Продаж дворівневої 4к квартири по вул.Пимоненка ( Auroom) Продаж чудової квартири з ремонтом на стадії завершення Власники робили для себе, за дизайн проектом, який йде в подарунок новим власникам Використано дорогі та якісні матеріали Дотримано усі норми та терміни в ремонті Гарне планування: 3 окремі кімнати та велика кухня -вітальня 2 санвузли Опалення індивідуальне газове Чудовий вигляд з вікна, без забудови) Є 2 паркомісця та комора за окрему плату Телефонуйте, домовимось про огляд та переговори)

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Пимоненка Миколи вул., 7д

Продається комфортна для сімї з дітьми 2-ох кімнатна квартира на 6-ому поверсі з панорамними вікнами, правильним плануванням, кухнею-студією, 2-ома спальнями, 2-ома балконами, 2-ома роздільними санвузлами у зеленому районі з чудовим виглядом з вікон. - квартира двостороння: з виглядом на центральну вулицю з однієї кімнати і у внутрішнє подвіря на дитячий майданчик з кухні та другої кімнати. - 2 балкони: з кухні і кімнати. - роздільні санвузли: менший за площею можна переробити під кладову. - в спальні окрема ніша під гардеробну або шафу-купе. P.S. З балкону кухні відкривається вид на Високий Замок Будь ласка, телефонуйте на messengers: viber, whatsapp, telegram.

власник
Пимоненка Миколи вул., 5

Продається квартира в ЖК "Аурум Сіті"! Квартира розташована в ЖК "Аурум Сіті" на вул. Миколи Пимоненка, 7К. Переваги: Вдале розташування: ЖК "Аурум Сіті" знаходиться в Сихівському районі Львова, всього в 10 хвилинах їзди від центру міста. Поруч з комплексом знаходяться всі необхідні обєкти інфраструктури: магазини, кафе, дитячі садки, школи, лікарні тощо. Зручна транспортна розвязка. Сучасний житловий комплекс: ЖК "Аурум Сіті" - це сучасний житловий комплекс комфорт-класу, який відповідає всім сучасним вимогам до якості та безпеки проживання. Будинок збудований з використанням якісних матеріалів та сучасних технологій. На території комплексу є все необхідне для комфортного життя: дитячий майданчик, спортивний майданчик, парковка. Простора та функціональна квартира: Площа квартири становить 65,9 м. Квартира знаходиться на 6 поверсі 8-поверхового будинку. В квартирі 2 кімнати, кухня, санвузол та балкон. Планування квартири продумане до дрібниць, щоб забезпечити максимальний комфорт та зручність проживання. Частковий ремонт: В квартирі зроблений частковий ремонт. Стіни шпаклювати та пофарбовані. На підлозі покладено ламінат. Ціна 100000 дол. Код:8698

Миколи Пимоненка, 7
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

ЖК Аурум Сіті, Пимоненка 7, маю відео 2кімнатна 65,6 м², 6/10 поверх Ціна 110 000 $ , ціна за метр 1 677 $/м² 2 спальні, кухня-студія Зданий в 2022 році Квартира з незакінченим ремонтом, все робили для себе Квартира має правовласності

Пимоненка Миколи вул., 7

Продаж 1-к квартири в ЖК Санрайз -2 по вул.Січинського-Пимоненка 5, переуступка Заг. площа 43,3 Поверх 7 з 10 Індивідуальне опалення (газовий котел) Правильне планування: Кухня-вітальня, ізольована спальня, суміжний санвузол, просторий коридор з нішею, великий балкон на який вихід як з кімнати так і з кухні. Здача будинку 4 квартал 2024р. Розвинута інфраструктура, транспортна розвязка, супермаркети, кафе. АН Христини Білоус

Пимоненка Миколи вул., 5

Продаж 1 кім. квартири + кухня-студія. Вул. Пимоненка ЖК Аурум Сіті Площа 47м2 Поверх 7\10 Квартира з якісним дизайнерським ремонтом та найкращою побутовою технікою. Вікна на східну сторону.По всій квартирі є підігрів підлоги,також встановлено кондиціонери. Інтернет оптоволокно,домофон,сигналізація ДСО. Плита індукційна. Оралення індивідуальне,газовий котел Шпалери-Роберто Каваллі Плитка на підлозі-Італійська Фартух на кухні та вставки у санвузлі-Іспанія. Чудовий варіант для власного проживання або під інвестицію. Якісний новобуд в гарні локації,облагороджена територія будинку,поруч зупинка транспорту,магазини,кафе та ін. Вартість 112 000 у.о.

Пимоненка Миколи вул., 66

Продаж 2 кімнатної квартири Вул. Пимоненка в ЖК Аурум Сіті. Код квартири #27647989 Загальна площа -60м, кухня 10 м2 + 2 ізольовані кімнати . В квартирі розпочатий ремонт ( розведена ектрика , фільтри на воду та розведена сантехніка , чорнова штукатурка по стінах, підігрів підлоги і залита стяжка). Індивідуальне опалення, встановлений котел і лічильник, освітлення і сантехніка входить у вартість. Будинок зданий, заселений на 80%, неймовірне подвір"я з сучасним дитячим майданчиком . Хороша інфраструктура( дитячий садок, школа, супермаркет, ТРЦ, магазини) та зручна транспортна розвʼязка у всі кінці міста . Підземний паркінг , а також відкритий гостьовий паркінг поруч будинку. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Пимоненка Миколи вул., 7м

Продається 1-кімнатна квартира в новобудові на вул. Пимоненка, ЖК AUROOM CITY Площа: 41 кв.м. Поверх: 6/9 Затишна та гарна квартира в сучасному житловому комплексі. Оснащена всіма необхідними меблями та побутовою технікою, має сучасний ремонт. Ідеально підходить для комфортного життя. Поруч знаходиться вся необхідна інфраструктура: кафе, супермаркет, тренажерний зал. Звертайтеся для огляду та додаткової інформації! Код 28330589

Пимоненка Миколи вул., 7

Пропонуємо вашій увазі квартиру ЖК Світанок в перспективному і новому районі, будинок зданий в експлуатацію більше року, частково заселений. Опалення будинкова котельня. В квартирі поштукатурені стіни і зроблена проводка, зашклена лоджія і постелена плитка на ній. Північна сторона. Площа кімнати 14.56, площа кухні 18.75, санвузол 4.12, лоджія 3.15, стеля 2.7. Торг. Без співпраці.

можливий продаж по єОселя
Пимоненка Миколи вул., 32

Продаж 1-кімнатної квартири у житловому комплексі Auroom Sunrise 2, розташованому на вул. Пимоненка у другій секції на другому поверсі з восьми. Загальна площа 49.91 м2. Матеріал стін: цегла. Початкова площа квартири 46.57 м2, але також куплена комора площею 3.34 м2 та обєднана разом з квартирою (вхід в комору з квартири, а не з загального коридору будинку). Це дає чудову можливість облаштувати гардеробну. Будинок знаходиться на фінальному етапі будівництва, здача якого запланована на 3й квартал 2024 року. Продаж по переуступці. Вид обєкта: новобудова. Тип будинку: житловий фонд від 2021 р.. Назва ЖК: Auroom Sunrise 2. Тип угоди: перепоступка.Тип стін: цегляний. Клас житла: комфорт. Опалення: Індивідуальне газове. Меблювання: ні.

Пимоненка, 5

Житлові комплекси у Львів

Продаж Можна по програмі «єОселя» , єВідновлення, по кредитуванню. Продається 1 кімнатна квартира в новобудові ЖК Auroom City по вулиці Пимоненка ( бічна Зеленої). Новобудова здана і заселена, загальна площа 33.9 м кв, кухня - 8.3 м кв., висота стелі - 2.8. Поверх 4/10. Будинок зданий та введений в експлуатацію в 2021 році. Усі комунікації підключені. Готовий бізнес ! Квартира продається зі всіма меблями та технікою: двоспальне ліжко, холодильник, пральна машинка, сушильна машинка, мікрохвильова піч. В квартирі опалення індивідуальне (газовий котел), підігрів підлоги у ванній, коридорі та кухні. Квартира з панорамними вікнами, без балкону. В будинку є підземний паркінг, на території ЖК є гостьовий паркінг, дитячий майданчик та спорткомплекс. Поруч магазини, зупинка транспорту. Проживають орендарі, можна купити для здачі в оренду.

можливий продаж по єОселя
Пимоненка Миколи вул., 7

Продається однокімнатна квартира з великою терасою в ЖК бізнес-класу на вул. Зелена – справжня знахідка для тих, хто цінує комфорт та стиль. Особливості квартири: * Загальна площа: 54,1 м². * Площа кухні-студії: 20,21 м². * Чудова тераса зі скляними огорожами, доступна з кухні та кімнати. * Квартира вже готова для чорного оздоблення: є стяжка, штукатурка, двоконтурний котел, якісні вікна та броньовані двері. * Фасад утеплений мінеральною водою для додаткового комфорту та економії. Переваги ЖК Viking Park: * Житловий комплекс, який поєднує житлові та бізнес-простори. * Широкий спектр комерційних майданчиків: ресторани, кавярні, магазини, банк. * Власний фітнес-клуб для активних мешканців. * Чудова інфраструктура: дитячі садки, школи, супермаркети в пішій доступності. * Зручна транспортна розвязка. 15 хв їхати до ТРЦ King Gross Leopolis Поряд супермпркети: Арсен, Сільпо, Макдональз (новий). Поряд супермпркети: Арсен, Сільпо, Макдональз (новий). Поруч ЖК Auroom Sunrise ( Аурум Санрайз ) на вул. Січинського, ЖК Auroom City на вул. Пимоненка, ЖК Авалон на Зеленій, ЖК Hygge lux на вул. Пасічна. Неподалік можна прогулятись до Винниківського лісопарку.

Пимоненка Миколи вул., 1

Продаж 1 кім. квартири з дизайнерським ремонтом. ЖК Auroom City. Вул. Пимоненка, 7 Квартира здивує ідеальним поєднанням комфорту та функціональності. -Заг. пл. 46 м кв. -Велика кухня-студіо -Підігрів підлоги -Панорамні вікна У коридорі встановлена шафа-прихожа, дзеркало, суміжний санвузол. В кухні відокремлені зони відпочинку та кухонна зона. У спальні паркетна дошка, велика дзеркальна шафа що додає вишуканості інтерєру. Ліжко з підйомним механізмом. Інтерєр квартири створювали по найновіших тенденціях сучасного стилю. 95000$ 0934312572 Маряна. АН Оксани Савули

Пимоненка Миколи вул., 7

Продаж 2-кім кв-ри в новобудові по вул. Пимоненка, ЖК "Світанок" Загальна площа 109 кв.м., 7/8ц. - Новобудова здана в 2023 році і заселена - Нульовий цикл -Індивідуальне опалення. Тепла підлога коридор, кухн-вітальня, стяжка залита всюди крім санвузлів. -Тераса по периметру всієї квартири з скляними перилами. Вихід є з кожного приміщєння -Гарний вигляд на ліс -Підключені всі комунікації. Електрика розведена до кімнат, інтернет, вода і т.д. Можна робити ремонт. -Розвинена інфраструктура, магазини, школа, магазини, аптека, заклади громадського харчування. Остання квартира від забудовника! Ціна: 157 000 $ БЕЗ КОМІСІЇ!!!

можливий продаж по єОселя
Пимоненка Миколи вул., 31

Продаж 3к квартири у новобудові бізнес-класу в спокійному районі Львова. Друзі, пропонуємо Вашій увазі трикімнатну квартиру з чудовим плануванням: дві окремі кімнати та велика кухня-студія з неймовірною терасою. Перевагою є автономний газовий котел, який дозволить не помітити вимкнення світла, а також невисокий поверх. 😼Пс-с-с, у подарунок додамо дизайн-проєкт і комірку, площею 7 кв.м. І за потреби, звичайно допоможемо із місцем у паркінгу. Більше фото та відео за запитом. Чекаємо саме Вас на перегляд цієї крихітки. До зустрічі на переглядах!

можливий продаж по єОселя
Пимоненка Миколи вул., 14

Продаж 3-кімн новобудова ЖК Аурум Сіті, забудовник AUROOM, вул Пимоненка (вул Хлібна) 5/10поверх, 71м2. Будинок зданий в лютому 2022р і практично заселений. Ліфт працює, Опалення індивідуальне: газовий котел Buderus. 0-цикл, стяжка, штукатурка, вікна 5-камерні, броньовані двері, всі лічильники є. Заведено у квартиру: вода, електрика, газ, домофон, інтернет В будинку є підземний паркінг доступними місцями, є ліфт. Комфорт: Ліфт, Підземний паркінг, Гостьовий паркінг, Охорона території, Грузовий ліфт Комунікації: Електрика, Центральна каналізація, Газ, Вивіз відходів, Центральний водопровід, Асфальтована дорога Інфраструктура (до 500 метрів): Парк, зелена зона, Школа, Ресторан, кафе, Супермаркет, ТРЦ, Дитячий садок, Відділення банку, банкомат, Аптека, Магазин, кіоск, Ринок, Відділення пошти, Дитячий майданчик, Зупинка транспорту

Пимоненка Миколи вул., 7

Продаж 1 кім. квартири + кухня-студія. Вул. Пимоненка ЖК Аурум Сіті Площа 47м2 Поверх 7\10 Квартира з якісним дизайнерським ремонтом та найкращою побутовою технікою. Вікна на східну сторону.По всій квартирі є підігрів підлоги,також встановлено кондиціонери. Інтернет оптоволокно,домофон,сигналізація ДСО. Плита індукційна. Опалення індивідуальне,газовий котел Шпалери-Роберто Каваллі Плитка на підлозі-Італійська Фартух на кухні та вставки у санвузлі-Іспанія. Чудовий варіант для власного проживання або під інвестицію. Якісний новобуд в гарні локації,облагороджена територія будинку,поруч зупинка транспорту,магазини,кафе та ін. Вартість 112 000 у.о.

Продаж 1 кім.квартири м.Львів  вул. Пимоненка ЖК Аурум Сіті

Вул.Пимоненка 7М Будинок зданий та заселений. Квартира у 2х рівнях. Зробили опалення, та теплу підлогу. Є дизайнерський проект на ремонт. Ключі на руках. Деталі по телефону.

Продаж квартири ЖК «Аурум»

Продаж 1кім квартири з терасою вул.М.Пимоненка 20 ЖК «Villa Magnolia Spring» давно зданий та заселений комплекс. Площа: 64.7 Поверх: 3 з 5 Є ліфт. Індивідуальне опалення (2-ф котел) Ізольована спальня та кухня -студія. Квартира має окрему велику терасу з газовим мангалом. Квартира продається з усіма меблями та технікою ! ВАРТІСТЬ -155 000$

Продаж 1-к квартири з ремонтом та терасою у ЖК «Villa Magnolia Spring»

Продаж нежитлового приміщення в 0-циклі в ЖК Auroom City по вул. Пимоненка Будинок зданий і заселений. Поверх 1/10. Площа - 42,9 кв.м. Опалення: індивідуальне електро. Потужність світла: 10 кВт. В будинку є підземний паркінг. (Є можливість переробити в житловий фонд). Ціна: 53000$

Продаж квартири в 0-циклі    ЖК Auroom City  вул. Пимон

Новобудова преміум класу на 85 квартир, Rubicon Premium, 4-6 поверхів. Право власності на квартиру оформлено. - 2 поверх - всі вікна за схід, вигляд на приватний сектор і ЖК Вілла магнолія - кухня-студія 23 м.кв. - 2 роздільних кімнати 11 і 15 м.кв. - 2 сан. вузли - встановлено котел - чорнова стяжка, розведена електрика Можна докупити паркомісце (біля зарядки для електромобілів) по переуступці

власник
Продаж 2-к квартири 71м.кв., новобуд, Львів, Пимоненка 14

Залишаються всі меблі та техніка! Все нове! Житловий комплекс Villa Magnolia виконаний в стилі польських і австрійських малоповерхових комплексів: затишні внутрішні подвіря, відсутність машин, озеленені алеї та газони. Агентство нерухомості "Престиж" пропонує на продаж 3 кімнатну квартиру в новобудові бізнес класу на вул. Пимоненка 20 ЖК Villa Magnolia Spring, є можливість додатково купити підземний паркінг в будинку за 25 тис. дол. Площа 86,7 кв.м, поверх 3 з 5, індивідуальне газове опалення. Сучасний дизайнерський ремонт, який робився для себе. Велика лоджія. Підігрів підлоги там де плитка. Вся побутова техніка (пралка, сушка, посуд. машинка, холодильник, подрібнювач відходів). особливості ЖК: двір закритий від автомобілів та сторонніх консьєрж-сервіс, цілодобове відеоспостереження на території, в підїздах та підземному паркінгу дві системи подачі води: з артезіанської свердловини та міського водопроводу підземний паркінг з індивідуальною системою доступу, системою пожежогасіння та димовидалення зарядні станції для електрокарів дитячі ігрові майданчики від європейської фірми Buglo Є документи на право власності. Ціна 220 000 дол.США

НОВИЙ ПРОДАЖ 3 кім. новобудова Villa Magnolia

Продаю простору 1кім. квартиру в обжитому ЖК Вілла Магнолія. Вул. Пимоненка 20а, поруч Пасічна, Зелена, Дж.Вашингтона та ін. Поруч Винниківське лісництво та парк Погулянка.. Площа: 48.1м2. Поверх: 2\5. Є ЛІФТ. Опалення: Індивідуальне газове. Відкритий просторий балкон. Вікна на Захід у внутрішній двір. Наповнення від забудовника - максимальне: стяжка, штукатурка, газовий котел, радіатори, лічильники та ін. 86600$ (1800$\m2)

Гарна 1кім кв.48м без ремонту,ЖКVilla Magnolia,Пимоненка-Зелена,ТЕРАСА

Продаж 1 кім квартири у новобудові по вул.Пимоненка 32 в ЖК Світанок Площа 46,5 кв.м Поверх 3 з 6 Опалення автономне (будинникове). В квартирі розпочато ремонт Розведена електрика по всій квартирі,стіни готові під покраску ,добротні вікна .Кухня з виходом на засклену лоджію.Дуже світла та затишна квартира. Ціна 65 000$ Будинок зданий ,на половину заселений. Сучасні підїзди оснащені відео спостереженням та відео домофонами,В будинку є підземний та гостьовий паркінг Територія навколо облагородження.Є дитячий майданчик. Зацікавила пропозиція телефонуйте 06*********31 Олена

Продаж 1 кім.новобудови вул.Пимоненка
1 - 24 з 40 результатів