КРАЩА ПРОПОЗИЦІЯ ЖК БРИТАНСЬКИЙ КВАРТАЛ! ГАЗ! Пропонується на продаж 2-кімнатна, світла та простора квартира по вул. Луценка 8а. В квартирі дві окремих кімнати та велика кухня-вітальня. Євроремонт зроблений в 2015 р. ЖК "Британський квартал"- закрита територія з цілодобовою охороною: відеокамери на вхід до будинку, прибудинкову територію, паркінги. Розвинута інфраструктура. Поруч сквер з трьома озерами та іподром, ТРЦ "Республіка", 3 школи, 4 дитячі садки, дитячі майданчики, фітнес-центр.Близькість метро, декількох ліній міського транспорту, прямий виїзд на Кільцеву дорогу. ст.М "Васильківська" - 15 хв. пішки.

Дмитра Луценка вул. (Крейсера Аврора), 8А

Квартира з якісним ремонтом та гарним плануванням: дві окремі спальні, кухня, вітальня з ТВ зоною, два санвузли, гардеробна, є лоджія. Ремонт робився для себе: техніка Miele, є підігрів підлоги, на підлозі паркетна дошка. Вид з вікон на приватний сектор. Квартира знаходиться в середині будинку, не кутова. В квартирі є газ. ЖК Британський квартал - сучасний комплекс з невеликою кількість житлових будинків, з закритою територією, цілодобовою охороною та відеоспостереженням. Доглянута територія з ландшафтом. Найближчі станції метро: Іподром 15 хв, 5 хвилини пішки до зупинки громадського транспорту. Поруч: ТРЦ Республіка, Епіцентр, школи, садки, супермаркети, спортзал.

можливий продаж по єОселя
Дмитра Луценка вул. (Крейсера Аврора), 12А

Продаж 1 кім. квартира ЖК Ліко-Град, вул.Степана Рудницького 5А(Вільямса), 11/20, 51/14/24. Спальня 14 кв.м..кухня-вітальня - 24 кв.м. Простора та світла квартира. Тепла підлога. Велика гардеробна. шафа-купе у вітальні та коридорі. Меблі та техніка залишаються - кондиціонер, бойлер, холодильник, пральна машина. Санвузол суміжний, душ. Лоджія з вітальні, засклена з вбудованою шафою . Квартира в гарному стані.Є лічильник тепла. Ніхто не зареєстрований. Чудово розвинена інфраструктура: поруч Сільпо, АТБ, Ашан, Sport life, парк, озера, салони краси, магазини і т.д. Ст.м.Виставковий центр 15хв.пішки

Рудницького Степана вул. (Вільямса академіка), 5А

До уваги бажаючих ! ЖК, який не потребує додаткової інформації ! Район , який є найбажанішим для киян та гостей міста для проживання - Голосіївський! Ідеальний поверх - 3й. Можна під Є-оселю, сертифікат, тощо. ЖК «Британський квартал» (вул. Луценка), Теремки -2. Продається євротрьошка. Загальна площа - 80кв.м. (2 кімнати: 21 кв.м. і 14,5 кв.м. + кухня-вітальня 23 кв.м.). Поверх 3 з 6. Простора і затишна. Побудовано в 2015р. Два санвузли (перший - велика ванна з туалетом, другий - душова кабіна з туалетом), гардеробна, комірка. Автономне опалення, кондиціонери. Всі меблі та побутова техніка залишаються ( ТВ, холодильник, пральна машина, індукційна плита, духова шафа, посудомийка, мікрохвильовка), сейф. Сигналізація ДСО. Власна камера відеоспостереження перед дверима + загальне по всьому ЖК Метро в 15хв пішки. ВДНХ, Іподром, Теремки. Вся необхідна інфраструктура: кавʼярні, магазини, салони краси, аптека, нова пошта на території. Дитячі садочки і школи в пішому доступі. Парки і озера. Поруч Сільпо, Велмарт, Новус. Дві парковки з охороною + гаражний кооператив. Пʼять хвилин до ТРЦ Respublika Park, Metro, Епіцентр, столичний ринок.

можливий продаж по єОселя
Дмитра Луценка вул. (Крейсера Аврора), 10

Продається 2-кімнатна квартира в ЖК Скай ленд 2 (SKYLAND-2) на першому поверсі (оскільки поверх високий та нижче є офіси, то фактично він як другий поверх) . Квартира скдладається з: двох спальнь, вітальні та роздільного санвузла. В квартирі виконаний якісний сучасний ремонт. ЖК Скайленд - закрита територія, що охороняється, з відеоспостереженням. Вся побутова техніка сучасна та надійних виробників. Пральна машина , холодильник , газова плита та духова шафа, витяжка , мікрохвильова піч, кондиціонери, котел. Індивідуальне опалення, підігрів підлоги. Встановлений табілізатор напруги. 15 хвилин пішки від станції метро "Васильківська"; 10 хвилин на машині від центру; В пішій доступності є все для щоденного комфортного життя : -школа; -дитсадок; -парк; -магазини; -кафе; -аптеки; -салони краси;

можливий продаж по єОселя
Волошкова, 2

Без комісії ! Продам 1 кімн. квартиру загальна площа 32.2 кв.м . вул. Сергія Колоса 4Б. Новобудова 2022 року, Будинок комфорт-класу знаходиться на закритій території, що гарантує безпеку та приватність у великому місті. На території та поза нею - місця для паркування жителів будинку та гостей. Можливість придбання окремих коморок для зберігання габаритних речей. Квартира з ремонтом та побутовую технікою, (ТВ, Варильня поверхня, холодильник, св. пічь, духова шафа, єлектричний чайник, бойлер, праска, гладильна дошка) повністю підготовлена до проживання ! Виключно якісні матеріали. Багато місця для зберігання речей. за рахунок вбудованних меблів. Зручне планування. При маленькій квадратурі передбачені повноцінні зони для кухні, вітальні та спального місця. Великі вікна до підлоги та просторий балкон. Все це гарантує комфортне життя в даній квартирі. Є свій зактритий дворик до квартири. 1 поверх. Комунікації міські. Документи на руках. Лічильники на все. 7 хв пішки, Ашан, АТБ, . Поруч зупинка маршрутки. ЖК Скайленд поруч. Без комісії !!!

Сергія Колоса вул. (Леніна), 4Б

Без комісії ! Продам 1 кімн. квартиру загальна площа 23.6 кв.м . вул. Сергія Колоса 4Б. Новобудова 2022 року, Поруч ЖК Скайленд 2 . Будинок комфорт-класу знаходиться на закритій території, що гарантує безпеку та приватність у великому місті. На території та поза нею - місця для паркування жителів будинку та гостей. Можливість оренди окремих коморок для зберігання габаритних речей. Квартира без ремонту. Зручне планування. При маленькій квадратурі передбачені повноцінні зони для кухні, вітальні . Великі вікна до підлоги та просторий балкон. Все це гарантує комфортне життя в даній квартирі. Можливо під покупця зробити ремонт та встановити меблі, фото -це зразок вже проданої квартири . Ціна кв.м під кдюч 2000 у.е за 1 кв.м якщо з ремонтом, меблями та техникою. Комунікації міські. Документи на руках. Лічильники на все. 7 хв пішки, Ашан, АТБ, . Поруч зупинка маршрутки. ЖК Скайленд поруч. Без комісії !!!

Сергія Колоса, 4Б

Продається затишна 2-кімнатна квартира у житловому комплексі "Британський квартал" вул.Д.Луценка 6 Квартира з ремонтом та стильними меблями, готова до заселення. Площа квартири - 67 м2 4 поверх з 9 Простора кухня-вітальня з великими вікнами, які дозволяють насолоджуватися видом на місто. У квартирі є дві окремі спальні, що робить її ідеальною для сімейного проживання або для тих, хто цінує комфорт та простір. "Британський квартал" - це сучасний житловий комплекс з розвиненою інфраструктурою: школа, дитячий садок, супермаркети та спортивні майданчики. Тут є все необхідне для комфортного життя. Не втрачайте можливість стати власником цієї чудової квартири! Зателефонуйте нам зараз, щоб домовитися про перегляд.

можливий продаж по єОселя
Дмитра Луценка вул. (Крейсера Аврора), 6

ДУЖЕ ТЕПЛА КВАРТИРА!! СВІЙ ГАЗОВИЙ ДВОХ КОНТУРНИЙ КОТЕЛ І ГАЗОВА ПОВЕРХНЯ!!! Чудовий новий ЖК Британський квартал. Якісний ремонт, повноцінна кухонна зона, ванна кімната з ванною. У квартирі є все необхідне для вашого комфортного : +2-х спальна ліжко 18002000 + 2-х спальний комфортний диван + ходильник + мікрохвильова піч + пральна машина + швидкий інтернет, Wi-Fi + телевізор (понад 100 каналів). В будинку багато провайдерів з швидким інтернетом. Шикарний квартал у британському стилі, закритого типу під цілодобовою охороною, безкоштовне та платне паркування. На території кварталу є дитячі і спортивні майданчики, магазини, салон краси, барбершопи, модних і стильних недорогих кафе, піцерії, суші бари, зелені зони. Все дуже красиво та стильно!) В 8хв. ходьби до 4 садочків і 4 шкіл Біля комплекса багато безкоштовних місць і під цілодобовою охороною автомобільні стоянки. Вул. Дмитра Луценка, Голосіївський район, поряд станції метро "Іподром", "Виставковий центр", "Васильківська". Поруч: Іподром, самий великий в Україні ТРЦ "Республіка", парки: ВДНГ; Максима Рильського; Феофанія; Пирогово. Поруч ЖК: Сонячна Брама; Нова Англія; Парк Ленд; Лікоград, Республіка; житловий масив -2. Маршрутні таксі №546, №499, №491, тролейбуси: №12, №45 до ст.м. "Васильківська" 10 хв. їзди. (Зупинка прямо біля будинку). Супермаркети: "Коло Дому", "Сільпо", "Новус", "Топ Маркет", "Вел Март", "АТБ", Спортивні клуби "ЖИМ", найбільший "Спорт Лайф" в Україні з басейнами. До центру Києва 35 хв. на машині або 1год. на метро. Гарного і Мирного часу!) Слава Україні і Захисникам!!

можливий продаж по єОселя
Дмитра Луценка вул. (Крейсера Аврора), 12

Продаж однокімнатної квартири в місті Києві у Соломʼянському районі. В квартирі встановлено теплі поли на кухні та у ванній кімнаті, камери відеоспостереження та сигналізація, електричний котел, вмонтована кухонна техніка, засклена лоджія.ОСББ. Квартира не кутова. Недалеко від будинку Знаходяться нова пошта, Ринок, супермаркет, кафе, державний садочок, зупинки громадського транспорту та багато іншого. Важливо: поряд з будинком розпочато будівництво ще одного будинку, відсутність декларації - діють майнові права на квартиру (право власності 2017 р., жодних заборон на будинок/ квартиру немає). Зараз діє комерційна вартість електроенергії, але є ТУ та договір на підключення електроенергії у ОСББ. Централізоване водопостачання. Ціна на квартиру знижена за рахунок тимчасових незручностей.

Добробутна вул., 1

СПЕЦІАЛЬНА ПРОПОЗИЦІЯ! МАНСАРДНІ ВІКНА І УТЕПЛЕННЯ В ПОДАРУНОК! Дворівнева квартира : загальна площа 71.9 кв.м., 1й рівень - 36.4 кв.м., 2й рівень - 35.5 кв.м. 5/5поверх. Стан квартири- після будівельників, коммунікації підключені :заведена електрика, водопостачання, інтернет, домофон. Встановлені якісні вхідні двері та 2-камерні вікна. Є балкон-лоджія.Будинок теплий, матеріал- газобен +утеплення мінеральною ватою. Територія ЖК - закрита, парковка - у дворі , є також критий паркінг, де можна придбати паркомісце. Зручне місцерозташування з розвиненою інфраструктурою: магазини Metro, Епіцентр, Аракс,ТРЦ Республіка,Столичноий ринок.В пішій доступності магазини: Велмарт, АТБ, Новус, Сільпо, Спортлайф. Багато навчальних закладів: державний та приватний дитячий садок, сучасна школа. В генплан району внесене будівництво станції метро на вул. Дмитра Луценка, що поруч з ЖК. 20хв. пішки від ст.м. Теремки, Іпподром, поруч знаходяться зупинки міського транспорту- зручна транспортна роз"язка. ЦІНА 2 120 0000грн - без комісії для покупця. По всім питанням телефонуйте і приходьте на перегляд! 098 774 64 84 Наталія

власник
Івана Білика вул. (Яблунева), 11

СПЕЦІАЛЬНА ПРОПОЗИЦІЯ! МАНСАРДНІ ВІКНА, УТЕПЛЕННЯ ДАХУ НА 2 рівні В ПОДАРУНОК! Дворівнева квартира : загальна площа 81.1 кв.м., 1й рівень - 44 кв.м., 2й рівень - 37.1 кв.м. 5/5поверх. Стан квартири- після будівельників, коммунікації підключені :заведена електрика, водопостачання, інтернет, домофон. Встановлені якісні вхідні двері та 2-камерні вікна. Є балкон-лоджія.Будинок теплий, матеріал- газобен +утеплення фасаду мінеральною ватою. Територія ЖК - закрита, парковка - у дворі , є також критий паркінг, де можна придбати паркомісце. Зручне місцерозташування з розвиненою інфраструктурою: магазини Metro, Епіцентр, Аракс,ТРЦ Республіка,Столичноий ринок.В пішій доступності магазини: Велмарт, АТБ, Новус, Сільпо, Спортлайф. Багато навчальних закладів: державний та приватний дитячий садок, сучасна школа. В генплан району внесене будівництво станції метро на вул. Дмитра Луценка, що поруч з ЖК. 20хв. пішки від ст.м. Теремки, Іпподром, поруч знаходяться зупинки міського транспорту- зручна транспортна роз"язка. ЦІНА 2 390 000 - без комісії для покупця. По всім питанням телефонуйте і приходьте на перегляд 098 774 64 84 Наталія

власник
Івана Білика вул. (Яблунева), 11

2кімнатна дворівнева квартира : загальна площа 59,1 кв.м., 1й рівень - 34,5 кв.м., 2й рівень - 24,6 кв.м. 5/5поверх. Стан квартири- після будівельників, коммунікації підключені :заведена електрика, водопостачання, інтернет, домофон. Встановлені якісні вхідні двері та 2-камерні вікна. Є балкон-лоджія.Будинок теплий, матеріал- газобен +утеплення мінеральною ватою. Територія ЖК - закрита, парковка - у дворі , є також критий паркінг, де можна придбати паркомісце. Зручне місцерозташування з розвиненою інфраструктурою: магазини Metro, Епіцентр, Аракс,ТРЦ Республіка,Столичноий ринок.В пішій доступності магазини: Велмарт, АТБ, Новус, Сільпо, Спортлайф. Багато навчальних закладів: державний та приватний дитячий садок, сучасна школа. В генплан району внесене будівництво станції метро на вул. Дмитра Луценка, що поруч з ЖК. 20хв. пішки від ст.м. Теремки, Іпподром, поруч знаходяться зупинки міського транспорту- зручна транспортна роз"язка. ЦІНА 1180000 без комісії для покупця. По всім питанням телефонуйте і приходьте на перегляд 098 774 64 84 Наталія

власник
можливий продаж по єОселя
Івана Білика вул. (Яблунева), 11

Продаж : 2к квартира, Соломянський район ( Теремки), ЖК Клаб Хаус Жуляни, 1 поверх, загальна площа 54.7м2, 2 сан.вузла, кухня-вітальня, 2 окремі кімнати, є балкон-лоджія. Квартира з документами, будинок зданий в 2019р. Стан квартири - під ремонт, зроблена стяжка, штукатурка. Будинок зданий і заселений, тихе місце, приємні сусіди, добре розвинена інфраструктура мікрорайону: поруч магазини, ТРЦ Республіка, Метро, Єпіцентр, відділення Нової Почти, аптеки, ринок, паркова зона, шкільні та дошкільні навчальні заклади. Вартість квартири 54 000 у.о. По всім питанням та перегляду телефонуйте за номером : По всім питанням телефонуйте і приходьте на перегляд. 098 774 64 84 Наталія

власник
Івана Білика вул. (Яблунева), 11

Продаж 1-кімнатної квартири-студії в ЖК Ліберті Парк (LIBERTI park), середній поверх, вікна на приватний сектор. Восени можна заходити на ремонт, перепоступка. Адреса: Жуляни, вул. Вишнева, буд. 10. Поверх 2/6 Площа 36 кв. Планування: – велика студія; – суміжний с/в. Квартира складається з однієї просторої кімнати, яку при бажанні можна декоративно зонувати на кухню і спальню, та й загалом можна втілити будь-яку Вашу фантазію так як пларування вільне. Новий ЖК перша черга вже давно заселена. Будинок монолітно-каркасний, на підлозі вже зроблена стяжка підлоги. Зручна локація, 5 хвилин через окружну “Столичний ринок”, 10 хвилин станція метро “Теремки”, найбільший ТРЦ у Європі “Республіка”, Машелан. Дитячий садок прямий під будинком, Атб в 5 хвилинах ходьби. Продаж по переуступці. Без комісії для покупця.

Вишнева вул., 10

47623 В продажу квартира студійного типу в ЖК "Британський квартал" в Голосіївському районі. В квартирі виконаний якісний ремонт, вбудовані меблі та техніка, індивідульне газове опалення. Квартира знаходиься в красивому житловому комплесі, архітектурне рішення в Англійському стилі, дуж вдалий проект, такий кусочок Лондону в Києві. Поряд дитячі садочки, магазини, відділення банку, салони краси та інш.Територія під охороною та відеонаглядом.

можливий продаж по єОселя
Дмитра Луценка вул. (Крейсера Аврора), 10

1-комн. ЖК Club House, ул. Билыка (Яблунева) 11, Жуляны. Без комиссии! Продаётся 1-комнатная квартира в новом обжитом доме 2019 года постройки, ул Билыка Ивана (Яблунева), 11, Жуляны. Ориентир – рядом ЖК Британский квартал по ул. Луценка. • пешочная доступность к метро Ипподром и Теремки (около 2км или 20-25 минут ходьбы); • 3/4 эт., 37/14/14, функциональная планировка – отдельная спальня с полноценной кроватью и кухня-гостинная с раскладывающимся ортопедическим диваном! • Качественный ремонт, полная комплектация – есть кондиционер, встроенный холодильник, инверторная тихая стиральная машинка, посудомоечная, духовка, микроволновка, чайник итд. Отопление – индивидуальный электрический котёл. Горячая вода – бойлер. Все коммуникации городские, тариф день/ночь! • Закрытая территория ЖК (всего два дома с просторной территорией), контроль доступа в парадное – видеодомофоны и снаружи и внутри двора. Возможность приобрести или арендовать парковочное место для авто прямо во дворе. • рядом ЖК Британский квартал с несколькими кафе и магазинчиками, АТБ. 10 минут пешком к инфраструктуре ликограда – Спортлайф, Сильпо итд; ТРЦ Республика, Столичный рынок, Metro – всё в пешочной доступности! Документам больше трёх лет - налогов нет! Возможна продажа за криптовалюту. Также возможно дальнейшее управление этой недвижимостью, если цель покупки получение ежемесячного арендного дохода.

можливий продаж по єОселя
Івана Білика вул. (Яблунева), 11

Продаж квартири в новому будинку, з якісноми ремонтом. Поруч із ЖК Skyland 2, недалеко від ЖК Ліко Град, за адресою Сергія Колоса 4-Б, Солом’янський район. Відеоогляд квартири Площа: 32,9 кв.м. Поверх: 1/3. Планування: – кухня зонована від спальні; – с/в; – вихід у своє невелике подвір’я. Квартира повністю укомплектована меблями та технікою, готова до проживання чи здачі в оренду. Будинок комфорт класу, клубного типу, невисока забудова. Введено в експлуатацію та підключено всі комунікації. Своя котельня, яка працює навіть при відключеннях світла. Закрита територія. Зручна локація, до метро Васильківська 10 хвилин на транспорті, до метро Іподром – 20 хв пішки. Поруч магазини АТБ, Ашан, Сільпо. Є дитячі садки та школи, кілька приватних дитячих садків прямо біля будинку. У хвилинах ходьби один із найбільших спортивних клубів СпортЛайф у Києві, парк з озерами.

Сергія Колоса вул. (Леніна), 4б

Квартира в Києві поряд метро, всього за 22000$! Чи це не мрія? Ні, це вдала інвестиція, яка швидко окупиться! Продам квартиру-студіо, в новому ЖК Liberty Park, що знаходиться по вул. Вишнева, буд. 6-Х, всього в 15 хвилинах від м.Теремки/Іподром. Квартира в ЗДАНОМУ будинку класу - комфорт. Сусіди вже проживають. Має вдале планування, площа складає - 21,6 м. кв. Розташована на зручному 4-му поверсі з 5-ти. Комплекс з закритою територією, фасади будинків виконані в англійському стилі. Великою перевагою є розташування: зручна транспортна розвʼязка, піша доступність до метро, та зупинок громадського транспорту. А також розвинена інфраструктура поруч з ЖК: садочки, школи, ТРЦ Республіка та багато магазинів. Якщо ви ще досі сумніваєтесь чи потрібно зараз щось купляти, впевнені цей варіант розвіє ваші сумніви. Чекаємо на перегляд!

Вишнева вул., 6-х

Клубний буд. 2014р. Закрита територія. ВЛАСНИЙ ДВІР. Газ. Теремки 20хв Клубний будинок 2014 року з червоної цегли та фасадним утепленням Розташований в далині від проїзних магістралей, має свою озеленену територію та парковку біля будинку У ЦІЄЇ КВАРТИРИ Є ВЛАСНИЙ ДВОРИК!! Зображено на плані Вдале планування має: -кухню вітальню 13кв -Ізольовану спальню -Гостьову зону або зону відпочинку 14кв СТАН, заходь та живи Повністю укомплектована меблями та технікою МПО, нові радіатори, опалення та гаряча вода від газового двоконтурного котла На все встановлені лічильники Розташування та інфраструктура: -метро Теремки 20хв -будинок віддалений від проїзної траси, в тихій локації -Зручний виїзд -Поряд з будинком, супермаркет, ресторани, спортлайф і т д ТРЦ Магелан 5хв їзди Квартира у власності більше 10 років Завдаток беремо. Вас зацікавив даний обєкт?, набирайте та записуйтесь на перегляд, Можливо це саме те що Ви шукали.

можливий продаж по єОселя
Дмитра Луценка вул. (Крейсера Аврора), 10

Продається однокімнатна квартира в новому ЖК Мандарин. Квартира знаходиться у Голосіївському районі недалеко від ЖК Лікоград 3 але адміністративно це Соломянський, новий ЖК із закритою територією, підземним паркінгом. Адреса: вул. Волошкова, 1 Площа: 41 кв.м Поверх 2/5 Планування: – кухня – спальня(вітальня) – спільний просторий с/в – балкон з панрамним склінням Квартира зі свіжим ремонтом (2020 року),будинок клубного типу із закритою територією, невеликим дитячим майданчиком та підземним паркінгом. Тепла підлога на кухні, в коридорі та з/в. Індивідуальне опалення електрокотлом. Техніка та меблі можуть залишити за домовленістю. У 5 хвилинах від будинку зупинка громадського транспорту, 10 хвилин до метро Васильківська. Пішки до метро Іпподром або Васильківська – 30 хв. Магазини Ашан, АТБ, Сільпо.

Волошкова, 2

✅ ТЕРМІНОВО ✅ ЦІНУ ЗНИЖЕНО ! Продаж сучасної смарт квартири в ЖК Успішнй Квартал вул.Григорія Гуляницького,35В Голосіївський район, поруч метро Іподром. Площа квартири 25.3 м2 1/5 поверху. Однокімнатна смарт - квартира в гарному стані ,з якісним ремонтом. Продається з меблямиі всією необхідною побутовою технікою,тепла підлога . Квартира справді тепла. Опалення водяною теплою підлогою по всій квартирі. Температуру теплої підлоги можна регулювати. Лічильники на опаленні, воді та електриці. Платіть лише за те, що споживали. Будинок має високу автономність: Котельня на твердому паливі (пілети) обладнана генератором, тому при відключенні електрики працює опалення, холодна вода, швидкісний інтернет. Квартира додатково обладнана припливно-витяжною вентиляцією із рекуперацією тепла. Це дозволяє завжди мати в квартирі чисте, тепле повітря без відкривання вікон (без шуму та пилу) та зменшує витрати на опалення. ЖК «Успішний квартал» це сучасні малоповерхові новобудови з оригінальним дизайном клубного типу. Будинок виконаний з будівельних матеріалів європейської якості (керамоблок, мінеральна вата, декоративна штукатурка), енергозберігаючі світловідбиваючі вікна Salamander. Наземний паркінг - є своє паркомісце (яке входить до ціни квартири) відеоспостереження 24 години на добу, облагороджена прибудинкова територія, дуже теплий будинок взимку і економія на опаленні за рахунок своєї котельні, міські тарифи на комунальні послуги. Відмінне місце розташування, двір із зоною відпочинку - є терасса , поруч приватний сектор, до зупинки громадського транспорту 2 хвилини пішки, вул. Академіка Вільямса (зараз Степана Рудницького); поряд (20 хвилин пішки) три станції метро Іподром, Виставковий центр, Васильківська. Розвинена інфраструктура: Sport Life Теремки, Сільпо, NOVUS, АТБ, Ашан, мед. заклади, ВНЗ, розважальні заклади, сквер, парк з озером. Право власності більш 3х років, 0 прописаних. Готові до швидкої угоди! Ідеальна інвестиція під орендний бізнес. Ключі на руках, перегляд в будь який час. Розглянемо під програми :ЄОселя ,ЄВідновлення , USDT

ексклюзив
Григорія Гуляницького вул. (Московська), 35 В

Продається однокімнатна, сучасна смарт-квартира студія у закритому ЖК Park Land. ЖК Park Land є місто в місті. Квартира без ремонту, можна втілити у життя свої фантазії, мрії. Закрита територія з цілодобовою охороною та відеоспостереженням. У ЖК є все для життя, магазини, ресторани, садки, школа, салони краси, спортзал, критий паркінг. Будинок введено в експлуатацію. Відмінна транспортна розвязка, до найближчих станцій метро Васильківська 10 хвилин пішки, зупинка громадського транспорту за 5 хвилин ходьби від будинку, у дворі є дитячий майданчик. У кожній квартирі є індивідуальний лічильник на опалення. ID: 72588

Михайла Дерегуса вул., 42

Стильна, нова квартира в парковому комплексі закритого типу Парк Ленд, поруч з метро Васильківська (15 хвилин пішки) Про квартиру: Поштова адреса: вул. Дерегуса, 44 Загальна площа 36м2 Поверх 4/4 Опалення- електричне Тариф - 2,64 грн/кВт На даній площі комфортно розмістилася чимала кухня зі всією необхідною технікою, вітальня з великим диваном і каміном, окрема спальня кімната з двоспальним ліжком, передпокій з великою шафою і санвузол. Деталі ремонту: Тепла підлога Кондиціонери Вбудована кухонна техніка Indesit Декоративний камін, як додаткове джерело тепла і родинного затишку взимку Диван розкладний двоспальний Ліжко двоспальне Телевізор Samsung записатися на перегляд можна подзвонив за вказаними в об’яві телефонами Ключі на руках Податки не входять у вартість квартири, і сплачуються додатково Не дзвоніть, щоб уточнити наявність, тільки для запису на перегляд ;-)

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Дерегуса, 44
123...5
1 - 24 з 111 результатів