Есть Видео-тур! Вашему вниманию представлена ВИДОВАЯ 1 комнатная квартира на продажу по адресу: Полковника Потехина (Выставочная) 2, которая находиться на 13 этаже. В пешей доступности супермаркеты, торговые центры, рестораны, большое количество магазинов, школы, детские сады , поликлиника , стоматологический кабинет. Тихий и уютный закрытый двор, дружелюбные соседи, зона для выгула животных, зоны для отдыха и парковки. Удобная транспортная развязка – 20 минут до центра города, 15 минут до метро, остановки общественного транспорта. Работая с нами, вы получаете только проверенные объекты, от реальных арендодателей, по адекватной цене. Поддержка на всех этапах сделки. Мы гарантируем, что вы останетесь довольны сотрудничеством!

Виставкова вул. (Потєхіна полковника), 2

#111854 До вашої уваги пропонується 3 кімнатна квартира на продаж за адресою: вул. Виставкова (Потєхіна), 12, яка розташована на 1 поверсі 9 поверхового будинку. Квартира з ремонтом. 74.2/43.9/8 м2, h=2.6 м. Лоджия 1.3 м2. Цегла. Чудова інфраструктура. У пішій доступності супермаркети, торгові центри, ресторани, велика кількість магазинів, школи, дитячі садки, поліклініка, та інше. Тихий та затишний двір, дружелюбні сусіди, поруч місця для відпочинку та паркування. Зручна транспортна розвязка. Агенство нерухомості "Квартали" Працюючи з нами, ви отримуєте лише перевірене житло за адекватною ціною.Підтримка на всіх етапах угоди. Ми гарантуємо, що ви залишитеся задоволені співпрацею! Комісія 4% за фактом підписання договору.

Виставкова вул. (Потєхіна полковника), 12

Продається 2-кімнатна квартира! Адрес Виставкова 4 Розташований біля метро ВДНГ/Васильківська Поруч з будинком є зупинка маршрутного таксі, школи, дитячі садочки, аптеки, магазини (АТБ, Фора, Еко-маркет) ресторани, кавʼярні, парк, поруч найбільший парк ВДНГ! В квартирі зроблений капітальний ремонт! Заміна електрики, сантехніки, вирівнювання стін/стелі/ підлоги! На підлозі плитка (кухня-коридор) кімнати - якісний ламінат! Санвузол роздільний, нові лічильники, кімнати повністю мебльовані (виготовлялись під замовлення) Дуже вмісткі шафи і великий комод, є робоча зона, розеток більш ніж достатньо навіть якщо в майбутньому захочете зробити перестановку! Кондиціонер, балкон Кухня виготовлялась теж під замовлення, є бойлер, пральна машинка, духова шафа, газова плита, холодильник! Все що є в квартирі залишається Будинок цегляний і дуже теплий! Плісняви немає Підʼїзд чистий! За додатковою інформацією телефонуйте 0636254517 Вікторія

Виставкова вул. (Потєхіна полковника), 4
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж просторої квартири в самому зеленому районі Києва. Голосіївський район, вулиця Виставкова (Полковника Потєхіна), 3. Будинок розташований біля Голосіївського парку (заповідна зона) з еко-доріжкою, озерами, ВДНГ, барбекю зоною. Найближча станція метро ВДНГ-7 хвилин. Теплий цегляний будинок, доглянута прибудинкова територія, є парковка. Розташування будинку всередині двору, далеко від проїжджої частини, тому завжди тихо та спокійно. Квартира розташована на 4-му поверсі 9-ти поверхового будинку. Вікна виходять у тихе подвіря, доброзичливі сусіди. Квартира з ремонтом повністю укомплектована всім необхідним: Пральна машинка, холодильник, новий бойлер, новий кондиціонер, посудомийна машинка, ГАЗова плита, нове ліжко, достатня кількість шаф, Всі меблі і техніка залишається новим власникам. Передбачено теплу підлогу, встановлено фільтр на воду. Біля будинку, продуктові магазини (АТБ, Фора, Еко-маркет), спорт зал, школи, дитячий садок, кафе. Зупинка маршрутного таксі. До центру Києва –10 хвилин транспортом.

Виставкова вул. (Потєхіна полковника), 3

Бажаєте купити собі затишну та простору квартиру в будинку, що знаходиться біля лісу? Для Вас є чудова пропозиція! БЕЗ комісії! Пропоную квартиру в м.Київ, Голосіївський р-н, вул. Потєхіна,12. Будинок 1974року будівництва. Це масив, оточений зеленню паркових зон та озер. Місце для прогулянки з дітьми чи домашніми тваринами. Світла та функціональна квартира, в якій все продумано до найменших дрібниць. Вона двостороння. Розташована на 3 поверсі та має 75м2. Квартира ідеально підійде для великої родини, де всім вистачить місця. Кухонна зона оснащена необхідними меблями. У квартирі три окремі кімнати, кожна з них має певне значення та особливі деталі. Кожен матиме свій особистий простір. Велика кімната, де буде збиратися вся родина. Ця кімната з балконом облаштованим та заскленим. Дві спальні кімнати невеликі. Коридор, облаштований шафами, санвузол та ванна кімната. Встановлені лічильники, кондиціонер та бойлер. В будинку дуже гарне парадне, зроблено тамбур на дві квартири з приємними сусідами. Біля будинку стоянка для автомобілів. Зручне розташування дає можливість мати все необхідне поруч з будинком. Поруч є дитячий садок і школи, у дворах будинків – дитячі і спортивні майданчики, вихід до Голосіївського лісу, магазини .Зручна транспортна розв’язка. Це відмінний вибір для сім’ї. Водночас близькість до центру дозволить Вам завжди і скрізь встигнути під час та не пропустити жодної важливої події у житті Столиці.

ексклюзив
Виставкова вул. (Потєхіна полковника), 12

Голосіївський р-н, вул.Полковника Потєхіна 2, двухкімнатна квартира в житловому стані, 8 поверх 14-поверхового цегляному будинку, 45,2/27,8/6,6., будинок кооперативний, газ, всі документи в порядку, один власник, без опікунського, гарно розвинута інфраструктура, чистий продаж. 52000 у.о. торг. Пропозиція від рієлтора. Комісію сплачує покупець.

Продаж 2-х кімнатної квартири по вул.Полковника Потєхіна, 2

Житлові комплекси у Київ