Найкраща пропозиція в ЖК бізнес-класу "Шевченківський". З документами! Затишна 3-кімн. квартира 117м2 на 12-у поверсі з приємним видом із вікон. Локація: Шевченківський (Центр), вул. Золотоустівська 25 Планування: - master-спальня з санузлом - окрема дитяча кімната - окрема спальня - велика кухня-вітальня - другий санвузол (є душ та ванна) - простора гардеробна - передпокій Абсолютно Новий дизайнерський ремонт. НІХТО не жив! Продумано все до дрібниць. Використані сучасні та дорогі витратні та оздоблювальні матеріали. Укомплектована сучасними дорогими меблями та найкращою побутовою техніки європейських виробників. Квартира вікнами виходить у двір будинку - південно-західна сторона. Будинок з презентабельною вхідною групо. Охорона, відеонагляд. 2-рівневий підземний паркінг, спускається ліфт.В дворі є свій дитячий майданчик. Є укриття (з інтернетом). Відмінна інфраструктура та розвязка. Безліч затишних ресторанчиків, кафе, магазинів. Поруч школа та дитячий садочок - 5 хв. пішки. До Цирку 10 хв.пішки. До найближчої станції метро - 15 хв. пішки.

Золотоустівська вул., 25

КРАЩА ПРОПОЗИЦІЯ ДЛЯ ВАС! ЦЕНТР! БЕЗ% (2к-90м2) * Ексклюзивна дизайнерська квартира в ЖК AuRoom, вул. Паньківська 20/82. * Квартира з новим з коштовним авторським євроремонтом, який робився для себе аналогів немає, все до дрібниць спроектовано. * Якісні меблі, техніка, унікальні деталі інтерєру. * Планування: кухня-вітальня; окрема спальня з гардеробом і макіяжною зоною, і великою ванною кімнатою. * Залишаються всі меблі і побутова техніка. *Стелі та стіни забезпечені шумоізоляційними матеріалами. *Встановлена кліматична система кондиціювання. * Неймовірний вигляд з вікна на столицю. * В будинку пропускна система. Охорона. Своя управляюча компанія ОСББ. * Двух рівневий паркінг. * В ЖК є магазини, спортзал, кавʼярні, ресторан. * Поруч дитячий садочок. В пішій доступності метро ст. Університет та ст. Олімпійська. Площа Льва Толстого. * Ботанічний сад Фоміна.

Паньківська вул., 20/82

На продаж пропонується затишна сучасна 2-кімнтана квартира в ЖК "Елегант" загальною площею 66 м2. Ремонт робився для себе, ідеальне планування: - простора спальня, - велика кухня-вітальня, - лоджія, - передпокій з великим гардеробом, - сумісний санвузол з ванною. Квартира частково мебльована та укомлектована необхідною технікою. З вікон відкривається чудовий вид на місто. Двір закритий шлагбаумом, є місце для парковки. Новобудова розташована у районі з добре розвиненою інфраструктурою. Неподалік є чудова паркова зона – Ботанічний сад Київського університету. Сам комплекс знаходиться між станціями метро «Університет» та «Вокзальна». Обидві станції розташовані у зоні пішої доступності. Крім близькості метро та зручної транспортної розвязки, район має розвинену інфраструктуру. Тут знаходяться школи, дитячі садки, медичні заклади, магазини, вищі навчальні заклади, різноманітні курси, офісні центри, салони краси, кафе та ресторани. Також у пішій доступності знаходиться центральна вулиця столиці – Хрещатик. Чекаємо на перегляд з експертом THE Capital #A 5 4 0 8

Жилянська, 118
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

✅ Чудова пропозиція для Вашої сімї! ЖК "Дипломат-холл". Квартира з дизайнерським ремонтом та стильним інтерєром, 4 роздільні кімнати, в кожній кімнаті кондиціонер, 2 санвузла. Вбудовані меблі та техніка входять у вартість. З вікон відкривається чудова панорама міста. Додатково продається паркомісце. ☝️ Найкраща ціна в комплексі! З радістю організую для Вас перегляд!

ексклюзив
Жилянська вул., 59

Продаж 1-кімнатної квартири в центрі міста ЖК Елегант, вул. Жилянська 118. Метро Вокзальна, метро Університет у пішій доступності. Видова квартира – студія комфорту класу розташована на 17 поверсі 32 поверхового будинку Загальна площа 53 кв. зручно спланований простір. Квартира дуже світла з панорамними вікнами. Видова квартира – студія з якісним та сучасним ремонтом, розташована в районі з добре розвиненою інфраструктурою. Неподалік знаходиться чудова паркова зона – Ботанічний сад Київського університету. Сам комплекс знаходиться між станціями метро "Університет" та "Вокзальна". Обидві станції розташовані у зоні пішої доступності. Крім близькості метро та зручної транспортної розвязки район має розвинену інфраструктуру. Тут знаходяться школи, дитячі садки, медичні заклади, магазини, вищі навчальні заклади, різні курси, офісні центри, салони краси, кафе та ресторани. Також у пішій доступності знаходиться центральна вулиця столиці – Хрещатик Готовий орендний бізнес, квартири в цьому будинку завжди мають попит. Документи на продаж готові, розглядаємо різні варіанти розрахунку.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Жилянська вул., 118

ЖК "Малахіт". Соломянський район, вул.Богданівська 7г. 2 кімнатна квартира, загальна площа 72,8м2, зручне планування для сімї з дітьми. Кухня окрема, площею майже 15м2 Дві окремі спальні: для дорослих та двох дітей, можливо близнюків. Дві дитячі кроваті та місця для навчання дбайливо розміщені в одній кімнаті площею 18 м2. два санвузли, в одному із санвузлів пральна машина та сушильна камера. Квартира стильна, облаштована для комфортного проживання. Використані сучасні якісні матеріали, побутова техніка світових брендів, дорогі меблі. Будинок 2019р. розташований в районі, з розвиненою інфраструктурою, з школами та садками. Підземний паркінг, укриття, генератори для ліфту. Є комора 6,6м2, яку можливо придбати за окрему плату. Територія комплексу охороняється, ведеться відеоспостереження. Поруч парк, дитячі майданчики, фітнес-клуби.

Богданівська вул., 7Г

АКТУАЛЬНА ( ціна чистими в руки) Стильний ремонт. Робився для себе. Мармурові підвіконня. На підлозі керамограніт. Камін. Встановлені антикварні бра та люстри початку ХХ ст. з бронзи, котрі привезені з Франції. Збережена і відреставрована ліпнина. Деревяні відреставровані двері висотою 2.7м. Вікна Rehau. В квартирі дуже атмосферно та тихо. Всі вікна виходять у двір. Висота стелі 3.8м. Парковка у дворі (шлагбаум). Є відеоогляд квартири. Додатково є відео (до ремонту) З колегами співпрацюю! Перегляди за домовленістю. Є відео як квартира виглядала до ремонту.

Шевченка Тараса бульв., 48а

!!!Без комісії!!! Ексклюзивна двоповерхова квартира з ремонтом в центрі Києва. На першому поверсі розташована кухня-вітальня,гостьовий санвузол і гардеробна. Спальня на другому рівні зі своєю ванною кімнатою, вбудовані шафи та маленький кабінет. Виконано капітальний ремонт із заміною електрики та сантехнічних комунікацій. В квартирі є все необхідне для життя: посудомийна машина,бойлер,газ. З вікон відкривається чудовий вид. Будинок розташований на тихій вулиці, в пішій доступності кілька парків, малий ботанічний сад, безліч визначних місць столиці. Розвинена інфраструктура дозволяє вирішувати більшість побутових питань. Метро Університет в 5 хвилинах ходу. Запрошую на перегляд, Ви будете приємно вражені.

Гончара Олеся вул., 77

В комплексі встановлено ГЕНЕРАТОР!Пропонується на продажу квартира в ЖК бізнес класу Manhattan city.Виконаний сучасний, дизайнерський ремонт в світлих,теплих тонах з використанням якісних матеріалів,квартира повністю мебльована за індивідуальним замовленням та обладнана всією необхідною побутовою технікою відомих виробників (кондиціонер, пральна машина,телевізор,вбудований холодильник,посудомийна машина,вбудована витяжка,духова шафа,індукційна варильна поверхня,бойлер,домофон,велика гардеробна),кухня-вітальня,робоча зона.Тепла підлога.Поруч вся необхідна інфраструктура в пішій доступності.ст.м. Політехнічний інститут-7 хвилин пішки.

Берестейський просп. (Перемоги), 11

НАЙКРАЩА ЦІНА НА РИНКУ! До вашої уваги продаж унікальної квартири в житловому комплексі CITY HUB ! Перший будинок, збудований і введений в експлуатацію ! Переуступка ! Квартира загальною площею 85.5 м2 розташована на 4 поверсі та має чудове планування, з двома окремими кімнатами, двома санвузлами, лоджією та просторою кухнею-вітальнею та панорамними вікнами, що зробить ваше житло світлим , теплим та просторим ! . Будинок збудований по монолітно-каркасній технології з цегляними стінами . Бізнес клас , закрита територія для сторонніх та автомобілей, підземний паркінг (окремо продається паркомісце) , власна котельня ЖК забезпечить комфортне проживання. Поруч з будинком вся необхідна інфраструктура: - Метро в десяти хвилинах пішки - Новус - Ресторани , кафе , кавярні. - Аптеки , лікарні. - ТРЦ Ультрамарино з кінотеатром Зручне транспортне сполучення є перевагою, оскільки до центру міста 10-15 хвилин , велика кількість громадського наземного транспорту. Хоч і не надто актуально : аеропорт Київ , та місце посадки на трансфер в аеропорт Бориспіль, південний та центральний вокзал. У пішому доступі 5 дошкільних установ — дитячий садок №624, дитячий садок №223, школа-дитячий садок «Барви», дитячий клуб-сад Вікторії Миронової та дитячий сад-школа Монтессорі Нової Епохи. На відстані 8-15 хвилин пішки також розташовані кілька шкіл: 8 хвилин до школи №221 та фінансового ліцею, 11 хвилин до школи №7, 13 хвилин до школи №115. Також пішки можна сходити на додаткові заняття з іноземної мови або робототехніки. Для занять спортом вище по вулиці Кудряшова відкритий мережевий фітнес-клуб Sport Life аквазоною, басейном, спа-зоною, груповими заняттями й дитячою фітнес-академією. Для прогулянок, пробіжок та катання на велосипеді за 10 хвилин пішки розташований Соломянський ландшафтний парк. Якщо катаєтеся на сноуборді або лижах, за 13 хвилин їзди на авто Протасов Яр, де можна потренуватися перед початком сезону. Для шанувальників футболу за 10 хвилин їзди на авто поля для міні-футболу. Тож звертайтесь для перегляду цієї та іншої нерухомості столиці, з радістю відповім на ваші запитання та організуємо перегляд! 315 917 354 005

Мокра вул. (Кудряшова), 8-10

Житлові комплекси у Київ

Ексклюзивна пропозиція! Дві окремі спальні кімнати. Простора кухня з виходом на засклену лоджію. Два санвузли. При вході велика гардеробна кімната. Квартира повністю укомплектована технікою та меблями. На підлозі плитка. Встановлені кондиціонери. Закрита територія комплексу. Цілодобова охорона та відеонагляд. Власна інфраструктура всередині комплексу. Поруч безліч супермаркетів. Школи та дитячі садочки. Соломянський Парк. Все це в пішому доступі. Ст.М."Вокзальна" - 15 хвилин пішки

ексклюзив
Богданівська вул., 7б

БЕЗ % ЖК "Шевченківський", бізнес-клас. Ідеальне планування. Кімнати окремі та виходять на 3 сторони, є простора та затишна кухня 17.4 кв м, 2 санвузли, за бажанням кожен можна зробити з душем/ванною та туалетом. Є простора гардеробна. Зроблено чистову штукатурку від забудовника. На подвірї є свій дитячий майданчик. У комплексі є 2 рівні підземного паркінгу та досить велика пропозиція оренди паркомісць. Відмінна інфраструктура та розвязка. До цирку 10 хвилин пішки. 2/19 поверх, площа: 98,0\52,0\17,4 м2 ПОКАЖУ ВСІ ВАРІАНТИ В ЦЬОМУ ЖК Золотоустівська, 25, ЖК "Шевченківський", відрізняється від других новобудов в столиці сучасним плануванням квартир, якістю будівництва та архітектурою, что повністю відповідає стандартам житла підвіщеної комфортності. Поруч площа Перемоги, Павловський сквер, магазин "Дари Моря", дві станції метро.

можливий продаж по єОселя
Золотоустівська вул., 25

Продаж квартири Пропонується на продаж двокімнатна квартира без ремонту в ЖК Manhattan, за адресою проспект Перемоги 11, Шевченківський район. Квартира знаходиться на 23 поверсі 35-поверхового будинку та має загальну площу 57.2 квадратних метри. Є відеоогляд. Планування: - кухня-вітальня - спальня - санвузол Будинок знаходиться у самому центрі Києва. Це ідеальне розташування з відмінною інфраструктурою та дуже зручною транспортною розвязкою. Найближча станція метро — "Політехнічний інститут", дійти до якої можна за 15 хвилин. «Манхеттен сіті» – житловий комплекс, розташований на перетині вулиці Борщагівської та Берестейського проспекту (Перемоги) у Києві. Будують його у мікрорайоні з добре розвиненою соціальною та комерційною інфраструктурою. Тут працюють дитсадки, школи, банки, відділення пошти, аптеки, супермаркети та багато закладів громадського харчування. Неподалік від ЖК розташовані медичні заклади та місця для сімейного відпочинку, такі як Національний цирк України та Ботанічний сад. Також поруч знаходяться кілька невеликих парків та скверів. Внутрішня інфраструктура новобудов представлена майданчиком для відпочинку, ігровою зоною для дітей та гостьовим паркуванням. Запрошуємо на перегляд. A 6 5 4 5

Берестейський просп. (Перемоги), 11

АКТУАЛЬНА! Ціна вказана ВІРНО! КЛЮЧІ НА РУКАХ! Шикарна! Велика! Повністю підготовлена до чистових робіт Двостороння квартира в монументальній сталінці в центрі Столиці. Замінено всі труби, 750 м проводки. Заведено 3 фази, 21 кВт. Шумоізоляція по всій квартирі. Замінена вся сантехніка. По квартирі стоять масивні дубові двері. Квартира дуже світла. У дворі є величезна парковка для власників квартир. Піший доступ до ст.м.Золоті Ворота та взагалі до всієї необхідної інфраструктури. Повірка лічильників зроблена. Звіт по комунальних платежах готовий. Квартира повністю підготовлена до угоди! З колегами співпрацюю.

ексклюзив
Гончара Олеся вул., 67

Пропонується до продажу 1-кімнатна квартира в Шевченківському районі з пішою доступністю до історичного центру Києва! ЖК "Victory V" будинок бізнес-класу з цілодобовою охороною, закритим паркінгом та гостьовим паркінгом, дитячим закритим майданчиком, баскетбольною та спортивною площадкою. Під час відключень світла працюють генератори!! Ліфти та вода є завжди! Квартира на 22-му поверсі з шикарним видом на все місто. Загальна площа 54 кв. м. З ремонтом, без меблів, є душова та туалет. Вигідна ціна 110 000$!

можливий продаж по єОселя
Берестейський просп. (Перемоги), 5-В

Пропонуэться сучасна квартира в Новому ЖК «Манхеттен сіті», збудованому з найпередовіших технологій. Для тих, хто йде в ногу з часом, для цілеспрямованих, сучасних людей, тих, хто знає, що хоче і як досягнути поставленої мети! Чудова видова квартира, яка має площу 52, 6 м2і знаходиться на 19 поверсі.в 36-ти поверховому будинку, якій є в ансамблі цілого ЖК зі своєю інфраструктурою, в нижніх 5-ти поверхах і на стілобаті. Квартира розділена на зони, спальні та кухні вітальні , передпокою з якої є вихід в просторий санвузел та дуже необхідною гардеробною. Оздоблення з цементно - піщаною стяжкою. У санвузлі передбачена гідроізоляція без стяжки. Стіни та стеля без оздоблення. Є можливість втілити будь - яку дизайнерську їдею! Є просторий балкон, який можна зєднати з площою кухні-вітальні. З вікон красивий вид на Берестейський проспект і міський пейзаж. Житловий у комплекс - «Манхеттен сіті» , розташований в центральній частині Київа, на перетині вулиці Борщагівської та Берестейського проспекту (Перемоги). Побудований в мікрорайоні з добре розвиненою соціальною і комерційною інфраструктурою. Біля Комплексу чудова транспортна розвязка: скоросний трамвай, тролейбус, автобус. Найближча станція метро - «Політехнічний інститут», пішки 10 хв.. Тут працюють дитсадки, школи, банки, відділення пошти, аптеки, супермаркети. Неподалік медичні установи: (лікарні, поліклініки) й місця для сімейного відпочинку, такі як Національний цирк України, Ботанічний сад. Поряд є кілька невеликих парків і скверів. Оскільки ЖК знаходиться поруч з вокзалом і центром міста, навколо нього багато закладів громадського харчування(кафе, ресторанів і т.д.) ЖК"Manhattan City" - це три 36 -ти поверхових вежі, з унікальним фасадом і системою освітлення, яка створює ілюзію обертання вежі навколо своєї осі. Комплекс має власну інфраструктуру з лаунж зоною, фудкором, прогулянковою алеєю з дитячими ігровими зонами на даху торгового центру, який обєднує в собі бутікову галерею, делікатес маркет преміальних продуктів, самий великий спортивний комплекс з басейном, нішеві ресторани і багато іншого. Якщо ви мріяли про сучасне житло у новобудові Київа, тоді ця квартира для вас! Для покупця без комісії!

ексклюзив
Берестейський просп. (Перемоги), 11

ТЕРМІНОВИЙ ПРОДАЖ!!! Продаж просторої двокімнатної квартири з новим якісним ремонтом в ЖК бізнес класу Manhattan city, що розміщений за адресою: м. Київ, Шевченківський район, просп. Берестейський 11 корп 1. Продумане раціональне планування: дві окремі кімнати, простора кухня-вітальня, гардеробна, два санвузла. З квартири відкривається неперевершений вид на місто, в сторону центру. Виконаний якісний ремонт за авторським проектом. Без меблювання. Встановлений 4-х зонний підігрів підлоги (всюди, де плитка). В ремонті використовувались виключно дорогі якісні матеріали: підігрів підлоги, труби, сантехніка - REHAU; інсталяція - geberit. Кондиціонування - мільти-спліт. Гарне продумане освітлення. Санвузли: суміжні, є душова кабіна та ванна. Висота стелі - 3.10 м. Квартира ідеально підходить як під офіс так і для проживання.

можливий продаж по єОселя
Берестейський просп. (Перемоги), 11к1

Продається 2 кімнатна квартира в цегляному будинку на Повітрофлотському проспекті Квартира під ремонт. 2 кімнати суміжно-прохідні, два балкони, є кладова. З кожної кімнати вихід на балкон. Санвузол суміжний Кухня 6 квадратних метри. В будинку газ. На поверсі 4 квартири. Підʼїзд зачинятися на магнітний ключ. Поруч є все необхідне - магазини, школи садки, кафе, зупинки громадського транспорта До метро Вокзальна 10 хв пішки ID: 77851

Повітрофлотський просп., 5

Продаж ексклюзівної квартири с евроремонтом ЖК Граф Толстой. Велика кухня вітальня повністю укомлектована всім, дві окремі спальні, 2 с/у душова і вана, гардеробна. Квартира дуже світла. Поруч Ботанічний сад, Прекрасний від із окон. Є два паркомісця входять у вартість. Продаж/Велика Житомирська/Софіївська/Володимирська/Рейтарська/Центр/Продаж квартири/Історичний центр/Пушкінська/Льва Толстого/Гончара/Франка/Золоті Ворота/Університет/Десятинна/Андріївський узвіз/Хрещатик/продажа/Большая Житомирская/Софиевская/Владимирская/Рейторская/Центр/Продажа квартиры/Исторический центр/Льва Толстого/Гончара/Франка/Золотые Ворота/Университет/Десятинная/Андреевский спуск/Крещатик/Пушкинская

Льва Толстого вул., 39

Шевченківський р-н м. Університет ЖК "Botanic Paradise" преміум класс Клубний будинок на 42 квартири 2010 року. Будинок у дворі , має резервне електроживлення завжди є світло ! вул. Назарівська (Ветрова) 23а 4 кімн. мебльована квартира. 5/10 пов. цег. будинок. 163 кв м мебльована квартира заїхати та жити. H = 3 м 3 спальні , 4 ванні кімнати . Підземний паркінг Авторським ремонтом у самому серці столиці! Будинок розташований у тихому та затишному дворі. Поруч Ботанічний сад наповнює повітря ароматом квітучих магнолій, бузку та хвойних дерев.

Назарівська вул. (Вєтрова), 23а

Два входи: фасад та з внутрішнього двору. Двосторонній офіс з абсолютно новим ремонтом. Рецепшин. Просторий зал з проектором для презентацій, обєднаний з лоджією (додаткові робочі місця). Кабінет директора з вбудованим сейфом. Зал для презентацій з дошкою на магнітній фарбі. С/в з душ кабіною. Кухня. Встановлено рекператор. Три кондиціонери. В підлозі вмонтовано розетки та виходи під інтернет. Є виходи на сервер. Датчики світла в с/в та на кухні. Великий двір для парковки авто. Київ, Гончара Олеся, 67 Продаж/Велика Житомирська/Софіївська/Володимирська/Рейтарська/Центр/Продаж квартири/Історичний центр/Льва Толстого/Гончара/Франка/Золоті Ворота/Університет/Десятинна/Андріївський узвіз/Хрещатик/продажа/Большая Житомирская/Софиевская/Владимирская/Рейторская/Центр/Продажа квартиры/Исторический центр/Льва Толстого/Гончара/Франка/Золотые Ворота/Университет/Десятинная/Андреевский спуск/Крещатик

Гончара Олеся вул., 67

Продам 2к квартиру з терасою. Комплекс бізнес класу ЖК Шевченківський вул Златоустівська 25. Новобудова 2021 р. Надійний монолітний будинок від Київміськбуд. Перлиною квартири є тераса! Дане планування дарує власнику можливість облаштувати на 1 поверсі дві кімнати, а на другому кухню з шикарною видовою терасою. В підʼїзді консєрж сервіс, відеонагляд. В комплексі є укриття, підземний паркінг, цілодобова охорона території. В даному ЖК квартири з терасою користуються попитом. Не втрачайте час. Інвестуйте в майбутнє! До центру міста 7 хвилин на авто. До метро Вокзальна 10 хвилин пішки. Продаж від власника без довіреності. Ціна під ключ.

можливий продаж по єОселя
Золотоустівська вул., 25

Видова 3 кімнатна квартира в новому ЖК бізнес-класу Manhattan city. Генератор на ліфти та воду ! Ремонт 2023 року. Планування: - дві окремі + велика кухня-вітальня - два санвузли - ванна та душ -гардероб Квартира оснащена всіма меблями та технікою: - три великі шафи-купе, кондиціонери у кожній кімнаті - кухня з посудомийкою, варильною поверхнею, духовкою та вбудованим холодильником. З вікон вітальні відкривається шикарний краєвид на Берестейський проспект. Можна придбати у власника місце у підземному паркінгу.

можливий продаж по єОселя
Берестейський просп. (Перемоги), 11/2

До вашої уваги пропонується на продаж 1 кімнатна квартира 55.05м2, яка розташована в ЖК Сіті Хаб (City Hub), (по вулиці Кудряшова та Василя Липківського), Соломянського р-ну. Співпрацюємо з усіма програмами(єОселя, єВідновлення, і т.д.) З усіх питань дзвоніть. Характеристика Бізнес клас Функціональне планування Висота стелі h = 2.800

можливий продаж по єОселя
Мокра вул. (Кудряшова), 8
1 - 24 з 403 результатів