Продам квартиру від власника в новому будинку, який вже в эксплуатації. Квартира після будівельників, без ремонту з можливістю перепланування. Зручне місцезнаходження, військове містечко. Дуже якісна, чиста та смачна вода. Поруч школа, садочок, магазини, зупинка в Київ. Квартира знаходится на першому поверсі (за ліфт не потрібно платити), хоча реально на другому (має технічний поверх під комерцію). Продаж квартири нетермінова! В квартирі встановлений якісний газовий котел. Болкон засклений. Дуже гарне планування. Будинок на 90% заселений. Сонячна сторона, вікна виходять в двір. Квартира у власності більше трьох років, тому платежі при оформленні мінімальні. Хто купить не пожалкує, буде насолоджуватись проживанням! Всім гарних покупок! Оформлення по домовленістю, торг присутній! Дзвоніть, пишіть на Viber, WhatsApp. Якщо я не в мережі пишіть.

власник
Квартира в новобудові (ЖК Дом 20). Власник.

Продается уютная , однокомнатная квартира в элитном комплексе "Столичный", в Василькове, Киевская обл. Расположение квартиры- 5 этаж 9- ти этажного дома. Ремонт в светлых тонах, встроенная мебель. Очень много мест для хранения.

власник
Шикарная однокомнатная квартира

Вся побутова техніка та меблі залишаються в квартирі Продаж однокімнатної квартири в ЖК Столичний. Загальна площа - 40 м2 Перший корпус/2 поверх +38 06*********90

власник
Продам квартиру в ЖК СТОЛИЧНИЙ  від власника без комісіі! 48499$
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 1 км квартиру в м. Васильків (Масив) 24м кв. Квартира знаходиться на 3 поверсі 5-ти поверхового цегляного будинку: не кутова, тепла, світла, є балкон (можна збільшити площу), м/п вікна, колонка на гярячу воду, лічильники на газ та воду, с/в суміжний, опалення централізоване. Житловий стан. Гарний варіант під здачу. Комунальні платежі всередньому 600-700грн. в місяць (зимою більше, літом менше). Гарний, охайний під"їзд. Ціна 23000$. Торг

власник
Продам 1 км квартиру Васильків (масив)

Власник продає затишну теплу квартиру в прекрасному жилому стані. Квартира не кутова. Укомплектована усім необхідним. Знаходиться у новому охайному будинку, який забезпечено новими надійними комунікаціями, дитячими та спортивним майданчиками, стадіоном та власним невеликим сквером, а також максимально зручною та необхідною інфраструктурою. У ванній кімнаті є тепла підлога. На кухні є система очищення води (зворотній осмос). Запрошуємо на перегляд.

власник
Квартра 1-кім. в престижному районі

Продається світла простора квартира з якісним ремонтом в ЖК "Столичний", м. Васильків! Пропонуємо вашій увазі простору квартиру теплу квартиру ( в середині будинку) з сучасним ремонтом, виконаним з висоякісних матеріалів. Кімната: Панорамні вікна з чудовим краєвидом. Вінілові шпалери. Високоякісний ламінат. Натяжні стелі з підсвіткою. Ліжко, велика шафа виконана під замовлення. ТВ, кондиціонер. Внутрішньопідлоговий конвектор Кухня: Підлога плитка. Стіни декоративна штукатурка (карта світу). Освітлення точкове, люстра, підсвітка. Кухня зроблена під індивідуальне замовлення (МДФ). Вбудована техніка. Опалення:Індивідуальне газове. Тепла підлога Ванна кімната: Високоякісна сантехніка. Ванна, інсталяція, пральна машина Двері: Вхідні та міжкімнатні високої якості Не пропустіть можливість придбати комфортну квартиру з усіма зручностями! Звертайтесь для додаткової інформації та перегляду.

власник
Однокімнатна квартира студія

Житлові комплекси у Васильків