2-к квартира загальною площею 82 м² з ремонтом WHITE BOX в кращому комплексі Taryan Towers в центрі столиці. Друга вежа введена в експлуатацію. В квартирі вже частоково зроблено ремонт WHITE BOX Квартира готова до будь-яких дизайнерських рішень. В квартирі виконані всі чистові роботи і розведено комунікації. Мінімум несучих конструкцій дозволяють реалізувати будь-який дизайнерський задум. Вдале планування: Холл, саувузол, Кухня –вітальня 24,5 м² Спальня – 16,35 м² Спальня – 15,54 м² Терас, Гардеробна, Ванна. Висота стелі 3м. Внутрішня інфраструктура комплексу передбачає велику кількість закладів сфери послуг для мешканців. У першій вежі буде відкрито панорамний ресторан, на даху другої вежі - парк зі штучним озером і зимовим садом, а на даху третьої вежі буде кінотеатр, планетарій і музей майбутнього. У нижній стилобатній частині буде облаштовано торговий центр із магазинами, супермаркетом, сервісами, бутіками, ресторанами та кафе. Безпека: відеоспостереження за спільними приміщеннями, вхідними групами та прибудинковою територією. Комфорт: за обслуговування будинків відповідає консьєрж-сервіс. Центральна система кондиціонування у всьому комплексі. Архітектурна підсвітка фасадів, прогулочні алеї, фонтани і концепція «двір без авто». Пости цілодобової охорони, відеоспостереження, система персональних пропусків, доступ до ліфтів та на поверх - лише для володарів персональних карт-пропусків. Підземний паркінг з доступом на всі поверхи та зарядними станціями для електромобілів. Концепція інфраструктури Taryan Towers передбачає комфорт та автономність для мешканців. У нижній стилобатній частині буде облаштовано торговий центр із магазинами, супермаркетами, сервісами, бутіками, ресторанами та кафе. Поруч з Taryan Towers розташовані супермаркети "Сільпо", великий Novus, "Велика Кишеня", "Фуршет". По вулиці вул. Іоанна Павла також, неподалік Taryan Towers, відкриті ресторани, кафе та магазини. Чекаємо Вас на перегляд! Відеоогляд за запитом!

Іоана Павла II вул. (Лумумби Патріса), 12

- Без комісії! ЖК "Лебединий" поруч з метро-2хвл.,вул.Ревуцького,40в. Панорамний вид на озеро! - Видова 1-кімнатна квартира (42.50м2) з краєвидом на озеро. - Дизайн інтерєру 2024 р. у сучасному стилі, нові меблі. - Вбудована кухня з побутовою технікою "Bosch". Кондиціонери "LG". - Загальна площа: 42,5\15,8\10,1м2. 13-й поверх. - Відеоспостереження. Охорона. Комплектація: - 2-х камерний холодильник; мікрохвильова піч. Розвинена інфраструктура. Все необхідне для комфортного життя - набережна для прогулянок, дитячі садки та майданчики, школа, спортзал та басейн, поліклініка, супермаркети, ринок та кафе, до метро- 3 хвл. Поруч парк, озеро, до метро- 3 хвл. - ЖК"Лебединий", ст.м. Харківська 2 хвилини, поруч озеро Лебедине, с-пеціалізована школа №302 з поглибленим вивченням предметів художньо-естетичного циклу, Гімназія "Діалог", Дошкільний навчальний заклад №704, Спеціалізована школа №296 з поглибленим вивченням іноземної мови, Дошкільний навчальний заклад №242, магазини, аптека, зупинка громадського транспорту, парк біля озера Лебедине з дитячими майданчиками, пакровка. ЖК Лебединий-комфорт-класу. Видова квартира з панорамним краєвидом на озеро. Поруч парк, озеро, до метро- 3 хвл.Дизайн інтерєру 2024 р. у сучасному стилі, нові меблі. Вбудована кухня з побутовою технікою Bosch. Кондиціонери. Ніхто не жив! Відеоспостереження. Охорона. Розвинена інфраструктура до ст.М"Харківська" -5 хвл. Все необхідне для комфортного життя - набережна для прогулянок, дитячі садки та майданчики, школа, спортзал та басейн, поліклініка, супермаркети, ринок та кафе, до метро- 3 хвл.

можливий продаж по єОселя
Ревуцького вул., 40-в

Київ, Білоруська, 3, ; Спецпроект 2006-2010 рр; стіни: цегла; перекриття: залізобетон; поверховість: 22; кількість виходів: 1; транспорт: ст.М"Лук`янівська"; дворівневий підземний паркінг, офісні приміщеннями, Н=3м. Забудовник - БК"Новобуд". швидкісні безшумні ліфти, Поруч ст.М"Лукянівська", кінотеатр "Київська Русь", ринок, гарний стан, підїзди охайні, поруч дитяча поліклініка №4, школа-сад Продаж 1к кімнатної квартири 48,7 кв. Новий будинок у центрі міста зі своїм підземним паркінгом та затишним двором. У квартирі зроблений дорогий, вишуканий дизайнерський ремонт із якісних матеріалів італійського, іспанського та німецького виробництва. Комфортний 13 поверх, чудовий вид з вікна. Продається з усіма меблями та технікою. Неподалік знаходяться Лукянівський ринок, дитячий садок "Пізнайко", школа №61, безліч продуктових магазинів, аптек, кафе, ст.М "Лукянівська" - 4 хв. пішки. СВІТЛО НЕ ВИМИКАЮТЬ! Квартира варта вашої уваги, дзвоніть!!! Є відеоролік!

Білоруська вул., 3
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

До Вашої уваги пропонується простора, затишна 3х кімнатна квартира по вул. Мішуги, 12 в м. Києві. Будинок побудований по монолітно-каркасній технології будівництва. Дуже міцний та надійний. Є консьєрж, камери відеонагляду. У квартирі виконаний якісний ремонт. Повністю обставлена меблями та технікою. Меблі Black Red White та інші. Сантехніка Hansgrohe. Техніка світових виробників. Зайшовши в цю чудову квартиру ви потрапляєте в місце спокою та затишку. Враження наче ви опинилися в заміському будинку. Простір вражаючий. З квартири відкривається панорамний краєвид на місто. Зручна транспортна розвязка та інфраструктура. Поряд банки, аптеки, садочки, гімназії та школи. ТЦ Піраміда та метро Позняки 3хв пішки. Дзвоніть та задавайте Ваші питання. Всім бажаю гарних переглядів.

Мішуги, 12

- Вашій увазі пропонується розкішна трикімнатна квартира з новим ремонтом 2022року! - Вулиця Григоренка Петра 23, житловий комплекс "Абрикос". Будинок із закритею територією, підземним паркінгом, охороною. Один з кращих будинків на Лівому березі! - Видова, простора квартира загальною площею 125м2. Має дві окремі спальні кімнати, одна з яких являється хазяйською майстер спальнею з власною ванною кімнатою, інша обладнена під дитячу кімнату. Велика кухня студію, яка поделіна на робочу зону і зону відпочинку, санузол гостьовий, прихожа і гардероб. - Квартира повністю облаштована меблями та технікою, вся техніка нова на гарантії. Холодильник Samsung Духова шафа Samsung Варильна поверхня Samsung Мікрохвильова піч Samsung Посудомийна машина Bosch Кондиціонери Mitsubishi Пральна машина Bosch Сушильна машина Bosch Два бойлера по 100л. (централізована гарчяча вода від міста також є) Система очистки та фільтрацію води Ecosoft по всій квартирі. Окремо на кухні встановлений фільтр зворотного осмосу. - Диван з електричними реклайнерими( на пульті з різними положеннями). - На полу плитка і ламінат, всюди де плитка теплий пол! - Ремонт виконаний якісно, всі матеріали відомих світових виробників високого класу. На ремонті не економили, робили для себе, при перегляді квартири переконаєтесь в цьому самі! - Квартира така як на фото, фоторо реальні, все залишається. - Перегляди в любий зручний час

Григоренка Петра просп., 23

Продаж квратири Пропонується двокімнатна квартира в одному з найкращих житлових комплексів столиці — «Новопечерські Липки». Квартира розташована на 22-му поверсі 24-поверхового будинку, а її загальна площа складає 90 квадратних метрів. «Новопечерські Липки» – це житловий комплекс класу бізнес , що має власну розвинену інфраструктуру та територію, що охороняється. Оскільки житловий комплекс відноситься до преміум класу, його технічне обслуговування знаходиться на найвищому рівні. В ЖК передбачено: • велика кількість парків та скверів • SPA фітнес-центр із басейном, тенісна академія • спорткомплекс для футболу, баскетболу та великого тенісу • школи, дитячий садок, центр дитячого розвитку, майстерні позашкільної освіти • ігрові та спортивні майданчики • третина території під ландшафтний парк • підземний паркінг • ресторани, салони краси, відділення банків та пошти • медичні установи Поруч із комплексом розташовані численні кафе, ресторани, бари, супермаркет «Сільпо» та ботанічний сад імені М.М.Гришка НАН України. Станція метро «Звіринецька» розташована за 7-10 хвилин ходьби. Також поряд виїзд на бульвар Дружби народів та Саперно-Слобідську вулицю. Запрошуємо на перегляд. A 6 6 1 9

Андрія Верхогляда вул. (Драгомирова), 11

Продам квартиру з трьома спальнями та кухнею-студією розташовану на 3 пов в будинку бізнес-класу Бузов хіл на вулиці Бусловська 12. У квартирі виконано дизайнерський ремонт. 2 санвузли, гардеробна

Буслівська вул., 12

Авторський проект. Vip ремонт. Городецького 12. Хрещатик. Продам 3-х кімнатну квартиру з дизайнерським ремонтом класу "De Luxe", в дореволюційному будинку, самому центрі Києва за адресою: вулиця Архітектора Городецького 12 із цілодобовою охороною та відеоспостереженням. В апартаментах розташованих на 4 поверсі 6-ти поверхового цегляного будинку, S – 113/38/59 кв.м, висотою стель 3,8 м, ремонт виконаний із застосуванням високоякісних матеріалів та врахуванням високої функціональності предметів меблів, багаторівневе освітлення, елегантні меблі плавних форм шановних брендів: меблі Rolf Benz, Poltrona Frau, Kneel, Rochenbobois, кухня Poggenpohl, вбудовані шафи Lubke, преміальна побутова техніка V-Zug, сантехніка Villeroy & Boch, Flaminia. Індивідуальний котел опалення Vaillant, тепла підлога з мідних труб, вікна Schuco. Функціональне планування, розраховане до дрібниць, складається: кухня-вітальня з виходом на відкриту терасу, спальня з виходом на засклений балкон, видом у двір, господарської кімнати та 2 санвузлами із ванною та душовою кабіною. Будинок має внутрішній закритий дворик із наземним паркінгом. Поруч із будинком розташовані: парк на площі імені Івана Франка, Національний академічний драматичний театр ім. Івана Франка, відомий "Будинок з Химерами", Національна музична академія України імені П. І. Чайковського, супермаркет, торговий центр, аптеки, медичні центри, бутіки модного одягу, салони краси, ресторани з різноманітною кухнею та кавярні. За 500 метрів від будинку розташований Маріїнський парк.

Городецького архітектора вул., 12

Унікальна пропозиція продажу видової квартири в одному із найкращих ЖК на лівому березі Києва - ЖК Seven, мікрорайон Осокорки. Житловий комплекс Seven є свідченням активного розвитку прибережної зони лівого берега Києва. Розташування на місці колишніх пустирів та видові панорами Дніпра та правого берега з одного боку, а також східної частини міста з іншого, роблять цей ЖК особливо привабливим для мешканців. Дороговартісний дизайнерський ремонт квартири за індивідуальним плануванням є ще однією перевагою цієї пропозиції. Це дає можливість власникам насолоджуватися комфортом та елегантністю, які відповідають їхнім особистим вподобанням та стилю. Узагалі, ЖК Seven створює ідеальне поєднання сучасного комфорту, елітності та прекрасного розташування, що робить його одним із найпрестижніших місць для проживання на лівому березі Києва. Квартира укомплектована дороговартісною електропобутовою технікою та сантехнікою, кухня обладнана технікою Franke, стільниця керамограніт, великогабаритна плитка, дубовий паркет BOEN, в кожній кімнаті є кондиціонер, два санвузла з ванною та душовою кабіною, бойлер, пральна та сушильна машини, гаряча вода централізована та бойлер з Wi-Fi. Балкон 5 кв.м. з мальовничим видом на Дніпро, Печерські пагорби. У квартирі ніхто не проживав. Причина продажу - зміна країни проживання. Будинок підключений до генератора. У будинку наявні велосипедна та колясочна кімнати, три ліфти Otis, цілодобова охорона. Продаж квартири можливий з двома суміжними паркомісцями на 2-му поверсі 8-ми поверхового паркінгу на території ЖК Seven. Технічні характеристики: 1- передпокій 11.44 м.кв. 2- коридор 2,77 м.кв. 3- с/в 1 3,62 м.кв. 4- с/в 2 5,06 м.кв. 5- спальня 1 15,35 м.кв. 6- спальня 2 15,07 м.кв. 7- вітальня 24,60 м.кв. 8- кухня 10,80 м.кв 9- лоджія 5,10 м.кв. Перегляд у зручний для Вас час! #A283

Дніпровська наб., 18б

Саперне Поле, 5, Бульвар Фонтанів; Спецпроект 2016-2020 рр; стіни: цегла; перекриття: залізобетон; поверховість: 24; ліфт; Будинок преміум-класа "ЖК "Бульвар Фонтанів", будинок з гарною зеленою зоною, Н=3 метри, воєнізована охорона, ліфти "Отіс", на території дитячий майданчик, безкоштовне паркування біля будинку та є підземний паркінг. Поряд сквер Георгія Гонгадзе, будинок мистецтв "Україна", Миколаївський костел, поліклініка, дитяча лікарня, ТРЦ Оушен Плаза 3-й поверх, площа: 154/70,/30; Квартира з новим ремонтом у стилі прованс. Раціональне планування квартири включає 4 окремі спальні і простору кухню-студію. Німецька сантехніка та вбудована побутова техніка. Приємна кольорова гама. Комплекс бізнес класу, поряд є супермаркети та ресторани. метро Палац Україна - 7 хв.

Саперне Поле вул., 5

Житлові комплекси у Київ

Однокімнатна квартира 27 м2, із сучасним ремонтом та меблями. З балконом. Новий сучасний будинок з парковкою, дитячим майданчиком ти системою розумний дім, знаходиться поруч з американським посольством, парком Нивки та Сирецьким парком, у пішій доступності до метро Сирець та Берестейська. Два ліфти, консьєрж сервіс. Право власності, можлива прописка. Готова до продажу. Пропозиція від власника, без комісіі. Ексклюзив.

власник
Магістральна вул., 33

Велика Житомирська, 10, ; Дореволюційні; стіни: цегла; перекриття: залізобетон; поверховість: 4; кількість виходів: 1; ліфт; 4-й поверх, площа: 45/17,8/9,5; пропонуємо на продаж квартиру в царскому будинку по вул. Велика Житомиська. Простора однокімнатна квартира з високою стелею 3,5 м. В центральній та історичній частині міста. Поряд знаходяться Пейзажна алея та усі історичні памятки. Квартира в жилому стані

Велика Житомирська вул., 10

Ідеальна квартира для вашої родини. вул. Мишуги, 12. Всього 3 хвилини до метро Позняки. 3 кімнати. Поверх: 10/30. Площа: 107 м2. Монолітно-каркасний будинок. Забудовник: «Ковальська». В будинку є консьєрж, відеонагляд, система пожежогасіння, 4 ліфти. 2 окремі кімнати, об’єднала кухня та вітальня. 2 санвузли та балкон. Повністю мебльована та укомплектована побутовою технікою. В санвузлах та коридорі тепла підлога. Квартира супер тепла, а дитяча кімната ще й додатково утеплена. В квартирі є 2 кондиціонери і прокладена основа під третій. Всюди поклеєні шпалери під фарбування. Тож ви можете швидко змінити все на свій смак. Як опція - власник продає свій підземний паркінг прямо біля будинку за окрему суму. Поруч є: дитячий садочок, школа, супермаркети, торгівельні центри, аптеки, кафе, ресторани, зупинки громадського транспорту. Найкращий варіант серед конкурентів. Ціна 60 000$ або найкраща пропозиція. Записуйтесь на перегляд прямо зараз. Всі подробиці тільки по телефону: 096-796-57-00 Руслан

ексклюзив
Мишуги Олександра вул., 12

Продаж 3к квартири, 106 м2, ЖК Ярославів Град, Шевченківський р-н. Продажа 3к квартиры, 106 м2, ЖК Ярославов Град, Шевченковский р-н. Квартира знаходиться в будинку, зданому в експлуатацію, отримано право власності. Виконаний дизайнерський ремонт , згідно дизайн проекту. Уже встановлена техніка, доїжджають мягкі меблі. Квартира розташована на 6 поверсі, 106м2. ЖК Ярославів Град – це: - ідеальне тихе місце у центрі Києва; - закрита територія із сучасним ландшафтним дизайном; - територія, вільна від автомобілів; - Великий підземний паркінг; - професійна служба безпеки та охорона у кожному підїзді; - у кожній квартирі є кнопка екстреного виклику поліції та сигналізація державної служби охорони Національної поліції України; - контроль доступу на територію та паркінг; - зони відпочинку та дозвілля; - сучасні спортивні та ігрові майданчики; супермаркет, фітнес-клуб, салон краси, кафе, кондитерська, аптека, відділення банку із зоною самообслуговування 24/7, пункт хімчистки. Метро Золоті Ворота в 10хв пішки. #3159.17343910

Бульварно-Кудрявська вул. (Воровського), 15а

Продаж 4к квартири, ЖК Новопечерські Липки, вул. Драгомирова, Печерськ. Продажа 4к квартиры, ЖК Новопечерские Липки, ул. Драгомирова, Печерск. Квартира знаходиться на останньому поверсі, з окремим входом і ліфтом до неї. Грамотне планування: кухня вітальня три спальні три санвузли три гардеробні кімнати пральня. Квартира двостороння: з шикарним панорамним видом на місто і зелену зону. Ремонт новий, ніхто не жив. Все виконано з натуральних матеріалів, техніка світових виробників. Дуже розвинена інфраструктура і зручне місце розташування в ЖК. Квартира не залишить Вас байдужим. Перегляди у зручний для Вас час. #45754

Андрія Верхогляда вул. (Драгомирова), 16

Продаж 3к квартири, Renaissance Residence, вул. Новоселицька, Печерськ. Продажа 3к квартиры, Renaissance Residence, ул. Новоселицкая, Печерск. Квартира преміального рівня в ЖК renaissance residence 200 м2 Простора кухня-вітальня Тераса Пральня 2 спальні з санвузлами та гардеробними Кухня ARCLINEA, Italy, з островом у комплекті з витяжкою ARCLINEA та технікою V-Zug Індукційна поверхня GK47TIMPSZ-1 Вбудована кавоварка Supremo XSL-1 Висувна скринька вакууматор 15 см-1 Духовка-пароварка електр.Combi-Steam XSL BG-1 Посудомийна машина AdoraDish V6000+Ergo-1 Холодильник Liebherr SICN3386+ICBN3386 з морозильною камерою та льодогенератором-1 Стільці напівбарні-3 шт Меблі Giorgetti, Italy вітальня Диван Adam з подушками шт Крісла Hug -2 шт Журнальний столик Rift-2 шт Столик приставний-1 шт Килим Moon Shadow 3500*4500 -1 шт Стіл обідній Fang-1 шт Стільці обідні Ala-6 шт Люстра Swards-1шт Комодик Myo-1шт Торшер Myo-1шт Комод Dia-1шт Стільці Progetti-2шт Столик Oti-1шт Телевізор Samsung QE65QN85BAUXUA Меблі Giorgetti, Italy спальні Ліжко Frame-1шт Ламелі-1шт Матрац Giorgetti 2000*2000-1 шт Тумби ліжка Frame-2 шт Ліжко Adam-1шт Ламелі-1шт Матрац King Koil 2000*2000-1 шт Тумби ліжкові Morfeo-2шт Сантехніка, фурнітура, аксесуари Antonio Lupi Санвузол для гостей Господарський санвузол Дитячий санвузол Гардеробні кімнати меблі Rimadezio Пральна Меблі Пральна машина V-Zug AdoraWash V2000 Сушильна машина V-Zug AdoraDry V2000 Вбудоване освітлення по всій квартирі Delta Ligth Belgium Система розумний будинок: управління світлом, кондиціюванням, відеоспостереження, аудіо, протипожежна безпека, антипотоп. Припливно-витяжна вентиляція, кондиціювання, зволоження повітря, багаторазове очищення (для курців) Daikin (Japan). #315917354781

Новоселицька вул., 10

Продаж 4к квартири, ЖК Tetris hall, вул. Ділова, Печерський р-н. Продажа 4к квартиры, ЖК Tetris hall, ул. Деловая, Печерский р-н. Перша черга Квартира робилась для себе 1 поверх: вбудована шафа при вході, велика гардеробна кімната з островом, гостьовий санвузол, кухня їдальня зі столом на 6 членів сімї, додатково острів на 4 персони. Камяні стільниці. Побутова техніка. Тепла підлога. Вітальня зала. простора пральня, Курильна кімната з потужною витяжкою. 2 поверх: три спальні: 2 дитячі зі своєю гардеробною та санвузлом. Майстер спальня зі своєю ванною кімнатою. Так само на другому поверсі є білизняна кімната. 2 вбудовані сейфи. У всій квартирі електро штори+блекаут. Деревяний паркет. Мармурові сходи. #A2205

Ділова вул., 1/2

Продаж 2-кімнатної дизайнерської квартири з новим дизайнерським ремонтом в ЖК Севен ,Дніпровська наб. 18а. Повністю укомплектована меблями та побутовою технікою, для комфортного життя підготовано все. Встановлено підлогу з підігрівом та кондиціонери, а Головне!, Встановлено генератор на ліфти, воду та тепло. Зручне, функціональне планування: - дві окремі спальні (дитяча та батьківська) - кухня-вітальня 19,5м.кв - два санвузли (ванна,душ) Орієнтація вікон виходять на Аркадію. Будинок бізнес-класу, поруч ст.М"Осокорки" - 2 хвилини. Чудова інфраструктура Поруч розташовані Ресторація К2, кафе, магазини, середня загальна школа 62, Київська інженерна гімназія. Клініка Оксворд Медікал, ТРЦ "Аркадія", набережна Дніпра з прогулянковими алеями, ст.м. Осокорки та Славутич в пішому доступі. В будинку школа "INVENTOR", поруч Novus, Silpo, River Mall ТРЦ "Аркадія".

можливий продаж по єОселя
Дніпровська наб., 18а

Двохкімнатна в ЖК Skyline на Печерську На четвертому поверсі престижної вежі Skyline, яка є найбезпечнішою в Києві. Квартира велика і світла з ремонтом як у французькому палаці: високі стелі, паркет, гардеробна шафа з масиву дерева, артизанальна кераміка, вікна з алюмінієвими рамами Shuco... В ЖК Skyline особливий акцент був зроблений на цілодобовій охороні потрійна система доступу: повністю закрита територія, підйом на поверх із карткою, гіперброньовані двері та навіть тривожна кнопка. Для мешканців безкоштовний доступ в красивий доглянутий сад, де ви можете приготувати гриль із друзями, доступна клубна кімната з каміном і гігантським TV і безперебійним WI-fi, також є ділова кімнатою для переговорів, якщо буде потрібно. Зверніть увагу, що у Skyline майже завжди є електрика, на випадок рідкісних вимкнень є величезний генератор. - вул. Коновальця 26-А - Площа: 66,1 м2 - Поверх: 4 із 24 - Планування, велика простора вітальня, кухня-ніша, окрема спальня, сумісний санвузол із ванною - Невеликий балкон - Форма правління ОСББ - Повністю закрита териррія, приватизована земля, відеоспостереження по всьому периметру ззовні і зсередини - В будинку на першому поверсі спортзал тільки для мешканців - Паркінг:3-х рівневий підземний із ліфтом. На території закритий гостьовий паркінг - 4 високошвидкісних ліфти ( в т.ч. 1 вантажний) - Німецькі вікна Shuco з високою шумо- і термоізоляцією із ультрафіолетовим фільтром - Сільпо прямо під будинком - Метро Печерська 7 хв пішки Будинок монолітно-каркасний. Є лічильники на все, в тому числі і на опалення. На електроенергію двухтарифний лічильник (вночі знижений тариф). Опалення централізоване. Є незалежне електроживлення. Комплектація квартири: Сучасна вбудована кухня Величезна гардероба шафа в довжину 7 метрів у висоту 3 метри 2 кондиціонери Пральна машина (9 кг) Сушильна машина (9 кг) Потужна вентиляційна система Індукційна плита Духовка Посудомийка Холодильник Вся техніка Siemens, Bosh Телефонуйте за додатковими запитаннями, або пишіть на Ватсап по вказаному номеру. Продаж напряму від власника (не по довіреності), комісії немає. Документи в порядку, більше 3-х років. Перегляди за домовленістю, тільки для справжніх покупців з грошима на руках.

власник
Євгена Коновальця вул., 26а

Новоселицька, 10 Будинок у дворі , має резервне електроживлення завжди є світло ! 3/9 пов.,будинку 126/ 69 / 17 кВ м кв м 3 770 $ 2 спальні 3 с /в Вид у парк ЖК У вартість входить : вбудована система кондиціювання Daikin 15 000 €.

Новоселицька вул., 10

ПРОДАЖ 4к квартири ЖК «Новопечерські Липки» вул. Драгомирова – вул. А. Верхогляда 14 Ціна: 550 000$ (3 666 $ за кВ м) 150/ 88/16 кВ м 9/17 поверхового будинку 3 спальні, 2 с/в Два закриті балкони Висота стелі h = 3 m Повністю мебльована та готова до заселення, трендовий стиль арт-деко. Планування: • кухня-вітальня • майстер-спальня з гардеробною + дві спальні • гостьовий санвузол з душем • санвузол в зоні спален з ванною, • передпокій з вбудованими шафами, що дають багато місця для зберігання • два закриті балкони Квартира обладнана технікою та меблями від провідних виробників: - техніка Miele (пральна та сушильна машини, духова шафа, мікрохвильова піч), - меблі виробництва Італія від Florence, Crioceolli, Vismara, - кухня виробництва Італія, - ексклюзивне освітлення ручної роботи від італійського виробника Barovier & Toso, - бойлер Ariston, фільтр питної води. Ліфт спускається в паркінг. Презентабельне парадне з цілодобовою охороною. Будинок розташований в центрі Новопечерських Липок, що мають максимально зручну транспортну розв’язку та всю необхідну інфраструктуру для комфортного життя.

ексклюзив
Андрія Верхогляда вул. (Драгомирова), 14

Будинок у дворі , має резервне електроживлення завжди є світло ! вул. Добролюбова – вул . В. Короткевича 4 235/ 150/ 15 кВ м 5/5 поверхового будинку . Видова з терассою ! Одна квартира на поверсі Висота купола у зоні вітальні h = 5 м., висота стелі h = 3.30 m Ремонт завершено на 70 %: - зроблена вся інженерія, - проведені підготовчі роботи до фінального оздоблення, - закуплений паркет (MAFI, Австрія), - закуплена сантехніка (GESSI, CEA, FALPER, VILLEROY). Завершення ремонту до етапу встановлення меблів входить у вартість та буде зроблено для нового власника за його побажанням.: чистове оздоблення стін, підлоги, встановлення італійського мармуру у ванних кімнатах. Видова з терассою ! • вітальня 55 м с купольною стелею і виходом на терасу, вид на ботсад • Зона кухні і трапезна зона • Кабінет • 3 спальні • 3 с/ у • Гардеробні • пральна кімната • комора Два паркомісця, не входить у вартість, за ціною 100 000 $ Видова з терассою ! Додатково на першому поверсі комора з с/в , 24 м2, з великими вікнами в сад, призначення: кабінет , гостьова квартира, кімната для няні , охорони, майстерня й т.п.

Короткевича Володимира  вул. (Добролюбова), 4

Купуй квартиру в ЖК "Taryan Towers" Заселяйтесь і живіть сьогодні та зараз в ультра-вишуканій резиденції у самому серці Києва Квартира вже повністю готова до проживання. Тільки зроблено РЕМОНТ. З терасою та заспокійливим видом на Печерськ у вежах неперевершеного проекту Києва TARYAN Towers. У квартирі кухня-вітальня, 2 спальні, величезний гардероб, 2 санвузоли та з ванною та з душами. Обладнана всією брендовою технікою та меблями, а система розумний будинок заслуговує на окрему увагу!!! Поруч ЖК: Тетріс хол, Nordica Residence, Greenville, PecherSKY, Новопечерські Липки, Tetris Hall, SALUT, EDELDORF HILLS, Metropole, Stanford, SALUT, New York, Престиж Хол, ЖК Французький квартал

ексклюзив
Іоана Павла II вул. (Лумумби Патріса), 12

Продаж 4к квартири, вул. Старонаводницька, Печерськ, Центр. Продажа 4к квартиры, ул. Старонаводницкая, Печерск, Центр. Продаж квартири, розташована в самому центрі Печерська. Це особливе місце, де ви знайдете комфорт та затишок у серці столиці. Загальна площа квартири становить 218 квадратних метрів. А з вікон 20 поверху відкривається неймовірний вид на столицю. У квартирі виконаний якісний ремонт у класичному стилі, що створює атмосферу вишуканості та затишку. Кожна деталь ремонту продумана з уважністю, щоб створити ідеальні умови для вашого життя. Також у квартирі виконана система кондиціонування. Кухонний гарнітур від виробника техніки Miele , 3 телевізора від компанії Bang & Olufsen, плитка на підлозі від Roberto Cavalli. Планування квартири включає: господарську спальню з гардеробом; 2 дитячі кімнати з гардеробом та робочим місцем; кімнату для гостей; затишну вітальню; простору кухню; два санвузли; гардероб; 2 балкони. Розташування квартири в самому центрі столиці забезпечує вам доступність до всіх необхідних сервісів та закладів. Поруч знаходяться магазини, ресторани, кафе, аптеки, банки та інші установи, що забезпечать ваш комфортний та зручний спосіб життя. Піший доступ до метро дозволить швидко та без заторів дістатися до будь-якого куточку столиці. Також поруч розташовані зупинки наземного громадського транспорту. Запрошуємо вас на перегляд цієї чудової квартири. #A4810

Старонаводницька вул., 6б
1 - 24 з 4 574 результатів

Продаж квартир; Київ, Зелена лінія