1 кімнатна квартира в цегляній новобудові на 7 із 9 поверсі по вулиці Уляни Кравченко , місто Львів. Загальна площа 50 м.кв., житлова 18 м.кв., кухня 15 м.кв. Висота стелі 2.7 м. Індивідуальне опалення. Засклені 2 лоджії. Меблі та побутова техніка залишаються. Закритий двір. Будинок заселений . Розвинута інфраструктура, хороша транспортна розвязка, поруч магазини, парк, 3 зупинки до політехнічного університету . Код обєкту 13286.

Кравченко Уляни вул., 8

Продається 2кім.кв. в ближньому центрі по вул.Кравченко, бічна вул.Городоцька. Будинок зданий і давно заселений. ОСББ. Право власності. Газове індивідуальне опалення - газовий котел, батареї, підігрів підлоги. 2й повноцінний поверх. Кв. складається з 2х ізольованих кімнат, кухні, ізольованих санвузлів, заскленої тераси, гардеробної та коридору. В ЖК є підземний та гостьовий паркінги. Кв. повністю вмебльована та оснащена побутовою технікою.

Кравченко Уляни вул., 8

Квартира двохрівнева 10-11 пов. на вул. У. Кравченко На першому поверсі - кухня, кімната, душова, туалет, великий балкон-лоджія з панорамними вікнами. На другому поверсі - дві кімнати, ванна з туалетом. Якісна проводка, сантехніка, підігрів підлоги у санвузлах, сучасний котел Vailant. Можемо залишити всю побутову техніку та меблі. При бажанні можна зробити дві однокімнатні квартири з окремими вхтдами на 10 і 11 поверсі відповідно. Також є великий підвал з двох кімнат, який зараз обладнаний для укриття.

Кравченко Ульяны улица, 8, Богдановка, Львов, Львовская 139000.0 USD
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж 1 кімнатної квартири вул.Уляни Кравченко,новобудова 2016р.,заселена,закритий двір,ОСББ,не кутова(дуже тепла),залишаються всі меблі і побутова техніка,якісний ремон(для себе),автономне опалення(2-ох функційний котел);балкон з виходом з кухні;електричний підігрів підлоги з регулятором температури;вмонтована кухня із всією побутовою технікою);кондиціонер у спальні;є велика вмістка гардеробна;санвузол(душ)-6,3 м2.Сигналізація,домофон,інтернет.Ідеальний варіант для проживання чи здачі в оренду.Є орендар.Покази по домовленості.Розумний торг.

Продаж 1 кім.кв.вул.Уляни Кравченко(новобудова)

Житлові комплекси у Львів