Унікальна можливість придбати простору та світлу 3-кімнатну квартиру площею 103 кв.м на 9-му поверсі! Якісний ремонт, виконаний з використанням дорогих матеріалів, підкреслює статус та комфорт цього помешкання. В квартирі встановлено високоякісну сантехніку, що гарантує комфорт та довговічність у використанні. Є засклений балкон. Дві ванні кімнати. Гардероб. Кухня робилася на замовлення в Італії. Всі меблі залишаються. Можливий продаж по єОселя Особливою перевагою є власне паркомісце, яке входить у вартість квартири. Будинок, збудований у 2005 році, відрізняється якістю та надійністю. Розташований навпроти зеленого парку, це ідеальне місце для сімейних прогулянок та відпочинку на природі. Місцерозташування квартири надзвичайно зручне: поруч магазини, школи, дитячі садочки, а до станції метро “Деміївська” лише 10 хвилин пішки. До центру міста на машині можна дістатися за 7 хвилин, що робить це місце ідеальним для життя у місті з легким доступом до усіх необхідних послуг. Не упустіть шанс стати власником цієї вишуканої квартири!

власник
Лобановського просп., 126Г

Продам квартиртиру ЖК Кришталеві Джерела, вул. Заболотного 148-В. Без комісії %, я власниця. Дизайнерський ремонт, оптимальне, сучасне перепланування. Якісні оздоблювальні матеріали, побутова техніка і меблі. Пральна і сушильна машини. Бойлер 80 л. Закрита територія під охороною. Вид у двір, дитячий майданчик. Достатньо паркувальних місць. Метро Теремки, 15 хвилин пішки. Поруч парк Феофанія. Вся інфраструктура - школа, дитсадок, поліклініка, супермаркет Novus в пішій доступності. Підходить під ЄОселя. Дім зданий в експлуатацію у 2022 році. Більшість будинку заселена. 5-й поверх 16-и поверховогобудинку. Телефонуйте, пишіть, відправлю детальний відеоогляд по запиту. Домовимось про перегляд в зручний для вас час.

власник
Заболотного академіка вул., 148 В

Від власника! Без Комісії! Голосіївський р-н., Житловий комплекс "Кришталеві Джерела", перша черга комплексу. 10 хв до метро (Теремки, Іподром). вул. Метрологічна, 111 42 кв м. однокімнатна квартира з сучасним плануванням на 6 поверсі (але не під дахом, є ще мансардний поверх) - закрита спальня і кухня-студіо з великими панорамними вікнами. Ідеальна квартира для сімї з дитиною. На відстані 200 м. розташований Парк Феофанія. Новий, сучасний житловий комплекс "Кришталеві Джерела", повністю заселений (перша черга). У підїзді домофон, закрита територія двору, вїзд через шлагбаум і охорона. В комплексі своя котельня і водопостачання. Затишний, тихий, зелений двір з дитячим майданчиком. Завжди є місце для паркування у закритому дворі. Лоджія засклена з виходом з кімнати, панорамні вікна. У с/у сучасний кахель і якісна італійська сантехніка, є бойлер гарячої води, пральна машина. В кімнаті 2х спальне ліжко з ортопедичним матрацом. Є можливість поставити дитяче ліжечко. В коридорі дві шафи. Кухня-студія містить вбудовану кухню, стіл, розкладний диван, телевізор і аудіо систему, кондиціонер. Сучасне планування, функціонально це 2х кімнатна квартира. Вікна виходять у двір. Встановлени всі лічильники на воду і опалення.

власник
можливий продаж по єОселя
Метрологічна вул., 111
Задайте ціну квартири
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

ВЛАСНИК. БЕЗ КОМІСІЇ. вул. К. Малевича 119. м.Либідська 400 метрів, 2 хв пішки. Дуже гарне місцерозташування, поруч ТЦ "Океан Плаза", багато закладів, супермаркетів, школа, дитсадок, недалеко парк Марії Заньковецької, ринок. Квартира 33 кв.м, всі меблі та техніка входять у вартість. Є пральна машина, мікрохвильовка, чайник, кондиціонер, бойлер, газова плита, холодильник. Квартира дуже тепла взимку. Є невеликий торг.

власник
Казимира Малевича вул. (Боженка), 119

От строителей было изначально отдельная кухня и отдельная спальня. Во время ремонта объединили сделав единое пространство. Санузел раздельный. Есть бойлер. Отдельная кладовая. Один из балконов был сделан теплым и объединен с кухонной зоной. На нем сделан теплый пол. Встроенный холодильник, духовка, варочная поверхность. От застройщика было 52 м2. Было добавленно 5м2 к зоны кухне за счет балкона. В техпаспорт изменения были внесены.

власник
Васильківська вул., 18

Пропонується до продажу 1-но кімнатна квартира в сучасному комплексі ЖК Ліко-Град, який розташований по вул. Здановської 46/1. Квартира розташована на 12 поверсі, з якої відкривається чудовий краєвид на зелену зону. В квартирі виконано якісний, сучасний ремонт, укомплектовано всіма необхідними меблями та технікою. Встановлена сигналізація, виведені дроти та автомат під зарядну станцію. На балконі і в санвузлі є тепла підлога. В підʼїзді постійно є консєрж. Квартира дуже тепла і світла, встановлені лічильники на тепло і воду, також встановлено фільтр очистки води на квартиру.

власник
можливий продаж по єОселя
Юлії Здановської вул. (Ломоносова), 46/1

В ЖК «Метрополіс» пропонується 1-на квартира, студія. Простора кімната-студія, санвузол, укомплектована кухня. Квартира з індивідуальним електро котлом на опалення, бойлер, вся необхідна побутова техніка, якісні меблі. Презентабельна вхідна група, чотири ліфти. Поруч метро Теремки, Виставковий центр (ВДНГ), ТРЦ «Республіка» та «Магелан».

власник
Заболотного академіка вул., 1б

Продається чудова квартира від власника. Будинок знаходиться в центральній частині Києва, підїзд чистий, двері з домофоном. В квартирі зроблений дизайнерський ремонт з використанням матеріалів високої якості, вікна дуже добре зберігають тепло, є сигналізація Ajax, інтернет. Квартира складається з великої кухні-вітальні, а також спальної кімнати. Санвузел сумісний, просторий. Є окрема гардеробна кімната. Опалення в квартирі централізоване і індивідуальне (тепла підлога). Одна власниця. Квартира продається за довіреністю, власниця знаходиться за кордоном, з нею можна поспілкуватися по відео-звязку з будь-яких питань. Приїждайте дивитись, з радістю зустрінемо хороших людей.

власник
Володимирська вул., 81

Продається чудова, двокімнатна квартира від власника. Будинок знаходиться в центральній частині Києва, підїзд чистий, двері з кодовим замком є невеличкий ліфт, по дві квартири на площадці, сусіди гарні. В квартирі зроблений дизайнерський ремонт з використанням матеріалів високої якості, вікна дуже добре зберігають тепло, є сигналізація Ajax, інтернет. План квартири зареєстрований згідно з вимогами законодавства. Загальна площа квартири 72,1м2, житлова площа значно менше - лише 38,1м2, все інше зареєстроване, як господарське приміщення. Квартира складається з кухні-вітальні, з доданим простором за рахунок вбудованої лоджії, а також двох кімнат. Санвузел сумісний, просторий є виводи під пральну машину. Опалення централізоване і автономне (тепла підлога). Одна власниця. Квартира продається за довіреністю. Власниця знаходиться за кордоном, з нею можна поспілкуватися по відео-звязку з будь-яких питань. Приїждайте дивитись, з радістю зустрінемо хороших людей.

власник
Саксаганського вул., 70Б

Продаю СВОЮ квартиру Світла, простора квартира у будинку з матеріалами і інфраструктурою бізнес класу у 30-ти хвилинах від центру біля метро Теремки. Квартира з завершеною чорновою обробкою, що надає можливість втілювати будь-які дизайн-проєкти без витрат часу на підготовку поверхонь, а продумане планування зробить життя у цій квартирі ще більш комфортним. Навколо будинку паркова зона площею 2 га для приємних прогулянок, облаштовано багатометрові алеї та зручні лави для відпочинку. Щоб Ваше оточуюче середовище було максимально затишним та безпечним, передбачено закриту територію та цілодобове відеоспостереження у будинку. Будинок розташовано біля станції Метро теремки (5хв пішки), поруч розвинена інфраструктура, є все для комфорту і дозвілля (у пішому доступі спортивний зал, барбершоп, салони краси, місця дозвілля та ін.). Поруч ТЦ Магелан. Будинок оснащенно 5-ма ліфтами - 3 пассажирських і 2 вантажних. Будинок побудовано із цегли і утеплено мінеральною ватою, що дарує високий рівень шумоізоляції і теплоємності. В самій квартирі ремонт чорновий ремонт White box, стіни відштукатурені, проведено електрику, зроблено виходи під сантехніку. Висота стель - 3м. Віконні профілі - SALAMANDER, дуже енергоємні і якісні. Право власності на руках Ціна вказана під ключ, з урахуванням витрат на податки і переоформлення у разі купівлі-продажу за готівку. Також розглядаю варіант продажу через Є-Оселя.

власник
можливий продаж по єОселя
Заболотного академіка вул., 1А

Продаж квартир у ЖК, Київ

Продається світла, затишна, простора квартира у ЖК «Теремки» (Голосіївський район). Поверх – 24/25. Площа: 73,3/32,2/21,18. У наявності документи на право власності. У квартирі зроблений якісний сучасний ремонт з усіма меблями та технікою (кухня-студія з посудомийною машиною, містким холодильником, вбудованою микрохвилівкою, електричним каміном, з яким дуже тепло та затишно взимку; 2 спальні (повністю обладнані, з кондиціонерами), 2 санвузла. Кухня та балкон – з панорамними вікнами, звідки відкривається чудовий краєвид на місто та парк. Квартира облаштована з любов’ю, для себе. Комплекс знаходиться в екологічній зеленій зоні. Доглянута територія, охорона, відеоспостерження. У комплексі - своя котельня. На території ЖК «Теремки» є продуктові магазини, салон краси, дитячий садочок, атмосферні кав’ярні, ігрові майданчики. Є підземний та гостьовий паркінги. Поруч – Голосіївський парк, парк «Феофанія», музей "Пирогово", парк розваг ВДНГ. На території Голосіївського лісу, що примикає до комплексу, облаштовано велику ігрову зону для дітей та місце відпочинку для дорослих (з альтанками). До метро – 25 хвилин пішки. Зупинка громадського транспорту знаходиться прямо біля будинку, що дуже зручно. Телефонуйте! +38097-359-89-79 Тетяна, Сергій

власник
Заболотного академіка вул., 15-Л

Без комісії. Продається простора двокімнатна квартира в царському будинку біля метро Олімпійська (вул. Антоновича, 48Б). Будинок після повної реконструкції в 2011 р. Квартира двостороння, вікна у двір. 3 поверх, 85,6/54/20 кв.м. Кімнати роздільні (22,7 кв.м. і 31,2 кв.м.). Якісний ремонт, є вся побутова техніка (включаючи посудомийну машину), сучасні меблі. Високі стелі (3,1 м), товсті стіни з керамічної цегли. У будинку проведено інтернет, є охорона, закрита парковка, дитячий майданчик. Зручна транспортна розвязка, розвинена інфраструктура: поруч знаходиться ТЦ Мегамаркет, велика кількість магазинів і ресторанів. До метро Олімпійська - 5 хвилин прогулянковим кроком. Вартість 170000 у.о.

власник
можливий продаж по єОселя
Антоновича вул. (Горького), 48Б

Пропоную вашій увазі 1-к квартиру в ЖК Кришталеві джерела за адресою вул. Метрологічна 21А. В квартирі з самого початку був зроблений базовий ремонт від забудовника - необхідний косметичний ремонт або ж можна переробити ремонт під свій смак. Кухня: мийка, газова плита і духовка. С/в: ванна, туалет, умивальник, бойлер. Будинок введено в експлуатацію в 2020 р. Підведені усі комунікації. Лічильники є на усе, окрім опалення (є можливість встановити). Власна котельня. В будинку на -1 поверсі є комори. Достатньо місця для паркування. Тихо, затишно, комфортно. Закритий ЖК, цілодобова охорона, розвинута інфраструктура - парк Феофанія, Пирогово, Голосіївський ліс, міський транспорт, ТЦ, магазини, кавярні, ресторани тощо. Поряд метро Теремки. Є право власності. Продаж без комісії, власниця. Пишіть тут або в тг olenka1805.

власник
Метрологічна вул., 21А

Продається 2-х кімнатна квартира проспект Голосіївський 68. Квартира укомплектована всім необхідним для комфортного проживання, техніка вся нова в користуванні 1.5 роки( 2 інверторних кондиціонери, вмонтований холодильник, вмонтовані мікрохвильовка та духова шафа, посудомийка, варильна панель, система очистки води, пральна машина з функцією сушки, телевізор 65, очисник повітря. Квартира дуже тепла так як знаходиться в середині будинку( товщина стін майже 1 м) за весь період проживання не користувались в зимовий період отопленням(стоїть лічильник тепла) при цьому температура в квартирі була 23 градуса! Електрика в квартирі зроблена якісно, все на різних автоматах встановлені захисти від замикання, тепла підлога в ванній та кухні. З усіх вікон в квартирі відкривається вигляд на Голосіївській парк, що закохує з першого погляду. Також є підземний паркінг в два рівня, парковка під шлагбаумом верхня та нижня. Проблем з паркуванням авто ніколи немає, що теж дуже важливо!

власник
Голосіївський просп. (40-річчя Жовтня), 68

Стильна, квартира з новим ремонтом, балконом і гарним видом в ЖК «Нова Англія». У квартирі зроблений новий, якісний ремонт, укомплектована всіма необхідними для комфортного проживання меблями та всією необхідною технікою, є кондиціонер, містка шафа-купе, пральна машина, бойлер, ванна, кухонна техніка, підігрів підлоги та інше. В будинку є власна котельня з генератором, опалення не залежить від відключень світла. 2 ліфти, сучасний, затишний ЖК з розвиненою інфраструктурою, поруч метро, парк, садочки, школи, пошта, магазини та інше. Київ, Дім «Бристоль», вул. Максимовича 24Б. Власник в Україні. Можна також під ЄОселя, ЄВідновлення.

власник
можливий продаж по єОселя
генератор
Максимовича вул. (Трутенка Онуфрія), 24б

Власник. До продажу пропонується простора квартира без ремонту у центрі столиці, вул. Володимирська 86, комплекс бізнес-класу RESIDENT Concept House від SAGA Development. Клубний будинок із сучасною архітектурою всього на 66 квартир. Параметри: * квартира знаходиться на 9-му поверсі * загальна площа 107 м.кв. * функціональне планування: простора кухня-вітальня 45 м.кв., дві окремі спальні , два санвузла * висота стелі 3,3 м * прекрасні видові характеристики, з усіх кімнат відкритий вид на місто * у будинку є підземний паркінг на 42 авто, місце в якому можна придбати за окрему плату. Будинок побудований з червоної цегли, вентильований фасад, презентабельна вхідна група, відеоспостереження на поверхах та по зовнsшньому радіусу будинку, встановлені лічильники на тепло та світло (світла на квартиру заходить майже 20 кВт). Опалення від власної котельні. Право власності оформлене.

власник
Володимирська, 86а

З РІЕЛТОРАМИ НЕ ПРАЦЮЄМО!!! Без комісії, від власника. Голосіївський проспект, 110. 2-кімнатна квартира з усіма вікнами на Голосіївський парк. 45м2. 6/8 поверх. Кімнати по 15м2. Цегляний будинок з ліфтом кінця 60х рр. Дуже світла, тепла та затишна квартира. Має суміжне планування. Роздільний санвузол. Балкон з кімнати засклений. В квартирі газ. Стан квартири - потребує ремонту. Чудовий підʼізд. Прекрасний охайний двір. 15 хв - ст.м.»Васильківська» чи «Голосіївська». Гарно розвинена інфраструктура та транспорте сполучення. Через дорогу чудовий великий парк. Один власник. В країні. Ніхто не прописаний. Ціна квартири: 48 500у.о. Перегляди по домовленості. Відео -огляд квартири надішлю. Деталі Будинок - Українська цегла, в квартирі 2 кімнати. Планування кімнат Суміжна. Є газ. Гаряча вода - централізована. Опалення центральне. Загальний стан квартири - Потрібен капітальний ремонт.

власник
Голосіївський просп. (40-річчя Жовтня), 110

Продається видова двокімнатна квартира після ремонту з грамотним та функціональним плануванням. З панорамних вікон відкривається вид на Taryan Towers, Новопечерські Липки та лівий берег Дніпра. Загальна площа квартири 73 кв.м. розташована на 16 поверсі 22 поверхового будинку. Між 16 та 17 поверхами знаходиться утеплений техповер, квартира дуже тепла і звуків від сусідів зверху не чути, має два повноцінних санвузла. Нові енергоефективні вікна, система припливної вентиляції з фільтрацією G9 та можливістю підігрівом повітря, кондиціювання (Daikin), водяна та електрична підлога, встановлено: систему фільтрації на воду та зворотній осмос, лічильник на тепло, двозонний лічильник на світло. Двері дерев’яні, паркетна дошка та плінтус - Tarkett, плитка, декор на підлозі металевий - imola, сантехніка - Roca, Grohe, Hansgrohe, джакузі - Koller Pool. Техніка: Bosch, Liebherr, Тeka Гарна транспортна розвязка в будь-яку точку міста, поруч метро Деміївська та Либідська. Близькість до центру: 7 хв – м. Печерська, але, в той же час, віддаленість від традиційних місць активного скупчення людей – все це незаперечні переваги даного обєкту.

власник
Феодосійський пров., 14

Продам квартиру з авторським ремонтом, вул. Заболотного Академіка 1а, ЖК Метрополіс Двокімнатна квартира з сучасним стильним світлим ремонтом. Квартира з новим та якісним ремонтом, обладнана всією необхідною сантехнікою VILLEROY & BOCH, технікою BOSCH та меблями, LED-освітлення, іспанською керамікою, підлогою з підігрівом. Дві окремі спальні, два санвузла з ванною та душовою кабіною, пральна та сушильна машина в окремому просторі, кухня, є комора для ваших побутових речей. Ремонт виконаний з якісних матеріалів. Дуже якісні двері прихованого монтажу, висотою 2,5 м. Висота стелі - 3 м. Будинок бізнес-класу, введений в експлуатацію від надійного забудовника DIM. Закрита територія, охорона, комплексна система відеоспостереження, контроль доступу в ліфти та на поверхи. Дизайнерське лобі із зоною відпочинку, консьєрж-сервіс, дитяча кімната, підземний паркінг, парковка у дворі. Посилена теплоізоляція будинку, вікна з енергозберігаючими властивостями, LED-освітлення місць загального користування. Поблизу знаходиться все необхідне: ТРЦ Магелан, Ашан, ВДНХ, автостанція, Голосіївський ліс, садочки, школи. в комплексі школа англійської мови. Зручна локація – в пішій доступності метро Теремки 5 хв., метро Іподром 7 хв., до центру авто 10 хв. Власник.

власник
Заболотного академіка вул., 1а

Продається однокімнатна видова квартира біля парку ВДНГ від власника, без комісії. Планування: хол, спальня, кухня-вітальня, санвузол, лоджу зʼєднали з квартирою, підвіконня винесли на 30 см, зробили невелику третю кімнату. В квартирі зроблений євроремонт, обладнана всим необхідним(холодильник, плита, духовка, мікрохвильова піч, бойлер, пральна машина). Квартира має гарне розташування, поряд ВДНГ, Голосіївський парк, ТРЦ Магелан, школа, дитсадок, метро Іподром, Виставковий центр - 5 хв.

власник
Глушкова академіка просп., 9г

Квартира теплая и уютная,окна выходят на Антоновича и во двор,есть свой большой коридор который не указан в квадратуре квартиры,квартира продаётся с мебелью.

власник
Антоновича, 160

Власник, без%. Стильна квартира чекає на свого власника! Новий будинок Манчестер (2021), 5 поверх. Вікна виходять на площу з фонтанами (зона без машин, під площею та будинком підземний паркінг, ліфт у паркінг). Найкраще розташування квартири в комплексі, вид на фонтани, двір без машин. Оренда такої квартири біля 800 дол на міс. Ексклюзивна квартира від дизайнерської студії SunnyLab з дорогим ремонтом, для тих, хто любить красу, комфорт та надійність. Меблі та техніка лише топ-виробників, ні на чому не економили, нічого дешевого немає. Додаткова звукоізоляція, тепла підлога по всій квартирі (можна не включати опалення), 2 величезні вікна в підлогу з видом на фонтани. Квартира перепланована з 2х малесеньких кімнаток у простору студію з окремою спальною зоною, що закривається. Велика кухня-вітальня 28 кв.м. з кутовим диваном, барною стійкою із ясеня, повноцінна величезна кухня з технікою Bosh, окрема зона спальні з двоспальним ліжком і шафою-купе. Ванна кімната з ванною Koller pool (Австрія), унітаз Villeroy & Boch. Інвенторний кондиціонер, смарт тв, холодильник, посудомийна машина, пральна машина, духовка + свч, бойлер на 100л. Будинок Манчестер, вул. Максимовича 26г, розташований на 3-й лінії від дороги – нешумно, неподалік вїзду в комплекс. Біля будинку двір без машин, дитячий майданчик та фонтани. Прямо під будинком є великий підземний паркінг комплексу, спуск на ліфті з поверху. ЖК "Нова Англія" - це концепція «місто в місті»: посилена система безпеки, гарна територія, безліч магазинів та кафе, дитячий садок, початкова школа. У комплексі знаходиться багато продуктових та побутових магазинів, багато кавярень, ресторанів, салонів краси, фітнес клуб, спортивні та дитячі майданчики, тенісний корт, підземний паркінг (в якому є місця для зарядки електромобілів). Україні спорт зал з басейнами Sport Life, там-таки знаходяться три озера з гарною прогулянковою зоною та 2-ма скверами, недалеко великий парк ВДНГ. До центру на автомобілі 15 хвилин, громадським транспортом 25 хвилин. До метро "Васильківська" 13 хв пішки.

власник
можливий продаж по єОселя
Максимовича вул. (Трутенка Онуфрія), 26г

Дог.куп.продажу.Ніхто не прописанй.Квартира 7 поверх + тех.поверх потім дах.Продаю з меблями та електроннікою.Усе в гарному стані.Підїзд з ремонтом.Ліфт замінили -Отіс.Гарний краєвид.Автопарковка.2 парки,4 озера.Квартира готова для проживання та під оренду. Комісія 5%.

власник
Голосіївський просп. (40-річчя Жовтня), 118к1

Без комісії! Найкраща локація на Теремках! Продаж 3к квартири, вул. Глушкова, 33, метро Теремки 100м. Зручне розташування, розвинена інфраструктура, квартира 3-х кімнатна, площа 76/42/8 м2. Поверх 3 /16 поверхового будинку. Квартира в жилому стані, потребує невеликого косметичного ремонту. Є тамбур для зберігання велосипедів. У квартирі три окремі просторі кімнати: одна вітальня і 2 спальні. Меблі німецькі, натуральне дерево, в гарному стані. Кухня обладнана всім необхідним, простора і функціональна. У ванній кімнаті є бойлер, пральна машина. Квартира розташована всередині будинку, тепла взимку і прохолодна влітку, має дві великі застеклені лоджії, на обидві сторони будинку. Всі вікна, а також двері на балкони нові металопластикові. Дуже вдале планування. У будинку нові ліфти, чиста доглянута територія та парадне. Квартира розташована в ідеальному місці, поряд з метро Теремки, відстань 100 метрів, місце тихе та затишне. Ця квартира є привабливим варіантом для тих, хто цінує зручність транспортної інфраструктури та комфортний відпочинок - поряд ліс, ставок. Чистий доглянутий підїзд, тихий зелений двір, поряд дитячі садки, дві школи, аптеки, поліклініка, ТРЦ "Магелан", Сільпо, Епіцентр, ТРЦ Республіка. Поруч ВДНГ - 10хв, Голосіівський парк, Пирогово, Феофанія. Дуже комфортний район для проживання.

власник
Глушкова академіка просп., 33
1 - 24 з 224 результатів