Купляйте 2 кімнатну квартиру від забудовника. Без переплат та без Посередників Чудова ціна! Класна Квартира Пропонується чудова 2к квартира в Курортному місті Ворзель. Чудова затишна тиха та спокійна локація. Хороший виїзд на Київ. 15 хв і ви в Столиці! Інфраструктура? Супермаркети, Магазини, та кавярні в кроковій доступності 5 хв. Школи та садочки 10хв. Нова пошта 5хв. Лікарня, амбулаторія, ТРЦ, та розважальні заклади до 15 хв. Навпроти ЖК зупинка громадського транспорту. Будинок Клубного типу Двокімнатна квартира Площа 60 м2 Поверх 3/4 Пропонуємо: єОселя, Іпотека, Розтермінування. Захисникам особливі умови) ! Ціна вказана в розмірі 50% першого внеску ! За всіми питаннями телефонуйте та записуйтесь на перегляди.

можливий продаж по єОселя
Окружна, 23

Введений в експлуатацію 5 поверховий цегляний будинок у закритому ЖК Гранд Віллас Чубинского 11, 1 комнатная 46м2, на 2-му поверсі, висота стелі 2,7 м, лоджія 4 м2,штукатурка стін, автономне опалення- газовий котел, комунікації усі підключенні. На території вже заселено 13 квартирних будинків, комунальні платежі 7,54 грн/ м2. Поряд- магазини, школа, парки та озера,2 маршрутки на Київ та електричка у пішої доступності. Є право власності.

Продаж 1 К 45 м2 в ЖК Гранд Віллас, Ворзель

Квартира в Ворзелі по вул. Молодіжна 47, зі своїм паркомісцем на закритій прибудинковій територіі. Я власник, документам на право власності більше 3 років. Можлива розстрочка, за умови оплати не менш як 75% від вартості але ціна в такому випадку, враховуючи сьогоденні ризики, буде становити 30000$. Квартира, завдяки двом не маленьким вікнам, добре освітлена, зроблений хороший ремонт 4 роки тому, стіни покрашені вологостійкою миючою фарбою, на полу плитка, интернет, великий диван, шкаф, кухня, кухонний стіл з стільцями, вытяжка, электроплита, утюг, холодильник, телевизор. В ванній кімнаті душ, навісна шафа, підвісна система сушіння для білизни, пральна машинка, бойлер, унитаз. Опалення індивідуальне электро, оплата по лічильнику. В квартиру здійснюється водопостачання зі своєї свердловини 80 метрів глибиною, оплата також по лічильнику. Каналізація септик. На заднім подвірʼї зона відпочинку. В 5 хвилинах зупинка маршрутного транспорта в обидва боки його напрямку, продовольчі кіоски, будівельний магазин, відділення нової пошти, дитячий садок, кафе. Поряд ліс та озеро. Будинок знаходиться в затишному місці, та побудований з керамоблоку і додатково утеплений, що є надзвичайно важливою перевагою над іншими, як в енергоефективному плані так і комфортним проживанням без кондиціонера влітку! При відключенні світла вода в наявності, так як в свердловині встановлено 2 баки по 200 літрів. Меблі та техніка за домовленістю. Для отримання більш детальної інформації телефонуйте або пишіть.

власник
Продам квартиру 26 кв.м., кухня студія, 1-й поверх

Продаж ЖК Gr Villas Михайлівка-Рубежівка, вул. Чубинського 11 1к без ремонту Площа 32.1 м2 Поверх 4/5 Штукатурка, стяжка, котел Закрита прибудинкова територія Тарифи житлові Телефонуйте з 9.00 до 21.30. Завжди на звязку Viber/Telegram. Дивіться всі мої оголошення. Безкоштовна консультація по ІПОТЕЧНИХ та Державних програмах, в тому числі «Є-ОСЕЛЯ». Гнучкі графіки оплати, готівковий та безготівковий розрахунок. Повна підтримка на всіх етапах угоди. Юридичний аудит та підготовка всіх необхідних документів, щоб Ви були впевнені в законності та безпечності угоди. Якщо ви бажаєте придбати нерухомість без зайвих проблем та труднощів, ТЕЛЕФОНУЙТЕ!

Павла Чубинского улица, 11, Ворзель, Киевская 22000.0 USD

власник
Павла Чубинского улица, 15, Ворзель, Киевская 21900.0 USD

Павла Чубинского улица, 19, Ворзель, Киевская 22000.0 USD

Продаётся квартира 45,6 кв.м. по переуступке в ЖК Гранд Виллас, Ворзель. 3 этаж 5 этажного дома. В квартире установлен итальянский газовый котёл. Заведены комуникации, машинная штукатурка стен, застеклен балкон. Из такой квартиры можно сделать евро - двушку. На данный момент дом достроен. Комиссия за переоформление у застройщика 4%.

власник
Продам 1к квартиру 45,6 кв.м в Ворзеле, ЖК Гранд Виллас по переуступке

Продаю свою однокомнатную квартиру в 19 доме по переуступке. Уже возведён 5 этаж и вставлены металлопластиковые окна и балконные блоки. На фото 4, 5, 8 - реальное фото квартиры. Окончание 3 квартал 2025. Оформление без доплат и комиссии. Кладовка 3,2 кв.м. бесплатно. Индивидуально отопление - двухконтурный котел Феролли (оплачен 26000 грн). Сами живём в ЖК Grand Villas, и очень довольны. Территория закрытая и охраняемая. Уже сдано и заселено 11 домов. Детские площадки и парковки на территории. Прямые маршрутки от комплекса на Киев, электричка. Рядом школа, садики, магазины. Сдача дома со всеми центральными коммуникациями (вода, газ, электричество). Интернет. Цементно-песчаная штукатурка стен, лоджия утеплена и застеклена. Звоните, отвечу на все вопросы. Хорошая инвестиция, самая низкая цена в регионе.

власник
Квартира однокомнатная Гранд Виллас с кладовкой

Продаю свою квартиру, с риелторами не сотрудничаю. ДОМ СДАН со всеми центральными коммуникациями (вода, газ, электричество) Есть право собственности. Можно заходить на ремонт. Соседи живут. Оформление 8,5%. Продаю свою 1 комнатную квартиру в новом кирпичном доме в обжитом ЖК Grand Villas. Площадь 33 кв м, 4 этаж. Территория закрытая и охраняемая, видеонаблюдение. Уже сдано и заселено 12 домов. Детские площадки и парковки на территории. Прямые маршрутки от комплекса на Киев, электричка. Рядом школа, садики, магазины,санатории. Индивидуально отопление - двухконтурных котел Феролли (входит в стоимость). Цементно-песчаная штукатурка стен, лоджия утеплена и застеклена. В подъезде есть общее помещение для хранения велосипедов, колясок и тд. Дом как и вся территория ЖК не пострадала вследствии боевых действий! С риелторами не сотрудничаю!

власник
1 комнатная квартира ЖК Гранд Виллас с документами

Житловий комплекс GRAND VILLAS – це найкращий вибір для тих, хто мріє про власну квартиру у зеленому передмісті Києва. Однокімнатне планування квартири 45.2 м² в ЖК Гранд Віллас с.Михайлівка-Рубежівка вулиця Яблунева 27 Загальна площа 45.2 м² Житлова площа 22 м² Площа кухні 10.1 м² Поверхи 1-5 Має закриту територію, три виїзди на Київ – через Житомирську, Варшавську та Новоірпінську траси. В безпосередній близькості- озера, сади, парки та санаторії, магазини, кафе та ресторани, а також обєкти соціальної значущості - школи, приватні та державні дитячі садки, спортивні установи, поліклініка та амбулаторія.

Однокімнатне планування квартири 45.2 м² в ЖК Гранд Віллас

Житлові комплекси у Ворзель

Житловий комплекс GRAND VILLAS – це найкращий вибір для тих, хто мріє про власну квартиру у зеленому передмісті Києва. Однокімнатне планування квартири 33.7 м² в ЖК Гранд Віллас с.Михайлівка-Рубежівка вулиця Яблунева 27 Загальна площа 33.7 м² Житлова площа 8.6 м² Площа кухні 10.6 м² Поверхи 1-5 Має закриту територію, три виїзди на Київ – через Житомирську, Варшавську та Новоірпінську траси. В безпосередній близькості- озера, сади, парки та санаторії, магазини, кафе та ресторани, а також обєкти соціальної значущості - школи, приватні та державні дитячі садки, спортивні установи, поліклініка та амбулаторія.

Однокімнатне планування квартири 33.7 м² в ЖК Гранд Віллас

Поспішайте придбати 1 к квартиру за акціцною ціною 500 дол/ м.кв. Є три типи планувань. І чотири поверхи на вибір. Метражі : 33,58 м.кв 37,61 м.кв. 45,12 м.кв Здача в експлуатацію 3 й квартал 2026 року. Будівництво іде активно і за планом. Чудовий комплекс закритого типу серед природи і поруч з розвинутою інфраструктурою. На території є магазини, кафе, салон краси, майданчики дитячі та спортивні, тенісний корт, приватний дитячий садок, СТО, мийка, клуб дозвілля. Виїзд на Варшавську і Житомирську траси. Три маршрутки до Києва кожні 20 хв. Станція електрички Ворзель в пішому доступі. Також центр міста в пішому доступі. До Києва 30 хв, до Бучі 3 хв, до Ірпеня 8 хв їзди. Поруч дві державні школи, музичні школи, поліклініка, пошта, супермаркет, різні магазини, аптеки ,кавярні, СПА комплекс Шкіпер. Кілька озер, ліс ,парки, музей графині Уварової. Прекрасне місце для сучасного життя, але разом з тим серед природи і свіжого повітря. Є ще варіанти квартир. Велика кількість пропозицій в комплексі. Працюємо від забудовника. Без переплат. Також можна купити додатково технічні приміщення за привабливою ціною. Записуйтесь на перегляд!

Акційна пропозиція 1к квартира Гранд Віллас

Продаж готової 1-і квартири Від Забудовника ! Будинок зданий в експлуатацію та з комунікаціями ! Затишний житловий комплекс знаходиться поруч з усією інфраструктурою : Магазини, кавярні, розважальні заклади до 3хв! Школа або садочок? до 10 хв пішки! Нова Пошта в 5 хвилинах. Розважальні заклади, магазини та ТРЦ. А літом відпочивайте на озері з пляжем яке знаходиться в 15 хвилинах. СУПЕР! Квартира з; -власним паркомісцем -центральними комунікаціями -Автономне опалення - Встановлені лічильники -Та багато іншого. Гнучкі умови: Продаж без посередників та КОМІСІЇ Мінімальне оформлення Вартість - 22 000 у.о. Запрошую на перегляд 09******41

Продаж готовоі  квартири з комунікаціями. можна на ремонт !  !

Продам смарт квартиру с документами и собственным двориком. Площадь 45м2 В комплектации откатные ворота на пульте, скважина, септик, Обжитая – улица, асфальтированная. Рядом вся инфраструктура, школа, сад. Хорошее место, 3 минуты до остановки, 10 минут пешком до станции электрички. Порча заповедная зона, детская площадка, парк, озеро с пляжем, лес, Звоните, отвечу на все Вашы вопросы!

Продам смарт квартиру с документами!!

Продаж однокімнатної квартири в курортній зоні Будинок зданий , можна на ремонт Хороше планування , засклений балкон , індивідуальне газове опалення Житлові тарифи на електроенергію ,газ пущений Знаходиться в комплексі закритого типу Вхід тільки для мешканців , на території обладнені зони відпочинку , дитячі та спортивні майданчики , в пішій доступності магазини, кафе , ринок , зупинка громадського транспорту з якої їдуть маршрутки на Київ Телефонуйте. Перегляд в зручний для вас час . Працюю без вихідних

Однокімнатна квартира .Будинок зданий. Можна на ремонт . Без комісії