Продається дачний будинок, розташований у садовому товаристві "Галявинка", с.Романків. Заведений газ, своя скважина, бойлер, двоконтурний газовий котел, інтернет. Сусіди проживають круглорічно. Земельна ділянка 6 сот, рівна, доглянута, завезений чорнозем. В пішій доступності озеро для риболовлі. Кругом ліс, вулиця не проїздна, тихо, зелено, свіже повітря, затишний куточок передмістя Києва. Хороший виїзд до Києва, без заторів, з гарними мальовничими краєвидами. Голубе озеро, Мегамаркет, кінотеатр, ТЦ «Мануфактура» - 10 хвилин на авто. Зупинка громадського транспорту. До метро Видубичі 20 хвилин. За запитом надішлю відео по ділянці і будинку. ПН 41900.

Продам дачу в с Романків!

Будинок та ділянка в с. Романків, в 15 км від Києва по найНЕзавантаженній Новообухівській трасі. Капітальний, міцний бетонний будинок 60 кв.м, веранда, кухня, 3 кімнати, підвал, піч (груба), високі стелі, решітки на вікнах, в будинку нові металопластикові енергозберігаючі двокамерні (три скла) вікна, в 2024 перекритий дах якісними матеріалами. Є можливість добудови другого-третього поверху. Залитий фундамент на бесідку. Всередині будинок потребує ремонту. Рівна, правильної форми ділянка 9 соток, з можливістю збільшення. Завезений родючий чернозем. На ділянці капітальні цегляні господарські споруди, скважина з насосною станцією, літній душ. Висаджено 23 туї, фруктові кущі та дерева (яблуні, груши, шовковиця, смородина, аґрус, виноград), горіхи, барбарис, квіти, екзотичні рослини, цесіси, гібіскуси, японська айва, гортензії, самшити, спірея , інші. З ділянки вихід до власного озерця з чистою водою, в озері живуть червонокнижні черепахи. Можливість запустити рибу. Документи на землю та на будинок. Неподалік зупинка громадського транспорту, електрички, блакитне озеро, ТЦ «Мануфактура», Мегамаркет. Файні сусіди. У нас ніколи не смердить з Підгірців. Власник. Без комісії.

власник
Будинок, Дача. Найкраща пропозиція в Романкові, 15 км від Києва

Без комісії! Будинок дача у престижному передмісті с.Романків ,Обухівського р-ну(Голубе озеро),вул.Барвінкова 19. Будинок двоповерховий 115 м.кв з великою літньою верандою. Вода-глибока скважина На першому поверсі кухня з меблями та технікою та санвузол з бойлером,пральною машиною,тепла підлога.Великий погріб та вмістка комора.На другому-три кімнати та балкон..Опалення піч та газові конвектори.Прибудована нова веранда к вбудованою кухнею.технікою та меблями. ділянка 16 соток (по документах 7 соток) решту можна приватизувати.з теплицею ,зоною відпочинку та город.Можливо будівноцтво ще одного будинку чи гаражу,.Довжина ділянки 40 метрів, ширина 40 метрів. Вихід на канал .. По запиту відео. Готові до діалогу. Документи на будинок,землю. Спеціаліст Оксана

Будинок-дача у престижному передмісті. в с.Романків.Обухівський р-н

Популярні запити

Географія Романків