Продається однокімнатна квартира в м.Васильків на масиві. 33/19/6 кв.м, санвузол сумісний, вікна металопластикові. Є газова колонка. Ціна: 19500дол.США під ключ!!!

Гетьмана Сагайдачного, 46

Продається 1-к. квартира, ЖК Столичний, вул.Київський шлях (бувша Декабристів) буд. 151, корп.1, 3 поверх 6 поверхового будинку, 41 кв.кімната 15кв.м., кухня 14кв.м.. В квартирі зроблений якісний ремонт, вбудовані кухонні меблі, дві шафи-купе, вся техніка, бойлер, посудомийна машина, балкон засклений. Встановлена сигналізація з датчиками руху. В будинку є комора для зберігання колясок, велосипедів. В ЖК Столичному є своя зона відпочинку і спорту. Поруч магазини, піцерія, салони краси, приватний садочок, школа, автобусна зупинка . До Києва-20хвилин. 47000у.е.

Київський шлях, 151

Васильків, ЖК «Столичний», Декабристів вул., 151, корпус 3, однокімнатна квартира – студіо розташована на 8-ому поверху/9 пов.будинку. Загальна площа 43,5 кв.м, великий санвузол, газовий котел, автономне опалення, оптоволоконний інтернет, кондиціонер. Квартира з якісним євроремонтом, з гарним краєвидом. Залишаються всі меблі та побутова техніка! В ЖК «Столичному» є своя зона відпочинку і спорту, магазини, салони краси, піцерії та бургерні, поштове відділення Укрпошта, приватний садочок та школа. Поруч автобусна зупинка, продуктовий маркет "АТБ", маркет "Аврора", аптеки, пункт видачі "Rozetka". До Києва на авто – 20 хвилин. Вартість: 54 000 у.о. з торгом! Чистий продаж. Можливо під програми Є-Відновлення, Є-Оселя!

Декабристів, 151
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж однокімнатної квартири в цегляному будинку в місті Васильків у військовому містечку. В квартирі встановлено теплі поли по всій квартирі, газовий лічильник, газовий котел, розведено електрику, засклена лоджія. Квартира не кутова. Недалеко від будинку Знаходяться нова пошта, Укрпошта, ресторани, Ринок, супермаркет, кафе, дві державні школи, державний садочок, приватна школа, приватний садочок та багато іншого.

Військове містечко, 20

Васильків, р-н масив, 1-о кімнатна квартира, 37 кв.м., 17, 5/6, 8 кв.м., 2/5 поверх , цегляний будинок. В квартирі зроблений капітальний ремонт з заміною електро проводки, сантехніки, вирівнюванням стін, всі вікна металопластикові, балкон засклений, вивід під кондиціонер. Стіни пофарбовані, на підлозі в кухні та прихожій кахель, в кімнаті ламінат. Вбудована кухня. Після ремонту в квартирі не проживали. Гарний торг.

Гетьмана Сагайдачного (Фрунзе) улица, 40, Васильков, Васильков, Киевская 30000.0 USD

Продам 1-кімнатну квартиру в центрі Василькова. 1 поверх-5ти поверхівки 90-х років. В жилому стані. Бойлер, лічильники на електрику, газ та воду- обіцяють вам тепло та затишок за недорого. Вам треба переклеїти шпалери, пофарбувати кухню- і маєте теплу, і світлу оселю. Хороше розташування, зручна транспортна розвязка- все в пішій доступності, магазини, базар, зупинки транспорту, заклади культури, освіти та охорони здоровя, державні установи. Вигідна ціна. Для перегляду-телефонуйте

Садовая улица, 11, Васильков, Васильков, Киевская 28000.0 USD

Продам 1к., квартиру в м.Васильків 29м2. 6/6., кухня 7,5м2., видова. Стіни повністю готові під покраску, ванна кімната - під плитку. По всій квартирі розведена тепла підлога, є лічильники на світло та газ. Встановлені: газова колонка, датчик регулювання температури у квартирі. Будинок введений в експлуатацію 2015 року. Магазини, ринок, зупинка маршруток, школа, дит.садок - все поруч. Ціна 30000$

Продам 1к., квартиру

1к. квартира в ЖК Столичний місто Васильків. Площа квартири 40,1/16/10,5 м2. Квартира без ремонту, з індивідуальним опаленням. Чудовий вид із вікон. Територія із парковою зеленою зоною, закрита від проїзду автомобілів. У комплексі розвинена інфраструктура, поруч школа, дитячий садочок, автобусна зупинка. Відстань до Столиці 18 км. Також можлива купівля через єОселя.

1к. квартира ЖК Столичний в м.Васильків

Продаж 1но кімнатної квартири в місті Васильків ЖК Столичний. Новобудова з частковим ремонтом. 6/9 Зроблена електрика, стяжка стін. Розведено опалення та вода. Новий газовий котел, батареї. Лоджія з відом на стадіон.

Продаж однокімнатної квартири в ЖК Столичний

Продам квартиру від власника в новому будинку, який вже в эксплуатації. Квартира після будівельників, без ремонту з можливістю перепланування. Зручне місцезнаходження, військове містечко. Дуже якісна, чиста та смачна вода. Поруч школа, садочок, магазини, зупинка в Київ. Квартира знаходится на першому поверсі (за ліфт не потрібно платити), хоча реально на другому (має технічний поверх під комерцію). Продаж квартири нетермінова! В квартирі встановлений якісний газовий котел. Болкон засклений. Дуже гарне планування. Будинок на 90% заселений. Сонячна сторона, вікна виходять в двір. Квартира у власності більше трьох років, тому платежі при оформленні мінімальні. Хто купить не пожалкує, буде насолоджуватись проживанням! Всім гарних покупок! Оформлення по домовленістю, торг присутній! Дзвоніть, пишіть на Viber, WhatsApp. Якщо я не в мережі пишіть.

власник
Квартира в новобудові (ЖК Дом 20). Власник.

Житлові комплекси у Васильків

Продаж невеликої однокімнатної квартири в цегляному будинку в місті Васильків у військовому містечку. В квартирі встановлено теплі поли по всій квартирі, газовий лічильник, газовий котел, розведено електрику, засклена лоджія. Квартира не кутова. Недалеко від будинку Знаходяться нова пошта, Укрпошта, ресторани, Ринок, супермаркет, кафе, дві державні школи, державний садочок, приватна школа, приватний садочок та багато іншого.

Продаж 1-к квартири в м. Васильків

Продається однокімнатна квартира в ЖК"Столичному"Квартира розташована на 9 поверсі загальною площею 40 кв.м. Облаштована вбудованою побутовою технікою та меблями, необхідними для комфортного мешкання. Дом кирпичный, со внешним утеплением стен. В подъездах установлено видео наблюдение, качественные двери. Чистая ухоженная придомовая территория. Зелёные газоны, туи, декоративные растения. Множество детских площадок. Развитая инфраструктура(на территории комплекса : парковки, стадион, остановка, детские площадки и т.д.). Успейте купить пока есть в наличии. Ціна 39800

Продам 1-ю квартиру Жк Столичный

Продажа 1 кімнатної квартири у Василькові. 5 хвилин від центру міста. Шостий поверх девятиповерхового будинку. Чиста вода,завжди працюючій ліфт. Порядні сусіди. Кухня 9 кв.м..Кімната 17 кв.м..Роздільний санвузол. Балкон з пластиковими вікнами,обшит деревом. 5 хвилин до центру. Поряд магазини,аптека,садочок. Поряд з будинком -зупинка.

Продамо 1к.квартиру Васильків

м. Васильків, в/м11, будинок 20 Новобудова! Всі комунікації. Останній з 7 під’їздів будинку. 5 під’їздів вже заселені. Заселення вже цього року.

КВАРТИРА 1-кімнатна (44.16 м2) - 1 поверх

Продается уютная , однокомнатная квартира в элитном комплексе "Столичный", в Василькове, Киевская обл. Расположение квартиры- 5 этаж 9- ти этажного дома. Ремонт в светлых тонах, встроенная мебель. Очень много мест для хранения.

власник
Шикарная однокомнатная квартира

Вся побутова техніка та меблі залишаються в квартирі Продаж однокімнатної квартири в ЖК Столичний. Загальна площа - 40 м2 Перший корпус/2 поверх +38 06*********90

власник
Продам квартиру в ЖК СТОЛИЧНИЙ  від власника без комісіі! 48499$

Продаж 1но кімнатної квартири загальною площею 32м.кв. на третьому поверсі. В квартирі зроблений ремонт, поміняна електрика. Централізоване опалення. Вся інфраструктура поряд. Ціна 31000 доларів США.

Продаж 1но кімнатної квартири.

Продам 1 км квартиру в м. Васильків (Масив) 24м кв. Квартира знаходиться на 3 поверсі 5-ти поверхового цегляного будинку: не кутова, тепла, світла, є балкон (можна збільшити площу), м/п вікна, колонка на гярячу воду, лічильники на газ та воду, с/в суміжний, опалення централізоване. Житловий стан. Гарний варіант під здачу. Комунальні платежі всередньому 600-700грн. в місяць (зимою більше, літом менше). Гарний, охайний під"їзд. Ціна 23000$. Торг

власник
Продам 1 км квартиру Васильків (масив)

Власник продає затишну теплу квартиру в прекрасному жилому стані. Квартира не кутова. Укомплектована усім необхідним. Знаходиться у новому охайному будинку, який забезпечено новими надійними комунікаціями, дитячими та спортивним майданчиками, стадіоном та власним невеликим сквером, а також максимально зручною та необхідною інфраструктурою. У ванній кімнаті є тепла підлога. На кухні є система очищення води (зворотній осмос). Запрошуємо на перегляд.

власник
Квартра 1-кім. в престижному районі

Продам власну квартиру в м.Васильків, ЖК Столичний. Квартира з індивідуальним газовим опаленням, свіжим ремонтом та чудовою технікою. Вся мебель та техніка залишається новому власнику. 4 поверх з 9 в середині будинку, 3 черга! Ремонт виконаний тільки з кращих матеріалів, техніка відповідної якості. Будинок та підїзд під відеоспостереженням, якісний ліфт, якісне обслуговування території. Поруч школа та дитячий садок як державні так і приватні в жк, супермаркет, магазини, барбершоп. На всі інші питання з радістю відповім по телефону, не рієлтор! Власник! Можливо під Е-оселю!

1 кімнатна квартира ЖК Столичний з меблями та технікою! Є-Оселя. ТОРГ!

Продається однокімнатна квартира на масиві. 6/9 пов.панельного будинку. 35/18/9 кв.м, санвузол окремий. Жилий стан. Є домофон та лічильники на газ, світло та воду. Меблі та побутова техніка залишаються. Вікна металопластикові, балкон не засклений.

Продається однокімнатна квартира

Продається світла простора квартира з якісним ремонтом в ЖК "Столичний", м. Васильків! Пропонуємо вашій увазі простору квартиру теплу квартиру ( в середині будинку) з сучасним ремонтом, виконаним з висоякісних матеріалів. Кімната: Панорамні вікна з чудовим краєвидом. Вінілові шпалери. Високоякісний ламінат. Натяжні стелі з підсвіткою. Ліжко, велика шафа виконана під замовлення. ТВ, кондиціонер. Внутрішньопідлоговий конвектор Кухня: Підлога плитка. Стіни декоративна штукатурка (карта світу). Освітлення точкове, люстра, підсвітка. Кухня зроблена під індивідуальне замовлення (МДФ). Вбудована техніка. Опалення:Індивідуальне газове. Тепла підлога Ванна кімната: Високоякісна сантехніка. Ванна, інсталяція, пральна машина Двері: Вхідні та міжкімнатні високої якості Не пропустіть можливість придбати комфортну квартиру з усіма зручностями! Звертайтесь для додаткової інформації та перегляду.

власник
Однокімнатна квартира студія