Продається БЕЗ % 1к квартира студія, з сучасним стильним ремонтом, у новому закритому ЖК Нова Англія (Новобудова), Голосіївський район, вул. М. Максимовича 26Б, Правий берег, м. Васильківська, можливий безготівковий розрахунок. Квартира загальною площею 37,2 м2, житлова 15,3 м2, кухня 12,3. Знаходиться на 7 поверсі 16 поверхового будинку. У квартирі виконано якісний ремонт, вбудована техніка у зоні кухні-вітальні, всі необхідні нові меблі. Є великі шафи/гардероб. Встановлено енергозберігаючі панорамні склопакети. Завдяки цьому у квартирі світло, тихо, взимку тепло, влітку прохолодно. Індивідуальні лічильники на все. ЖК Нова Англія це першокласний, сучасний, новий комплекс зі своєю концепцією "місто в місті": - власна котельня на даху; - зона барбекю, зона відпочинку, спортивні майданчики; - підземний паркінг, наземний паркінг, гостьовий паркінг; - магазини, салони, кавярні та ін. - розвинута транспортна розвязка, зупинка громадського транспорту, метро Васильківська 10 хвилин пішки! - закрита територія, відеоспостереження, пропускна система, охорона 24/7, укриття.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Максимовича вул. (Трутенка Онуфрія), 26Б

Здановської Юлії (Ломоносова), 71г, Сонячна брама, 3 окремі кімнати та кухня студія! БЕЗ КОМІСІЇ! Встановлений генератор на подачу води!!! ЖК бізнес класу Сонячна Брама. Квартира з авторським ремонтом, простора, затишна. Планування: три спальні (дві дитячі кімнати), господарська спальня та велика кухня вітальня. Є два санвузли. Гардеробна кімната. Квартира обладнана всією необхідною технікою та меблями, встановлені теплі підлоги. ЖК "Сонячна брама", територія комплексу закрита, під охороною, у кожному будинку відеоспостереження, поряд супермаркет "Novus", школи, дитячі садочки, парк, ст.М "Виставковий центр"- 5 хвилин пішки. Телефонуйте, домовимся на перегляд в зручний для вас час.

ексклюзив
Юлії Здановської вул. (Ломоносова), 71г

Простора квартира з капітальним ремонтом, бойлер, санвузол оздоблений кахлем, якісна сантехніка, функціональне планування, презентабельний під’їзд, консьєрж, благоустрій прибудинкової території, гостьовий паркінг, розвинена інфраструктура, поруч школа, дитячий садок, супермаркет, відмінна транспортна розвязка, ст.м. "Васильківська" 15 хв. Рієлтор Анжеліка.

Максимовича вул. (Трутенка Онуфрія), 9а
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж квартири в ЖК Нова Англія, Київ, Голосіївський район Пропонується до продажу елітна квартира в житловому комплексі "Нова Англія" на вулиці Максимовича 28 Е, розташована на 13 поверсі 21-поверхового будинку. Опис квартири: Дизайнерський ремонт – всі роботи виконані з любовю і для себе Технологія "розумний дім" – сучасні технології для вашого комфорту Меблі та техніка на замовлення – все виготовлено за індивідуальним проєктом Тепла підлога – забезпечить комфорт у холодну пору року Датчики затоплення – для вашого спокою і безпеки Вікна виходять у двір – тиша і спокій Про житловий комплекс: Закрита та охоронювана територія Охорона 24/7 – високий рівень безпеки На території комплексу: дитячі та спортивні майданчики, приватний дитячий садок та школа, салони краси, студії йоги, магазини, кафе Станція метро Васильківська – 900 м (10-15 хвилин пішки) До центру Києва – 20 хвилин на машині Ця квартира стане ідеальним вибором для тих, хто цінує комфорт, безпеку та зручне розташування. Телефонуйте і домовляйтесь про перегляд, щоб на власні очі оцінити всі переваги цього чудового житла! Вартість 111000 у.о. БЕЗ КОМІСІЇ.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Максимовича вул. (Трутенка Онуфрія), 28 Е

Продається чудова, двокімнатна квартира, в Голосіївському районі, по проспекту Голосіївський 100/2, квартира з площею 64 м2, знаходиться на 7-му поверсі 7 поверхового цегляного будинку. Квартира в гарному стані, роздільні дві кімнати, велика кухня,в квартирі є кладова, з якої можливо зробити гардероб, в кімната на підлозі дубовий паркет, в коридорі та на кухні плитка, квартира продається зі всією технікою та меблями. Поряд з будинком знаходяться магазини, школи, дитячі садочки, і один з найкращих парків міста Київа - парк Голосіївській, де можливо відпочивати сім’єю та робити ранкові або вечірні прогулянки. Також поряд з будинком метро Голосіївська. Розвинута інфраструктура

Голосіївський просп. (40-річчя Жовтня), 100/2

ЕКСКЛЮЗИВНА ПРОПОЗИЦІЯ. Продається 2-кімнатна квартира загальною площею 59,2 кв.м, розташована в Голосіївському районі (правий берег), ЖК Нова Англія, вул. Максимовича (Трутенка), 26-В. Затишна квартира з панорамними вікнами знаходиться в готовому будинку «Брайтон», 13/19 пов. За плануванням має простору кухню-вітальню - 19,2 кв.м., дві роздільні кімнати - 14,1 і 11,7 кв.м. та два санвузли. Стан квартири - після будівельників: заведена гаряча та холодна вода, стяжка, електричні радіатори, видові вікна, лічильники на опалення. Будинок бетонно-монолітний з зовнішнім утепленням стін. Опалення автономне (в будинку). Спокійний двір, без автомобілей, зі спортивним майданчиком. Комплекс закритого типу з цілодобовим відеонаглядом та охороною. Розвинена інфраструктура по типу «місто в місті»: багато супермаркетів, кав’ярень, ресторанів, салонів краси, фітнес-клуб, спортивні та дитячі майданчики, тенісний корт, дитячий садок, школа, підземний паркінг (в якому є місця для заряджання електромобілів), гостьовий паркін. Поблизу знаходить найбільший в Україні фітне-клуб з басейнами Sport Life. Підземний паркінг відповідає вимогам обєкта цивільного захисту населення як бомбосховище. До метро Васильківська 10 хвилин пішки. Документи готові. Можливий продаж по єОселі, єВідновленню. Телефонуйте. Завжди рада допомогти.

можливий продаж по єОселя
Максимовича вул. (Трутенка Онуфрія), 26-В

Терміново по переуступці продається 1-кімнатна квартира на 5 поверсі 21 поверхового будинку по вул. Максимовича, Голосіївський район, ЖК Нова Англія, правий берег. Загальна площа квартири 41,14 м2 Житлова площа 14,05 м2 Кухня-вітальня 15,42 м2 Лоджія 3,62 м2 Санвузол 4 м2. Вдале розташування на поверсі, не кутова, стяжка, радіатори, двокамерні склопакети, гідроізоляція в санвузлі, лічильники на тепло,воду, електроенергію. Квартира розташована у новобудові, стан після будівельників, що дозволить облаштувати простір за своїм смаком. Територія житлового комплексу має розвинену інфраструктуру: дитячі і спортивні майданчики, променад, магазини і кавярні, аптеки та майстерні, відділення Нової пошти. Відмінна транспортна розвязка: метро, маршрутки, тролейбуси. Поруч сквери з озерами, супермаркети, ТРЦ Республіка, Спортлайф з найкращим басейном, які зроблять ваше життя комфортним та зручним. Продаж по перепоступцi, яку оплачує продавець! Ціна: 58 000 у.о. без комісії для покупця.

Максимовича вул. (Трутенка Онуфрія), 30Б

Продаж 2-кімнатної квартири під ремонт по вулиці Зої Бутенко (Сеченова) у Голосіївському районі Без комісії. Площа – 46,7 кв. м, житлова - 30,2 кв.м, кухня - 7,7 кв. м, поверх 3/5. Квартира під ремонт, вільна. Поряд метро Васильківська (10 хвилин пішки), Голосіївський парк інфраструктура - дитячий садок, школа, стадіон, супермаркет. Тихий двір, чистий під’їзд, низький поверх, газ. Продажа 2-комнатной квартиры под ремонт по ул. Сеченова, 10 Голосеевский район Без комиссии.

ексклюзив
Сєченова вул., 10

Без % для покупця Розглядаємо еОселю. Унікальна квартира у ЖК Нова Англія комфорт класу з дизайнерським ремонтом Спальня + кухня-студія. Абсолютно новий ремонт, виконаний з використанням унікальних дизайнерських рішень і преміум-матеріалів. Укомплектована необхідною технікою та меблями преміум-класу, тепла підлога. ЖК Нова Англія комфорт класу з закритою територією. Поруч знаходиться метро Васильківська. Підземний паркінг, охорона. На території спортивні та дитячі ігрові майданчики, тенісний корт і велодоріжки. Дуже низькі комунальні платежі. Один із кращих районів столиці з розвиненою інфраструктурою. Близькість до парку: Можливість активного відпочинку і прогулянок на свіжому повітрі. Не упустіть можливість стати власником цієї унікальної квартири в престижному районі столиці! Звертайтеся для додаткової інформації. Ціна 110000 у.е. без комісії Телефон 093-931-26-41 Іван valion.ua/1111806

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Максимовича вул. (Трутенка Онуфрія), 26в

Без % для покупця Продаж 1к квартири в Голосіївському районі по вул. Максимовича 3-Д. ЖК 4 сезони. Загальна площа квартири 35.6/15/5. Розміщенна на 22/25 поверсі. Гарний ремонт, вся техіка та мебель залишається. Голосіївський район – це найкращий вибір для життя у Києві. Основну частину району займає Голосіївський національний природний парк, один із найбільших парків у Європі. Поруч із квартирою знаходиться метро Васильківська, що забезпечує зручну транспортну доступність. Квартира розташована в житловому комплексі 4 сезони на 22 поверсі 24-поверхового монолітно-каркасного будинку з підземним паркінгом та добре розвиненою інфраструктурою. Площа квартири складає 34,6 кв. У квартирі виконаний якісний ремонт, вона повністю забезпечена всією необхідною технікою та меблями, що дозволяє одразу ж в’їхати та жити. Використовуйте можливість придбати житло в одному із найкращих районів Києва! Ціна 64000 у.о. Телефон 093-931-26-41 Іван valion.ua/1115132

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Максимовича вул. (Трутенка Онуфрія), 3Д

Продам 4к квартиру ЖК Сонячна Брама Голосіївській район межує з Печерським. вул Здановськоі Юлії 73г Колишня Ломоносова Поверх 11 з 13. Загальна площа 150м2. Двостороннє планування. Три окремі спальні 19м2,24м2,20м2 Два санвузли 4м2 та 10м2. Кухня 16м2 з балконом та вітальня 25м2. Ремонт в європейському стилі. Комплекс бізнес класу. На території знаходиться паркінг, укриття. В підʼїзді охорона, відеонагляд. Інфраструктура обжита : медичні, спортивні центри, продуктовий супермаркети Novus, кавʼярні, салони краси, відділення банку, Нової Пошти, садочки, школи. 600 м до метро та парка ВДНХ, великого спорт комплексу Sport Life с басейном. До цента Києва 10 хвилин на авто. Також є в продажу 2 паркомісця з гарним розташуванням та можливістю зарядки електрокарів. Телефонуйте! Чудова пропозиція для сім”ї. Альтернатива приватному будинку в Києві. Готові розглянути безготівковий розрахунок Є-відновлення( є відновлення), постанови,тощо. Продаж від власниці,без довіреностей. Гарні сусіди ЖК Лікоград, ЖК Венеція, ЖК Нова Англія. Sale apartment 4 rooms ( 3 bedroom) 150 м2 Prise 360000$

можливий продаж по єОселя
Юлії Здановської вул. (Ломоносова), 73г

Продається затишна квартира-студія площею 35 м² з балконом, розташована на 8 поверсі 13-поверхового будинку "Оксфорд" у ЖК "Нова Англія". Квартира повністю мебльована та оснащена всією необхідною технікою. Комплекс знаходиться в зеленому районі Києва і пропонує своїм жителям безліч зручностей: закрита територія, дитячі майданчики, школа, дитячий садок, магазини, цілодобова охорона. Для автомобілів передбачені наземний, підземний та гостьовий паркінги. ЖК "Нова Англія" знаходиться всього в 900 метрах від станції метро "Васильківська" (15 хвилин пішки) і в 2 хвилинах пішки від автобусної зупинки, що дозволяє легко дістатися в будь-яку точку Києва. Ціна квартири - 72,500 доларів США. Це ідеальне місце для комфортного проживання та відмінна інвестиція!

можливий продаж по єОселя
Максимовича вул. (Трутенка Онуфрія), 28 Б

Продається 2к квартира в ЖК 4 Сезону, вул. Михайла Максимовича 3г – метро Васильківська у 500 метрах, 7 хв. Право власності понад 3 роки, будинок давно заселений (усі зробили ремонти), перегляди за домовленістю. Відеоогляд можемо надіслати у будь-який месенджер. На все стоять лічильники (опалення, світло, вода). Планування: дві окремі кімнати, два санвузли, гардеробна кімната, вітальня відокремлена розсувною системою, балкон у спальні, вікна виходять у двір. Встановлено сигналізацію. Будинок та Інфраструктура: 1. Будинок 2012р. , повністю заселений, усі зробили ремонти 2. Консьєрж 3. Відеоспостереження 4. Встановлено шлагбаум 5. Зупинки громадського транспорту (автобуси та тролейбуси) біля ЖК 6. Метро Васильківська, Виставковий центр 7. Район повністю заселений і забудований новими будинками - поряд ЖК Нова Англія, Венеція, Сонячна Брама, Амурський, 4 Сезони, Успішний, Британський квартал та ін. 8. Метро Васильківська та Виставковий центр у пішій доступності 9. Школи та садки у пішій доступності (державні та приватні): - садки № 196*********** 640, 641, 642 (вул. Маршала Якубовського) та приватні садки. - школи №220, 260, 279 ім. Петра Григоренка, спортивна школа №15, ліцей №227 ім. Н. М. Громова + приватні школи Ліко-Школа, ACE School, Talant School та ін. 10. Лікарні в пішій доступності (державні та приватні): - Поліклініка №2, Амбулаторія №3, а також приватні клініки Добробут, Adeliz та ін. 11. Спортивні секції, школи іноземних мов – 100м. , кінно-спортивна школа «Авангард» 12. Цілодобове Сільпо та АТБ, Novus, Varus 13. Ресторани Pesto Cafe, Brugge, Eshak, Salateira, Detterino, Чорноморка, Євразія, Chef, 14. Великі спорткомплекси SportLife та iGUM 15. Озера, парк, два Собори, Сквер Поріднених Міст 16. ВДНГ та Голосіївський парк у пішій доступності 17. Також поряд Столичний Оптовий продуктовий ринок, METRO, Епіцентр, Магелан, авторинок Жуляни

Максимовича вул. (Трутенка Онуфрія), 3г

Продаж повноцінної однокімнатної квартири в ЖК комфорт-класу Нова Англія. Квартира з якісним ремонтом. Функціональне плануваня кухня вітальня 18 метрів і окремо спальня 14 метрів. Квартира знаходиться на комфортному другому поверсі, вікна виходять у двір. Будинок Лондон, ліфт спускається в підземний паркінг розвинена інфраструктура на тереторії ЖК ресторани, кафе, супермаркет, тенісний корт, велодоріжки, підземний паркінг, закрита територія, до метро Васильківська 10хв пішим ходом.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Максимовича вул. (Трутенка Онуфрія), 28е

Продається 3х кімнатна квартира за адресою Голосіївський проспект 82. Квартира знаходиться на низькому поверсі, є ГАЗ. У квартирі 3 окремі кімнати, Гардеробна кімната, санвузол роздільний, квартира двостороння, 2 балкони, один з них засклений. У квартирі виконано якісний ремонт, замінено проводку, труби, стояки, в кімнатах на підлозі паркет, в коридорі і на кухні ламінат. Добре розвинена інфраструктура, салони краси, супермаркети, ТЦ. Поруч є школи, садки, спортзал, Голосіївський парк. Відмінна транспортна розвязка, до найближчих станцій метро Голосіївська 10 хвилин пішки, зупинка громадського транспорту знаходиться біля будинку. Квартира готова до продажу, документам більше 3х років, власник в Україні. Запрошуємо на показ. ID: 79381

Голосіївський просп. (40-річчя Жовтня), 82

Продаж однокімнатної квартири Голосіївський р-н, Голосіївський проспект, 118. 3/8 поверх 31 кв.м Квартира з жилому стані,проживають квартиранти.Вікна квартири виходять на проспект.Балкон.Газова плита.Центральне опалення.Квартира знаходиться в середині будинку. Поряд розвинута інфраструктура.Супермаркет,банк і базарчик.В пішій доступності 7хв метро і ВДНГ

Голосіївський просп. (40-річчя Жовтня), 118

До вашої уваги пропонується прекрасна квартира яка містить дві кімнати, одну ізольовану одну прохідну. В квартирі виконано якісний сучасний ремонт, квартира вікнами повністю розташована в двір. Ідеальний стан сантехніки, проводка нова. Все виконувалось прискіпливо і якісно. Піша доступність до двох станцій метро: Васильківська та Виставковий центр, Поруч парк Вднх . Прекрасний варіант для вашого життя або під орендний бізнес. Ціна: 55000 USD

Васильківська вул., 47

Продажа ексклюзивної квартири. Ремонт з самих дорогих і якісних матеріалів. Велика кухня, гостьова кімната, три кімнати, 2 с/у, підігрів підлоги. Повністю мебльована, вся техніка. В квартирі залишається вся техніка, меблі, кавомашина. Велика тераса. Два паркомісця входять у вартість. Київ, Здановської Юлії (Ломоносова), 71д, Сонячна брама

Юлії Здановської вул. (Ломоносова), 71д

Продаж двокімнатної квартири | можливий продаж по єОселя | Гаряча пропозиція | БЕЗ КОМІСІЇ | Вул. Максимовича,32-А, ЖК "LIKO-GRAD Perfect Town" -5/23 поверх -Загальна площа – 74.3м2. -Житлова площа – 32,1м2. -Кухня – 17,3м2. -1 Санвузол – 3м2. -2 Санвузол – 3,91м2. -Висота стель - 2,7 м. -Технологія будівництва: моно-каркас -Тип стін - Газоблок. -Утеплення - Мінеральна вата -Три швидкісних ліфти. -Підземний паркінг на 322 паркомісця. -Автономне опалення. Квартира продається із внутрішнім оздобленням від забудовника. -Натяжні стелі. -Сантехніка Colombo, Бойлер. -Керамічна плитка в санвузлах. -Окремий блок електрики на квартиру. -Датчики пожежної безпеки. У житловому комплексі є прогулянкові доріжки, зелені зони та різноманітні майданчики для відпочинку та розваг, розвинена внутрішня інфраструктура - на першому поверсі розташовані магазини, кавярні, салони краси, аптеки та медичні кабінети. До дитячих садочків, шкіл, супермаркетів та фітнес-клубів можна легко дійти пішки за 15 хвилин. Будинок введений в експлуатацію у 2021 році Низькі податки. Наявні інші пропозиції на території ЖК, Консультація та запис на перегляд за телефоном.

можливий продаж по єОселя
Максимовича вул. (Трутенка Онуфрія), 32 А

Давно мрієте про життя у комплексі, де кожен аспект комфорту і розкіші на вашому порозі? Запрошуємо вас на перегляд цієї надзвичайної квартири в елітному ЖК "Нова Англія", що розташований з видом на алею фонтанів, яка надає цій нерухомості неповторного шарму. Будинок Лондон, Максимовича 26 Е. Відеоогляд по запиту в особисті. Розглядаємо державну програму єОселя!!! Ця простора квартира з окремою спальнею та кухнею-вітальнею вражає своїм якісним ремонтом, виконаним з максимальною увагою до деталей. У квартирі використані сучасні якісні матеріали: кухня з натуральним керамогранітом, вбудована техніка Bosch, спальня з окремою гардеробною, мебльована ванна кімната та передпокій з вмонтованими корпусними меблями. Встановлена сантехніка GROHE та бойлер Bosch. Електрична тепла підлога у ванній, передпокої та кухні з окремими вимикачами на кожну зону, а у гостьовій та спальні - натуральна паркетна дошка. Будинок має централізовані комунікації і газову котельню для опалення. По сусідству зупинка маршрутних таксі, тролейбусів і автобусів. До метро Васильківська лише 15 хвилин пішки, що робить транспортний доступ максимально зручним. Поблизу є міська поліклініка, вищі навчальні заклади, школи, гімназія та дитячі садочки. За кілометр розташований кінотеатр, у межах пішої доступності знаходяться магазини різного профілю, супермаркети, відділення банків, аптеки і два басейни. Не втрачайте шансу здійснити свою мрію про ідеальне життя. Телефонуйте нам прямо зараз для запису на перегляд, щоб переконатися в усіх перевагах цієї прекрасної квартири особисто!

можливий продаж по єОселя
Максимовича вул. (Трутенка Онуфрія), 26Е

Продаж квартири на вул. Рея Бредбері 2, ЖК Голосіївський дворик. Квартира знаходиться на 23 поверсі, з видом на Голосіївський парк. В будинку є охорона, яка працює 24/7 та відеоспостереження території, що дуже важливо для безпеки. Є підземний паркінг. Поряд дитячий майданчик, нова пошта, супермаркети( АТБ, ФОРА), розетка, барбершоп, аптеки. Метро Васильківська в пішій доступності за 10хв. Планування: коридор з гардеробом кухня-вітальня основна спальня з гардеробом дитяча кімната санвузол з душем Вбудована техніка Electrolux та Miele. Меблі зроблені під замолення. Є пральна та сушильна машина, телевізор, духова піч, холодильник, морозильна камера, машинка для миття посуду, два кондиционера, датчики Ajax (+пожежний, антіпотоп) . По квартирі проведені підсвітки та зоновані світильники. На підлозі встановлений паркет доска( дуб) , а по плитці в зоні кухні, санвузла, коридору є підігрів підлоги. Є відеоогляд, чекаємо на перегляді. #A 4 2 2 9

Рея Бредбері вул. (Дубініна Володі), 2а

Продаж 2-к квартири (євродвушка) в Голосіївському районі, ЖК комфорт класу "Нова Англія", буд. "Ньюкасл" на вул. Михайла Максимовича (Трутенко Онуфрія), 24-В. Квартира розташована на 14 поверсі 21-поверхового утепленого будинку. Введено в експлуатацію у 2022 році. Загальна площа 43 кв.м., панорамні вікна, простора та видова. Виконано дизайнерський ремонт із прорахунками для максимального комфорту. Комплекс із закритою територією та власною інфраструктурою, камерами відеоспостереження, гостьовим та підземним паркінгом. На території знаходяться: дитячі майданчики, зони відпочинку та барбекю, спортивні майданчики, тренажери, магазини, кафе, банкомати, салони, аптеки, нова пошта, комфортне бомбосховище. Поруч із комплексом зупинки громадського транспорту та вся розвинена інфраструктура. До метро Васильківська 15 хвилин пішки. Ціна 95 000 у.о. Без комісії для покупця. Документам до 3-х років власник свої податки сплачує. Розглянемо програми кредитування та відновлення житла.. Записуйтесь на перегляд.

можливий продаж по єОселя
Максимовича вул. (Трутенка Онуфрія), 24-В

Пропозиція без комісії для Покупця! Продаж стильної 1 кімнатної квартири загальною площею 41м2 в ЖК Нова Англія, будинок Брайтон, вул. Максимовича (Трутенка), 26В, на 17 поверсі 19 поверхового будинку. Інтерєр квартири виконаний за унікальним авторським проектом професійного архітектора-дизайнера. Грамотне зонування, продумана схема світла, комплектація меблями та технікою роблять простір затишним, комфортним та особливим. У квартирі облаштовано достатньо місць для одягу та зберігання речей. В області кухні-вітальні зручно приймати друзів чи рідних – встановлений великий розкладний диван, обідній стіл, а вся техніка за закритими фасадами та відокремлена від загального простору вітальні. У спальні можна використовувати кілька сценаріїв освітлення під свій настрій. Комплекс Нова Англія відомий своєю стильною та доглянутою територією. Обладнано безліччю алей та зон для різного відпочинку: спортивні та дитячі майданчики, барбекю секція, кафе, магазини продуктів, Нова пошта та багато іншого для комфортного та красивого життя. Територія комплексу надійно охороняється, паркінги як при вїзді до комплексу (гостьовий), так і внутрішні наземні та підземні. А також підземний паркінг використовується як укриття, в яке Ви можете спуститися на ліфті, не виходячи на вулицю. Дизайнер створив у квартирі атмосферу теплого та затишного дому, в якому забуваєш про всю навколишню метушню. Квартира нікого не залишить байдужим, приходьте та переконайтеся в цьому самі! Торг можливий.

Максимовича вул. (Трутенка Онуфрія), 26-В

Без комісії для покупця! Продається видова 1-на квартира, біля парку Голосіївський! Який знаходиться майже в центрі Києва. Це чудове місце, куди можна вибратися і відпочити на пікніку, прогулятися берегом озера, а в літню спеку його прохолодні тінисті алеї вкриють від спекотного сонця. Будинок - спецпроєкт із червоної цегли. Квартира в центрі будинку. Стан: якісний євроремонт (поміняна проводка, сантехніка). Планування - студія. Повністю укомплектована меблями і побутовою технікою за індивідуальним замовленням. Вид із вікон на Голосіївський парк. Балкон засклений. Чистий, доглянутий підїзд. Прибудинкова територія з паркувальними місцями. Чудова інфраструктура! У пішій доступності ТРЦ, супермаркети, школи, дитячі садки, банківські установи, Голосіївський ліс і парк. Зручна транспортна локація. Зупинка громадського транспорту -150м, станції метро Васильківська та Голосіївська до 10ти хвилин ходьби. ID: 77764

ексклюзив
Голосіївський просп. (40-річчя Жовтня), 98/2
1 - 24 з 490 результатів