Пропонуємо вашій увазі неперевершений будинок в самому серці Бородинського району. Відмінне розташування, асфальтований підїзд, прямий виїзд на Каширське шоссе та на вулиці Котляревського й Айвазовського. На ділянці майже десять соток розташований компактний будинок, в якому є все необхідне для комфортного проживання. На одному поверсі розташувалися чотири окремі кімнати: дві дитячі, кабінет, основна кімната зі своїм санвузлом, велика вітальня з виходом у двір, окрема кухня та спільний санвузол. Також не лишили без уваги господиню будинку, якій виокремили окрему кімнату-гардеробну, в якій можна зберігати все що нажито непосильним трудом Окремо на ділянці розташований гараж на одне авто, котельня з газовим та твердопаливним котлами, фільтри для очистки води (є своя свердловина). Ділянка правильної форми, доглянута, з ланшафтним дизайном та продуманим зонуванням для затишного відпочинку. Такий будинок краще побачити на власні очі та відчути його атмосферу. Телефонуйте! Організуємо оперативний показ та повний супровід.

Івана Гутніка-Залужного вул., 31

Пропонується до продажу квартира в котеджі на відокремленій ділянці 4 сотки, що складається з 2 просторих житлових кімнат (роздільні), кухні, санвузла, комори. Висока стеля, газовий котел. Метраж: 55/32/8. Гараж на вїзді. Ключі на угоді. Один власник. Територіально район вулиці Каховської, біля парку на вулиці Клубній. Усі подробиці по телефону.

Олександра Кузнецова вул. (Дніпродзержинська), 7

Пропонуємо затишний будинок в самому центрі Бородинського мікрорайону для поціновувачів вишуканого та стриманого стилю. Є все необхідне для проживання. Повністю укомплектований якісними меблями та технікою. Чудове розташування. Ідеально підійде для сімей з дітьми. Поряд зупинки, Амстор, в 5ти хвилинах школи, дитячі садки. Будинок побудований із цегли, дах - бітумна черепиця, утеплений. Є всі комункації: вода, світло, газ. Доглянута ділянка з парковочним місцем. Додатково є гараж 30кв.м та господарське приміщення 30кв.м Будинок вартий вашої уваги! Телефонуйте. Організуємо повний супровід від перегляду до купівлі.

Силова вул., 18ж
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Будинок вартий вашої уваги! Розташований в одному з найпрестижніших районів міста. Поруч всі будинки одного рівня, рівна підїздна дорога, в 5ти хвилинах від центру міста. Доглянута ділянка з ландшафтним дизайном, басейном, альтанкою, окремим гаражем, можливість заїзду з двох вулиць. Будинок для великої родини, яка вміє цінувати особистий простір кожного члена сімї. На першому поверсі знаходиться передпокій, велика кухня з виходом на терасу та задній двір, дві окремі кімнати (вітальня та спальня) і санвузол. На другому поверсі хол з виходом на балкон з видом у двір та на басейн, дитяча кімната, підліткова з другим рівнем у вигляді зони сну та першим рівнем - робочою зоною, санвузол. Батьківська кімната зі своєю гардеробною та окремим від дітей санвузлом. Цю частину ви можете зробити на власний смак, все підготовлено для чістової обробки. Під всім будинком розташований цокольний поверх, все підготовлено для облаштування лазні з басейном, кімната відпочинку, санвузол, бойлерна. Якщо вам важливі статус, комфорт, усамітнення в великому місті - цей будинок саме для вас!

Генераторна вул.

Пропонуємо вашій увазі капітальний максимально продуманий до дрібниць будинок в центрі Запоріжжя Лівого. Будинок складається з кількох рівнів. В цоколі знаходяться бойлерна з газовим двоконтурним котлом та твердопаливном котлом, насосною системою, розводкою гребінки для теплої підлоги; щитова кімната; пральня. На першому поверсі гардеробна, санвузол, кімната відпочинку (можна використати як кабінет або гостьову кімнату). Другий рівень - кухня-вітальня з виходом на терасу (є водовідведення, світло) На третьому та четвертому рівнях розташовані по дві кімнати (господарська кімната з гардеробною) та два санвузли. Є готовий дизайн-проект. Лишилось зробити чистове оздоблення на ваш смак та розставити меблі. Телефонуйте. Організуємо оперативний показ та повний супровід.

Основна вул., 116

Власник. До Вашої уваги будинок з земельною ділянкою, розмір якої становить 6 соток. Загальна площа будинку - 45 кв.м. На земельній ділянці є літня кухня, вигрібна яма, погріб. Будинок газифікований. Три кімнати. Поставлені лічильники на електроенергію, газ та воду. Присутній газовий котел та насос для обігріву. Санвузол на дворі, але є можливість перепланувати в середині будинку. Багата зелена територія, прекрасна можливість вирощувати власні фрукти на овочі. На ділянці вже є фруктові дерева, на кущі ягоди. Будинок розташований в Шевченківському районі міста Запоріжжя, вулиця Ізмаїльська. Земельна ділянка приватизована, є технічний паспорт на будинок, наявні всі правовстановлюючі документи.

Ізмаїльська вул., 1

Отличное предложение для тех, кто хочет небольшой и уютный новый дом! Замечательный одноэтажный коттедж расположен в закрытом поселке "Европа" на Бородинском. В доме три отдельные комнаты, гардеробная, большой санузел. Очень теплая атмосфера) Ухоженный ровный участок, рядом все дома жилые. Звоните, записывайтесь на просмотр! В "Европу" нужно приехать один раз, чтобы захотеть остаться навсегда!)

Дніпровські Пороги

Комплекс будинків у Хортицькому районі – екологічно чистому районі Запоріжжя. Комплекс складається із 8 будинків в елітному селищі. Двоповерховий будинок: - Розмір ділянки 2.5 сотки - Будинок 117 кв.м (ВІЛЬНЕ ПЛАНУВАННЯ) - гараж 24 кв.м; - задній дворик 7х12 метрів. Будинок виконаний із якісних матеріалів! Газобетон 300 Пінопласт 100 Дах - металочерепиця У будинок заведено комунікації: -Вода -Центральна каналізація! -Електрика 10КВт/380В Також є варіант з вже встановленими перестінками та з міжповерховими сходами вартістю 90000 доларів. Більше деталей за телефоном!

Доблесна вул.

Унікальний маєток у маловничому районі міста поруч з річкою зі всією інфраструктурою поруч . В комплексі : - основний будинок прощею 120 м2 з газовим та твердопаливним опаленням. - окремий гостьовий будинок прощею 40м2 - Басейн з протитоком та підігрівом - Дитячий майданчик з гіркою - зона відпочинку з мангалом та піччю для готування на дровах - паркінг - гараж на 2 авто - фруктовий сад та город - вольєр для собаки - підвал та господарський сарай - вуличний туалет з вигребною ямою - ландшафтні рослини та клумби Навпроти ділянки один з найбільших парків міста з оборудованим пляжем та яхтклуб. 10 хвилин машиною до центра міста (проспект металургів). 10 хвилин пішки до зупинки транспорта. Школи, супермаркети, лікарні, аптеки та садочки Бородинського району 10 хвилин пішки . Затишний та престижний район в якому рідко можливо придбати нерухомість. Тихі та порядні сусіди .

власник
Черкаський пров., 15

Найсмачніша пропозиція на ринку будинків м. Запоріжжя з значною знижкою 40% вже . Новий будинок 2021-2022 ( практично ніхто не жив ) стоїть і чекає на свою нову родину . Локація: Будинок розташований на Правому Березі (Дніпровський район), до центру Бородинського 5 хв на машині. Вулиця тупикова не проїзна, адекватні та доброзичливі сусіди. Ділянка: 7,92 сотів у власності. Прямокутної форми, рівний. Обгороджений капітальним парканом з автоматичними воротами, навіс на 2,3 авто. Ділянка без насаджень потребує ландшафтної роботи з озелененням (господарі вже не встигли). Будинок : Площа - 223 м2. Побудова 2021 року, монолітне лиття + газобетон 400 мм. Перекриття - моноліт. Будували з «0» не економили. Заведено всі комунікації (світло, вода, септик) газ вулицею. Стоять дорогі вікна з гарним профілем. Встановлено електроопалення ( з теплою водяною підлогою ) , сигналізації , відео домофон , очищення води . Оздоблення: За авторським проектом з використанням дуже дорогих натуральних матеріалів. Підвіконня, сходи, робоча поверхня кухні, частина стін - натуральний мармур (травертин). Підлогове покриття - плитка виробництва Італії, мармур, ламінат. На стінах – дорогі тканинні шпалери, декоративна штукатурка. Двері та кухня - виготовлені за спец. замовлення з масиву ясена. Нова електрофурнітура - LEGRAND. Нова побутова техніка та меблі. Планування дуже комфортне і продумане. Багато простору та світла. Планування: 1 поверх : передпокій, бойлерна, ванна кімната, гостьова спальня, кабінет, вбиральня, студія-вітальня + їдальня + кухня. 2 поверх : 3 готельні дитячі , ванна кімната , господарська спальня + гардероб + ванна кімната , хол . Це супер варіант з колосальною знижкою та відмінним плануванням. ! З ньянсів - на вулиці трохи не дороблено двір і не облицьовано цоколь будинок ( частина матеріалів закуплено ) , не стоять лиштви на дверях ( є в наявності ) . Компанія : Агентство нерухомості ДІЛАЙН

Тиражна вул., 777

Эксклюзивное предложение!! Новый , уникальный дом ВИП уровня расположенный на В.Лугу. Локация : • Великий Луг • удобный асфальтированный подъезд • 8 минут пешком до остановки • 1 минута до ЖК Ренессанс • 6 минут машиной до Амстора на Бородинском • 25 минут машиной до CITY MALL • напротив спорткомплекс SKV с бассейном рядом нет высоких построек - хороший вид Дом : • 115,6 м2 • постройка 2019 года • ремонт 2021 года • современные технологии и планировка • панорамное остекление • высокие потолки • премиальная фасадная отделка. • навес на 2 машины • большая терраса - 25 м2 • дом построен из полимерных материалов премиального качества ( сайдинг из фибро цементных панелей Nichiha + сайдинг из древесно-полимерного композита Holzdorf) • Кровля ( Битумная черепица Docke Pie Стандарт ) • Водосточная система (Альта Профиль Крона коричневая Элит) Участок : • Площадь по документам 8 сот ( фактическое 10 сот ) • Система автоматического и капельного полива HUNTER • Автоматические откатные ворота • Полностью огорожен • Ландшафтный дизайн • Спланированная задняю часть участка под бассейн или детскую площадку • Оплаченный проект на барбекю зону Состояние: • Установлено: всё электричество( мощность 20 кВт) • теплые полы • система отопления • система сигнализации AJAX ( периметральная ) + видеонаблюдения ( 8 камер ) • система кондиционирования • система зарядки для электромобиля • бензиновый генератор на 7 кВт Планировка и Интерьер : Вся отделка выполнена по дизайн проекту с использованием дорогих и качественных материалов. Установлена элитная бытовая техника Miele. Кухня изготовлена по индивидуальному заказу ( с натуральным шпоном )+ каменная столешница. 1 этаж : Из тамбура, можно попасть в гостевую комнату и большую кухню-гостиную с панорамным остеклением и дополнительным выходом на улицу. Кроме этих помещений на первом этаже - полноценный санузел( вання комната), коридор на лестничный марш и техническая комната под лестницей. 2 этаж : Поднявшись по лестнице, мы попадаем в большой коридор, откуда можно зайти в 2 спальни и прачечную с сан.узлом, и гардеробную комнату. Окна всех спален выходят на восток, центральная спальня имеет панорамное остекление. Боковая спальня имеют косую часть потолка, который придает ей дополнительный уют мансарды. Этот дом – мечта , где все просто и понятно, где Вам будет уютно и тепло круглый год. Дом продается с мебелью и бытовой техникой, Вам осталось взять личные вещи. Компания : Агентство недвижимости Дилайн.

можливий продаж по єОселя
Розваги вул.

Нова пропозиція ! Розкішний та неперевершений особняк ЛЮКС класу в елітному комплексі м. Запоріжжя! Супер локація Бородинський мкр-н, дорогий район, новий асфальт, гідні сусіди, гарна вулиця. Територія - 12 сотів. Повністю обгороджена капітальним парканом з автоматичними воротами. Ділянка потопає в зелені різних хвойних та листяних насаджень, вічно зелений газон, галявини. На території розташувався навіс для машин, крита барбекю зона + спа зона (баня + кімната відпочинку, сан.вузол) Будинок побудований з дуже якісних та дорогих будматеріалів з урахуванням енергозберігаючих технологій. Площа 300 м2. Будівництво в 3 поверхах, перекриття залізобетон. Встановлено газове опалення, (2 котли), центральний водопровід, септик, електрика, теплі водяні підлоги, автоматичний полив, периметральна сигналізація, інтернет. Вся обробка з англійскьго дизайну проекту, дуже функціональний і практичний будинок. Оснащений всією необхідною побутовою технікою та меблями. Планування: 0 поверх : 2 приміщення 1 поверх : Гараж на 2 машини, бойлерна, пральна, крита зона відпочинку, передпокій, хол, гардероб, ванна кімната, вітальня з 2 світлом, столова зона, кухня. 2 поверх : кабінет з гардеробом, господарська спальня з балконом, дитяча з балконом, ванна кімната. 3 поверх : Спорт зал, зона відпочинку, сан.вузол Будинок повністю готовий до Вашого заїзду, Чекаємо на дзвінки. Компанія : Агентство нерухомості ДІЛАЙН

Бородінська вул., 757

Капітальний будинок, з приємною атмосферою, хорошими сусідами, у відмінній локації! Будинок з цегли (побудований на віки), підготовлений під чистове оздоблення ( щоб ви могли закінчити ремонт під свій смак) , встановлені пластикові вікна , двоконтурний газовий котел . Планування: перший поверх кухня/вітальня/сан.вузол , другий поверх три спальні кімнати (є можливість перепланувати під себе) , також на другому поверсі є лоджія з шикарним видом ! Ділянка правильної форми , без зайвих насаджень . Повністю асфальтована дорога до будинку , поруч Корона Ренесансу і SKV ! Не судіть будинок по обкладинці, приїжджайте і відчуйте його ауру!

Сільська вул.

Відмінний будинок для родини в Борродинському мікрорайоні, з доглянутою ділянкою, гаражем, асфальтованим підїздом. У будинку чотири окремі кімнати, два санвузли, велика кухня-вітальня, гардеробна. На першому та другому поверхаха по дві окремі кімнати. Опалення двоконтурний котел, в зимовий період опалення +/- 4000грн

Череповецька вул., 8

Продам будинок в престижному районі міста. Вулиця Великолузька. Поруч вихід до Дніпра, хвойний ліс. Одна з кращих локацій Великого Луга. Будинок компактний: має чотири окремих кімнати (одна на першому поверсі та три на другому.) Велика кухня, вітальня, роздільний санвузол на першому поверсі та туалет на другому поверсі. Є окрема веранда з виходом на заднє подвіря. Господарські споруди. Великий гараж. Підключено всі міські комунікації: газ, водопровід, центральна каналізація, електроенергія (три фази, 380в, 12 кВт). Поруч достойні сусіди, всі будинки жилі. Телефонуйте, організуємо оперативний показ.

Великолузька вул., 37

К вашему вниманию предлагается часть дома на Рабочем поселке по улице Славутича, Правый берег. Дом общей площадью 82 квадратных метров. Дом на двух хозяев, есть возможность сделать отдельный заход во двор. Более детальную информацию уточняйте по телефону. Дом газифицирован, вода во дворе. Есть котел.

Славутича вул.

Пропонуємо будинок для великої родини. Частково мебльований. В будинку два житлових поверхи та цокольний поверх з лазнею на дровах. Чотири спальні, три санвузли, два входи. Великий гараж на два автомобіля. Три види опалення, центральна каналізація. Велика доглянута ділянка з басейном, альтанкою, зоною барбекю, невеликим дитячим майданчиком. Багато фруктових дерев, хвойних насаджень. Поруч всі будинки заселені. Телефонуйте, оперативний перегляд.

Першотравнева, 11

Предлагается к продаже 2-х этажный дом в престижной части правого берега п. Солнечный. Дом построен из газобетона +100мм утеплителя + штукатурка, общей площадью 370 кв.м из них которых 150 кв.м гараж и 220 кв.м(2 этажа) под ваш индивидуальный дизайн, для воплощения всех ваших желаний в реальность. Перекрытие крыши выполнено из битумной черепицы, перекрытия между этажами желелезобетон, во дворе выгребная яма 3м на 3м и 5 метров глубины. В цокольном этаже расположен гараж на 2 машины и более. Свет и вода заведены в дом(разводки нет). Идеальное сочетании загородной жизни и в то же время, вблизи развитая инфраструктура города. Уютный и большой дом ждёт своих новых Владельцев! Звоните, договоримся о просмотре в удобное для вас время!

Шевченка вул.

Продається 2-поверх. будинок з усіма зручностями, який знаходиться в дуже привабливому місці Правого берега: на вул. Черняховського. Поряд ринок, АТБ, лікарня N9, зупинки транспорта, аптеки, школа, дитсадок та гарні сусіди. Загальна площа складає 160 кв.м., житлова 94 кв.м. Площа земельної ділянки 6,4 га. У будинку 5 кімнат, дві кухні, 2 санвузли (на 1-му та 2-му поверсі). Є простора тераса. Газифікований (двоконтурний котел), бойлери, центральний водогін. Поряд з будинком розташована велика камінна зала, загальною площею 80 кв.м., з окремим газовим котлом та санвузлом. Тут ви можете святкувати всією родиною найрізноманітніші торжества, навіть весілля!) Будинок продається частково з меблями. Чудовий сад, альтанка для відпочинку на свіжому повітрі і ставок з золотими рибками будуть радувати Вас та дарувати гарний настрій. Наявний великий гараж – для авто та мікроавтобусу. Господарчі споруди. Можна розглядати для родини з двох поколінь, бо є окремі умови проживання. Матеріал стін: цегла, ракушняк, шлакоблок. Покрівля – шифер. Підлога – кахель, лінолеум. СПІВПРАЦЮЄМО З КОЛЕГАМИ!

Черняхівського вул.

Нове надходження ! Особняк DELUXE класу в центрі міста. Локація: Вознесенівський мкр-н, район набережної. У пішій доступності всі інфраструктури ( зупинка транспорту , магазини , школа , набережна + річка Дніпро . ) Вулиця з відмінним асфальтом та пристойними сусідами . Ділянка: 15 сот, у власності. Правильної форми, повністю обгороджений капітальним парканом з автоматичними воротами. Ландшафтний дизайн, вічно-зелений газон з автоматичним та краплинним поливами, дерева. Також на ділянці розташована капітальна зона відпочинку ( барбекю та спа центр ( кімната відпочинку , сауна , ванна кімната , бойлерна ) Комунікації: !!! 40 кВт Електрика (3 фази (день: ніч), центральна каналізація, центральний водопровід, 3 види опалення (твердотоп, електро та газовий котел), сигналізація, відеоспостереження, кондиціювання, електрозарядка для авто). Будинок : Капітальна споруда з дизайну проекту під ключ . Монолітно-каркасний + газобетон 400 мм + утеплювач 100 мм + декоративна штукатурка. Перекриття з/б. Побудований на 2 поверхах + є підвал. В оздобленні використані дуже дорогі будматеріали. Підлога , сходи + камін ( мармур ) . Кухня та двері виготовлені за індивідуальним замовленням. Меблі та побутова техніка від елітних світових брендів. Планування: 0 поверх: 2 приміщення 1 поверх : гараж на 2 машини + навіс, передпокій, вбиральня-хол, вітальня з каміном, їдальня + крита скляна тераса, кухня, ванна кімната. 2 поверх : Вітальня, спортзал, дитяча + гардероб, дитяча, дитяча + гардероб, ванна кімната, господарська спальня + гардероб, пральня , кабінет Будинок продається з меблями та побутовою технікою, Вам залишилося взяти особисті речі. Компанія : Агентство нерухомості Ділайн

Шевченка бульв.

Новий 1 поверховий будинок DELUXE класу у центрі Бородинського мкр-ну. У пішій доступності всі інфраструктури - ТЦ АМСТОР, зупинка транспорту, аптеки, школи, магазини. Побудований з 0, за авторським проектом з дорогих будматеріалів з урахуванням енергозберігаючих технологій. Ділянка: Площа 10 сотень, повністю обгороджена капітальним парканом з автоматичними воротами. Ландшафтний дизайн (різні хвойні насадження, альпійські гірки) з автоматичним та краплинним поливом. На території розташувалися: навіс на 2 машини + відкритий майданчик ще на 2 машини, вольєр, госп. приміщення, тераса з зоною відпочинку, тротуарні доріжки. Будова: Площа 350 м2 (будинок +прибудова та тераса). Будинок побудований з газобетону 600 мм +утеплення+декоративна штукатурка. Дах утеплений і гідроізольований. Комунікації: 18 кВт електрики, септик 12 куб, центральне водопостачання, газ. Підключені системи-тепла водяна підлога, сигналізація, припливна вентиляція, інтернет, відеоспостереження Планування: Передпокій, хол, вітальня, кухня-їдальня, господарська спальня з гардеробом та ванною кімнатою, гостьова спальня, гардероб, сан.вузол, пральня, бойлерна, підвал (опалювальний) 30м2, спа зона (сауна, душова), зона відпочинку з вітальні кухнею (барбекю) з виходом на криту терасу. В обробці використовували дорогі будматеріали з дизайну проекту. Висота стелі 3,20 м. Всі кімнати просторі і не маленьких розмірів. (Немає не потрібних площ). Все продумано до дрібниць. Підлогове покриття – плитка та ламінат. Двері - натуральне дерево (ясен). Кухні виготовлені за спец.замовленням з камяними стільницями. На стінах - декоративна штукатурка виробництва Італії. Будинок продається з меблями та побутовою технікою - Вам залишилося взяти особисті речі. Компанія : Агентство нерухомості Дилайн ______________________________________________

Бородінська вул., 737

Добротный дом в элитном месте Днепровского мкр-на. Локация : Днепровский мкр-н,новая асфальтированная дорога , достойные соседи , 5 мин до Сильпо , остановок транспорта и магазинов . Участок : Площадь 12 сот , полностью огорожен капитальным забором , автоматические ворота , есть место под 4 машины , залит фундамент под гараж , открытая террасы с видом на сад , ландшафтный дизайн , хвойные и плодовые насаждения . Дом : Площадь 270 м2 , построен в 2 этажах . Материал ракушняк + утепление + облицовочный кирпич . Перекрытия - монолитные . Установленны водяные теплые полы . Газовый котел . Есть генератор . Своя скважина , центральная канализация . Планировка : 0 этаж : 2 подсобных помещения ( теплые и сухие с вентиляцией ) 1 этаж : прихожая , гостиная , кухня + столовая , гостевая спальня , ванная комната , постирочная . 2 этаж : хол , кабинет , спальня , гостевая спальня , ванная комната . Дом продается с мебелью и бытовой техникой . Компания : Агентство недвижимости Дилайн

Бородінська вул., 555

Пропонується на продаж 2-поверховий котедж площею 95 кв.м на ділянці 5 соток. Виконаний сучасний ремонт, меблі та техніка залишаються. Ремонт 2020р., робився ,,для себе,,. Все продумано до дрібниць. Метраж: 95/58/13. Три житлові кімнати, простора кухня з їдальнею, суміщений санвузол. Просторий балкон-тераса. Територія огороджена, місце під стоянку двох авто. Автоматичне керування освітленням та воротами з телефону. Територіально Правий берег, по вул. Весніна. Всі подробиці по телефону, дзвоніть, покажемо! Продаж без комісії для покупця!

Весніна вул., 38

Будинок преміальної якості в центрі Правого Берега - тепер став доступнішим. Супер локація, в пішій доступності всі інфраструктури (Школа, ринок, зупинка транспорту, Магазини). Тиха, спокійна вулиця з адекватними сусідами. Територія: ділянка площею 8, 28 сотень - повністю обгороджена капітальним парканом. Вічно зелені газони з автоматичним поливом, альпійські гірки, хвойні насадження. Є крита барбекю зона оброблена Мармуром і натуральним каменем, капітальний гараж на 2 машини з автоматичними воротами, котельня з твердопаливним котлом, госп приміщення. Комунікації: Є сонячні батареї із зеленим тарифом, твердопаливний котел, газовий котел, центральний водопровід, септики. Встановлено автоматичний полив. Встановлені теплі водяні підлоги , периметральне відеоспостереження та сигналізація , інтернет . Кондиціонери - Panasonic . Будинок: Площа 220 м2, побудований з черепашника і оброблений червоною цеглою в 2 поверхах. Перекриття з/б. В обробці використані натуральні та дорогі матеріали. Підлогове покриття - дубовий паркет та Плитка виробництва Італії. Стіни - декоративна штукатурка. Сходи - монолітні, оброблені білим мармуром. Планування: 1 поверх: передпокій, хол, ванна кімната, бойлерна, кабінет, вітальня + кухня + їдальня. 2 поверх : хол , господарська спальня , 2 дитячі кімнати , гардероб , ванна кімната . Будинок продається з меблями та побутовою технікою. Такі варіанти зявляються вкрай рідко. Компанія : Агентство нерухомості Дилайн

Вінницька вул., 777
1 - 24 з 736 результатів

Популярні запити

Географія Запоріжжя