Квартира від власника! В вересні встановлюється в будинку генератор( ліфт, вода, опалення) Продається видова 1 кімнатна квартира в сучасному ЖК Перовський, спецпроект 2012 р . Квартира з сучасним ремонтом , з продається з меблями та технікою( бойлер, пральна машина, витяжка , духова шафа, варильна поверхня, холодильник, кондиціонер, 2 ТВ ) Інтернет, лічильники на теплу, холодну воду та опалення( повірка 2023) . В будинку консьєрж та система контролю доступу, 3 ліфти . Гарна зелена прилегла територія ,дитячий майданчик , школа та садочок , продуктові магазини, банки, кафе, аптека Нова пошта, розетка, пральня, поряд парк Перемоги , та м. Дарниця . Зручна транспортна розв’язка. Квартира тепла . Вікна виходять на проспект, дуже гарний вид.

власник
Проспект Алішера Навоі, 69

🏡 Пропонуємо затишну квартиру в Дніпровському районі, Русанівка, з чудовим видом на канал! ✨ Опис: Площа: 45 квадратних метрів. Після ремонту, з сучасною технікою. Прекрасний вид з вікна. Розташування поруч з магазинами АТБ та Фора. Це ідеальний варіант для людей, які цінують комфорт та спокійне місце проживання з чудовим краєвидом. Зателефонуйте за номером, щоб домовитися про перегляд квартири!

власник
Ентузіастів вул., 17

Продається ВЛАСНА тепла затишна 3-х квартира в Дніпровському районі, від Власника. Масив Березняки, м. Киів, вул. Бучми, 8, площа- 61,3/44/8, 4/17 поверх. Чистий під’їзд з консьержем. Будинок знаходиться в тихому зеленому місці. Квартира повністю ПУСТА, захожи і роби ремонт під себе вже завтра! Інфрастуктура: район з дуже розвиненою інфраструктурою - супермаркети, ринок, магазинчики, відділення Нової пошти, відділення банків, бювет, церква, школа та дитячий садочок прямо біля дому. Поруч - набережна Дніпра з ресторанами, пляжами, дитячими майданчиками і зонами відпочинку, Русанівський канал та озеро Тельбін. Зручна транспортна розвязка, до метро Лівобережна 10 хвилин транспортом. Перегляди по домовленості. (прохання, для звʼязку використовувати будь-який мессенджер.)

власник
Бучми Амвросія вул., 8
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається однокімнатна квартира на 17 поверсі після будівельників, всі документи в наявності

власник
Харківське шосе, 17 а

ЖК Дніпровська Мрія Продаж видової 2 кімнатної квартири на 20 поверсі новобудови за адресою Володимира Сосюри 6. Квартира розташована в 1 секції будинку, вікна на Правий берег. Квартира не кутова, затишна, з оптимальним співвідношенням основної та допоміжної площ. Загальна площа - 56,45 кв.м., житлова - 26,64 кв.м., кухня - 14,03 кв.м. 2 санвузли (див. планування). Будівництво на завершальній стадії, проводиться упорядкування навколишньої території. Вдале інвестиційне рішення серед наявних на сьогодні альтернатив на ринку. Наявне відео-огляд квартири. Пишіть в вайбер - надішлю. Продаж за договором про відступлення прав. Без комісії.

власник
Сосюри Володимира вул., 6

Продається затишна 2-кімнатна квартира! Простора, двостороння квартира на 2-му поверсі в чудовому місці - чудовий вибір для тих, хто шукає затишок! Характеристики: Площа: 45 кв.м. (житлова 30 кв.м., кухня 7,6 кв.м.) Поверх: 2/5 Кількість кімнат: 2 (суміжні) Балкон: засклений Санвузол: роздільний Стан: житловий Меблі та техніка: продається з усім майном Додаткові зручності: домофон Переваги: Чудове місце розташування: тихий, зелений район, поруч парк, ринок Юність, сосновий ліс, чисте повітря. Зручна транспортна розвязка: до найближчого метро "Чернігівська" та "Лісова" - 15 хвилин громадським транспортом. Всі документи готові: "чистий" продаж, без проблем і боргів, квартира ніколи не продавалася. Розвинене оточення: поруч магазини, кафе, аптеки, школа, дитячий садок. Ціна: 49 000 USD Не втрачайте шанс придбати затишну квартиру в чудовому місці!

власник
Миропільська вул., 31

Продається видова 3-кімнатна квартира 83 кв в ЖК Seven. Адреса: вул. Дніпровська набережна, 18А, 22 поверх з 25 поверхів. РЕМОНТ: - дизайнерський ремонт був виконаний у 2021 року,після ремонту в квартирі ніхто не жив,усе нове і ще ніколи не було в експлуатації ПЛАНУВАННЯ: Окремо три спальні кімнати та простора кухня-студіо, яка розділена на дві зони - робочу та зону відпочинку. Високі стелі 2.8 метра, в квартирі 5 вікон, від з вікон на ріку та місто. - повністю укомплектована всією необхідною побутовою технікою: (холодильник, посудомийна машина, плита, вбудована мікрохвильова піч, вбудована духовка, пральна машина, кондиціонери, бойлер, смарт телевізор) - встановлено систему кондиціонування в гостинній кімнаті,спальні та ще в однієї спальні - По всій квартирі, де є плитка, встановлені теплі підлоги, а в кімнатах рейтингове освітлення для зміни світла на стелі. -меблі під замовлення: (двоспальне ліжко з ортопедичним матрацом, диван на кухні, який має повноцінне спальне місце, шкаф при вході в квартиру, шафа-купе у спальні окрема простора гардеробна кімната вбудована кухня). БУДИНОК: Забудовник даного ЖК , компанія Status Group,будинок введено в експлуатацію у 2021 року - наявність надземного паркінгу, - швидкісні ліфти, - презентабельне лобі будинку, - охорона , - консєрж-сервіс, - відеонагляд, - лічильники на воду, світло та опалення. - велика кількість дитячих майданчиків, спортивних,площадок, футбольне та баскетбольне поле. ІНФРАСТРУКТУРА : У пішій доступності знаходиться -метро Осокорки пішки 5 хвилин, -ТЦ River Mall, -ТЦ Аркадія, -Набережна Дніпра -Дитячі майданчики -Парки -Садок та ліцей на території ЖК -Ринок -Школа -Супермаркет Сільпо та Novus, кавярні, нова пошта, кафе, яхт-клуб і т.д. ДОКУМЕНТИ : - Один власник, -Договір куплі-продажу -Документи на руках -У власності квартира менше трьох років,податок від продажу сплачується навпіл з покупцем -Після продажу залишається все, що зображено на фото. Я є власником квартири, запрошую вас на перегляд у заздалегідь обумовлений час, якщо є додаткові питання, прошу дзвонити або писати (Telegram, viber, what’s app)

власник
Дніпровська наб., 18А

Дзвоніть на Viber, WhatsApp! Видова Жк Русановская гавань ВЛАСНИК! Будинок зданий і заселений, 3к 105 м2 , 19 поверх у жк Русанівська гавань , вул Микільсько-Слобідська, 10. Чудовий вид на Дніпро та правий берег, сучасна нова набережна, закрита територія з охороною, підземний паркінг, вся інфраструктура. Після будівельників. дім зданий 2 роки тому, оформлена квартира, сусіди вже відремонтували та в більшості живуть. Комплекс є унікальним в своєму роді та продовжує розвиватися. Без комісії, Власник

власник
можливий продаж по єОселя
Євгена Маланюка вул. (Сагайдака Степана), 10

Затишна квартира у чудовому парку.Без комісії

власник
Воскресенська вул., 18

Продаж двокімнатної квартири на Воскресенці, проспект Воскресенський 3 (колишній бульвар Перова) від власника. Загальна площа квартири – 43,5 м², житлова площа – 27,7 м². Розташована на 5 поверсі пятиповерхового цегляного будинку, що служить понад 60 років своїм мешканцям (будинок 1961 року будівництва). Чистий підʼїзд після косметичного ремонту, встановлено домофон. На кожному поверсі лише чотири квартири, що забезпечує комфорт і приватність. Наявність броньованих дверей підвищує безпеку та спокій. Квартира складається з двох просторих кімнат, кухні та ванної. Найбільша з кімнат – прохідна – має площу 17 м². Друга кімната площею 10,7 м² має бонус – комірку площею 2,1 м², яка може слугувати гардеробною або, за потреби може бути демонтована, щоб збільшити площу кімнати. Кухня площею 6,3 м² невеличка, але функціональна; а ванна суміжна з туалетом займає 3 м². Висота стелі в приміщеннях – 2,6 метра. Вікна кухні та більшої кімнати виходять на Захід, а меншої – на Південь, завдяки цьому помешкання тепле та світле у будь-яку пору року. У квартирі встановлено пластикові вікна з ролетами та кондиціонер – для комфортних умов за будь-якої погоди. Паркетне покриття додає затишку кімнатам. Балкон площею 2,60 м² виходить у тихий упорядкований двір. Завдяки розташуванню квартири в будинку та якісним вікнам всередині тихо. Поруч супермаркет “Фора”, аптека, невеликий ринок та різноманітні кіоски. В 10-15 хвилинах пішки від дому знаходиться озеро Радунка, парк Аврора, великий торговельно-розважальний центр Kvadrat Neo та авторинок, місця для занять спортом та відпочинку на свіжому повітрі, а безпосередньо поруч з домом – невеличкий стадіон. Будинок зручно розташовано відносно транспортних шляхів. Навпроти є зупинка громадського транспорту: 10 хвилин до станцій метро “Дарниця” та “Лівобережна”. По проспекту Воскресенський можна швидко автівкою до Північного мосту або Мосту метро. Ця квартира найкраще підійде тим, хто шукає затишне житло в тихому районі за помірний бюджет, або тим, хто цінуючи спокій бажає мати змогу швидко дістатися до всіх переваг міського життя.

власник
Воскресенський бульв. (Перова), 3

Продається 2к квартира за адресою проспект Воскресенський буд. 40, на 5/5 поверхового будинку. Зручне та функціональне планування, вікна виходять на 2 сторони. Вікна пластик, балкон засклений. Кімнати та санвузол роздільні. Наявні лічильники на воду та електроенергію. Є бойлер та кондиціонер. Гарний житловий стан. Розвинена інфраструктура. Поруч школи, дитячі садочки, магазини, ринок, ТРЦ "Квадрат", зупинка громадського транспорту, транспорт в напрямку метро Дарниця, Лівобережна, Чернігівська, Почайна, Оболонь. Можливий торг.

власник
Воскресенський бульв. (Перова), 40

Продається квартира в спальному районі Києва, вул. Березняківська . В квартирі зроблений початковий ремонт, далі можна завершити вже на власний смак. Квартира знаходиться на 5 поверсі, є ліфт. Дуже добра комунікація. До метро Лівобережна автобусом 20 хвилин. До мальовничого озера Тельбін із зоною відпочинку - 600м. Поблизу є дитячі садки та школи. Із радістю відповім на усі запитання. Контакт: Тетяна +380 68 5810522

власник
Березняківська вул., 18

БЕЗ % Продам 2-к кв-ру в чудовому житловому стані. Дніпровський ( Днепровский ) р-н Воскресенка Райдужний ( Радужный ) вулиця Райдужна ( Радужная ) 17а 8 поверх 16 поверхового будинку Загальна площа - 49 м2 Житлова площа - 26,6 м2 Площа кухні - 8,2 м2 Квартира в чудовому житловому стані. Повністю укомплектована меблями та побутовою технікою. Встановлена сигналізація. Варильна поверхня, духова шафа, пральна машина, посудомийна машина, кондиціонер, тощо... Всі комунікації працюють. Санвузол роздільний. Встановлено лічильники на гарячу та холодну воду. Все, що є на фото- залишається за домовленістю. Встановлено металопластикові склопакети. На балконах встановлені якісні панорамні склопакети (французський балком) та виконано утеплення. Додатково у користуванні на сходовій клітині є комора. Квартира дуже тепла, занаходиться в середині будинка. При відключені світла завжди є гаряча та холодна вода, опалення. На поверсі виконано ремонт. Також в підїзді встановлено металопластикові вікна. Розташування будинку внутрішнє, вікна виходять у двір тому в квартирі досить тихо. Гарне та зелене подвіря. Дитячі та спортивні майданчики. Є паркінг. Чудово розвинена інфраструктура. Поруч школи, дитячі садочки, кіоски, магазини, ТРЦ Квадрат, авто-ринок, аптеки, лікарня, відділення банку, Нова пошта, кавярні та ресторан, критий паркінг, автостоянки, тощо... Поруч озеро Радунка, з прогулянковими зонами та місцями для відпочинку. Багато парків та скверів. Гарна транспортна розвязка. Поруч з будинком зупинки громадського транспорту. До метро Дарниця, Лівобережна, Чернігівська та Почайна - 15 хвилин на маршрутці. Зручна автомобільна розвязка. Без проблем можна віїхати в любому напрямку. Квартира готова до продажу. Телефонуйте. Перегляди за домовленістю.

власник
Райдужна вул., 17А

Продається квартира ,розташована за адресою вул.Русанівська Набережна 12/1,поверх 4.Загальна площа квартири становить 33,3 кв метра ,під кухню відходить 8,2 кв метра,площа ванної кімнати 2,9 кв метра,площа вітальні 18,2 кв метра.Квартира має правильні форми,рівні кімнати .Всі комунікації підʼєднанні,все в експлуатації.Ремонт відсутній,що дозволить новому власнику втілити чудові бачення свого житла )))Розташування зручне,живописне-до парку/набережної перейти дорогу ))).

власник
Русанівська набережна вул., 12/1

Продається 2-во кімнатна квартира на 5-му поверсі 5-ти поверхового будинку по вул. Тампере. Площа - 43,2/29,7/5,3. Тихе місце.

власник
Тампере вул., 11

Продам квартиру.без комісії , з меблями та побутовою технікою ( холодильник , телевізор , прально- сушильна машина , посудомийка, бойлер, три кондиціонера, варочна поверхня, витяжка, три рекупіратора ,смарт телевізор) .Виконано перепланування квартири.Площа кварири згідно тех.паспорта 54 м кв та за рахунок переплануня житлова площа збільшена на 4 м кв .Проведено утеплення та шумоізоляція стелі.Утеплено пороги вікон та откоси.Проведено заміну вікон (REHAU 7 камер , теплоефективний двокамерний склопакет) .Встановлено дитячі замки блокування вікон від дітей.Двері броньовані ,по індивідуальному замовленню. Примусова вентиляція (туалет ,ванна , кухня) виконана трубою діаметром 150 мм.Тепла підлога на кухні .В акрилову ванну ,скломатом ,вмонтовано залізний каркас .Будинок побудований по енергозберігаючій технології. Стіни з піноблока утеплено мін ватою 10 см. Квартира придбана 13/04/2016.Борги за комунальні послуги відсутні. «Комфорт Таун» це комплекс з сучасною європейською концепцією "місто в місті", має власну інфраструктуру, закриту територію,цілодобову охорону, паркову зону та майданчики для відпочинку дітей та дорослих, свою приватну школу та садочок, салони краси, кав"ярні, ресторани, Sport life, басейн, Novus, медичний центр,паркінг - все це дозволяє значно економити свій час та безпечно почуватися на теріторії комплексу. Ціна 105000 $.Тел.0675914909.Можливий продаж за програмою є оселя. Адреса Регенераторна 4.Комплекс Комфорттаун.Дніпровський район.

власник
Регенераторна вул., 16

Продається 2 кімнатна квартира в Дуже мальовничому районі! Будинок біля озера! Зручна транспортна розвязка Квартира повністю підготовлена під ремонт, вивезено будівельний мусор Підходить: Житло для військовослужбовців (п 280) Можливий безготівковий розрахунок Без комісії!!! Від власника!!!

власник
Райдужна вул., 20

Затишний мікрорайон, прибудинкова парковка з відеонаглядом, привітні сусіди, нова електропроводка, проточний водонагрівач на 6 Квт. Перепланування: переміщено стіну, внаслідок чого з комори вийшла додаткова кімната 5 м2.

власник
Пантелеймона Куліша вул. (Челябінська), 15

Продаж від власника без комісії! Світла квартира, усі меблі залишаються. Експлуатація: Квартира нова, знаходиться 3 роки у використанні подружньої пари-власників. В оренду квартиру не здавали. Додаткові вигоди: Красивий вид з вікна на внутрішній двір Кондиціонер Бойлер Інтернет Тамбур: Широкий внутрішній тамбур дає можливість зберігати речі. Підʼїзд: Ліфти 2 + 1 грузовий ліфт. Поштомат нової пошти Прибудинкова територія: - Магазин «Біле сухе» на першому поверсі, у якому можна придбати алкоголь, продукти, гарячу каву, побутові речі - Зручний спуск для дитячої коляски та осіб з інвалідністю - Дитячий майданчик - Лавочки - Приватний дитячий садочок Інфраструктура: У 2-х хвилинах ходьби знаходяться: - ТРЦ «Мегасіті» (продуктовий магазин «Велика кишеня», салони краси, відділення нової пошти, укрпошти, спортивний зал, перукарні, магазини одягу та взуття, тощо) - Автобусна зупинка. Найближче метро: Дарниця та Чернігівська, 10 хвилин машиною/маршруткою - Продуктовий магазин «Іbox» - Кавʼярні - Салони краси - Аптеки - Державна школа - Дитячі садки (державні та приватні) - Дитячі центри

власник
Лобачевського пров., 7

ХОЗЯИН. БЕЗ комисси. Свои налоги платим сами. Есть нотариус в центре - по процессу проведём(не первая сделка). Дизайн. ремонт 2024г с грамотным зонированием пространства для работы, отдыха, обеда/приема гостей, готовки, сна, ухода за собой, и хранения. - Идеальна для удаленной работы - два отдельных рабочих места в рабочей зоне(а не на кухне или диване), которые совсем не нарушают границы друг друга. - Новая, современная, красивая и удобная(а не для оренды) техника(гарантийные талоны на несколько лет). - Все скрыто (бойлер, батареи и т.д.) и квартира выглядит гармонично. - Много мест для хранения (одежда, обувь, посуда, чемоданы, коньки, елка, всё что угодно). - Дорогие и красивые материалы. - Множество групп освещения для работы, отдыха и уюта. - Техника: Видеодомофон, Сигнализация, Стиралка, Сушилка, Бойлер, Духовка, Микроволновка, Варочная, Вытяжки, 2 Холодильника, Посудомойка, 2 Кондиционера, Датчики протечки, Теплые полы, Фильтр питьевой воды, Фильтр технической воды на квартиру, Телевизор, Потолочные колонки. - Ближайшее метро "Осокорки" 7мин пешком, метро "Славутич" - 15мин пешком. - Лучшая инфраструктура: самые разные магазины и салоны на территории ЖК и вокруг, аптека и супермаркет внутри дома, Novus (напротив дома), Сильпо, почтоматы, ТРЦ River Mall(7 мин.), ТРЦ Arkadia(2 мин.), кинотеатр. Полно мест для отдыха: 2 набережные (Ривер мол и Днепровская), частный сектор для прогулок, пикника и активного отдыха(вело, бег) с пляжами, школы, детсад, остановки общ. транспорта в 5 минутах. Больше фото на Google Drive: drive.google.com/drive/folders/1hyP5qFmQRujOdD5kyXi01wXKLJ6cyqn1

власник
Дніпровська наб., 18А

Продам свою квартиру, Днепровский район, Русановка, Энтузиастов, 3. Кирпичный дом. Спец.проект. 3/9 этажного, общая площадь 105 м2. Совмещены две квартиры на этаже( 2-х комнатная и 3-х комнатная)В квартире выполнен ремонт 2010,косметический ремонт 2021 года, заменили коммуникации, на полу паркет, окна металлопластик, два сан.узла, две лоджии, деревянная столярка, кондиционер. Квартира двусторонняя, с видом на канал и во двор. Отличная инфраструктура, школы, садики, зона отдыха в районе Русановского канала. Метро Левобережная. Документам более трех лет, никто не прописан. Чистая продажа. Плиз, эксклюзивы не предлагайте.

власник
Ентузіастів вул., 3

УВАГА! З агентствами співпрацюємо, але БЕЗ дублювання об`яви на сайтах! Продам нову дизайнерську квартиру в чудовому ЖК "Great". Представник власника, без %. Документи на руках. Бистрий продаж. Торгу немає! Гарно під інвестицію, бо така квартира буде завжди дорого здаватися в оренду. Найкраще розташування квартири в комплексі, прямий вид на Дніпро, перша лінія комплексу. Велика вітальня-кухня, спальня та велика ванна кімната. Панорамні вікна. Новий будинок, вже частково заселений, 17й поверх, 47 кв.м. Охорона. 3 ліфти. Квартира від дизайнерської студії SunnyLab з дорогим ремонтом, для тих, хто любить красу, комфорт та надійність. Меблі та техніка лише топ-виробників, ні на чому не економили, нічого дешевого немає. Додаткова звукоізоляція, тепла підлога у ванній. Велика кухня-вітальня з розскладним диваном, кухонним островом, повноцінна кухня з технікою топ-виробників, окрема спальня з двоспальним ліжком, шафою-купе та столиком. Ванна кімната з величезною душовою. Інвенторні кондиціонери, великий смарт тв, холодильник, посудомийна машина, пральна машина, духовка, свч, бойлер на 100л. ЖК "Great" - Дніпровська набережна, новий ЖК комфорт класу. На території комплексу передбачено все необхідне для комфортного та першокласного життя. Дитячий садок, діловий центр, затишні кафе та безліч обєктів соціальної та побутової інфраструктури. Тематична паркова зона стане справжньою окрасою комплексу. Поряд River mall, пляжі, яхт-клуб.

власник
Дніпровська наб., 15К

Я Власник! У власності більше 3х років. Робив ремонт для себе, якісний і гарний. Вся мебель і техніка залишається (окрім телевізора)) Найкращий район для життя в Києві. Два дитячих садка - 50м. Гімназія - 200м. Дуже зручна транспорта розвязка! Можу розглянути обмін на ОДНОКІМНАТНУ

власник
Тичини Павла просп., 14а

Продажа просторной 4-к квартиры двухуровневой квартирі в клубном доме ЖК "Дом на Строителей". ул. Строителей 30. Закрытая территория. Тихий, зеленый двор. 5мин. пешком к метро "Дарница". Подземный, обустроенный паркинг на 65 паркомест. В доме установлены быстрые, бесшумные лифты компании "Mizui". Дом введен в эксплуатацию. Квартира расположена на комфортном 6 этаже, теплого монолитно каркасного дома. Площадь 156.7 м кв. Потолки Н=3м. Балкон застеклен. Сделаны все выводы, стяжка на полу. МП окна Rehau. Отлично развита инфраструктура, рядом супермаркет АТБ , школа 148 и школа 99, во дворе детский сад, рядом школы, спорткомплекс, рынок на м.Дарница, супермаркеты NOVUS, Фора, ВАРУС, АШАН, ТЦ «DOMA Center», ТРЦ "Проспект".

власник
можливий продаж по єОселя
Будівельників вул., 30
1 - 24 з 263 результатів