Продається БЕЗ % 1к квартира студія, з сучасним стильним ремонтом, у новому закритому ЖК Нова Англія (Новобудова), Голосіївський район, вул. М. Максимовича 26Б, Правий берег, м. Васильківська, можливий безготівковий розрахунок. Квартира загальною площею 37,2 м2, житлова 15,3 м2, кухня 12,3. Знаходиться на 7 поверсі 16 поверхового будинку. У квартирі виконано якісний ремонт, вбудована техніка у зоні кухні-вітальні, всі необхідні нові меблі. Є великі шафи/гардероб. Встановлено енергозберігаючі панорамні склопакети. Завдяки цьому у квартирі світло, тихо, взимку тепло, влітку прохолодно. Індивідуальні лічильники на все. ЖК Нова Англія це першокласний, сучасний, новий комплекс зі своєю концепцією "місто в місті": - власна котельня на даху; - зона барбекю, зона відпочинку, спортивні майданчики; - підземний паркінг, наземний паркінг, гостьовий паркінг; - магазини, салони, кавярні та ін. - розвинута транспортна розвязка, зупинка громадського транспорту, метро Васильківська 10 хвилин пішки! - закрита територія, відеоспостереження, пропускна система, охорона 24/7, укриття.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Максимовича вул. (Трутенка Онуфрія), 26Б

Продаж квартири в ЖК Нова Англія, Київ, Голосіївський район Пропонується до продажу елітна квартира в житловому комплексі "Нова Англія" на вулиці Максимовича 28 Е, розташована на 13 поверсі 21-поверхового будинку. Опис квартири: Дизайнерський ремонт – всі роботи виконані з любовю і для себе Технологія "розумний дім" – сучасні технології для вашого комфорту Меблі та техніка на замовлення – все виготовлено за індивідуальним проєктом Тепла підлога – забезпечить комфорт у холодну пору року Датчики затоплення – для вашого спокою і безпеки Вікна виходять у двір – тиша і спокій Про житловий комплекс: Закрита та охоронювана територія Охорона 24/7 – високий рівень безпеки На території комплексу: дитячі та спортивні майданчики, приватний дитячий садок та школа, салони краси, студії йоги, магазини, кафе Станція метро Васильківська – 900 м (10-15 хвилин пішки) До центру Києва – 20 хвилин на машині Ця квартира стане ідеальним вибором для тих, хто цінує комфорт, безпеку та зручне розташування. Телефонуйте і домовляйтесь про перегляд, щоб на власні очі оцінити всі переваги цього чудового житла! Вартість 111000 у.о. БЕЗ КОМІСІЇ.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Максимовича вул. (Трутенка Онуфрія), 28 Е

Терміново по переуступці продається 1-кімнатна квартира на 5 поверсі 21 поверхового будинку по вул. Максимовича, Голосіївський район, ЖК Нова Англія, правий берег. Загальна площа квартири 41,14 м2 Житлова площа 14,05 м2 Кухня-вітальня 15,42 м2 Лоджія 3,62 м2 Санвузол 4 м2. Вдале розташування на поверсі, не кутова, стяжка, радіатори, двокамерні склопакети, гідроізоляція в санвузлі, лічильники на тепло,воду, електроенергію. Квартира розташована у новобудові, стан після будівельників, що дозволить облаштувати простір за своїм смаком. Територія житлового комплексу має розвинену інфраструктуру: дитячі і спортивні майданчики, променад, магазини і кавярні, аптеки та майстерні, відділення Нової пошти. Відмінна транспортна розвязка: метро, маршрутки, тролейбуси. Поруч сквери з озерами, супермаркети, ТРЦ Республіка, Спортлайф з найкращим басейном, які зроблять ваше життя комфортним та зручним. Продаж по перепоступцi, яку оплачує продавець! Ціна: 58 000 у.о. без комісії для покупця.

Максимовича вул. (Трутенка Онуфрія), 30Б
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Без % для покупця Продаж 1к квартири в Голосіївському районі по вул. Максимовича 3-Д. ЖК 4 сезони. Загальна площа квартири 35.6/15/5. Розміщенна на 22/25 поверсі. Гарний ремонт, вся техіка та мебель залишається. Голосіївський район – це найкращий вибір для життя у Києві. Основну частину району займає Голосіївський національний природний парк, один із найбільших парків у Європі. Поруч із квартирою знаходиться метро Васильківська, що забезпечує зручну транспортну доступність. Квартира розташована в житловому комплексі 4 сезони на 22 поверсі 24-поверхового монолітно-каркасного будинку з підземним паркінгом та добре розвиненою інфраструктурою. Площа квартири складає 34,6 кв. У квартирі виконаний якісний ремонт, вона повністю забезпечена всією необхідною технікою та меблями, що дозволяє одразу ж в’їхати та жити. Використовуйте можливість придбати житло в одному із найкращих районів Києва! Ціна 64000 у.о. Телефон 093-931-26-41 Іван valion.ua/1115132

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Максимовича вул. (Трутенка Онуфрія), 3Д

Без % для покупця Розглядаємо еОселю. Унікальна квартира у ЖК Нова Англія комфорт класу з дизайнерським ремонтом Спальня + кухня-студія. Абсолютно новий ремонт, виконаний з використанням унікальних дизайнерських рішень і преміум-матеріалів. Укомплектована необхідною технікою та меблями преміум-класу, тепла підлога. ЖК Нова Англія комфорт класу з закритою територією. Поруч знаходиться метро Васильківська. Підземний паркінг, охорона. На території спортивні та дитячі ігрові майданчики, тенісний корт і велодоріжки. Дуже низькі комунальні платежі. Один із кращих районів столиці з розвиненою інфраструктурою. Близькість до парку: Можливість активного відпочинку і прогулянок на свіжому повітрі. Не упустіть можливість стати власником цієї унікальної квартири в престижному районі столиці! Звертайтеся для додаткової інформації. Ціна 110000 у.е. без комісії Телефон 093-931-26-41 Іван valion.ua/1111806

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Максимовича вул. (Трутенка Онуфрія), 26в

Продається затишна квартира-студія площею 35 м² з балконом, розташована на 8 поверсі 13-поверхового будинку "Оксфорд" у ЖК "Нова Англія". Квартира повністю мебльована та оснащена всією необхідною технікою. Комплекс знаходиться в зеленому районі Києва і пропонує своїм жителям безліч зручностей: закрита територія, дитячі майданчики, школа, дитячий садок, магазини, цілодобова охорона. Для автомобілів передбачені наземний, підземний та гостьовий паркінги. ЖК "Нова Англія" знаходиться всього в 900 метрах від станції метро "Васильківська" (15 хвилин пішки) і в 2 хвилинах пішки від автобусної зупинки, що дозволяє легко дістатися в будь-яку точку Києва. Ціна квартири - 72,500 доларів США. Це ідеальне місце для комфортного проживання та відмінна інвестиція!

можливий продаж по єОселя
Максимовича вул. (Трутенка Онуфрія), 28 Б

Продаж повноцінної однокімнатної квартири в ЖК комфорт-класу Нова Англія. Квартира з якісним ремонтом. Функціональне плануваня кухня вітальня 18 метрів і окремо спальня 14 метрів. Квартира знаходиться на комфортному другому поверсі, вікна виходять у двір. Будинок Лондон, ліфт спускається в підземний паркінг розвинена інфраструктура на тереторії ЖК ресторани, кафе, супермаркет, тенісний корт, велодоріжки, підземний паркінг, закрита територія, до метро Васильківська 10хв пішим ходом.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Максимовича вул. (Трутенка Онуфрія), 28е

Продаж однокімнатної квартири Голосіївський р-н, Голосіївський проспект, 118. 3/8 поверх 31 кв.м Квартира з жилому стані,проживають квартиранти.Вікна квартири виходять на проспект.Балкон.Газова плита.Центральне опалення.Квартира знаходиться в середині будинку. Поряд розвинута інфраструктура.Супермаркет,банк і базарчик.В пішій доступності 7хв метро і ВДНГ

Голосіївський просп. (40-річчя Жовтня), 118

Давно мрієте про життя у комплексі, де кожен аспект комфорту і розкіші на вашому порозі? Запрошуємо вас на перегляд цієї надзвичайної квартири в елітному ЖК "Нова Англія", що розташований з видом на алею фонтанів, яка надає цій нерухомості неповторного шарму. Будинок Лондон, Максимовича 26 Е. Відеоогляд по запиту в особисті. Розглядаємо державну програму єОселя!!! Ця простора квартира з окремою спальнею та кухнею-вітальнею вражає своїм якісним ремонтом, виконаним з максимальною увагою до деталей. У квартирі використані сучасні якісні матеріали: кухня з натуральним керамогранітом, вбудована техніка Bosch, спальня з окремою гардеробною, мебльована ванна кімната та передпокій з вмонтованими корпусними меблями. Встановлена сантехніка GROHE та бойлер Bosch. Електрична тепла підлога у ванній, передпокої та кухні з окремими вимикачами на кожну зону, а у гостьовій та спальні - натуральна паркетна дошка. Будинок має централізовані комунікації і газову котельню для опалення. По сусідству зупинка маршрутних таксі, тролейбусів і автобусів. До метро Васильківська лише 15 хвилин пішки, що робить транспортний доступ максимально зручним. Поблизу є міська поліклініка, вищі навчальні заклади, школи, гімназія та дитячі садочки. За кілометр розташований кінотеатр, у межах пішої доступності знаходяться магазини різного профілю, супермаркети, відділення банків, аптеки і два басейни. Не втрачайте шансу здійснити свою мрію про ідеальне життя. Телефонуйте нам прямо зараз для запису на перегляд, щоб переконатися в усіх перевагах цієї прекрасної квартири особисто!

можливий продаж по єОселя
Максимовича вул. (Трутенка Онуфрія), 26Е

Пропозиція без комісії для Покупця! Продаж стильної 1 кімнатної квартири загальною площею 41м2 в ЖК Нова Англія, будинок Брайтон, вул. Максимовича (Трутенка), 26В, на 17 поверсі 19 поверхового будинку. Інтерєр квартири виконаний за унікальним авторським проектом професійного архітектора-дизайнера. Грамотне зонування, продумана схема світла, комплектація меблями та технікою роблять простір затишним, комфортним та особливим. У квартирі облаштовано достатньо місць для одягу та зберігання речей. В області кухні-вітальні зручно приймати друзів чи рідних – встановлений великий розкладний диван, обідній стіл, а вся техніка за закритими фасадами та відокремлена від загального простору вітальні. У спальні можна використовувати кілька сценаріїв освітлення під свій настрій. Комплекс Нова Англія відомий своєю стильною та доглянутою територією. Обладнано безліччю алей та зон для різного відпочинку: спортивні та дитячі майданчики, барбекю секція, кафе, магазини продуктів, Нова пошта та багато іншого для комфортного та красивого життя. Територія комплексу надійно охороняється, паркінги як при вїзді до комплексу (гостьовий), так і внутрішні наземні та підземні. А також підземний паркінг використовується як укриття, в яке Ви можете спуститися на ліфті, не виходячи на вулицю. Дизайнер створив у квартирі атмосферу теплого та затишного дому, в якому забуваєш про всю навколишню метушню. Квартира нікого не залишить байдужим, приходьте та переконайтеся в цьому самі! Торг можливий.

Максимовича вул. (Трутенка Онуфрія), 26-В

Без комісії для покупця! Продається видова 1-на квартира, біля парку Голосіївський! Який знаходиться майже в центрі Києва. Це чудове місце, куди можна вибратися і відпочити на пікніку, прогулятися берегом озера, а в літню спеку його прохолодні тінисті алеї вкриють від спекотного сонця. Будинок - спецпроєкт із червоної цегли. Квартира в центрі будинку. Стан: якісний євроремонт (поміняна проводка, сантехніка). Планування - студія. Повністю укомплектована меблями і побутовою технікою за індивідуальним замовленням. Вид із вікон на Голосіївський парк. Балкон засклений. Чистий, доглянутий підїзд. Прибудинкова територія з паркувальними місцями. Чудова інфраструктура! У пішій доступності ТРЦ, супермаркети, школи, дитячі садки, банківські установи, Голосіївський ліс і парк. Зручна транспортна локація. Зупинка громадського транспорту -150м, станції метро Васильківська та Голосіївська до 10ти хвилин ходьби. ID: 77764

ексклюзив
Голосіївський просп. (40-річчя Жовтня), 98/2

🏠 Продається затишна студія у новобудові Нова Англія у Голосіївському районі Києва! - Площа: 29,2 м². - Поверх: 10-й поверх з 21. - Адреса: Київ, вул. М. Максимовича 26. - Будинок: Ноттінгем. - Здача в експлуатацію: 4 квартал 2024 рік. - Ціна: 40 700$ (без комісії). Продаж по перепоступці. 🔑 Особливості квартири: - Житлова кімната - 14м², кухня-ніша - 4,1м², санвузол - 3,8м², передпокій - 3,23м², лоджія - 4,1м². - Без ремонту, є можливість створити інтерєр за власними уподобаннями. - Індивідуальне опалення та вентиляція для забезпечення комфорту мешканців. - Особливості інфраструктури: розвинена мережа магазинів, кафе, спортивних закладів та парків для відпочинку. - Переваги розташування: зручний доступ до громадського транспорту, близькість до освітніх та медичних закладів. 📞 Телефонуйте щоб домовитися про перегляд!

Максимовича вул. (Трутенка Онуфрія), 26

Продається однокімнатна квартира в ЖК «Нова Англія», Голосіївський р-н Адреса: вул. Максимовича, 28Е Будинок: «Лондон» Площа: 41 м² Поверх: 20/25 Опис: - Гардеробна: При вході зліва – велика гардеробна кімната з бойлером та пральною машиною. - Санвузол: Справа – санвузол з душовою кабіною та дзеркалом. - Спальня: Окрема спальня з двоспальним ліжком з підйомним механізмом, дві прикроватні тумби та великі панорамні вікна з оглядом на 180 градусів. - Кухня-вітальня: Вбудована техніка (духова шафа, витяжка, варильна поверхня, вбудований холодильник). Кутова кухня, обідній стіл, розкладний диван та панорамні вікна до підлоги. Особливості: - Новий ремонт: Квартира з абсолютно новим ремонтом, ще ніхто не проживав, все ще в плівках. - Паркінг: Підземний та гостьовий паркінг. - Інфраструктура: Закрита територія, комерційні приміщення, дитячі майданчики, зони відпочинку, зона барбекю. - Генератор: Будинок збирає на генератор, що забезпечить опалення та воду взимку. - Державні програми: Розглядаємо державні програми (є Оселя, є Відновлення). Переваги розташування: - Поряд ЖК: Паркленд, Лікогорад, Венеція. - Вулиці: Ломоносова, Вільямса, Конєва. - Транспорт: метро Васильківська, Іподром Теремки, Виставковий центр. Умови: - Власність: З документами все в порядку. - Без комісії!!! Перегляди: В будь-який зручний для вас час. Зателефонуйте для уточнення деталей та організації перегляду. Квартира у ЖК «Нова Англія» – ваш комфортний та сучасний дім у Києві!

Максимовича вул. (Трутенка Онуфрія), 28Е

🏠 Продається затишна студія у новобудові Нова Англія у Голосіївському районі Києва! Будинок Брістоль (В-2). Адреса: Київ, вул. М. Максимовича 24Б. Квартира з ремонтом. Є орендар. Для інвесторів - готовий працюючий бізнес! При покупці для власних потреб квартира буде звільнена протягом 2-4 тижнів. Ціна - 74 700$ - БЕЗ КОМІСІЇ! Власник погоджується продати квартиру під державні програми (єОселя підходить лише 3% - дата введення будинка в експлуатацію грудень 2019 року). 🌟 Вигоди проживання в цьому районі: 1️⃣ 10 хв пішки до ст. м. Васильківська.15 хв доступність до супермаркетів (Ашан, Сільпо, АТБ, Коло, ЛотОк, Новус),ТРЦ (Магелан, Respublika, Ocean Plaza). 2️⃣ Інфраструктура: поруч знаходяться школи (Європейський колегіум, №260, 220), садочки("Маленька Європа", "Антошка", "Везунчик", заклади дошкільної освіти №150,196,667 і тд), поштове відділення "Нова пошта" №249, магазини та ресторани для комфортного життя. 3️⃣ Екологічна зона: парки і зелені зони роблять цей район ідеальним для прогулянок та відпочинку (Єлизаветинський парк з озерами, ВДНГ та Голосіївський парк). 4️⃣ Сучасне життя: будинок обладнаний сучасною інфраструктурою та зручностями для максимального комфорту мешканців. Комплекс має закриту територію, що відповідає концепції "місто в місті", та забезпечений надійними системами безпеки. До ваших послуг наземний та підземний паркінг, який також може служити як укриття. 🌆 Зателефонуйте прямо зараз, щоб домовитися про перегляд!

можливий продаж по єОселя
Максимовича вул. (Трутенка Онуфрія), 24Б

Продаж, абсолютно нова, без комісії для Покупця: 1к квартира загальною площею 41м2 на 6пов./19 з чарівним видом на фонтани і Біг-Бен, дизайнерським ремонтом і комплектацією преміального рівня в будинку Манчестер ЖК Нова Англія за адресою вул. М.Максимовича,26г у Голосіївському районі Києва Зручне, ідеальне планування: з передпокою – простора кухня-вітальня з виходом у засклену лоджію з панорамними вікнами, окрема спальна кімната, ванна кімната; інтер’єр квартири у світлих тонах, гармонійні поєднання кольорів і фактур якісних матеріалів; з панорамних вікон квартири відкриваються гарні краєвиди (мабуть, найкращі у цьому ЖК!) на фонтани і Біг-Бен Повна комплектація новими меблями і побутовою технікою. На кухні кухонний гарнітур з місткими шафами з фурнітурою Blum і вбудованою побутовою технікою: індукційна варильна поверхня з витяжкою, духова шафа, НВЧ-піч, посудомийна машина (все – Bosch), двокамерний холодильник Whirlpool; встановлено систему очищення води. Обідній стіл з 4-ма стільцями; інверторний кондиціонер Cooper&Hunter У спальній кімнаті двоспальне ліжко з ортопедичним матрацом 160*200, дві тумби, містка шафа-купе; штори blackout У ванній кімнаті підігрів підлоги Devi; душова кабіна з душовою системою, велике дзеркало із підсвічуванням, інсталяція Geberit з унітазом Laufen; пральна машина Bosch, бойлер Ariston,80л; встановлено систему Аквастоп. Електрика legrand, Hager; терморегулятори на всіх радіаторах; відеодомофон. Запрошую на перегляд у зручний для Вас час; чудова нова квартира, без зайвих клопотів, рекомендую;) Будинок 2021 року побудови від Royal House; відчуйте атмосферу ЖК Нова Англія: стильна архітектура, ландшафтний дизайн доглянутої території з охороною і відеоспостереженням 24/7; пропускна система вїзду, підземний і гостьовий паркінги; кафе та кавярні, салони краси, мінімаркети, спортивні майданчики, прогулянкові алеї, у цьому ЖК є все для Вашого щасливого і комфортного Життя!

Максимовича вул. (Трутенка Онуфрія), 26г

Квартира готова до продажу та заселення! Продається 1-кімнатна квартира на Голосіївському проспекті, 91. Оселя в гарному охайному стані. Зручне планування з окремою кімнатою, що забезпечує комфортний відпочинок. Балкон виходить у двір, тому вас не потурбує шум від автівок. Житло обладнане потрібною технікою та меблями, які залишаються та входять у вартість. Цегляний будинок, який забезпечує комфортне перебування у будь-яку пору року. Невеликий, проте дуже зелений та затишний двір. На території знаходиться дитячий майданчик та місця для паркування авто. Вдале розташування — все необхідне у пішому доступі. Квартира в розвиненому районі з відмінною інфраструктурою! Поряд з будинком є «АТБ-маркет», відділення «Нова пошта», стоматологія, школа, салони краси, фітнес-клуб, «ВДНГ», «Голосіївський» парк. Добре розвинена транспортна інфраструктура, біля будинку кілька зупинок наземного транспорту. Поруч станція метро «Виставковий центр» — 10 хвилин пішки. Ціна 36 000 або найкраща пропозиція. Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном. Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти! Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами: 1) Є-оселя 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280) 3) Сертификат на зруйноване житло З нами безпечно, якісно, вигідно!

ексклюзив
Голосіївський просп. (40-річчя Жовтня), 91

Вигідна пропозиція! БЕЗ КОМІСІЇ % для Покупця. Право власності готове, податки сплачує Продавець. Світла однокімнатна квартира площею 53 м.кв., з просторою лоджією 10 м.кв. в новому ЖК "Liko-Grad Perfect Town". Металопластикові вікна з двокамерними склопакетами Rehau та протиударні, протипожежні вихідні двері. Ліфти OTIS. Встановлено лічильники на світло, воду та тепло. Будинок введений в експлуатацію, активно заселяється. На території ЖК є сучасний дитячий майданчик, великий підземний паркінг, зони відпочинку. На перших поверхах магазини, кафе, клініки та інше. Територія комплексу озеленена. Поруч супермаркети: Novus, Лоток, Varus, Ашан, Сільпо. Також Sport Life з басейном, школи та садки, парки та озеро. Найближчі станції метро Васильківська, Виставковий центр, Іподром – 10 хвилин пішки. Запрошую на перегляд. Деталі за телефоном 066-969-00-23 Ольга.

Максимовича вул. (Трутенка Онуфрія), 32а

Продам 1 кімнатну квартиру в ЖК LIKO-GRAD Perfect Town (Ліко-град 4 Перфект таун), вул. Максимовича Михайла, 32Б. Голосіївський район, (будинок введений в експлуатацію), можна починати ремонтні роботи. Загальна площа 40,1 кв. м., 6 поверх. Квартира розташована в середині будинку, вікна виходять у двір. Стан після будівельників, що дає можливість новому власнику зробити все за своїм смаком і перетворити це житло на ідеальне місце проживання. У кожному підїзді 3 ліфти OTIS. Відеоспостереження, підземний паркінг, дитячий та спортивний майданчики. Інфраструктура поряд: велика кількість супермаркетів (АТБ, Сільпо, Ашан, Новус). 10 хвилин на машині до найбільшого ТРЦ Республіка. В межах 1 км багато як державних так і приватних дитячих садочків та шкіл. Для заняття спортом 10 хвилин пішки до SportLife, Gym. Поряд корпуса університета Т.Г. Шевченко. Зручна транспортна розвязка. 10 хвилин пішим ходом до метро Васильківська, 2 хвилини до зупинки громадського транспорту. Насолодитися природою можна доїхавши за 15 хвилин до найкращих парків Києва Феофанія, музей Пирогова та ВДНГ. Телефонуйте, чекаю з радістю на перегляді. ЖК "Perfect Town"/ПерфектТаун/(Ліко Град-4), liko grad perfect town, Голосієво.

Максимовича вул. (Трутенка Онуфрія), 32б

Продам 1 кімнатну квартиру в ЖК LikoGrad Perfect town, вул. Максимовича Михайла, 32Б (будинок введений в експлуатацію), право власності оформлене. Загальна площа 49,2 кв. м., 5/23 поверх. Квартира простора та дуже світла, розташована в середині будинку, вікна виходять у двір. Стан після будівельників. Вільне планування, можливо втілити всі ваші бажання в реальність. У кожному підїзді 3 ліфти OTIS. Відеоспостереження, підземний паркінг, дитячий майданчик. Житловий комплекс в пішій доступності оточений всією багатою торговельною, розважальною, спортивною, медичною та освітньою інфраструктурою (Сільпо, Novus, ТРЦ Respublika, SportLife, медичний центр Добробут, парки ВДНГ, Голосіївський, Феофанія, державні та приватні школи та садочки). Поруч корпуса університету Т.Г.Шевченко, що робить його ідеальним вибором для студентів та викладачів. Близькість до престижних житлових комплексів, таких як Паркленд, Нова Англія, Ліко-град підкреслює привабливість цього місця. Зручна транспортна розвязка до центру міста. До метро Васильківська 15 хвилин пішим ходом. Поряд зупинки громадського транспорту Телефонуйте, чекаю з радістю на перегляді.

можливий продаж по єОселя
Максимовича вул. (Трутенка Онуфрія), 32Б

Стильна і простора квартира у місті Києві БЕЗ КОМІСІЇ ЖК «4 Сезони», євродвушка, має вдале планування, яке дозволяє раціонально використовувати простір, все, що є на фото(окрім дивана та телевізора) залишається новим власникам. Свіжий ремонт, виконаний з якісних матеріалів, енергозберігаюча техніка, нові меблі, великі вбудовані шафи, які продумані до дрібниць, що дає можливість сховати усі ваші речі і тим самим зберегти мінімалізм інтер’єру, у кімнаті та на кухні встановлені кондиціонери, тепла підлога, є балкон 5 метрів квадратних. У квартирі ніхто не проживав. ЖК «4 Сезони» має розвинену інфраструктуру, супермаркети, кафе та ресторани, пошта, відділення банку, аптеки, місця для прогулянок та відпочинку, досить зручна транспортна розв’язка, швидкий виїзд до станцій метро «Васильківська», «Виставковий центр». Чудовий варіант для життя або здачі в оренду. Готова до продажу.

Максимовича вул. (Трутенка Онуфрія), 3Д

Продам 1к квартиру в ЖК Нова Англія, вулиця Михайла Максимовича 24 Продаж по переуступці Будинок Нотінгем Загальна площа 41м2 Площа кухні 15кв.м. Квартира знаходиться в чудовому ЖК закритого типу Цілодобова охорона території, вхід тільки по перепусткам На території комплексу є вся необхідна інфраструктура для комфортного проживання: дитячий садочок та школа, аптеки, кафе та ресторани, дитячі майданчики та зелені зони, зона барбекю та зона вигулу собак Чудова транспортна розвязка, 15 хвилин до метро Васильківська В наявності є практично усі варіанти …

Максимовича вул. (Трутенка Онуфрія), 24

Предлагается к продаже ВИДОВАЯ 1-к в ЖК Новая Англия, дом Ньюкасл. Окна в квартире выходят на север - запад. Продается по переуступке. Вся необходимая инфраструктура в пешей доступности. В комплексе закрытая охраняемая территория, круглосуточное видеонаблюдение. Подземный и гостевой паркинги, зарядные станции для электрокаров, зеленые ландшафтные скверы, прогулочные аллеи, зоны отдыха, супермаркет, аптека, детсад и начальная школа внутри квартала, а также спортивные и детские игровые площадки, велосипедные дорожки, теннисный корт, обустроенное место для выгула домашних животных. До метро Васильковская 15 минут пешком. Лучшее предложение на рынке в данном комплексе, так как видовых квартир не так много! Дом сдан! Продажа по переуступке! Представитель собственника, без комиссионных для покупателя!!!

Максимовича вул. (Трутенка Онуфрія), 24

Згодні на єОселю та державні программи! ЖК Нова Англія, вул. Михайла Максимовича 26б Ласкаво просимо до Вашої маленької затишної резиденції, де комфорт і стиль поєднуються в єдиному просторі! Чудова інвестиція, кращі комплекси Нова Англія та Варшавський Просторий та затишний інтерєр, розроблений з любовю та турботою про кожну деталь. Ви виявите елегантні оздоблювальні матеріали та зручні меблеві рішення, які перетворять ваш простір на оазис релаксації. Також що не мало важливо, у Вашому доступі є велика кількість місць для зберігання, які заховані від зайвих очей. Розташування затребуване, в оточенні всіх зручностей, щоб спростити Ваше життя. У вас завжди буде швидкий доступ до ресторанів, магазинів та розваг. Також добре розвинена дорожньо-транспортна розвязка. До метро Васильківська 5 хвилин! Не пропустіть свій шанс мати унікальний куточок свободи та творчості! Телефонуйте! Ми вже чекаємо на Ваш дзвінок!

можливий продаж по єОселя
Максимовича вул. (Трутенка Онуфрія), 26б

Пропонуємо на продажу НОВУ - СВІЖУ квартиру тільки після ремонту! Зроблена за індивідуальним проектом -МАКСИМАЛЬНО ЕФЕКТИВНО використано кожний м2, що в результаті надало ПРОСТОРІСТЬ та ЗРУЧНІСТЬ! З квартири відкривається один з кращих видів жилого комплексу - на Київ! Максимально укомплектовано всіма необхідними меблями та технікою. Загальна площа 41м2 10 поверх з 21 Квартира розташована в сучасному житловому комплексі Нова Англія Будинок Ньюкасл До метро Васильківська 10 хвилин пішки. Біля комплексу зупинка нромадського транспорту. У ЖК Нова Англія є все для комфортного проживання: - Підземний паркінг, що може використовуватися як укриття; - Закрита територія та відеоспостереження - Дитячий садок, школа та дитячі ігрові майданчики - Спортивні майданчики та прогулянкові алеї - Магазини, аптеки, пошта та ін. - Облаштоване місце для вигулу домашніх тварин - Місце для баобеккю Ціна вказана БЕЗ КОМІСІЇ! За більш детальною інформацією та запису на перегляд - телефонуйте в зручний для вас час!

Максимовича вул. (Трутенка Онуфрія), 26
123...9
1 - 24 з 215 результатів