Продається затишний будинок в престижному передмісті Києва. Побудований з надійних та високоякісних матеріалів. За детальною інформацією звертайтеся за номером телефону або у Вайбер чи WhatsApp

власник
можливий продаж по єОселя
Миколи Островського вул.

Продається сучасний будинок з газом, ремонтом, меблями та облаштованою мансардною кімнатою, неподалік лісу в мальовничому селищі Ходосівка. Встановлена система охорони Ajax. ГАЗифікований. Основні характеристики: Площа: 314 кв.м / Корисна: 212 кв.м; Ділянка: 10 соток; Локація: с. Ходосівка; Паркінг: для 4-5 авто. Планування включає: Кухня-вітальня з виходом на криту терасу; 4 кімнати, 3 санвузли, 3 гардероби, кабінет, котельня; Утеплена мансарда, тераса. Інженерні комунікації: Газ; Електрика: 20 кВт, 3 фази; Водопостачання: свердловина; Каналізація: септик з переливом. Ділянка обладнана: Рулонний газон, система автоматичного поливу; Декоративні рослини, освітлення; Бруківка, автоматичні ворота, металевий паркан. Інфраструктура с. Ходосівка: ТРЦ, аутлет, школа, ліцей, дитячий садок, супермаркети, кафе, ліс, парк, фітнес-центр, кінний клуб. Детальніше та огляд: Telegram-канал //t.me/readyhousenew. Оплата та оформлення: Відстрочка платежу, повний пакет документів. Звяжіться з нашим менеджером для перегляду та уточнень.

провулок Осінній

Продається готовий цегляний будинок з навісом на 2 авто. Будинок виконано під чистове оздоблення, з розведеними комунікаціями, неподалік лісу в мальовничому селі Ходосівка. Продумане планування та затишне розташування поруч із лісом. Основні характеристики: Площа: 169 кв.м; Ділянка: 8,3 сотки; Локація: с. Ходосівка; Паркінг: на 3-4 авто. Планування включає: Кухня-вітальня з виходом на криту терасу; 4 кімнати, 3 санвузли, 2 гардероби, кабінет, котельня; Утеплена мансарда. Інженерні комунікації: Електрика: 16 кВт, 3 фази; Водопостачання: свердловина; Каналізація: септик з переливом. Інфраструктура с. Ходосівка: ТРЦ, аутлет, школа, ліцей, дитячий садок, супермаркети, кафе, ліс, парк, фітнес-центр, кінний клуб. Оплата та оформлення: Відстрочка платежу, повний пакет документів. Звяжіться з нашим менеджером для перегляду та уточнень.

Вікентія Хвойки, 61

Продається будинок 120м. Розташування: село Ходосівка (7 км від Києва, 30 хв з м.Олімпійська на авто) Територія під відеонаглядом, є скважина, паркінг з накритям, індивідуальне газове отоплення, елктрика 15кВт, трьох рівневий біосептик. Опис: Світлий, просторий та затишний будинок, для тих, хто цінує комфорт та якість. Перший поверх спланований для: • Зони для одягу та звуття • Кухні • Сан вузла • Вітальні з каміном • Є вихід у дворик Другий поверх: • Дві кімнати, які можна використовувати під спальню та кабінет або дитячу • Ванна кімната • Вихід на балкон, звідки відкривається чудовий вид на заходи сонця і ліс Цокольний поверх сплановано як житловий також і в ньому є дві зони: • Перша — планування під гардероб та кімнату з зоною під робоче місце та зоною для відпочинку з телевізором • Друга — технічного характеру: під пральню, бойлер, систему фільтрації води Додаткові переваги: • Якісне перекриття металочерепицею • Утеплена стеля • Високоякісні бетонні сходи • Технічна прибудова для зберігання інвентарю, велосипеду чи мотоциклу • Великий навіс для авто • Розведена електрика • Штукатурка • Проведений газ • Розкладена топла підлога, що готова до заповнення та заливки підлоги • Трьох рівневий біосептик • Готовий дизайн будинку з усіма інженерними планами Цей будинок стане чудовим вибором для тих, хто шукає комфортне та функціональне житло. Контактна інформація: Анна (власниця) +380936081156

власник
Тарасівська

Новий будинок з дизайнерським ремонтом в с. Ходосівка вулиця Соборна Продається новий затишний 322м² з 5 спальнями, 5 санвузлів, 2 басейни, спортзал, підвал, тераса, котельня, мансардний поверх, 2 гардеробні кімнати, кабінет. Є гараж для авто. Планування: цокольний поверх, підвал,1 поверх, мансарда. 15 соток землі з ландшафтним дизайном, газон та автополив, декоративні дерева по периметру. В будинку встановлено тепловий насос, виконано сучасний ремонт за дизайн-проєктом, встановлено кухню з усією необхідною технікою. Поруч: будинок знаходиться в центрі с. Ходосівка поруч аутлет містечко «Мануфактура» (2 км), приватні школи і садочки в радіусі 1-2 км, продуктові магазини, кафе та медичний центр. Поряд є комплекс зимового відпочинку Gvozdov, де можна покататися на лижах та сноуборді. Також недалеко знаходяться Голубі озера з пляжем та пляжними клубами. Всього 15 хвилин до Києва.

Соборна вул.

До продажу пропонується затишний будинок у передмісті Києва, а саме в Обухівському районі Київської області. - Загальна площа будинку: 130 кв.м. - У будинку три спальні та кухня-вітальня. - Будинок повністю мебльований та укомплектований технікою. - На ділянці виконано ландшафтний дизайн та висаджено 450 хвойних дерев. Є автополив та освітлення всієї території. - На території є будиночок охорони, свердловина та паркування на два паркувальні місця у подарунок. - Будинок знаходиться в котеджному містечку з постійним відеоспостереженням і красивою територією. Ідеальний варіант для стильного та комфортного життя!

Квітнева вул.

Обухівський, Ходосівка, Берегова, 2 поверх., площа: 192,0 кв.м, 4 кімн., ділянка 8,4 сот. Якість, функціональність, автономність! Сучасний будинок з виходом на озеро, в закритому, охороняємому КМ. Сучасне та функціональне планування. Якісний новий ремонт, з використанням натуральних та коштовних матеріалів. Будинок мебльований, брендова побутова техніка. Тераса заскленна з зоною барбекю. Опалення: грунтовий тепловий насос, тепла підлога, теплі/холодні стіни. Система розумний будинок. Оптоволокно. Автономне живлення скомпоновано в єдину систему: три інвертори, 4 акумулятори, 2 группи модулів сонячних панелей. Свердловина 50м.

Берегова

Продається сімейний будинок площею 205 м² в селі Ходосівка, розташований на ділянці 1500 м². Інфраструктура села Ходосівка включає в себе торговий центр, аутлет "Мануфактура", школу, ліцей, дитячий садок, "Мегамаркет", "Сільпо", "АТБ", ресторани, ліс, озера, фітнес-центр та кінний клуб. Побудований для особистого використання, будинок виконаний у мінімалістичному стилі, з якісним ремонтом, дуже функціональний і ідеально підходить для сімейного життя. Будинок знаходиться в 20 хвилинах їзди від центру Києва по вільній від заторів Новообухівській трасі. Це двоповерховий сімейний будинок, що складається з трьох спалень, кабінету, двох ванних кімнат, трьох туалетів, просторої вітальні та великої повністю обладнаної кухні. Встановлено підігрів підлоги на першому поверсі та у всіх санвузлах. Взимку надійний тепловий насос (вода-вода) забезпечує опалення та гаряче водопостачання всього будинку з максимальною ефективністю та мінімальними витратами на електроенергію. На ділянці 250 туй висотою 4 метри. Ділянка дуже зелена, з 700 м² трави та автоматичною системою поливу. Вода поступає зі свердловини, пробуреної на ділянці, яка також живить басейн та центральний резервуар для поливу. Система очищення та підготовки води є частиною водопостачання. На ділянці знаходиться великий басейн із системою підігріву (повітря-вода), що підтримує температуру вище 25°C. Також є тераса з барбекю, обладнання для басейну та кладова. Є невелика зона, що служить дитячим майданчиком, обладнана будиночком, гіркою, гойдалками, мотузками тощо, що ідеально підходить для сімї з дітьми. Будинок повністю автономний у разі відключення електроенергії, оснащений електрогенератором потужністю 21 кВт, який повністю покриває всі потреби будинку та всієї ділянки. Споживання дизельного палива генератором становить 1,7 літра на годину, що робить його ефективним для тривалого використання. +380982103718 Марина

власник
Грушева

Пропонується на продаж будинок! Розташований в закритому котеджному містечку «Новий світ». Це закрите котеджне містечко з охороною та доглянутою територією. А за парканом містечка ліс, де Ви зможете насолоджуватись природою! Розташування ідеальне, тому що тут і природа, і близкість до Києва. Шлях на роботу не займе багато часу, цей заїзд в Київ без пробок. Ходосівка відома своєю горбистою місцевістю, озерами та лісами. А ще тут багато престижної нерухомості і інфраструктури, що розрахована на неї. А саме аутлет містечко Мануфактура, маркети Сільпо, Мегамаркет, Фора та АТБ. Котеджне містечко повністю закрите, має два вїзди з охороною, на території є гостьові паркомісця, дитячий майданчик. В плануванні передбачені котельня, господарське приміщення, гардеробні та все, що потрібно сімї в заміському будинку. Обов’язково 3 спальні та кабінет! Також є навіс на 2 автомобіля. У кожного будинку своя свердловина глибиною 60 м. Заведено 3 фази 16 кВт електрики. Септик 12 куб.м з переливом. Проведений інтернет і сигналізація. В комплексі є ще будинки, загалом 3 проєктів планувань, звертайтесь, Запрошуємо на перегляд!

освітня

Продається сучасний будинок з газом, ремонтом, меблями та облаштованою мансардною кімнатою, неподалік лісу в мальовничому селищі Ходосівка. Основні характеристики: Площа: 200 кв.м / Корисна: 150 кв.м; Ділянка: 5 соток; Локація: с. Ходосівка; Паркінг: для 2 авто. Планування включає: Кухня-вітальня з виходом на криту терасу; 4 кімнати, 2 санвузли, 2 гардероби, кабінет, котельня; Утеплена мансарда, тераса. Особливість - проведений газ до будинку. Інженерні комунікації: Газ; Електрика: 16 кВт, 3 фази; Водопостачання: свердловина; Каналізація: септик. Ділянка обладнана: Рулонний газон, система автоматичного поливу; Декоративні рослини, освітлення; Бруківка, автоматичні ворота, металевий паркан. Інфраструктура с. Ходосівка: ТРЦ, аутлет, школа, ліцей, дитячий садок, супермаркети, кафе, ліс, парк, фітнес-центр, кінний клуб. Детальніше та огляд: Telegram-канал https://t.me/readyhousenew. Оплата та оформлення: Відстрочка платежу, повний пакет документів. Звяжіться з нашим менеджером для перегляду та уточнень.

Травнева вул.

В продажі будинок з "другим світлом". В будинку виконаний дизайнерський ремонт та встановлені корпусні та мʼякі меблі, розташований в КМ Нова Ходосівка серед лісової частини містечка. Загальні характеристики: Загальна площа - 305 кв.м. / корисна 233 кв.м.; Площа ділянки - 8 соток; Крита тераса - 21,6 кв.м.; Ґанок - 5,8 кв.м.; Паркінг на 2-3 авто; Утеплена та обшита мансарда - 45 кв.м.; ПЛАНУВАННЯ: Перший поверх: - прихожа з гардеробом, гостьовий санвузол, кухня-вітальня з каміном, виходом на криту терасу, котельня, гостьова спальня/кабінет; Другий поверх: - 2 дитячі спальні, мастер-спальня з власним санвузлом та 2-ма гардеробами, загальний санвузол; + є утеплена мансарда з вікном; КОМУНІКАЦІЇ: Електрика - 3 фази, 16 кВт; Вода - власна свердловина; Каналізація - індивідуальний септик; Інфраструктура с. Ходосівка: ТРЦ, аутлет, школа, ліцей, дитячий садок, супермаркети, кафе, ліс, парк, фітнес-центр, кінний клуб. Детальніше та огляд: Telegram-канал //t.me/readyhousenew. Оплата та оформлення: ‼️ БЕЗ КОМІСІЇ. Відстрочка платежу, повний пакет документів. Звяжіться з нашим менеджером для перегляду та уточнень.

Провулок Осінній

Продаж таунхаусу у селі Ходосівка Обухівського району, вул.Кобзаря , загальною площею 112 метрів, 3 кімнати, 2 поверхи, є облаштований підвал, ділянка 1,8 сот. Сучасний ремонт, повністю мебльований та готовий для проживання : перший поверх - вхідна група вбудована шафа , кухня-вітальня з кухонними меблями , вбудованою побутовою технікою , облаштована столова зона та зона відпочинку санвузол з душовою кабіною , літня тераса , є садові меблі ;дерев,яні сходи на другий поверх- 2 спальні з балконами , облаштованний санвузол з ванною і електричним бойлером . Є горище з відкідними сходами .Огорожа по периметру, 2 паркомісця , будинок оснащено газовим та ел.котлом , каналізація-септик. Поряд Мегамаркет, Фора , Атб, Сільпо, Макдональдс, дитсадок та школа, містечко Мануфактура, лікарня Мануфактура , спортзал, відділення Нової пошти, відділення банку, зупинки транспорту, до Києва 15 км, до метро Видубичі громадській транспорт 20 хвилин, документи на таунхаус та земельну ділянку більше 3 років. Перегляди в зручний для Вас час!

Кобзаря вул.

Чудовий та затишний будинок з гарною енергетикою для сімЇ. Будинок продуманий до найменших деталей. Є всі необхідні меблі та техніка для зручного життя. Все виконано з якісних та натуральних матеріалів зі смаком та в одному стилі. Планування: 1-й поверх: передпокій, дві окремі кімнати, вітальня та кухня, с/в, сауна, зона барбекю, хоз приміщення та вихід в гараж з будинку. 2-й поверх: с/в, основна спальня та робоча зона. Чудова доглянута ділянка з альтанкою. Є хоз приміщення та окремо відділена територія для садівництва городини. Також є погріб розташований окремо від будинку, та гараж. На території знаходиться вітряк який також функціонально продуманий, там знаходится генератор та с/в, а також горище для зберігання. Будинок побудований на сваях, на яких залита суцільна плита фундаменту на всю площу будинку. Це мінімізує усадку будинку та підтримує цілісність його конструкції. Енергоавтономність: Будинок оснащений системою резервного живлення : Інвертор + акумулятор LiFePo на 7,2 КВт + генератор. Причому інвертор має функцію управління генератором. Тобто при зникненні електроенергії в мережі, інвертор автоматично перемикає на живлення будинку від акумулятора. Ємкості акумулятора вистачає на 7 годин автономного функціонування будинку при споживанні електроенергії 1 КВт/год . Коли заряд акумулятора знижується нижче заданої величини (наприклад 10%), інвертор автоматично подає сигнал на генератор і заводить його. Генератор працює декілька годин на живлення будинку та підзарядку акумулятора. Після зарядки акумулятора, до заданої величини, інвертор подає сигнал на вимкнення генератора і будинок знову переходить на живлення від акумулятора. Таким чином значно підвищується час автономної роботи будинку та скорочується час роботи генератора і зменшуються витрати на паливо і обслуговування. А якщо відключення світла тривають менше 4-5 годин, то генератор може взагалі не вмикатись і акумулятор заряджатиметься від міської мережі. Крім того, у інвертора також є можливість встановити сонячні панелі сумарною потужністю 10,4 КВт. Параметрами Інвертора можна керувати через Інтернет з компютера або з мобільного телефона за допомогою спеціального застосунку. Запрошуємо вас на перегляд, можливо саме цей будинок стане вашим новим домом.

ексклюзив
Набережна вул., 34а

Продаж Таунхауса Амстердам в КМ Нова Конча Заспа Обухівський напрям, неподалік від Мануфактури Про Таунхаус: -3 поверхи та цоколь. - Площа - 161 m2 - Побудований з цегли та утеплений базальтовою мінеральною ватою 150мм; - Фасад будинку - декоративна штукатурка; - Перекриття - монолітна бетона плита; - покрівля металева черепиця. - Вікна -енергозберігаючі Salamander, товщина профілю 80мм; - встановлені вже сходи Таунхауси 2023 року введені в експлуатацію та готові до ремонту. У Таунхаусах розведені та підключені усі необхідні комунікації: - Електрика - 9 кВт, є можливість докупити; - Вода - централізована по містечку; - Каналізація - централізована по містечку. Розташування будинків всього в 20 хвилинах від Печерська, історичного центру Києва. ТРЦ МегаМаркет, аутлет Мануфактура, школа, ліцей, дитячий садок, супермаркети, кафе, ліс, парк, фітнес-центр, кінний клуб та інше. Комплекс таунхаусів зкладається з трьох ліній, названих в честь європейських столиць: Амстердам, Будапешт, Прага. Чітка архітектурна лінія «старої» Європи, територія комплекса із зеленими насадженнями, створюють атмосферу в якій хочеться жити. Всього в комплексі 25 будинків. Чекаємо Вас на перегляді ! #A992

Феодосія Печерського вул.

Ходосівка, КГ "Crystal Forest". Тиша, свіже повітря, спів пташок. Сучасний, унікальний, новий котедж 210 м.кв. облаштована ділянка правильної форми 8 соток, автоматичний полив. Будинок створений з любов’ю. Ремонт виконували згідно дизайн проекту, використовували матеріали світових брендів. Робили все для себе, повністю продуманий для комфортного життя. Раціональне планування: 1 поверх: кухня- вітальня, спальня кімната з гардеробною та санвузлом, санвузол, гардеробна кімната, побутова кімната; 2 поверх: 2 спальні кімнати, 2 санвузла, відкрита тераса на даху. На ділянці підготовлена зона під терасу, з виведененими комунікаціями. Комунікації максимально продумані: Система управління опаленням та водонагріванням ТМ Vaillant(Вайллант)включає:котел газовий та електричний ,каскадна багатофункціональна система опалення та водопостачання,буферні ємності,розширювальні ємкості,інноваційний тепловий насоскаскад фільтрації води та повітря, конвектори опалення. Газ, електроенергія, свердловина 91 м, септик. Тепла підлога, обігрів стін. Будинок розміщений в коттеджному містечку закритого типу на 14 будинків, Охорона. Власна зона відпочинку для мешканців містечка, басейн, бунгало,літня кухня, мангальна зона, дитячий майданчик. Чудова локація, в 5-ти хвилинах від Магемаркет, Мануфактура, Аутлет – містечко, спортзал, школа, медичний цент. Без комісії для покупця. Ціна: 550 000 у.е.

Грушева вул.

Прдам земельну ділянку з будинком в чудовій локації, яка стрімко розвивається, с. Ходосівка, Київська область, Обухівський район, вулиця Набережна 45. Земельна ділянка приватизована 40 соток. На ділянку заведено світло, газ, вода. Доступ до лісу прямо з ділянки! На ділянці розташовано 2 будинки: 1й будинок загальною площею 59м2 зі світлом, водою та підключеним газом. 2й будинок загальною площею 379м2, житлова 103м2, кухня 28м2 з незакінченим ремонтом, але вже з підключеним світлом. Обидва будинки введені в єксплуатацію. До будинку веде нова асфальтована дорога. Ідеальне розташування для життя з сімєю. Близкість до мальовничого озера, лісу. До Мануфактури та МегаМаркету 5хв на авто, до Київського столичного авторинку 10хв на автівці. За більш детальною інформацією телефонуйте та записуйтесь на перегляд!

Набережна вул., 45

Пропонується до продажу сучасний будинок, розташований на території котеджного містечка «Хутір Ясний», с. Ходосівка. Площа: 460 м2. Ділянка: 0.15 Га. Додаткова інформація надається на запит.

Старокиївська вул.

Продам дачу в с. Гвоздів, 300 м від с.Ходосівка. Тихе, затишне місце, здорове повітря. Дорога – асфальт, вїзд у кооператив через автоматичні ворота. Будинок 120 м у 3-х рівнях. 1-й рівень -цокольний із підсобними приміщеннями господарського призначення. 2-й рівень - житлові приміщення: вітальня, велика кухня-їдальня, спальня та санвузол. Зручні сходи на 3-й рівень – мансарду площею 42 м. Будинок цегляний, утеплений зовні пінопластом, штукатурка "короїд", усередині стіни вирівняли гіпсокартоном. Вікна металопластикові, у житловому рівні на вікнах металеві віконниці. У садовому товаристві своя глибока свердловина та водонапірна башта, централізована подача води. Вода чиста та дуже смачна, можна пити з-під крана. Пічне опалення. Є запас дров. Ділянка 10 соток, видова, на схилі, обгороджена сіткою-рабицею. Зроблено тераси із привізним чорноземом. Плодоносний сад, багато фруктових дерев, виноград, чагарники, город, безліч квітів. Біля будинку альтанка, навіс для авто. Є можливість розширити ділянку. Продається з меблями та побутовою технікою, усім необхідним для догляду за садом та городом. У 10 хвилинах пішки велике мальовниче озеро, магазин, перукарня, дитячий майданчик, поштамат Нової пошти. Ціна 65 000$. Комісія 5%. Можна дзвонити до 22-00. Покажемо у зручний для Вас час Продам дачу 300 м от с.Ходосовка. Тихое, уютное место, здоровый воздух. Дорога - асфальт, въезд в кооператив через автоматические ворота. Дом 120 м в 3-х уровнях. 1-й уровень -цокольный с подсобными помещениями хозяйственного назначения. 2-й уровень - жилые помещения : гостиная, большая кухня-столовая, спальня и санузел. Удобная лестница на 3-й уровень - мансарду площадью 42 м. Дом кирпичный, утеплён снаружи пенопластом, штукатурка "короед", внутри стены выровняли гипсокартоном. Окна металлопластиковые, в жилом уровне на окнах металлические ставни. В садовом товаристве своя глубокая скважина и водонапорная башня, централизованная подача воды. Вода чистая и очень вкусная, можно пить из-под крана. Печное отопление. Есть запас дров. Участок 10 соток, видовой, на склоне, огорожен сеткой-рабицей. Сделаны террасы с привозным черноземом. Плодоносящий сад, много фруктовых деревьев, виноград, кустарники, огород, множество цветов. Возле дома беседка, навес для авто. Есть возможность расширить участок. Продается с мебелью и бытовой техникой, в наличии большое количество садового и огородного инструмента. В 10 минутах пешком большое живописное озеро, магазин, парикмахерская, детская площадка, почтомат Новой почты. Цена 65 000 $. Комиссия 5%. Можно звонить до 22-00. Покажем в удобное для Вас время

Квітнева вул.

Пропонуємо новий, сучасний таунхаус площею 89 м² з якісним ремонтом. Всього за декілька кроків від аутлет-містечка Мануфактура. Готовий до проживання з першого дня! Переваги: Зручне розташування: Мегамаркет, ЖК Нова Конча-Заспа, зупинка громадського транспорту - все в пішому доступі. Безпека: Власний ЖЕК, камери відеоспостереження, особисте паркомісце, домофон з камерою. Комфорт: Двохзонний тариф на електроенергію, газовий котел, підігрів підлоги, система кондиціонування Cooper Hunter, система очистки води та зворотний осмос. Планування: Перший поверх: прихожа, вбиральня з душем, простора кухня-вітальня (26 м²) з виходом у власний дворик. Кухня оснащена всією необхідною побутовою технікою, включаючи посудомийку. Другий поверх: дві спальні, вбиральня з ванною. Одна спальня з балконом. Спальні облаштовані сучасними меблями. Додаткові переваги: обладнана комора над вбиральнею, декоративна штукатурка у вітальні, прихожій та на сходах, якісний італійський керамограніт у вбиральнях. Економічність: Завдяки якісному утепленню будинку, витрати на опалення будуть мінімальними. Інфраструктура поруч: Мегамаркет Сільпо, Фора, АТБ McDonald’s (3 км у Лісниках) Цей таунхаус пропонує чудові умови для комфортного життя у зручному та безпечному місці. Не пропустіть можливість стати власником цього затишного будинку!

можливий продаж по єОселя
Каденюка Леоніда, 1

Шукаєте будинок, а головне тишу та спокій, і місце де можна дійсно відпочивати і набиратися сил від метушні великого міста? Пропонуємо Вам будинок в затишному місці біля заповідника в оточенні лісу та озера. Спів пташок, тиша та відновлення внутрішньої рівноваги гарантовані. І це все поруч із Києвом в селі Ходосівка, в 5 хв. від Мегамаркету та Сільпо. Загальна площа будинку 180м2 + тераси 37м2 та 16м2 + навіс на 2 автомобіля. В будинку продумане планування: - просторі кімнати із захоплюючими видами; - комфортні тераси, на яких хочеться проводити час; - багато світла через панорамне скління; - висока стеля. В будинок заведені комунікації: - електрика - 15кВт; - опалення (встановлений тепловий насос); - вода (свердловина, встановлена система очистки води). Зроблена якісна лазерна стяжка підлоги, також розведені: - електрика, - траси під кондиціонери, - тепла підлога на 1-му і 2-му поверхах. Встановлені енергозберігаючі алюмінієві склопакети. Зроблений ремонт в технічному приміщенні. Будинок має сучасний дизайн за рахунок системи вентильованих фасадів із керамограніту, що також забезпечує високу теплоізоляцію. Щоб дізнатися більше інформації та записатися на перегляд звертайтеся за телефоном.

Дніпровське шосе

Територія закритого типу у с.Ходосівка, 10 км до Києва, до метро Видубичі 20 хв. Новий будинок 200 кв.м, 7 соток землі. Будинок з критою терасою, навісом для машин, госп. блоком. У вартість входить штукатурка стін. Комунікації: світло 18 кВт, свердловина, септик. Територія, що охороняється, з двома виїздами. На ділянці автополив, газон та зливова система. В наявності 3 планування будинків. Прямий продаж від забудовника без комісії. Перегляд попереднього запису.

Новий Світ

Дуплекс, 3 сотки землі, загальна площа трохи більше 100кв м (там “друге світло”, тому треба міряти), скважина, септик, проведена електрика та вода, виведений кабель для зарядки електро авто, котел, бойлер, інсталяція під туалет, тепла підлога, зроблена штукатурка та утеплений дах, закуплена плитка на підлогу першого поверху та на стіни ванної, в котельні покладена плитка на стіни, проведені комунікації для кондиціонерів та інтернет-кабель Посилання на Гугл карти-https://maps.app.goo.gl/BFsPo8qHLGZThGt57

можливий продаж по єОселя
Озерна вул., 1

с. Ходосівка, новий будинок 185 м2 на ділянці 15 соток побудований у 2022 році. 2,5 км - Мануфактура, ТРЦ Магеллан, поруч Лісники. За найкращою Новообухівською трасою, у котеджному масиві. Поруч ліс, озеро. Асфальт до будинку. Усі документи є на будинок і землю. Будинок 2-поверховий, побудований для себе з газобетону із зовнішнім утепленням мінватою. Дах покритий мякою покрівлею - бітумною черепицею. У будинку гараж із ролетними воротами й окремим виходом на вулицю. З кухні-студії з каміном вихід на криту терасу в бік двору. Перекриття із з/б панелей. У дворі зроблена бетонована чаша під басейн 7 х 3 м. Будинок - під чистове оздоблення. Є гарний дизайн проєкт і вся технічна документація. Зроблена вся електрична розводка. Встановлено якісні склопакети, Н = 2,75 м. На 1-му поверсі зал-їдальня з кухнею 32 + 19 м2, технічне приміщення , санвузол і гараж. На 2-му поверсі три спальні 16 + 17,5 + 18 м2, санвузол і гардероб. Також є вихід на відкриту терасу над гаражем. Ділянка обгороджена парканом із сірого металопрофілю на бетонованій основі. Завезено 15 КАМазів чорнозему. Свердловина 60м. Електрика 3 фази 15 кВт, газ заведений на ділянку. Каналізація - септик із переливом 27м3. Є дощова система з зливонакопичувачами. Гідне оточення - навколо нова котеджна забудова. 200 м - зупинка громадського транспорту. Продаж без комісії! Ціну знижено!

можливий продаж по єОселя
Незалежності, 14

Розглянемо обмін , або продаж по Державним програмах Пропонується до продажу двоповерховий будинок із мансардою, в екологічно чистому районі, біля змішаного лісу. Озеро "Блакитне" з облагородженим пляжем-2 км від будинку. С. Ходосівка, 7 км від Києва Новообухівською новою трасою, без пробок. Будинок, розташований на 15 сотках землі, ділянка огороджена парканом із червоної цегли, ворота-автоматичні. Будинок з червоної цегли (1.5 цегли), утеплений пінопластом, відштукатурений. Стан будинку-під чистове оздоблення. Дах-металочерепиця утеплена мінватою. У будинку виконано затратні роботи. Розведення електрики по всьому будинку та ділянці. Заведена потужність –15 кВт (3 фази). Газовий котел. Каналізація -септик. Свердловина-54 метри, вода заведена в будинок, встановлений занурювальний насос. Розведення сантехнічних труб по всіх мокрих точках. Прокладена тепла водяна підлога. Встановлено радіатори тепла по всьому будинку. Висновки під кондиціонери. Охоронна система. Гараж на дві машини з автоматичними ролетами, своя котельня. Будинок, загальною площею: 283м2, Стелі -3.20 м2, 4 спальні, 2 балкони, 3 санвузли. 1 поверх: Великий хол, камінний зал (зроблено всі необхідні виводи під камін). Кухня-вітальня з виходом на терасу з панорамними вікнами з розсувною системою, з тераси можна вийти в зимовий сад. Санвузол. 2 поверх: Велика спальня з балконом, санвузол. Мансарда: 3 спальні, санвузол. На ділянці доглянутий молодий садок з декоративними рослинами, що плодоносять деревами, які були завезені з різних екзотичних країн. Велика різноманітність молодих туй та ялинок, які цілий рік даруватимуть вам відчуття літа. Неподалік будинку, аутлет-містечко "Мануфактура" з кінотеатром, фітнес центр, ресторан, аптека, пошта, салон краси, магазини одягу, продуктовий супермаркет "Фора", "Мегамаркет".

Грушева вул.
1 - 24 з 292 результатів

Популярні запити

Географія Ходосівка