршала Конєва) 5а, ЖК «Еврика», будинок №14, переуступка, зроблений ремонт, м. Іподром, м. Виставковий центр 10 хв., будинок 2020р., 23/24 – пов. будинку, 36/17/7 м.кв., вбудована кухня, вбудована шафа, та інші меблі, побутова техніка за домовленістю, лічильники (вода, тепло, електроенергія), власна котельня. Хороша інфраструктура (зони відпочинку, школи, садки, ресторани, салони краси, Новус, Сільпо, Метро, Епіцентр) та транспортна розвязка, м. Іподром, м. Виставковий центр 10 хв. пішки. 45000 у.о. (098) 2762858 Андрій

Самійла Кішки вул. (Конєва), 5а

Даний об’єкт реалізується шляхом оформлення договору оренди з переважним правом викупу терміном до 10 років від КП "ФІНАНСОВАЯ КОМПАНІЯ "ЖИТЛО-ІНВЕСТ". Готова 2- кімнатна квартира в ЖК LIKOGRAD Perfect Town , м. Київ, вул. М. Максимовича 32-Б. ЖК LIKOGRAD Perfect Town - новий житловий, багатоквартирний комплекс комфорт класу розташований у Соломянському районі м. Києва поблизу метро Васильківська. Будинок побудований за монолітно-каркасною технологією. Будинок 3, секція 3, квартира № 365 2-кімнатна квартира розташована на 19 поверсі. Загальна площа: 75,3 кв. м. Житлова площа: 36,4 кв. м. Кухня: 16,8 кв. м. Ванна кімната: 5 кв. м. Квартира з ремонтом, світла та затишна. Має зручне планування: з передпокою - простора кухня та велика вітальня. Ремонт в квартирі виконаний у 2023 році. Двері вхідні металеві / з МДФ накладками. Стіни в кімнаті, передпокої, кухні оздоблені шпалерами під фарбування. Підлога кухні та санвузла оздоблені керамічною плиткою, передпокій та кімната - ламінатом. Ванна кімната облаштована унітазом, умивальником з тумбою, ванною зі змішувачем та душовим змішувачем, бойлером, дзеркалом та електричною рушникосушаркою. В квартирі встановлені лічильник на опалення, електроенергію та холодне водопостачання. За більш детальною інформацію та записом на перегляд звертайтеся до відділу продажу: м. Київ, вул. Володимирська, 42, 222 кімната

Максимовича вул. (Трутенка Онуфрія), 32

Даний об’єкт реалізується шляхом оформлення договору оренди з переважним правом викупу терміном до 10 років від КП "ФІНАНСОВАЯ КОМПАНІЯ "ЖИТЛО-ІНВЕСТ". Готова 1- кімнатна квартира в ЖК LIKOGRAD Perfect Town , м. Київ, вул. М. Максимовича 32-Б. ЖК LIKOGRAD Perfect Town - новий житловий, багатоквартирний комплекс комфорт класу розташований у Соломянському районі м. Києва поблизу метро Васильківська. Будинок побудований за монолітно-каркасною технологією. Будинок 3, секція 3, квартира № 360 1-кімнатна квартира розташована на 19 поверсі. Загальна площа: 54.1 кв. м. Житлова площа: 18,6 кв. м. Кухня: 18,4 кв. м. Ванна кімната: 4,7 кв. м. Квартира з ремонтом, світла та затишна. Має зручне планування: з передпокою - простора кухня та велика вітальня. Ремонт в квартирі виконаний у 2023 році. Двері вхідні металеві / з МДФ накладками. Стіни в кімнаті, передпокої, кухні оздоблені шпалерами під фарбування. Підлога кухні та санвузла оздоблені керамічною плиткою, передпокій та кімната - ламінатом. Ванна кімната облаштована унітазом, умивальником з тумбою, ванною зі змішувачем та душовим змішувачем, бойлером, дзеркалом та електричною рушникосушаркою. В квартирі встановлені лічильник на опалення, електроенергію та холодне водопостачання. За більш детальною інформацію та записом на перегляд звертайтеся до відділу продажу: м. Київ, вул. Володимирська, 42, 222 кімната

Максимовича вул. (Трутенка Онуфрія), 32

Даний об’єкт реалізується шляхом оформлення договору оренди з переважним правом викупу терміном до 10 років від КП "ФІНАНСОВАЯ КОМПАНІЯ "ЖИТЛО-ІНВЕСТ". Готова 1- кімнатна квартира в ЖК LIKOGRAD Perfect Town , м. Київ, вул. М. Максимовича 32-Б. ЖК LIKOGRAD Perfect Town - новий житловий, багатоквартирний комплекс комфорт класу розташований у Соломянському районі м. Києва поблизу метро Васильківська. Будинок побудований за монолітно-каркасною технологією. Будинок 3, секція 3, квартира № 376 1-кімнатна квартира розташована на 21 поверсі. Загальна площа: 46,7 кв. м. Житлова площа: 18,1 кв. м. Кухня: 20,4 кв. м. Ванна кімната: 3,9 кв. м. Квартира з ремонтом, світла та затишна. Має зручне планування: з передпокою - простора кухня та велика вітальня. Ремонт в квартирі виконаний у 2023 році. Двері вхідні металеві / з МДФ накладками. Стіни в кімнаті, передпокої, кухні оздоблені шпалерами під фарбування. Підлога кухні та санвузла оздоблені керамічною плиткою, передпокій та кімната - ламінатом. Ванна кімната облаштована унітазом, умивальником з тумбою, ванною зі змішувачем та душовим змішувачем, бойлером, дзеркалом та електричною рушникосушаркою. В квартирі встановлені лічильник на опалення, електроенергію та холодне водопостачання. За більш детальною інформацію та записом на перегляд звертайтеся до відділу продажу: м. Київ, вул. Володимирська, 42, 222 кімната

Максимовича вул. (Трутенка Онуфрія), 32
123...5
1 - 24 з 108 результатів