Електрично автономна двокімнатна квартира у ЖК Акцент знаходиться на високому першому поверсі (встановлено інвертор) Переваги першого поверху : наявність водопостачання, не треба користуватись ліфтами, більш безпечно в порівнянні з високими поверхами. Можливо використовувати для бізнесу. Є тепла електрична підлога у санвузлах та кухні. 2 кондиціонера. Бойлер ( також наявне централізоване гаряче постачання) Телевізори. Пральня машинка, посудомійка, варільня поверхня , духова шафа , холодильник , витяжка, СВЧ, чайник, тостер, осмос для очищення води і тд Встановлено усі лічильники. Усі меблі та техніку плануємо залишити. Відеоогляд по запиту 1 власник. Право власності більше 3 років. Для покупця без комісії та податків. ТОРГ Телефон ☎️ 066 836 88 55

власник
можливий продаж по єОселя
Глушкова академіка просп., 9є

3-кімнатна квартира (83 м2) з дизайнерським ремонтом в ЖК "Республіка" (Respublika). Загальна площа 83м2. Поверх 8/9. Квартира складається: - простора кухя-вітальня (35 м2); - мастер спальня зі своїм санвузлом; - дитяча кімната; - гостьовий санвузол; - просторий балкон для барбекю. Квартира повністю укомплектована меблями і технікою та має все необхідне для заселення. Сантехніка Італія Catalano, Fiore. Побутова техніка BOSCH. Яксіні меблі (Blanche, Zegen). Усі столешні з камню (кварц та мармур). Тепла підлога (кухня та санвузли). На кухні внутрішньопідлоговий конвектор. Авторська гіпсова панель у вітальні. Двері скритого монтажу, покращеної звукоізоляції. Корпусні меблі з AGT, EGGER, Blum. Один з найкращих ЖК у Києві. Закрита территорія. Розвинена інфраструктура: футбольне поле, тенісні корти, баскетбольні майданчики, зони TRX, барбекю зони, відкритий басейн (літо 2024 р.), багато кафе та магазинів. ТРЦ "Республіка". Гарні спортивні та дитячі майданчики. Можливий варіант продажу через Є Оселя. Ціна 225 000$ Без комісії.

власник
можливий продаж по єОселя
Теремківська вул., 4а

ВЛАСНИК. БЕЗ КОМІСІЇ. вул. К. Малевича 119. м.Либідська 400 метрів, 2 хв пішки. Дуже гарне місцерозташування, поруч ТЦ "Океан Плаза", багато закладів, супермаркетів, школа, дитсадок, недалеко парк Марії Заньковецької, ринок. Квартира 33 кв.м, всі меблі та техніка входять у вартість. Є пральна машина, мікрохвильовка, чайник, кондиціонер, бойлер, газова плита, холодильник. Квартира дуже тепла взимку. Є невеликий торг.

власник
Казимира Малевича вул. (Боженка), 119
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Видова 3-кімнатна квартира (106 кв.м.) в ЖК "Chicago Central Hoyse" вул. Антоновича 44. (на фото рендер) Квартира з якісним ремонтом з дорогих матеріалів в витриманих та теплих тонах. Встановлено всі необхідні меблі та техніку від провідних виробників. З вікон відкривається чудовий вид на місто. У квартирі зручне планування: кухня-вітальня, спальня, гардероб, 1 санвузл (ванна та душ), Житловий комплекс "Chicago Central House" розташований на закритій території з цілодобовою охороною і відеоспостереженням. У будинку презентабельний хол і консьєрж. Розвинена інфраструктура: школи, дитячі садки, ВНЗ, ресторани, бутіки, і багато іншого. Зручна транспортна розвязка. У пішій доступності станції метро.

власник
можливий продаж по єОселя
Антоновича вул. (Горького), 44

В ЖК «Метрополіс» пропонується 1-на квартира, студія. Простора кімната-студія, санвузол, укомплектована кухня. Квартира з індивідуальним електро котлом на опалення, бойлер, вся необхідна побутова техніка, якісні меблі. Презентабельна вхідна група, чотири ліфти. Поруч метро Теремки, Виставковий центр (ВДНГ), ТРЦ «Республіка» та «Магелан».

власник
Заболотного академіка вул., 1б

Продаж нової квартири з великою терасою, від власника без комісії з індивідуальним, якісним дизайнерським ремонтом, розташована у ЖК «Нова Англія». На території комплексу є дитячий садочок, школа, тенісний корт, футбольна та волейбольна площадка, тренажерна зала під відкритим небом, безліч фонтанів, зона барбекю, багато зон відпочинку та дитячих майданчиків, велика кількість видових скульптур та локацій, що створюють особливу атмосферу для мешканців. Поверх — 3/19 Площа — 54кв.м Дизайнерське планування квартири включає окрему спальню, що робить простір зручним та функціональним, гардероб, простору кухню студію, вихід на терасу з кожної кімнати. Завдяки панорамним вікнам, квартира наповнена природним світлом, що додає їй затишку. У цій квартирі все продумано до дрібниць, кухня виконана в сучасному стилі з використанням елегантних тонів, оснащена вбудованою побутовою технікою від найкращих світових брендів: холодильником, духовою шафою, витяжкою та індукційною варильною поверхнею. Обідню зону прикрашає витончена світлодіодна люстра, яка створює затишну атмосферу. Кожна кімната обладнана кондиціонером. Санвузол укомплектований пральною машиною, бойлером на 80 літрів, великим дзеркалом з підсвічуванням та фунцією антизапотівання, електричною сушаркою для рушників з вимикачем прихованого монтажу, гігієнічним душем, потужною витяжкою та підлогою з підігрівом. Квартира продається за ціною 139 500 доларів. Запрошуємо на перегляд.

власник
Максимовича вул. (Трутенка Онуфрія), 26В

Терміново! Однокімнатна квартира із окремою спальнею та вітальнею-кухнею студіо. Обладнана меблями та технікою. Новий сучасний будинок, 9 поверх, консьєрж. Парковка. Зручне розташування- кінцева маршрутки навпроти під’їзду- до центру Києва 15 хв. Право власності зареєстроване, готова до продажу. Продає власник - 0673824890

власник
Ракетна вул., 24Б

Квартира від Власника. Купити квартиру комфорт класу з ремонтом без посередників у 30хв від Хрещатика стало легше з цією пропозицією! Чудові просторі апартаменти у ЖК Метрополіс з видом на Печерськ, залив Дніпра та національний парк Голосіївський. Розташований у 5 хв від метро Теремки та Іподром. Вдале розташування забезпечить вам приватність і комфорт. А якщо Ви часто хочете бути у центрі подій, за 2 кроки дві станції метро (Теремки та Іподром) та транспортні шляхи (проспект Академіка Глушкова, Кільцева дорога, Велика Окружна дорога). У будинку є підземний автопаркінг, а біля ЖК є багато місць для паркування, що дасть змогу комфортно зустріти приїзд гостей. В квартирі зроблено White Box, всі стіни оброблені шпаклівкою та штукатуркою, прокладено електрику і сантехнічні виводи. Якісні вхідні двері дарують впевненість у безпеці. Всю чорнову роботу зроблено, тепер Ви маєте змогу створити дизайн своєї мрії без зайвих клопотів. Якщо ви хотіли придбати євродвушку, то планування квартири дасть Вам таку можливість, оскільки являє собою окрему затишну світлу спальню та простору кухню-вітальню (студію). В передпокої та коридорі передбачено дві ніші, що можуть бути застосовані для створення місць під шафи, при цьому не порушуючи геометрію кімнат. Санвузол сміжний, душ + туалет. Двір закритий, у дворі встановлено камери відеооспостереження, працює професійна охорона, а у лоббі Вас зустріне ввічливий консьєрж. У дворі зроблено гарний ландшафтний дизайн, коло дому затишний парк, є дитячий майданчик, місце для пікніка, спортивний майданчик. Поруч з ЖК є все необхідне для комфортного і водночас активного життя. У 5-ти хвилинах від будинку розташована станція метро "Теремки" у 15-ти хвилинах станція «Іподром», а також у пішому доступі великий ТЦ Магелан, в якому є кінотеатр, KFС, продовольчі супермаркети, кафе і багато іншого. У пішому доступі навколо ЖК розташовано все необхідне для сучасного життя в комфорті - Метро - Супермаркети - Продовольчі магазини - Мережеві ресторани - Спортивні комплекси - Безліч невеличких затишних кафе, кав’ярень і ресторанів - Аптеки - Медичні центри - Церкви і Храми - АЗС - Відділення Нової пошти, Укрпошти, точки видачі Rozetka - Салони краси Ціна 2000$/м2 – під ключ, в цю ціну вже включено всі видатки на переоформлення, податки продавця і т.д. більше жодних доплат, тому дзвоніть та записуйтесь на перегляди, відповім на всі питання.

власник
Заболотного академіка вул., 1-А

Продаю СВОЮ квартиру Світла, простора квартира у будинку з матеріалами і інфраструктурою бізнес класу у 30-ти хвилинах від центру біля метро Теремки. Квартира з завершеною чорновою обробкою, що надає можливість втілювати будь-які дизайн-проєкти без витрат часу на підготовку поверхонь, а продумане планування зробить життя у цій квартирі ще більш комфортним. Навколо будинку паркова зона площею 2 га для приємних прогулянок, облаштовано багатометрові алеї та зручні лави для відпочинку. Щоб Ваше оточуюче середовище було максимально затишним та безпечним, передбачено закриту територію та цілодобове відеоспостереження у будинку. Будинок розташовано біля станції Метро теремки (5хв пішки), поруч розвинена інфраструктура, є все для комфорту і дозвілля (у пішому доступі спортивний зал, барбершоп, салони краси, місця дозвілля та ін.). Поруч ТЦ Магелан. Будинок оснащенно 5-ма ліфтами - 3 пассажирських і 2 вантажних. Будинок побудовано із цегли і утеплено мінеральною ватою, що дарує високий рівень шумоізоляції і теплоємності. В самій квартирі ремонт чорновий ремонт White box, стіни відштукатурені, проведено електрику, зроблено виходи під сантехніку. Висота стель - 3м. Віконні профілі - SALAMANDER, дуже енергоємні і якісні. Право власності на руках Ціна вказана під ключ, з урахуванням витрат на податки і переоформлення у разі купівлі-продажу за готівку. Також розглядає варіант продажу через Є-Оселя.

власник
можливий продаж по єОселя
Заболотного академіка вул., 1А

Без посередників та відсотків при оформленні % !!! Продається двокімнатна квартира в елітному ЖК «Нова Англія» загальною площею 60,28 м2 разом з коморою, площею 5,11 м2. Будинок побудований та зданий в експлуатацію. Зовнішнє розташування : ЖК «Нова Англія» розташований в Голосіївському районі Києва, вул. Михайла Максимовича 24, в пішій доступності від станції метро «Васильківська». Внутрішнє розташування : Квартира та комора розташовані в третій секції ЖК у будинку «Ньюкасл» в третьому під’їзді на 16 поверсі, всі вікна виходять до внутрішнього двору ЖК. План квартири : - кімната 1- 12,50 м2; - кімната 2 - 16,02 м2; - кухня-вітальня - 15,64 м2; - санвузол 1 - 2,90 м2; - санвузол 2 - 1,54 м2; - передпокій – 8,15 м2; - лоджія – 3,53м2. Основні характеристики: Зовнішні стіни : залізобетонні стінові панелі, товщиною 160мм; Зовнішня система утеплення : армований пінополістирол 160мм та мінеральна вата 160мм: Міжповерхове перекриття : круглопустотні плити 220мм; Внутрішні стіни квартири та комори: міжкімнатні перегородки з газоблоків, товщиною 100мм, без штукатурки; Підлога : цементно-піщана стяжка; Вікна : металопалстикові рами EURO 70 (70мм) WDS двокамерний склопакет; Вхідні двері квартири та комори: металеві на два замки, антивандальні; Водопостачання/водовідведення : централізоване, квартирні лічильники на холодну та гарячу воду встановлені у комунальних шафах на поверсі. Відведення стоків побутової каналізації передбачено від кухні та санвузлів стояками поліпропіленових раструбних труб для внутрішньої каналізації; Електропостачання : встановлені поверхові щити, що підключені до квартири в електротехнічних нішах на поверсі. В щиті автоматичний вимикач, лічильник та вимикач навантаження для квартири. У квартирі одна лінія живлення від поверхового щита до ввідного автоматичного вимикача. Автомат – 50А. Опалення : горизонтальна з квартирною розводкою трубами із зшитого поліетилену, нагрівальні прилади-панельні сталеві радіатори із нижнім підключенням теплоносія. Вузол обліку тепла встановлений у комунікаційній шафі на поверсі. Особливості: 1. Квартира вигідно розташована на поверсі, з лівої сторони межує з сусідньою квартирою, з правої сторони – з ліфтовою зоною, де грузові та легкові ліфти (з ліфтовим коридором, а не з шахтою) , що забезпечує тишу та відсутність сусідів; 2. У під’їзді є три зони входу ( два наземні і підземний) та дві зони ліфтів ( грузові та легкові) , що забезпечує зручне підняття будь – яких будівельних матеріалів. 3. У Квартирі (3) та коморі (1) встановлені панорамні вікна 569х729 , завдяки цьому приміщення світлі та затишні. 4. Квартира та комора розташовані на одному поверсі, що забезпечує комфорт, зручність в користуванні та безпеку власного майна. 5. Вхідні двері комори розташовані в ліфтовій зоні(де є грузові ліфти) , що дає змогу зручно та відразу , після підняття на поверх, занести необхідні речі, не витрачаючи особистих сил та час. 6. Квартира (права сторона лоджії) та комора (ліва сторона приміщення) межують між собою суміжною (не несущою) стіною, що дає змогу в майбутньому ремонті використати приміщення за будь-яким призначенням : комора, технічне приміщення ( в кухні поряд каналізування), гардероб, кабінет, особистий бар) 7. Даному будинку виділений від ЖК потужний генератор, що забезпечує безперебійну наявність теплоносія в радіаторах, також є представник будинку, який відповідальний за генератор, паливо та інше забезпечення. 8. На території ЖК, під третьою секцією, де розташований саме будинок, побудований підземний великий паркінг, який сертифікований і як укриття. За потреби можна швидко і зручно, не виходячи з будинку, спуститись у безпечне місце. До паркінгу можна дістатись як з вулиці, так із поверху (ліфти зпускаються на -1); 9. Завдяки підземному паркінгу, біля будинку відсутні припарковані машини, що дає зручне пересування та безпеку для діток; 10. В ЖК «Нова Англія» дуже розвинена власна інфраструктура: - закрита територія з охороною 24/7 і відеоспостереженням, пропускна система вїзду; - міні маркети , кав’ярні, стоматологія, салони краси, барбершопи, пекарні, будівельні та квіткові магазини, відділення Нової Пошти, ROZETKA,EVA,NORVEN; - школа та дитячий садок, творчі студії; - дитячі та спортивні майданчики, прогулянкові алеї, зони відпочинку; - окрема територія для вигулу домашніх тварин; - вишуканий ландшафтний дизайн. Квартира та комора продається власником по переуступці, за всіма питаннями звертайтеся за телефоном.

власник
Максимовича вул. (Трутенка Онуфрія), 24

Житлові комплекси у Київ

Продається затишна 2-кімнатна квартира площею 58 кв. м на 5-му поверсі сталінської будівлі, що розташована за адресою вул. Васильківська 27/1. Висота стелі 3,2 м, що створює відчуття простору та комфорту. У квартирі є простий, але затишний ремонт, який вже готовий до проживання. Є сантехніка, бойлер та броньовані двері для вашої безпеки та зручності. Будинок дуже теплий та надійний, з тихим двором та дитячим майданчиком для вашої зручності. Також в будинку є бомбосховище, що може служити бункером у випадку надзвичайних ситуацій. Відстань до станції метро "Васильківська" всього 3 хвилини ходьби, що робить локацію ще більш зручною та доступною. +380739378984 Антон

власник
Васильківська вул., 27/1

Продаж квартири від власника Світла та простора 2-кімнатна квартира (одна окрема кімната + студія) площею 61 кв. м в ЖК "Єнісейська садиба", на вул. Писаржевського, 8А. Перший і єдиний власник, в квартирі проживав разом із дружиною та маленькою дитиною. Є все необхідне для дитини від народження до 5 років - комод, пеленальна підставка на комод, дитяче ліжечко та ігрова зона. Квартира розташована на 9 поверсі 9-поверхового будинку. Вікна виходять на парк Лиса Гора і річку Дніпро. Ремонт робився для себе з використанням якісних матеріалів. Стиль - мінімалізм з акцентом на великий простір. Висота стелі -3.2 метра. Гарні доброзичливі сусіди, з усіма можемо познайомити) Функціональне планування: - передпокій з усіма необхідними меблями; - санвузол сумісний з відкритою душовою кабіною; - спальня з великом шафою-купе: 3 метри під замовлення; - велика простора вітальня та кухня-студія; Техніка: Квартира укомплектована меблями та побутовою технікою від європейських виробників та повністю готова до проживання: кондиціонер у спальні, телевізор, духова шафа, індукційна плита, вбудований холодильник, мікрохвильовка, капсульна кавомашина, пральна машина, бойлер, тепла підлога в душовій. Електрика та вода: В квартирі індивідуальне опалення - дорогий якісний електричний котел бренду Vaillant, а також великий електричний бойлер на 50л бренду Medea. Холодна і гаряча вода завжди в умовах відключень. Житловий Комплекс: Будинок збудований в 2016 році, віддалений від великих та гучних доріг. В сусідньому магазині на першому поверсі працює міні маркет. Є підземний паркінг, який працює як укриття. Також на території два дитячих майданчика. Вся техніка та меблі входять у вартість квартири.

власник
Писаржевського академіка вул., 8а

Ремонт був зроблений в 2021 році. Висота стелі - 3,30. Стеля - гіпсокартонова. В кожній кімнаті і коридорі проведено два вида освітлення, можна регулювати яскравість.В ванній і в кухні три освітлення. На підлозі: кахель при вході, в ванній та на балконі. У інших кімнатах - паркетна дошка з ясеня. В ванній і кухні тепла підлога від центрального опаленення регульована ( тобто є у опалюваний період). Додатково тепла електрична підлога у ванній. Балкон французький, засклений, проведено світло на балкон та укріплена підлога. В коридорі шафа зроблена під замовлення, із матеріалу МДФ, вона двостороння і поглиблюється в кімнату. В кімнаті диван - розкладається розміром 2.0*2.20м, килим, шафа, стіл та кріплення під телевізор. Велика кімната: шафа велика, 3 тумби різного розміру, кріплення під телевізор. Ванна кімната суміжна із туалетом. В ванній: туалет із вбудованою системою зливу, ванна, пральна машина, шафа із умивальником та шафа над пральною машинкою зроблені під замовлення під розмір ванної кімнати із якісного МДФ, бойлер на 50 літрів, електросушарка. Кухня зроблена під замовлення із МДФ, із керамічною раковиною, шафи продовжуються на підвіконня, тим самим збільшуючи площу робочої поверхні та кількість шаф для необхідних речей. Холодильник, витяжка, індукційна плита, духова шафа, led-підсвітлення по всій робочій поверхні. Кондиціонер ( cooper&hunter ) знаходиться в коридорі, його потужність дозволяє за 2 хвилини охолодити всі кімнати. В кожній кімнаті євровікна, із сітками, які відкриваються. Квартира дуже тепла. Вікна у великій кімнаті виходять на схід, кухня і інша кімната на захід. Техніка: Samsung, gorenje, bosh Квартира оснащена всім необхідним для комфортного життя.

власник
Кустанайська вул., 7

Продаж видової 2-кімнатної квартири в новому комплексі бізнес-класу Montreal House. вул. Велика Васильківська, 102У. Площа квартири 67 м2., поверх 15 з 20, висота стелі – 3м. Переуступка. Простора двокімнатна квартира з двома кімнатами, кухнею-вітальнею та двома санвузлами. В будинку є підземний багаторівневий паркінг з можливістю спуститись в нього на ліфті з власного поверху. Поруч з центром міста, двома станціями метро. Вид на центр міста, Олімпійський стадіон, Костел. Поруч є дитсадки, школи, інститути. Через дорогу розташований костел святого Миколая. Пішки можна дійти до супермаркетів, ТРЦ Ocean Plaza, кафе та ресторанів, парку Заньковецької, НСК «Олімпійський» та палацу «Україна». На першому поверсі новобудови відкриються свої комерційні обєкти. Два рівня секції у дворі буде займати дитячий садок зі своєю обгородженою територією та окремим входом. Мешканці можуть відпочивати та займатися спортом на терасах загального користування, розміщених на верхніх рівнях комплексу. Цілодобова охорона та відеоспостереження на території комплексу та в підземному паркінгу. Для виконання доручень та допомоги у побутових питаннях працюватиме консьєрж-сервіс. На сьогодні тривають роботи з влаштування світлопрозорих огороджувальних алюмінієвих конструкцій Reynaers, триває монтаж ліфтового обладнання, триває монтаж зовнішніх інженерних мереж. Заявлений термін введення в експлуатацію забудовником - 4 квартал 2024 року.

власник
можливий продаж по єОселя
Велика Васильківська вул. (Червоноармійська), 102У

Трьохкімнатна квартира в чудовому районі на проспекті Голосіївський 89 на першому поверсі 8 поверхового цегляного будинку (рік будівництва 1965). Двохстороння, два вікна на проспект Голосіївський (вікна над офісними приміщеннями), два вікна у двір. Одна кімната окремо, а дві - суміжні. Санвузол роздільний. Капітальний ремонт був у 2010 р. Житловий фонд. Квартира здавалася під офіс, тому продається з офісними меблями. Поруч банки, магазини, стадіон, басейн, школа, дитячий садок, голосіївський парк. Зупинка транспорту -2 хв., зупинки метро ВДНХ, Васильківська, Голосіївська пішки 7-10 хв.

власник
Голосіївський просп. (40-річчя Жовтня), 89

До продажу 1 кімнатна квартира в ЖК Казка загальною площею 43 кв.м., Голосіївський район. Основні характеристики: Площа: 43 кв.м. Поверх: 6 з 7 Сучасне планування та функціональний дизайн. Зручна локація та добре розвинена інфраструктура.Поруч парк Феофанія та музей Пирогово. Будинок з червоної цегли, товщина стін 60 см.Дуже теплий взимку та прохолодний в літку.Ремонт з якісних матеріалів: іспанська плитка, меблі з австрійського ДСП KAINDL. Квартира з автономним газовим опаленням, двоконтурний котел Navien.Тепла підлога в кухні та ванній кімнаті. У будинку є ОСББ. Внутрішнє обладнання: Простора кухня з усією необхідною побутовою технікою та меблями, все що на фото залишається новим власникам. Світла та затишна кімната. Сучасний санвузол. Великі вікна, і засклений балкон забезпечують природне освітлення,та затишок. Будинок розташований на закритій території з цілодобовою охороною. Дитячими та спортивними майданчиками. Поруч: школа, приватні дитячі сади і клуби, супермаркет Novus та Фора, медичні установи, кафе, відділення банків, магазини, салони краси, Нова Пошта. Квартал має унікальну локацію. Він розташований вздовж садово-паркового комплексу «Феофанія» в Голосіївському району, в одному з найзеленіших районів Києва. Поруч ТРЦ «Магелан», ТРЦ Республіка.

власник
Лебедєва академіка вул., 1

Продам 3-хкiмнатну квартиру в экологiчному та чистому, зеленому Голосiiвському районi на 6 поверсi 9-типоверхового будинку з вiкнами на сонячну сторону та у двiр Загальна площа- 62.1 метра з новим дизайнерським авторським ремонтом без перепланувань Iзольованi кiмнати з технiкою Дiм ОСББ, зачинена територiя iз охороною та паркомiсцем у дворi Поряд супермаркет, хiмчистка, учбовi заклади: школа та дитсадок, аптеки, кафе Навпроти -Roshen та Нова Пошта. Голосiiвський парк-7 хвилин пiшки 2 хвилини спокiйним кроком -станцiя метро Демiiвська 5 хвилин до метро Либiдьська Зупинки в усi райони мiста-поблизу будинку Транспортна доступнiсть на Лiвий берег -прямий виiзд на мости Пiвденний та Патона Швидкий вихiд на угоду готова до продажу 1 дорослий власник

власник
Науки просп., 6

Продам квартиру з авторським ремонтом, вул. Заболотного Академіка 1а, ЖК Метрополіс Двокімнатна квартира з сучасним стильним світлим ремонтом. Квартира з новим та якісним ремонтом, обладнана всією необхідною технікою BOSCH та меблями, LED-освітлення, іспанською керамікою, підлогою з підігрівом. Дві окремі спальні, два санвузла з ванною та душовою кабіною, пральна та сушильна машина в окремому просторі, кухня, є комора для ваших побутових речей. Ремонт виконаний з якісних матеріалів. Висота стелі - 3 м. Будинок бізнес-класу, введений в експлуатацію від надійного забудовника DIM. Закрита територія, охорона, комплексна система відеоспостереження, контроль доступу в ліфти та на поверхи. Дизайнерське лобі із зоною відпочинку, консьєрж-сервіс, дитяча кімната, підземний паркінг, парковка у дворі. Посилена теплоізоляція будинку, вікна з енергозберігаючими властивостями, LED-освітлення місць загального користування. Поблизу знаходиться все необхідне: ТРЦ Магелан, Ашан, ВДНХ, автостанція, Голосіївський ліс, садочки, школи. в комплексі школа англійської мови. Зручна локація – в пішій доступності метро Теремки 5 хв., метро Іподром 7 хв., до центру авто 10 хв. Власник. Без комісії.

власник
Заболотного академіка вул., 1а

Продам 1-комнатную квартиру-студию по улице Ракетная 24, расположенную на 3 этаже 17 этажного дома, 2017г. постройки. Метро Лыбедская или Демеевская 10 минут на транспорте. Квартира 31,4 кв.м., комната 18 кв.м. с кухней, с балконом, санузел совместный. В квартире выполнен качественный дорогой ремонт, укомплектована всем необходимым для проживания. В подьезде магнитный ключ на вход, лифт, консьерж, видеокамеры. Собственная котельная и ЖЕК. Бесперебойное водоснабжение (2 насоса, городская вода). Круглосуточное освещение коридоров, между этажами противопожарные двери, поквартирные счетчики воды и электричества. Квартира очень уютная и светлая. Укомплектована всем необходимым для комфортного проживания. В квартире очень продуман дизайн и максимально практично использовано пространство, использованы дорогие и качественные материалы. В частности: - большая и удобная гардеробная, - есть спальная зона на большом раскладном 3-х метровом диване, - невесомая и функциональная кухня с электрической плитой, современной сушкой, и удобными подъемными механизмами. - ванная комната с огромным зеркалом и подвесным туалетом, стиральной машиной. - также есть обеденная зона с полубарными бархатными стульями и прекрасным видом на зеленую зону во дворе, - балкон. В квартире много различных подсветок, которые создают особую атмосферу,есть кондиционер, Wi-Fi и телевидение. Поблизости Голосеевский лес, 10-15 минут пешком расположено красивейшее парковое место с озером. Неподалеку есть пляж. 7 минут езды от дома - расположен торгово-развлекательный центр Оушен-Плаза со множеством магазинов, ресторанов, кинотеатром и супермаркетом. Возле дома остановка маршрутки № 539 (Ракетная – ЖД вокзал). В доме магазин. 5 мин пешком до пр. Науки: супермаркеты, аптеки, прекрасная транспортная развязка. Также городской транспорт к Метро Демеевская, Лыбедская, Центральный Автовокзал, Метро Дворец Украина, Олимпийская, Вокзальная, Дружбы Народов и тд.

власник
Ракетна вул., 24

Продам без комісії 1-кімнатну квартиру в новобудові ЖК "Svitlo Park" з закритою охороняємою територією. Адреса: м. Київ, Столичне шосе 1А, ЖК "Svitlo Park" . Опис: Продається 1-кімнатна квартира в новобудові сучасного житлового комплексу "Svitlo Park" з закритою охороняємою територією. Квартира знаходиться на 21-му поверсі 26-поверхового будинку. Площа: Загальна: 46 м² Кухня: 17 м² Планування: Світла кухня-студія Комфортна спальня Санвузол з новою сантехнікою Кладовка Особливості: Закрита територія з цілодобовою охороною та відеоспостереженням Власний парк та зони для відпочинку Дитячі майданчики Розвинена інфраструктура: магазини, кафе Технічні характеристики: Сучасні матеріали будівництва Високоякісне оздоблення Індивідуальні лічильники на воду, електрику, тепло Центральне опалення з можливістю регулювання температури Транспортна доступність: 10 хвилин пішки до станції метро Зручна транспортна розвязка Контактна інформація: Квартира готова до заселення. Запрошуємо на перегляд!

власник
можливий продаж по єОселя
Столичне шосе, 1А

Продается 1-к квартира в Голосеевском районе, улица Академика Вильямса 6-В, недалеко от метро Васильковская. Новый дом 2017 года. Квартира сдается второй раз, после евроремонта. 3 этаж, 5 этажного дома. Общая площадь 40 кв.м. и застекленный балкон. Закрытая территория. Дом кирпичный с внешним утеплением. Автономное отопление + бойлер. Все техника и мебель абсолютное новые. Телевизор Samsung диагональ 40. Техника Bosch. Сигнализация, интернет WiFi, домофон. Отличная инфраструктура, хорошая транспортная развязка. Рядом супермаркет Топмарт. Возле дома есть школы, детские садики, магазины, парк, фитнес центр Sport life.

власник
Рудницького Степана вул. (Вільямса академіка), 6В

Терміново! Продам затишну 2-кімнатну квартиру з неймовірним видом на парк Теремки. Квартира має дві спальні, простору гардеробну, велику кухню з кладовою, два санвузли. Квартира повністю облаштована меблями, технікою та текстилем. На кухні встановлені вбудовані духова шафа, мікрохвильова піч та індукційна варильна поверхня Whirlpool 6th sense, посудомийна машина Gorenje 60см, великий, дуже місткий холодильник LG, телевізор смарт Samsung, система очищення води Edel Wasser GOLD від Цептер (Zepter), великий керамічний розкладний стіл, розкладний диван, механізми відкривання кухонних шаф - Blum. В санвузлі - прально-сушильна машина. Кондиціонери, бойлер та тепла підлога (кухня, санвузли). Біля будинку є два озера та парк, де можна влаштувати пікнік та відпочити з друзями чи сімєю. Поряд дитячі садочки, школи, приватні та державні поліклініки, Спорт лайф. В будинку створене ОСББ, є генератори, що дає змогу користуватись водою та взимку опаленням за відсутності світла.

власник
Самійла Кішки вул. (Конєва), 10/1

Продам простору трикімнатну видову квартиру Голосіїво, пер. Коломийський, 17/31а, ЖК Васильківський. Закрита территорія, є підземний паркінг. Метро під домом, в 5 хилинах пішки Голосіївський ліс. Також в домі є дитячий садочок, міні-маркет, аптека. Знаходиться на 15 та 16 поверхах, 2 рівні. Сонячна сторона, суперпанорамний вид на Голосіївский ліс та ВДНГ. На першому рівні прихожа 12 кв.м, на другому окрема кухня 28 кв.м з панорамним вікном, великий санвузол 16,5 кв.м, гардеробна 10кв.м, малий санвузол 2 кв.м, кімната 13 кв.м з балконом, 2 кімнати 20кв.м и 23 кв.м. Підготовлена під фінішний ремонт, розведена сантехніка й проводка. Зилишено простір для власних дизайнерських вподобань. Продаж від власника, торг присутній.

власник
Коломийський пров., 17/31

Двокімнатна квартира з ремонтом, будинок новий, сусіди проживають! Можна під Держ.програми (Є-оселя, сертифікат) Чудовий краєвид на центр міста.

власник
Науки просп., 58в
1 - 24 з 282 результатів