Продаж 3к квартири ЖК Бульвар Фонтанів, Печерський р-н, Саперне Поле. Продажа 3к квартиры ЖК Бульвар Фонтанов, Печерский р-н, Саперное Поле. Простора квартира: Кухня-вітальня, 2 спальні, 2 вбиральні кімнати, 2 з/в: ванна та душова. Повністю мебльована італійськими меблями та укомплектована побутовою технікою від провідних виробників. ЖК "Бульвар Фонтанов" - престижний комплекс закритого типу, концепція комплексу - двір без машин, все переміщення транспорту проводиться по підземному паркінгу, цілодобова охорона. Вид з вікон на аллеї фонтанів, тераса загального користування з лаунж-зоною та міні-кухнею, свій кінозал, кімната переговорів, свій дитячий садок, баскетбольний та футбольний майданчики, дитячі ігрові майданчики, ресторан, салон краси, спортзал. Перегляд у зручний для Вас час! #315915288

Саперне Поле вул., 3

Саперне Поле, 5, Бульвар Фонтанів; Спецпроект 2016-2020 рр; стіни: цегла; перекриття: залізобетон; поверховість: 24; ліфт; Будинок преміум-класа "ЖК "Бульвар Фонтанів", будинок з гарною зеленою зоною, Н=3 метри, воєнізована охорона, ліфти "Отіс", на території дитячий майданчик, безкоштовне паркування біля будинку та є підземний паркінг. Поряд сквер Георгія Гонгадзе, будинок мистецтв "Україна", Миколаївський костел, поліклініка, дитяча лікарня, ТРЦ Оушен Плаза 3-й поверх, площа: 154/70,/30; Квартира з новим ремонтом у стилі прованс. Раціональне планування квартири включає 4 окремі спальні і простору кухню-студію. Німецька сантехніка та вбудована побутова техніка. Приємна кольорова гама. Комплекс бізнес класу, поряд є супермаркети та ресторани. метро Палац Україна - 7 хв.

Саперне Поле вул., 5

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Реклама квартири вийшла вперше 04.03.2024 Хто купить цю квартиру - виграє джекпот)) Без перебільшення. Давайте рахувати: 1) планування справді має самі видові характеристики з усіх секцій ЖК 2) вид на Батьківщину Мати, Прапор, Києво-Печерську Лавру, Ботанічний Сад 3) сторона світу - схід 4) оптимальна площа для двокімнатної квартири (після обмірів 72.4 м2, є доплата за м2 після БТІ) 5) така квартира буде завжди радувати своїх власників, орендарів чи співробітників офісу 6) будинок розташований в Печерському районі, ЖК бізнес класу 7) дуже потужний потенціал в квартири для росту ціни в майбутньому 8) ціна нижче ніж у ЖК подібного класу (спробуйте проаналізувати ціну ЖК Trinity, ЖК Французький квартал 2, ЖК Unit City, ЖК А 136 і т.д. 9) рахуємо далі? Чи виходимо на угоду? Квартира пропонується без комісії !!

Миколи Міхновського бульв. (Дружби Народів), 13а
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Квартира 101м2 на 16 поверсі в зданому будинку в новому ЖК преміум-класу Триніті. Будинок введено в експлуатацію влітку 2023 року. ЖК вдало розташований у престижній частині центру Києва. Комплекс бізнес класу високої якості, на 409 квартир заплановано 588 паркомісць, закрита територія, експлуатований руфтоп, дитячі ігрові кімнати на 18-му поверсі, двір з ландшафтним дизайном, охорона, консьєрж сервіс.Окремий грузовий ліфт,який не перетинається з стильним лобі та вхідною зоною з двома пасажирськими ліфтами Шиндлер.

Василя Тютюнника вул. (Барбюса Анрі), 39

Саперне Поле, 5а, ЖК "Бульвар Фонтанів". Видова квартира з розкішний ремонт, продуманим до дрібниць. Квартира була спроектована за індивідуальний проектом. Квартира площею: 124 метри, розташована на 6 поверсі 15-поверхівки. На поверсі 3 квартири. Планування: простора та шикарна кухня-вітальня, дві окремі кімнати, одна з власним санвузолом та гардеробною, гостьовий санвузол. В інтерєрі використовувались коштовні меблі та фурнітура VISIONNAIRE, ROSSATTI, Побутова техніка - SIEMENS, SAMSUNG, сантехніка TRES. Тепла підлога по всій поверхні де плитка. Кліматконтроль MITSUBISHI. Сигналізація AJAX. При продажі залишається новим власникам. Квартира з неперевершеним видом на каскад фонтанів! Житловий комплекс "Бульвар Фонтанів" — один з кращих ЖК столиці. В житловому комплексі закритий двір, є охорона та консьєржі. Висока якість побудови будинків всередині зберігається та підтримується температура. Будинки утеплені мінеральною ватою. В будинку закрита територія, трирівневий підземний паркінг, ліфт спускається прямо в паркінг. На території — є дитячі майданчики та гарна алея фонтанів. Чудова локація! Є професійне відеоогляд квартири! Перегляд можливий у зручний для вас час. Телефонуйте!

Саперне Поле вул., 5А

Продаж квартири 204 м2 з Паркомісцем в Житловому комплексі преміум класу " Бульвар Фонтанів " "Бульвар Фонтанів" – закритий житловий комплекс, розташований у тихому центрі Печерського району за адресою: Саперне поле 5. Квартира продається з ремонтом без меблів та техніки. Завдяки реалізації дизайну від Yodezeen Architects, ви можете бути впевнені в високій якості та стилю в кожному елементі інтерєру. Простора кухня вітальня та вихід на терасу, а також майстер-спальня з гардеробом та ванною кімнатою - це все додасть комфорту вашому життю. Функціональне планування: 2 рівень: Простора кухня + вітальня та вихід на відкриту терасу, гардероб, пральна кімната, гостьовий санвузол, відкритий балкон. 1 рівень: майстер-спальна (гардероб, ванна, санвузол) + 2 спальні, ванна кімната. Можливість обговорення повної комплектації згідно з дизайн-проектом відкриває багато можливостей для налаштування квартири на ваш смак та потреби. І відеоогляд квартири дозволить побачити її в реальному часі, щоб ви могли зробити краще рішення.

Саперне Поле вул., 5

Продаж 1-кімнатної квартири студії в ЖК Французький квартал 2 . Загальна площа 44 м2 , 9 поверх . Планування: - Кухня-студія - Зонована спальня - Санвузол - Тераса Одна з ключових особливостей комплексу «Французький квартал 2» — розташування в Печерському районі, за 5 хвилинах їзди від центру. Від комплексу дістатися можна в будь-який куточок Києва: поруч станція метро Либідська, зупинки маршрутів, тролейбуса, транспортна розвязка Великій Васильківській та Бульвару Дружби народів. Сходити на вечерю з друзями можна в один з найближчих ресторанів з кухнями різних країн: від класичних європейських до пікантних східних. Також поруч кавярні, центральні бари та паби. За покупками не потрібно кудись їхати, адже поруч магазини, бутіки та Ocean Plaza з мультибрендовими магазинами, сервісними послугами та кінотеатром. #A3539

Предславинська вул., 55

Код квартири: #24888705. Без Комісіі. Пропонується на продаж приваблива 2-кімнатна квартира з гарним ремонтом, розташована за адресою Чеська 4. Це ідеальний варіант для тих, хто цінує комфорт та затишок у самому серці міста. Однією з переваг цієї квартири є зручне розташування - всього 5 хвилин пішки до станції метро "Звіренецька", що дозволить легко та швидко дістатися до будь-якої точки міста. Квартира продається з усією меблевою та побутовою технікою, яку ви бачите на фото, що робить її готовою до комфортного проживання без додаткових витрат. Окремо варто відзначити чистий та охайний підїзд, а також доброзичливих сусідів. Також важливо зазначити, що на технічному поверсі був проведений капітальний ремонт криші, що забезпечує додатковий комфорт та безпеку для мешканців будинку. До вашої уваги також доступна парковка, що значно спростить питання з паркуванням автомобіля. Усі документи готові до угоди, що дозволить вам швидко та легко оформити угоду на покупку. Для отримання більш детальної інформації та організації перегляду квартири звертайтеся за вказаним номером телефону. Не втрачайте можливість стати власником цієї прекрасної квартири!

ексклюзив
Чеська вул., 4

Продаж ексклюзивної 1кімн. квартири в ЖК Taryan Towers в Житловому комплексі преміум-класу, що розташований у самому центрі ділової столиці Києва, за адресою вулиця Івана Павла ІІ, 12. Загальна площа — 62 кв. м Поверх — 25/31 Планування: - кухня - вітальня - спальня з власною гардеробною - вбиральня с ванною - простора тераса. Квартира відзначається дорогим та якісним ремонтом, повністю мебльована та оснащена необхідною технікою для комфортного проживання. Комплекс складається із трьох Веж, кожна має свою концепцію на даху. У першій вежі буде розташований панорамний ресторан з краєвидами на Київ, на даху другої вежі - парк просто неба, а на даху третьої - кінотеатр, планетарій та музей майбутнього із зоною інновацій та розваг. Всі Вежі зєднано скляними мостами, для прогулянок на висоті пташиного польоту. У стілобатній частині - розміститься галерея бутиків, супермаркет преміум-класу, кафе, центр дитячого розвитку, лайф-стайл курорт Tsarsky: спортивна зала, зона спа і відпочинку, 2 басейни, з відкритою зоною шезлонгів та інші обєкти інфраструктури. Taryan Towers — це житловий комплекс бізнес-класу, друга вежа якого вже в експлуатації. Всього в комплексі передбачено три багатоповерхівки. Комплекс задовольнить навіть найвибагливіших мешканців, завдяки власній інфраструктурі та розкішному дизайну. Територію навколо комплексу прикрашатиме стильний ландшафтний дизайн та невеликі басейни. Для автомобілів мешканців буде обладнано підземний паркінг на 670 машиномісць. Навколо житлового комплексу Taryan Towers розташована розвинута інфраструктура, яка забезпечить мешканцям всі необхідні сервіси для комфортного та якісного життя. У найближчому оточенні мешканцям будуть доступні магазини, ресторани, банки, освітні установи, парки, зелені зони і т.д. Запрошуємо Вас на перегляд квартири у зручний для Вас час. #A741

Іоана Павла II вул. (Лумумби Патріса), 12

Продаж 3к квартири, ЖК Бульвар Фонтанів, Саперне Поле, Печерськ. Продажа 3к квартиры, ЖК Бульвар Фонтанов, Саперное Поле, Печерск. Квартира 165м2 + 25м2 тераси, розташована на 14-му поверсі ЖК преміум класу "Бульвар Фонтанів" Панорамний вид на 180 градусів, на поверсі 2 квартири, у сусідській ніхто не мешкає. Дизайн та реалізацію проекту, власник довірив іменитій студії дизайну. Роботи якої вражають своїм підходом до деталей та формування загальної концепції, що простежується у всіх елементах ремонту, від вибору матеріалів до композицій кожного простору. Що дозволило одночасно створити затишок і теплоту в елементах скандинавського стилю і свободу, що простежується в планувальних рішеннях. Створюючи апартаменти, одним з головних акцентом була безперечно якість. Це можна побачити у виборі матеріалів та техніки. З метою організації особистого комфорту було зроблено такі роботи - алюмінієві вікна, деревяні жалюзі з електроприводами. - Тераса ~25кв м, Повністю замінено скління, постелена терасна дошка (термоясен). - припливно-витяжна спліт система кондиціювання на 3 блоки. - Опалення: внутріпольно-конвекторне. - Система очищення води. - 3-х фазна зарядка для електроавтомобіля підключена до квартири. - сигналізація. Техніка та матеріали: - Паркетна дошка дуб. - Шумомоізоляція 360. - Сантехніка від італійських виробників. - Кухня – Італія. - Побутова техніка. - Меблі. - Декор у майстер спальні виготовлений за особистим проектом із латуні. - Все освітлення у квартирі від іменитих італійських брендів. - Вбиральня, зроблена під дизайн poliform. Квартира доступна до переглядів у зручний для вас час. Звертайтесь до експертів компанії THE CAPITAL. #315917344971

Саперне Поле вул., 3

Продаж ексклюзивної 2к. квартири 92м2 у ЖК Тaryan Towers. Розташований у самому центрі ділової столиці Києва, за адресою вулиця Івана Павла ІІ, 12. Планування: - кухня - вітальня - майстер - спальня зі своєю гардеробною та сан вузлом - окрема кімната ,яка може бути додатковою спальнею чи кабінетом,або дитячою - Гардеробна - гостьовий сан вузол - Тераса У квартирі зроблений дорогий та якісний ремонт, укомплектована всіма необхідними меблями та технікою світових виробників для комфортного проживання. Taryan Towers – це не башти близнюки: кожна будівля матиме свою концепцію. У першій вежі буде відкрито панорамний ресторан з видами столиці, на даху другої вежі — парк просто неба зі штучним озером і зимовим садом, а на даху третьої вежі буде кінотеатр, планетарій і музей майбутнього. Концепція інфраструктури Taryan Towers передбачає комфорт та автономність для мешканців: у нижній стилобатній частині буде облаштовано торговий центр із магазинами, супермаркетами, сервісами, бутіками, ресторанами та кафе. Поруч з Taryan Towers розташовані супермаркети "Сільпо", великий Novus, "Велика Кишеня", "Фуршет". По вулиці вул. Іоанна Павла також, неподалік Taryan Towers, відкриті ресторани, кафе та магазини. Батьки дошкільного віку зможуть довірити свого малюка до центру дитячого розвитку на території комплексу. Також поблизу розташовані дитячі садки Печерського району: 5 хвилин пішки в дитячий садок №228, 8 хвилин у садок Urban Kids, 11 хвилин у «Мій Дивосвіт» та дитячий садок №298, 10 хвилин у дошкільний центр №457 та дитячий садок «Малишка» . За кілька хвилин від будинку школа №47 з поглибленим вивченням іноземних мов, 8 хвилин до школи №181, 11 хвилин до школи «Інтелект», 13 хвилин до школи №130. #315917352749

Іоана Павла II вул. (Лумумби Патріса), 12

КРАЩА ПРОПОЗИЦІЯ ДЛЯ ВАС! ПРАЦЮЮ ВІД ВЛАСНИКА! * Пропонується на продаж новинка в ЖК Французький Квартал 2, по вул. Джона Маккейна 1Б. * Останній поверх. * Загальна площа 160 кв.м. * Вітальня-кухня, 3 спальні, кабінет-тренажерна, 3 с\в, 3 балкони. * ДВА ПАРКОМІСЦЯ за окрему плату. РЕМОНТ: січень 2022 року. * Усі наявні меблі виготовлено за індивідуальним замовленням згідно розробленого проекту. * В квартирі суттєво дороблено звукоізоляцію від зовнішніх звуків: стіни, що межують з сусідами з однієї сторони оброблено додатковим 5 см шаром звукопоглинаючих матеріалів з іншої сторони стіна сусідів відгороджена нежитловою гардеробною. * Вхідні двері замінено на нові з додатковою шумоізоляцією та встановлено на вході додаткові міжкімнатні двері з посиленим звуковим бар’єром. * Підігрів підлоги складається з п’яти відокремлених зон та є у всіх приміщеннях, де лежить плитка. * Всі приміщення мають якісну систему кондиціювання (6 окремих одиниць). * Гардеробні, роздягальня та с\в мають систему вентилювання та провітрювання з додатковими, посиленими двигунами. * Всі с\в облаштовані електронними біде та нічним освітленням. * Всі приміщення обладнано додатковими датчиками протипожежної безпеки на кожне приміщення. * Всі кімнати устелені преміальною дерев’яною паркетною дошкою. * Квартира обладнана системою розумного будинку з дистанційним керуванням (більш детально нижче). ОПИС ПРИМШЩЕНЬ: * Вітальня з кухнею. * Стіл з натуральної деревини та епоксидної смоли за індивідуальним замовленням розсувається до 3,4 метрів. * Панорамний вид на ТЦ «Оушен Плаза» під час приймання їжі. * П’ять різних зон освітлення та регулювання яскравості дозволяють суттєво змінити рівень освітлення. * Окрема, прихована зона для зберігання господарських речей з універсальною системою зміни розмірів стелажів відповідно до власних вимог. ОБЛАДНАННЯ КУХНІ : Стільниця робочої поверхні зі штучного каміння. * Суттєво дороблена система вентиляції кухонної зони за рахунок прихованого монтажу додаткових вентиляційних двигунів для посилення видалення повітря. * Витяжка збільшеного розміру над плитою. * Сучасна індукційна плита, 2 холодильника, додаткова окрема морозильна шафа, вбудовані духовка та мікрохвильова піч, електричний гриль, пароварка, соковижималка, тощо. В мийку вмонтован подрібнювач побутових відходів. * Встановлено систему очищення питної води (зворотній осмос). * На балконі розміщено повноцінний газовий гриль для BBQ. * Акваріум Juwel на 360 літрів, що розташовано у вітальній має систему автоматичного керування через спеціалізований комп’ютер: з автоматичною подачею води, водовідведення в каналізацію, подачею добрив, регулювання світла та їжі для риб. * Автоматизовано подачу добрив та вуглекислого газу. Звісно, є люді, які за необхідності допоможуть в керуванні всією системою для підтримання в належному стані. СПАЛЬНА КІМНАТА БАТЬКІВ: Має власну велику ванну кімнату з кутовою ванною, окремою душевою, два рукомийника. Туалет з електронним біде. Додаткова витяжна система повітря, підігрів підлоги, нічне освітлення. * Спальня має окрему гардеробну кімнату з посиленою системою провітрювання, з модульною системою поличок, паровою шафою для очищення одягу, модуль зберігання прикрас та коштовних речей, автоматизована шкатулка підзарядки механічних годинників (на 4 шт), збройовий сейф на 6 одиниць, вогнестійкий сейф для паперів. * Весь блок має окремий контур охоронної системи, незалежний від загальної охорони квартири. * Зі спальні є вихід на відокремлений балкон. ДРУГА СПАЛЬНА КІМНАТА ХЛОПЧИКА: Повністю обладнана за індивідуальним проектом. * Особливістю є двометровий робочій стіл, якій дозволяє одночасно розмістити стаціонарний комп’ютер та мати вдосталь вільного місця. * Прикрасою є дизайнерська дерев’яна мапа та велика площа магнітних дошок. * Кімната віддалена від більшості приміщень, що створює уяву відокремленого перебування. ТРЕТЯ СПАЛЬНА КІМНАТА ДІВЧИНКИ: Оновлено вікно до максимально можливого рівня утеплення. * Меблі згідно проекту не закупались. * Крім нашого проектного рішення кімната відкрита для ваших фантазій щодо облаштування. КАБІНЕТ, СПОРТИВНА ЗАЛА: Дерев’яна підлога додатково захищена м’яким спортивним покриттям, яке за потреби швидко демонтується. * Наявна бігова доріжка, обладнання для фітнес тренувань та силових вправ. * З кімнати є вихід на відокремлений балкон. ГАРДЕРОБНА, ПІДСОБНЕ ПРИМІЩЕННЯ: Гардеробна, що дозволяє зручно приховати верхній одяг великої кількості друзів. * Відокремлене додаткове приміщення з посиленою вентиляцією та протипожежною системою для зберігання валіз, інструментів, драбин, довгих предметів, змінного одягу, побутових приладів та всього іншого, чого завжди безліч в активному житті. ДОДАТКОВЕ ОБЛАДНЕННЯ: Серверна шафа. Забезпечує функціонування всіх технологічних речей в квартирі. * Сховище відео регістратора на 4 камери (Hikvision), маршрутизатор, комутатор інтернет та IP телебачення на 18 точок, все побудовано на обладнанні UbiQuiti. UPS 1200 Bт. Забезпечує безперебійну роботу навіть при відключенні світла. * Проведена внутрішня, провідна система кабелів для інтернет та IP телебачення в додаток до наявної мережі WIFI. * Безшовний інтернет по всій квартирі та за її межами (зона коридорів та ліфтовий хол). * Система розумного будинку. * Голосове керування приладами за допомогою Google Home, Tyua smart. Голосове керування музикою. * Програмування різних сценаріїв роботи приладів. * Віддалене керування вхідними дверми з системою ведення журналу відвідування. * Віддалене керування кондиціюванням, бойлерами, підігрівом підлоги. * Температурні датчики, датчики протікання води. * Частково задіяне дистанційне керування світлом. * Підготовлена необхідна інфраструктура разом з прихованим підведенням електроживлення для автоматизованого керування шторами та системою опалення. * Робот пилосос, підлога всієї квартири виведена в 0, та всі меблі спроектовані таким чином, щоб забезпечити безпроблемну роботу робота пилососа по всій квартирі без «мертвих» зон та ускладнень. * Наявний робот для миття зовнішніх вікон. * Зональна охоронна система та протипожежна система на базі Ajax: * Наявна система контролю зараз нараховує більше 20 різноманітних датчиків: руху, відкривання та протипожежного контролю. Система має безмежний потенціал до розширення. Все налаштовується за окремими сценаріями, що дозволяє залишати під охороною окремі приміщення, коли ви, наприклад, залишайте когось в квартирі, але обмежуєте його можливість по ній вільно пересуватись. Всі користувачі мають різні рівні доступу та індивідуальні паролі. ВІДЕО НАГЛЯД ТА СПОСТЕРЕЖЕННЯ: Камери здійснюють контроль зі всіх сторін коридора та вхідної групи. * Відеокамери спостереження мають віддалений доступ, сховище зберігання. * Зовнішня панель виклику вхідного дзвінка також з функцією дистанційної відповіді. ДОДАТКОВИЙ ОПИС: Квартира обладнана автоматизованою системою живлення LiPeFO4 акумулятора ємністю * 2 кВт (6 кВт пікове навантаження) з швидкістю повної зарядки за 4 години. Така система дозволяє автономна витримувати до 6 годин відключення електрики та швидко відновлювати потенціал на відміну від Bluetti та EcoFlow. * Квартира обладнана двома незалежними бойлерами на 80 та 100 літрів з системою віддаленого керування та інтелектуальною системою заощадження енергії. * Передбачена можливість встановлення телевізорів в кожній кімнаті (приховане проведення інтернет кабелів та електрики). * Вікна виходять на схід-південь-захід: завжди світле та тепле розташування. * Найкращий у всьому комплексі вид з вікон. Вид на ТЦ «Оушен Плаза». Ніколи ніщо не перекриватиме панораму та нічого не буде побудоване навпроти. Не потрібно зашторювати вікна, ніхто ніколи не буде в них зазирати. * По документам це дві окремі квартири (118,7 + 41,3 кв.м.), що дуже зручно, коли потрібно не афішувати реальну площу помешкання на одного власника. з відповідним пакетом документів та інженерними комунікаціями на два приміщення: окремі вхідні групи, окремі лічильники. * Тобто, можливо бути офіційним власником помешкання на 41 кв.м. та мати доступ до всього приміщення.

Джона Маккейна вул. (Кудрі Івана), 1б

Світла, сучасна 2 кімнатна квартира, Французький квартал 2. - Предславинська 40 - Площа: 47 м2 - Поверх: 4 із 16 - Зручне планування, кухня об`єднана з просторою вітальнею, окрема невелика спальня. - Балкону немає - Є гардеробна - Сучасний ЖК, доглянутий будинок, охорона, ОСББ - Паркінг: підземний із ліфтом - 3 ліфти - Вікна виходять на захід у двір (після обіду квартира сонячна) - Для мешканців є окремі закриті двори - Зовсім близько сквер, де можна вигулювати домашніх улюбленців. Будинок монолітно-каркасний. Є лічильники на все, в тому числі і на опалення. На електроенергію двухтарифний лічильник (вночі вдвічі дешевше). Опалення централізоване. До метро Либідська 3 хв пішки, через дорогу Оушен Плаза, Сільпо, Нова пошта. Вся інфраструктура на відстані витягнутої руки. Комплектація квартири: Квартира в дуже хорошому стані. Сучасна вбудована якісна кухня з кварцитовою стільницею, індукційною плитою, духовкою, холодильником. Є водонагрівач, пральної-сушидльна машина, 2 кондиціонери Дуже ліквідна квартира в найпопулярнішому ЖК столиці. Продаж від власника, комісії немає. У продавця виникає податок, податок сплачує продавець. Документам більше 3-х років. Комісію не беру і не плачу. Перегляди в зручний для вас час

власник
Предславинська вул., 40

Продажа 3к квартиры, ЖК Бульвар Фонтанов, Саперное Поле, Печерск. Продаж 3к квартири, ЖК Бульвар Фонтанів, Саперне Поле, Печерськ. Общая площадь квартиры 90 кв.м. 2 раздельные комнаты; 2 санузла; гардеробная; Кухня гостиная; Предлагаем вашему вниманию полностью укомплектованные апартаменты с высококачественным дизайнерским ремонтом, в которых продуман каждый сантиметр жилого пространства «Бульвар Фонтанов» – это воплощение оригинальной и изысканной концепции в каждой детали инфраструктуры. Комплекс реализован в концепции City Resort, которая предоставляет жителям ЖК ощущение курорта в самом центре города. Только лучшие материалы в отделке. Мебель, бытовая техника, предметы интерьера от ведущих мировых производителей. Просмотры возможны в любое удобное для Вас время. #315917346349

Саперне Поле вул., 3

Опис: Нова стильна квартира в престижному районі в центральній частині Києва! Комплектація: 3-х кімнатна (92 м2) квартира в закритому комплексі ЖК «Бульвар Фонтанів» по вулиці Саперне Поле укомплектована кращими італійськими меблями та побутовою технікою від провідних виробників. Планування: 2 роздільні кімнати кухня-студія 2 санвузли (душ і ванна) пральня У квартирі всі підлоги з підігрівом, у всіх приміщеннях встановлені кондиціонери, автоматичні штори на вікнах. Поруч станції метро «Дружби народів», «Либідська», супермаркет «Новус», торгово-розважальний центр «Ocean Plaza», Центральний ботанічний сад, велика кількість культурних установ. Про ЖК: ЖК «Бульвар Фонтанів» - житловий комплекс преміум-класу в самому центрі столиці, найкращий у Європі за версією міжнародної премії International Property Awards 2017-2018. Серед його особливостей - експлуатовані дахи, незвичне планування квартир, і, звісно, алея фонтанів, яка дала назву всій новобудові. #31591732524

Іоана Павла II вул. (Лумумби Патріса), 6/1

Пропонується 3-кімнатна квартира площею 123 кв.м на 10/11 поверсі в ЖК Бульвар Фонтанів, вул. Саперне поле. Квартира обєдана із 2 однокімнатних квартир - завдяки чому стала двохсторонньою та збішилась кількість потужності кВт із 10 до 20. В квартирі виконаний дизайнерський ремонт із високоякісних та дорогих матеріалів. Планування: - Простора видова кухня-вітальня - Майстер спальня з великою гардеробною та власним сумісним санузлом (ванна, душ) - Дитяча кімната - 2 сумісний санвузол з душем Варто згадати і про відмінну транспортну розвязку поблизу ЖК: вул. В.Васильківська, бульвари Лесі Українки та Дружби народів, що неодмінно сподобається власникам особистих авто. У той же час, це тихий і трохи «сонний» район, де знаходяться в основному малоповерхові будинки радянської забудови. До речі, майбутні власники квартир в новобудові, у яких немає свого автотранспорту, теж не будуть зазнавати труднощів, рано вранці добираючись на роботу або повертаючись додому ввечері: вони зможуть доїжджати на метро до станції «Палац Україна», а потім хвилин 10 йти пішки до свого підїзду. Інфраструктура: - Банківські відділення; - Супермаркети; - Ресторани; - Декілька кавярень; - Барбершопи; - Лікарні; - Аптеки; - Агенство нерухомості The Capital; - Освітні заклади; - дитсадки та школи; #315917338116

Саперне Поле вул., 5А

Купуй квартиру в ЖК "Taryan Towers" Заселяйтесь і живіть сьогодні та зараз в ультра-вишуканій резиденції у самому серці Києва Квартира вже повністю готова до проживання. Тільки зроблено РЕМОНТ. З терасою та заспокійливим видом на Печерськ у вежах неперевершеного проекту Києва TARYAN Towers. У квартирі кухня-вітальня, 2 спальні, величезний гардероб, 2 санвузоли та з ванною та з душами. Обладнана всією брендовою технікою та меблями, а система розумний будинок заслуговує на окрему увагу!!! Поруч ЖК: Тетріс хол, Nordica Residence, Greenville, PecherSKY, Новопечерські Липки, Tetris Hall, SALUT, EDELDORF HILLS, Metropole, Stanford, SALUT, New York, Престиж Хол, ЖК Французький квартал

ексклюзив
Іоана Павла II вул. (Лумумби Патріса), 12

КРАЩА ПРОПОЗИЦІЯ ДЛЯ ВАС! БЕЗ% 3к-107м2 Дизайнерський ремонт! -Працюю на пряму із власником! -Продається 3 кімнатна ексклюзивна дизайнерська квартира площею 107 м2. -Вигляд з вікон на впорядковану красиву внутрішню територію. -Грамотне функціональне зонування квартири: 2 спальні, 2 санвузли, вбиральні, пральня та простора кухня-вітальня. -Квартирі виконаний якісний та дорогий ремонт. -Всі меблі, техніка, сантехніка, елементи декору все від світових провідних виробників. -По комплектації: -Сантехніка: Duravit. Axor. Karol. -Плитка Roberto Cavalli, Porselanosa Мозаїка Appiani. Шпалери Omexco. Elitis. -Світло iguzzini. -Центральний пилосос husky і контроль клімату. -Освітлення Італія iguzzini. -Система вентиляції повітря у квартирі. -Кухонні шафи на сенсорах, відкриваються та закриваються самі. -Гардероб окремий із усім необхідним. -Система zender канальної вентиляції квартири -система центрального пилососу Husky -Світло скрізь iguzzini -радіатори zender -душові з водоспадами -підігрів підлог -сигналізація -окремо пральна -окремо два гардероби -два холодильники liebherr -на всіх вікнах ролети з теплопоглинанням (від спеки) -Всі штори автоматично закриваються.

Іоана Павла II вул. (Лумумби Патріса), 6/1

КРАЩА ПРОПОЗИЦІЯ ДЛЯ ВАС ! 3к=112м2 ЦЕНТР! - Квартира з ремонтом, меблі та техніка провідних виробників, підігрів підлоги, система кондиціювання сигналізація, кухня-вітальня, 2 санвузли (джакузі та душова кабіна), спальня та дитяча кімната або кабінет, фільтри для води, чудовий краєвид, поруч парк-зона відпочинку;

Ковпака вул., 17

ЖК "Бульвар Фонтанів" Саперне Поле 3 Загальна площа квартири 92кв.м. Пропонуємо вашій увазі повністю укомплектовані апартаменти з високоякісним дизайнерським ремонтом, в яких продуманий кожен сантиметр житлового простору. "Бульвар Фонтанів" - це втілення оригінальної та вишуканої концепції в кожній деталі інфраструктури. Комплекс реалізовано в концепції City Resort, яка надає мешканцям ЖК відчуття курорту в самому центрі міста. Тільки найкращі матеріали в оздобленні. Меблі, побутова техніка, предмети інтерєру від провідних світових виробників. Кухня: Veneta Cucine Меблі: Antonelli Moravio Гардеробні: Tisettanta Побутова техніка: AEG Світильники: Wever& dukre, IDL Декоративне світло: Lorenzon Сантехніка у ванних кімнатах: ТОТО Ванна Villeroy&Boch Двері прихованого монтажу: ADL Шумоізоляція зовнішніх стін і стелі Перегляди можливі в будь-який зручний для Вас час! Також є й інші варіанти квартир у цьому та інших ЖК! #3151792

Саперне Поле вул., 3

Продаж ! Вул. Василя Тютюника 37/1 ЖК "Престиж Холл " Житловий комплекс преміум класу . м. Палац Україна. Продаж унікальної квартири в найкращому місці в Києві. Двокімнатна квартира на 23 поверсі 24 поверхового нового будинку з неповторним краєвидом на центр столиці. Загальна площа 78,2 кв. м. Житлова 38,3 ,кухня 15.8 м. Висота стелі 3,03 м. Унікальне планування, елітний будинок і краса панорамних вікон. Нові, металеві склопакети і повна підготовка стін і стелі під початок оздоблювальних робіт. Комплекс побудований за монолітно-каркасною технологією і експлуатується з 2011 року, має закриту і облаштовану прибудинкову територію, підземний паркінг і власну керуючу компанію. Стіни утеплені базальтовою ватою, фасад з вентильованими панелями і облицьований керамогранітом. Комплекс забезпечений дворівневою системою очищення питної води, дитячим і спортивним майданчиком, цілодобовою охороною, закритим подвір‘ям тільки для мешканців комплексу. Поруч вся інфраструктура столиці України: станція метро Палац України, Володимирський ринок, NOVUS, парк ім. Марі ї Заньковецької, костьол Святого Миколая, Національний Спортивний Комплекс тощо. Ідеальне розташування комплексу і для життя, і для бізнесу.

можливий продаж по єОселя
Василя Тютюнника вул. (Барбюса Анрі), 37/1

Пропонується видовиа квартира з видом на фонтани та ЖК "Taryan Towers" у новому будинку на Печерську, у преміальному житловому комплексі "Бульвар Фонтанів", розташованому в Печерському районі, на вулиці Саперне Поле 5а. Найвигідніше місцерозташування у комплексі - дорогий фасад, алюмінієві вікна, внутрішній дворик без автомобілів, фонтан в дворі. Загальна площа - 210,7 м², 5 кімнат. *Поверх: 12/16 *Площа: 210,7 м² *Ціна: 2ʼ300$/м² *Прямий вид на фонтани, дуже гарна панорама! в комплексі без оздоблення пропонуємо до вашої уваги ще декілька варіантів. зробимо кращу ціну Без % комісії, співпрацюю з колегами.

Саперне Поле вул., 5 а

Пропонується видовий пентхаус з терасою у новому будинку на Печерську, у преміальному житловому комплексі "Бульвар Фонтанів", розташованому в Печерському районі, на вулиці Лумумби 6/1. Найвигідніше місцерозташування у комплексі - дорогий фасад, алюмінієві вікна, внутрішній дворик без автомобілів, фонтан в дворі. Загальна площа - 416,6 м². Зробимо кращу ціну! в комплексі ще є обєкти які вас зацікавлять. Звертайтесь!

Іоана Павла II вул. (Лумумби Патріса), 6/1

Продаж нової дизайнерської квартири з терасою в ЖК бізнес-класу ,,Бульвар Фонтанів" У КВАРТИРІ НІХТО НЕ ЖИВ!!! Печерський район, вул. Саперне Поле, 5а Загальна площа 200м2, і 20м тераса, поверх 10 з 11, дворівнева. Планування: 3 окремі спальні, 2 санвузли, 4 гардеробні кімнати, кухня вітальня з каміном, 2 боллери, хімочищення води. Техніка Міллі. Припливно-витяжна вентиляція Меблі: рімодезіо, Палтрона фрау, Мінотто, Натуральний паркет. 3 1 5 9 1 2 6 6 5

Саперне Поле вул., 5А
1 - 24 з 667 результатів