Продам будинок . Сарай, літня кухня. 20 сотих землі. Село Радика Вишгородського району. Газ світло. На краю села. Ліс річка. Вода не підведена, каналізація відсутня . Біля будинку колодязь вода добра. До Києва на авто 2 години їзди. Невелики сад яблуні горіхи. Кого цікавить детально за номером 06******42 Алла.

власник
Продам будинок! Цегляний

Продається будинок готовий прийняти нових власників у с.Вовчків Бориспільського район Київської області, стеля висока, є горище, проведено всі комунікації: газ, світло, в будинок проведено воду, встановлені душова кабіна та унітаз. Окрім газового опалення, можна користуватись аутентичною пічкою або грубою. Загальна площа будинку 72 кв.м, житлова 57 кв.м. Кількість житлових кімнат 3. Площа зімельної ділянки 0,25 га. Є літня кухня, комори, город площею 0,25 га поруч із будинком. За подвір’ям ліс,неподалік-озерце і річка Трубіж Це чудове і тихе місце для проживання або просто літнього відпочинку. Без посередників.

власник
Будинок 72 кв м.  с.Вовчків Бориспільського р-ну

Продам будинок в селі Зелена Поляна, Київська обл., Вишгородський район, Поліська громада.

власник
Будинок в селі Зелена Поляна
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Від власника ! Продається будинок від власника с. Максимовичі, Київська обл. Вишгородський рн. Жила площа 101 кВ. м. Господарські будівлі, сарай, гараж, літня кухня. Бетонний паркан. Електролінія 3 ФАЗИ. Власна криниця, з чистою водою. Будинок має 4 жилі кімнати, кухня, кладовка, ванна кімната, встановлений бойлер. Окрема кімната для газового котла. Опалення газифікація, також є пічне опалення та дві груби. Земельна ділянка 0.20 сотих Запитання тільки по телефону! Тел 06******53 (Власниця) Додаткові фото скину за проханням. ЦІНА ДОГОВІРНА Тел 06******53

власник
Продається будинок

Киевская область,110км от Киева,25 сотак, в доме газ,сан узла в доме нет. СООБЩЕНИЯ НЕ ЧИТАЮ, ВОПРОСЫ ВСЕ ПО ТЕЛЕФОНУ

власник
Участок с домом с.Млачевка

Добрий день. Продаю приватний будинок в с.Федорівка, Вишгородського району. По квадратурі один будинок 240 квадратів, зроблені із червоної цегли, поряд 20 соток земельна ділянка. Вода, світло - в межах села. Поряд є асфальт. Є три будинки однакові Можливий бартер. З рієлторами не співпрацюю!!

власник
Будинок. Продам приватний будинок, с.Федорівка

Продається будинок, три кімнати, є опалення, також є пічка в першій кімнаті (робоча), 17соток, на учаснику є криниця, сарай. Дім знаходиться в затишному, тихому місці. Неподалік школа, магазин, церква, будинок культури.

власник
Продається будинок

Продається будинок,в с. Вересня, Поліського р-ну., Київської обл, 100 км від м.Києва. Будинок на три кімнати, також є кухня. Загальна площа – 76.3 м2. У дворі є господарські приміщення, 50 соток городу, та присадибної ділянки 25 соток. В будинок заведено електро та газопостачання, водопровід проходить біля двору.Асфальтована дорога до самого будинку,транспортне сполучення регулярне. Будинок розташований в мальовничому селі, навколо села росте сосновий та мішаний ліс. Ціна договірна.

власник
Продаж будинку

Під оренду не цікавить , лише продаж ! Великий ангар Груба Меблів нема Газ і світло є Поруч колодязь Продається половина будинку , з можливістю переоформити 2-гу половину на себе (документи є, ми не вспіли оформити на себе , так як будинок купили перед початком війни ) Прямого транспорту нема, можливо щось змінилось шукайте інформацію на просторах інтернету В селі є школа, в сусідньому садок. Магазин теж є Якщо є питання телефонуйте 09******32

власник
Будинок с.Млачівка Київська область

Популярні запити