Продаж 2К Кавалеридзе 11 ЖК "Ліпінка" 62\33\15. Элітний закритий житловий комплекс. Територія під охороною, безкоштовна парковка, озеленення, автополив, спортивні і дитяці майданчики, стадіон. В квартиірі лічільник на тепло, газ, воду, електропостачання. Власна котельня. Вся побутова техніка. Розвинена інфраструктура: супермаркети, магазини, ресторани, кафе, мед. заклади, нова пошта, дитячий садочок, інше. Квартира видова с великою терасою 10 кв. м. В вартість квартири додатково входить велика тепла комора 7 кв. м. Документам більше 3-х років.

Івана Кавалерідзе вул., 11

Вашій увазі пропонується продаж чудової 1к квартири, в унікальному ЖК комфорт-класу Ліпінка БЕЗ % ДЛЯ ПОКУПЦЯ Подільський район, Виноградар, вул. Кавалерідзе, 11 Площа 46.5м2 Поверх 3/6 Повна комплектація меблями та побутовою технікою, все залишається. Виконано якісний євроремонт «для себе», виключно якісні, екологічно-безпечні матеріали, не заощаджували. Планування : Кухня-вітальня, спальня, суміщений с/в, засклений балкон Житловий комплекс «Ліпінка» втілює ідею заміського будинку у межах міста. Проєктом передбачені будинки тільки малої поверховості, щоб створити відчуття затишку та уникнути ефекту «камяних джунглів». Комплекс «Ліпінка» став переможцем у премії REALT GOLDEN KEY 2017 та посів III місце у номінації «Кращий ЖК комфорт-класу». Дуже розвинена інфраструктура, супермаркети, ТРЦ Ретровіль, магазини, кафе, точки надання побутових послуг, все це в пішій доступності Покази за домовленістю. Звязок за номером телефону, вказаним в оголошенні (Telegram, Viber, WhatsApp) Запрошуємо власників нерухомості до взаємовигідної співпраці! З великим задоволенням покажемо Вам квартиру!) З пов. команда FLATPLACE

Івана Кавалерідзе вул., 11

Світла простора затишна квартира з ремонтом (меблями та побутовою технікою) в ЖК "Ліпінка". Ремонт було виконано за дизайн-проектом. В кухні, коридорі та санвузлі - "тепла підлога". В квартирі є балкон-тераса з літніми меблями. Будинок має власну котельну, в квартирі є газ. Також, до квартири додається комора (5,6 м.кв.) у підвальному приміщенні. Обладнаний підвал слугує захистом під час повітряних тривог. Територія комплексу - закрита, під цілодобовою охороною. На території - дитячі майданчики, зони відпочинку, паркувальні місця. ЖК «Ліпінка» став переможцем у премії "REALT GOLDEN KEY 2017" та посів III місце у номінації «Кращий ЖК комфорт-класу». Неподалік від комплексу розташований чудовий парк. Добре розвинена інфраструктура: магазини, школи, садочки, кафе, перукарні, зоомагазини тощо - все поруч. Зручна транспортна розвязка.

ексклюзив
Івана Кавалерідзе вул., 3

Житлові комплекси у Київ