Продаємо однокімнатну квартиру, Київ, Голосіївський район, Керамічний пров., 9/5, м. Деміївська 7 хв. пішки Поверх 4/4-пов., сталінки Площа: 40/17/7. У квартирі виконано ремонт, у травні 2019р. Будинок "Сталінка" з високими стелями. ПЛАНУВАННЯ: кухня, кімната з двоспальним диваном, санвузол, хол з місткою шафою-купе, засклена лоджія. Тако є велика кладова кімната, для зберігання речей. РІВЕНЬ РЕМОНТУ: Квартира у відмінному стані деревяні склопакети, натуральна столярня, паркет. ПРО БУДИНОК І ІНФРАСТРУКТУРА: Чисте та доглянуте парадне, гарний вид на місто, тихий, зелений двір. У пішій доступності метро Деміївська 7 хв., розвинена інфраструктура та транспортне сполучення, Голосіївський парк. Вартість квартири 48,000 $. Перегляди за домовленістю! Актуально! Деталі телефону.

Керамічний пров., 9/5

Продається 1 кімнатна квартира по пр-ту Валерія Лобановського, 150-в, ЖК Ново-Деміївський. Голосіївський район. Розташована на 13 поверсі 19 поверхового будинку (2013 рік побудови). Загальна площа 48,5 кв.м. Планування: Кімната (20 кв.м.) Кухня (12,4 кв.м.) Лоджія засклена (5 кв.м.) Санвузол (5 кв.м.) Гардероба (1,2 кв.м.) Передпокій (5,9 кв.м.) Квартира в хорошому стані, ремонт 2017 року. Сантехніка в хорошому стані. В ванній кімнаті душова кабіна. Плитка виробництва Іспанія, ламінат (Франція). Стіни - шпалери. Є вся необхідна техніка: кондиціонер, бойлер, пральна машина, телевізор, варильна поверхня, духова шафа, холодильник, витяжка. В будинку підземний паркінг, та облаштоване бомбосховище, консьєрж сервіс, закрита придомова територія з охороною на вїзді. Поряд вся необхідна інфраструктура: Ocean Plaza, школа, ліцей, МАУП, садочки, супермаркет, спорт клуб, станція метро Деміївська 7 хвилин пішки, та інше.

можливий продаж по єОселя
Лобановського просп., 150в

Без комісії для Покупця, продаж видової 1-кімнатної квартири загальною площею 57м2 на 20пов./21 по вул.Голосіївська, 13а, в ЖК Голосієво! Правильне, зручне планування: з просторого передпокою (6,8 м2) – велика кухня (14,2 м2) з виходом у засклену лоджію (4,2 м2), простора вітальня (24,6 м2) , ванна (4,4 м2) та гардеробна (2,8 м2) кімнати; висота стель H-2,7м Квартира не кутова, тепло взимку і не спекотно влітку Якісний ремонт, підлога – ламінат (Німеччина), керамічна плитка (Іспанія); вхідні двері – подвійні металеві, встановлено сигналізацію, відеодомофон Всі меблі, побутова техніка у відмінному стані: 2 кондиціонери Mitsubishi Electric; TV Sony, двокамерний холодильник Samsung, варильна поверхня з витяжкою, духова шафа, посудомийна машина Ariston, пральна машина Bosch, бойлер Atlantic На кухні встановлено систему очищення води З вікон квартири відкривається чудовий краєвид на Голосіївській парк Чисте презентабельне парадне, консьєрж, відеоспостереження, домофон, 3 ліфти (один з них працює при відключеннях електроенергії) Будинок - індивідуальний проект «Міськжитлобуд» 2008 року побудови; монолітно-каркасний, цегла, утеплювач Вся розвинена інфраструктура ЖК Голосієво до Ваших послуг: наземний та багаторівневий паркінги, КМДШ, дитячий садок, с/м Novus, магазини, кафе та кавярні, салони краси, фітнес клуб, аптеки, стоматології, приватний медичний центр Поруч Голосіївський парк з озерами, станції метро Голосіївська та Деміївська – 7 хвилин пішки Обєкт заслуговує на Вашу увагу, гарне місце для життя, рекомендую! Запрошую на перегляд у зручний для Вас час

Голосіївська вул., 13а
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається 1-кімнатна квартира 37 м² підготовлена до ремонту.Без комісії! Розташована на вулиці Кустанайській, Деміївка, поруч з метро Деміївська. Квартира на 4/5 поверсі має 6 м² кухню,поруч парк ,розвинена інфаструктура. Квартира чекає на свій новий дизайн! Чудовий варіант для створення власного затишку в самому серці міста. Не втрачайте свій шанс! Телефонуйте!

Кустанайська вул., 1

1к квартира у ЖК Деміївка, 5 хвилин від метро Деміївська. Світла і затишна квартира, із якісним сучасним ремонтом. Відокремлена спальня із ліжком + простора кухня-студія із диваном. Обладнане робоче місце. Кондиціонер. Встановлені лічильники води, опалення та електроенергії. Доглянута прибудинкова територія і розвинена інфраструктура (супермаркет, Sportlife, дитячий садок, парк).

Деміївська вул., 14

ЖК Silver House. Спецпроект 2021 року. Чудова євро-двушка. Зручне планування: простора кухня-вітальня та окрема спальня, простора лоджія, вікна на парк. У квартирі: стіни оштукатурені, склопакети, євро радіатори, можливо зробити велику гардеробну. Поруч метро Голосіївська-1 хвилина пішої ходи. Житловий комплекс комфорт-класу, що являє собою 25-поверховий монолітно-каркасний будинок. Зовнішні стіни будівлі- газоблок, утеплення-мінеральна вата. Стіни нежитлових поверхів облицьовуються по системі навісного вентильованого фасаду, а верхні рівні оштукатурюються. Біля будівлі обладнується наземна автопарковка. Сучасний дитячий ігровий майданчик. Метро Голосіївська-1 хвилина пішої ходи!

Голосіївський просп. (40-річчя Жовтня), 74

Продаж 1 кім. Квартири ЖК «The Lakes»Ясинуватський провулок 10 Будинок монолітно-каркасний із заповненням цеглою, фасад утеплений мінеральною ватою, квартира дуже тепла що суттєво дає можливість зекономити на комунальних витратах ( комунальні взимку разом з опаленням приблизно 1700 грн.) Квартири 49 кв.м. з просторим коридором 9,6 кв.м., кімната 17, 3 кв.м. та велика кухня 15.4 кв.м. Зроблений якісний ремонт та оснащена всім необхідним для комфортного проживання. Встановлена техніка( бойлер, пральна машина, холодильник, варильна поверхня, духова шафа , мікрохвильова піч, кондиціонер, телевізор ) Меблі ( велика містка шафа купе в коридорі, розкладний великий диван в кімнаті та маленький на кухні, письмовий стіл, кухня з барною стійкою) Будинок знаходиться в 10 хвилинах ходьби від метро «Деміївська» Неподалік школи, дитячі садочки і ВНЗ. В ЖК знаходяться магазини, аптеки, кавʼярні, салони краси, відділення Нової пошти , зони відпочинку та автомобільна стоянка. Вартість квартири 80000 у.е.

Ясинуватський пров., 10

Київ, вул. Голосіївська 3. Вашій увазі пропонується затишна однокімнатна квартира в 5 хвилинах пішки від метро Деміївська. Квартира з ремонтом, має роздільне планування,є все необхідне для життя. В квартирі наявна пральна машина, бойлер, холодильник, газова плита. Вікна металопластикові. Кухня мебльована. У кімнаті розкладний диван та шафа для одягу. Біля будинку гарна транспортна розвязка, великий дитячий майданчик, безкоштовний паркінг для мешканців. Гарний варіант як для здачі в оренду так і для життя.

Голосіївська вул., 3

Продається 1-н кімнатна квартира (гостинка) у привабливому Голосіївському районі, за адресою вул. Козацька, 32, всього 10 хвилин пішки від станції метро Деміївська. Площа квартири складає 27 кв.м, з великою кімнатою 17 кв.м та кухнею 4 кв.м. Розташована на першому поверсі (бельетажі) 5-поверхового теплого цегляного будинку, без балкона. Квартира знаходиться в житловому стані та можна зробити косметичний ремонт. Встановлені пластикові вікна, металеві решітки та броньовані двері для вашої безпеки. Вікна виходять у двір, створюючи тихий і затишний район. Навколишнє середовище дуже зручне, з наявністю спортивних майданчиків, шкіл, ліцеїв, дитячих садків, поліклінік, лікарень, банків, продуктових магазинів та інших необхідних установ. Недалеко від будинку розташований Голосіївський парк із озером, ідеальне місце для відпочинку. Чудова транспортна розвязка, з трьома станціями метро в пішій доступності: Деміївська (0.8 км), Голосіївська (1.0 км) та Либідська (1.5 км). Чистий продаж з документами, що більше 3 років, один власник. Вартість - 34000 доларів, можливий торг. Не пропустіть свою можливість придбати квартиру у зручному та перспективному районі!

Козацька вул., 32

Простора квартира, в будинку типу БПС, житловий стан, функціональне планування, роздільний санвузол, простора кухня 8м за рахунок лоджії можна збільшити до 14м, квартира має чудовий вид з вікна, присутня гардеробна, чистий підїзд, тихий зелений двір, чудова транспорна розвязка, поряд станції метро Деміївська, Либідська 10 хв

Голосіївська вул., 8

Житлові комплекси у Київ

Продається затишна квартира з дуже вдалим розташуванням поряд з найбільшим Голосіївським парком. Квартира з ремонтом, роздільні кімнати, з якісними деревяними меблями та побутовою технікою, бойлером та кондиціонером, засклений величезний балкон, на який вихід з кухні та коридору, є газ. Взимку, в квартирі дуже тепло. Будинок охайний і чистий. Ініціативна група регулярно проводить оновлення комунікацій та дрібних ремонтів для збереження будинком гідного стану. Розвинена інфраструктура, дитячі садочки, школи, супермаркети, банки, спортзали, кавярні, ресторани, відділення Нової пошти та Розетки, ТРЦ "Ocean Plaza", через дорогу знаходиться Голосіївський парк/ліс з великими озерами. Зручне транспортне зєднання, 1 хв пішки до метро Голосіївська, до центру 10 хвилин на транспорті/авто.

ексклюзив
Васильківська вул., 2

1 кімнатна квартира по вулиці Деміївська 35. Квартира 3 /9 поверхового.В квартирі пластикові вікна, нові вхідні двері, балкон засклений. Санвузол сумісний.Поряд декілька спортивних майданчиків, шкіл, ліцеїв, дитячих садків, поліклініка, лікареня, банки, продуктові магазини.Недалеко від будинку розташований Голосіївський парк із озером. Чудова транспортна розвязка, з трьома станціями метро в пішій доступності: м.Деміївська 7 хвилин ходьби, м. Голосіївська 5 хвилин пішки, м. Либідська 15 хвилин ходьби.

Деміївська вул., 35

Продам однокімнатну квартиру в Голосіївському районі, Козацька вул., 32. Загальна площа - 26 м², житлова - 17 м², кухня - 4 м², розташована на 5-му поверсі 5-ти поверхового цегляного будинку. Будинок теплий (зовнішнє утеплення квартири). В квартирі зроблено ремонт - заміна проводки, сантехніки, вікон. Новим власникам залишаються: бойлер, кондиціонер, газова плита, нова мийка на кухні, за бажанням холодильник та деякі меблі. Гарно розвинена інфраструктура: школи, дитячі садочки, ліцеї, лікарні, магазини, ТРЦ, зони для відпочинку. В пішій доступності метро - "Деміївська", "Голосіївська", "Либідська". Перегляди за домовленістю в зручний для Вас час!

Козацька вул., 32

Ясинуватський провулок, 10, ЖК The Lakes - новий заселений комплекс, розташований усього за 7 хвилин від центру столиці. Пропонується квартира-студія, яка відрізняється своєю світлістю, теплом, затишком та економічністю. В квартирі виконаний сучасний ремонт у спокійних пастельних тонах. Вона повністю мебльована та оснащена необхідною побутовою технікою для комфортного проживання. Особливу увагу приділено вибору пральної машини, бойлера та телевізора, що додає додаткового комфорту. Є індивідуальні лічильники на тепло. У дворі є дитячий майданчик. Відмінне розташування: до метро Деміївська - 10 хвилин пішки, поруч знаходяться магазини, супермаркети, ТЦ "Океан Плаза" та все необхідне для комфортного життя.

Ясинуватський пров., 10

вдале розташування, відмінна якість будівництва, функціональне планування, квартира з ремонтом, всіма необхідними меблями і технікою, лічильник тепла, поруч Голосіївський парк, метро “Деміївська” і “Голосіївська”. Телефонуйте! Квартира заслуговує на Вашу увагу!

ексклюзив
Забіли Віктора вул., 5

Ексклюзив, без %, продам квартиру в сучасному ЖК Деміївка, за адресою: Деміївська 18. Навпроти ЖК Парк Авеню ВИП. Будинок побудований у 2019, цегляний. Документам на право власності більше 3 років. Покупець сплачує тільки 1% сбір в ПФ. Квартира дуже класна, затишна, тепла, світла з гарною енергетикою) Ремонт робили для себе, все охайно та дуже продуманий: - коридор з шафою-купе - просторий санвузол з душовою кабіною. - кухонна зона - у кімнаті стоїть диван та робоче місце - і звичайно ж є двоспальне ліжко, але зона спальні не відокремлена в окрему кімнату для більшого простору. - також у квартирі є великий балкон де можна влітку пити чай чи каву) В будинку ОСББ, комунальні фіксовані 14 грн/м2, всі прямі договорі та стандартні тарифи. Є лічильники на воду, опалення, електроенергію. Влітку виходить все разом 1500-1800 грн, зимою 2300-2700 грн. Опалення центральне, вода горяча з бойлера. Три ліфти - два пасажирських да один вантажний, їздять швидко. Поверх останній, але дах дуже гарно утеплений та ізольований, квартира дуже тепла та тиха. У ЖК Деміївка є спортивний майданчик, де можна грати баскетбол/футбол/або просто займатися фітнесом, лобі завжди чисте з приємним запахом) доброзичливі сусіди). І найголовніше Sportlife з басейном та супермаркет Varus через дорогу в ЖК Park Avenue. Метро Деміївська 5 хвилин пішки, метро Голосіївська та Голосіївський парк в 10 хвилин пішки - можна бігати в ліс та гуляти біля озера. Приходьте на перегляд або напишіть на телеграм @maxander1, надішлю відео.

ексклюзив
Деміївська вул., 18

Продаж 1к квартира м. Київ, пр-т Голосіївський, 74-а 11/16 поверх 34 м2, Видова квартира з балконом та кладовкою біля станції метро Голосіївська (3 хв пішки). Роздільний санвузол, повноцінна ванна. Квартира укомплектована всіма мінімально необхідними меблями та побутовою технікою, в наявності варильна електрична поверхня, духова шафа, бойлер, холодильник, пральна машина. Поруч розвинена інфраструктура, школи, садочки, фітнес зали, салони краси і все необхідне. Податки мінімальні при оформленні.

Голосіївський просп. (40-річчя Жовтня), 74а

Без комісії. Голосіївський р-н Пр-т Науки, 10 5/9 - поверх, цегляний будинок Продаж 1-к квартири, загальною площею 34,1 м2. Кімната - 16,7 м2, кухня - 6,4 м2. Є засклений балкон. Стан житловий. М. Деміївська - 10хв. пішки. Ціна - 46500$ Без комісії для покупця.

Науки просп., 10

Рієлтор Гарний стан, склопакети, кахель, гардеробна, варильна панель, духовка, холодильник, балкон із кухні засклений. Пральна машина. Дуже охайний під’їзд, нові ліфти. Панорамний вид. Поряд бібліотека Вернадського, Центральний Автовокзал, Рошен, м. Деміївська, м. Либідська. Будинок у дворі, тихо, зелено. Чистий продаж. Відео за посиланням: https://youtube.com/shorts/DrvhU3gRg8E?si=xzwjAMxkQmqvzB4c

Голосіївський просп. (40-річчя Жовтня), 11

Продается отличная 1-я квартира в комплексе бизнес-класса - Park Avenue пр. Голосеевский 62, 58 кв. м 3 этаж. Дизайнерський ремонт. Панорамний вид. Встроенная кухня, бытовая техника премиум класса от европейского производства. Гардеробная, два вместительных шкафа-купе. Система кондиционирования з принудительно- вытяжной системой. В отделке использовались экологически чистые материалы. Паркетная доска натуральный дуб, испанская кафель. В квартире установленна система фильтрации воды, + система обратного осмоса. Подогрев пола. Счетчик тепла, двузонный электросчетчик . ЖК Park Avenue признан одним из лучших и самых безопасных. - закрытая территория с карточной пропускной системой, военизированная охрана 24/7 - подземный паркинг, бомбоубежище - территория со своим ухоженным парком и зонами отдыха - 8 детских площадок для разных возрастов с безопасным покрытием - спортивные площадки - зона барбекю с мангалами В коммерческой части ЖК: 2 супермаркета, аптека, ОК Wine, минимаркет, 2 кафе, 4 ресторана, SportLife DеLux, химчистка, турагенство, салоны красоты, банк, стоматология, нотариус, 2 детских сада. Отличное месторасположения-удобная транспортная развязка, две станции метро в пешей доступности (Голосеевская, Демеевская), до центра города 5 мин на авто. Рядом большой парк с каскадом озер. Вместе с квартирой вы обретаете комфорт, безопасность и безупречный сервис.

Голосіївський просп. (40-річчя Жовтня), 62

Простора, тепла квартира в цегляному будинку з сучасним ремонтом, з меблями та технікою, поруч з м. Деміївська та Голосіївським парком . Квартира після капітального ремонту. Були встановлені нові сантехнічні комунікації, електропроводка, на підлозі ламінат/плитка, м.п. вікна з двокамерним склопакетом з видом у тихий двір, нові опалювальні елементи, засклений та утеплений зовні балкон, з’єднаний з кухнею, просторий коридор. Велика кухня-вітальня з вбудованою кухнею, оздоблена газовою плитою, витяжкою, холодильником. Окрема кімната з двоспальним ліжком, гардеробна, вбудована шафа, телевізор, кондиціонер. Сумісний сан. вузол: душова кабіна, пральна машинка бойлер, лічильники води та електроенергії. Підїзд відремонтований, тихий доглянутий, зелений двір, дитячий майданчик. Розвинена інфраструктура району: піша доступність до метро Деміївська (3 хвилини), дуже зручна транспортна розвязка до будь-якої точки Києва, Голосіївський парк, Автовокзал, в пішій доступності школа та дитячий садок. Навпроти фабрика Рошен, поряд ТРЦ Оушен Плаза.

Науки просп., 4

Продам 1к квартиру, Голосіївський просп., 5. Загальна площа - 32 м², житлова - 12 м², кухня - 7 м², розташована на 9-му поверсі 12-ти поверхового цегляного будинку. В будинку два ліфти, 4 квартири на поверсі. Вид з вікон – на схід, в бік річки "Дніпро". Жилий стан. Якісні склопакети, меблі та кухонне обладнання. Навколо будинку розвинена інфраструктура - лікарня, школа, дитячий садочок, зупинки громадського транспорту. До метро "Деміївська" - 3 хв. пішки, до метро "Голосіївська " - 10 хв. пішки. Також поруч парк з озером.

Голосіївський просп. (40-річчя Жовтня), 5

Продаж видової однокімнатної квартири в Києві ЖК комфорт класу "The Lakes". Адреса: Ясинуватський провулок 10, Голосіївський р-н, Київ. Основні характеристики: Площа: 48.8 кв.м (житлова 17.2 кв.м, кухня 15.3 кв.м). Кількість кімнат: 1 (17.2 кв.м), коридор 9.6 кв.м. Поверх: 19-й з 25-х. Матеріал будинку: бетонно-монолітний. Висота стелі: 2.7 м. Санвузол: суміжний (4.5 кв.м) душ, туалет, рукомийник, бойлер, встановлена пральна машина. Особливості: Підлога в кімнатах, кухні та коридорі - ламінат, сан.вузол - плитка. Лічильник на воду, світло. На кухні встановлена індукційна варильна поверхня, холодильник, духова шафа, мікрохвильовка, обідня зона, кондиціонер, пральна машина у ванній. Спальня облаштована великим двоспальним ліжком, шафою. Інфраструктура: Неподалік школи, дитячі садочки і ВНЗ. В ЖК знаходяться магазини, ТЦ "Океан Плаза", аптеки, кавʼярні, салони краси, відділення Нової пошти , зони відпочинку та автомобільна стоянка. Локація: Будинок знаходиться в 10 хвилинах ходьби від метро «Деміївська» Додаткові переваги: Сучасний євроремонт. Продаж з меблями та технікою. Є гардеробна кімната. Без комісії для покупця Для огляду або додаткової інформації, звертайтесь до Агенції Нерухомості "Київський Ріелтор"

Ясинуватський пров., 10

Продам 1к.кв в гарному місці біля м. Деміївська, вул. Голосіївська 5. Цегляний, теплий будинок розташований в 8 хв.від метро пішки, поруч Голосіївський парк, садочок, школа, ліцей, поліклініка, супермаркети, автовокзал, ТРЦ Оушенплаза в пішій досяжності. Квартира готова до проживання, укомплектована меблями та технікою, затишна і тепла, знаходиться всередині будинку, має приємний вигляд з вікон. Планування зручне, кухня з виходом на засклений балкон, просторий санвузол. Може бути для особистого проживання і вигідна для орендного бізнесу!

Голосіївська, 5
1 - 24 з 67 результатів