Я переїжджаю за місто Зі спокійним серцем покидаю улюблену квартиру і облаштований побут. Тому що зараз інші пріоритети. Я міняю 14 поверх на 1. Я міняю постійні відключення світла в бетонній коробці на власний генератор у зеленому дворі. Я міняю парковку в кілометрі від дому на власний гараж і додаткове парко місце. Моїм дівчатам більше не доведеться чекати, поки ввімкнуть світло, потім знову чекати, поки ввімкнуть ліфти. Або сидіти в задушливу спеку в квартирі під кондиціонером. Ще 2,5 місяці літа діти купатимуться в басейні, поки Таня питиме каву на терасі. Я вже збираю речі, може і вам варто? Якщо для вас також важливо мати свій зелений дворик, світло (попри відключення), місце для авто, магазини/аптеки/пошту в кількасот метрах.. можемо бути сусідами. Пишіть мені, все покажу особисто Адреса: Нові Петрівці, вулиця Ново-Київська, будинок 132 Б

власник
можливий продаж по єОселя
Новокиївська вул., 7-1

Продаж будинку з якісним ремонтом, меблями та технікою, в котеджному містечку «Міжріччя» Будинок площею 140 кв.м. розташований на ділянці 7, 5 сот. Планування: Простора кухня/вітальня з каміном (розведення тепла по кімнатах ) Три спальні Два санвузли Коридор Котельня Горище Хоз. приміщення Навіс для авто Встановлений електричний котел Protherm Европейский інвертор MASTER POWER 5 квт, та 2 акумуляторні батареї U-Power AGM (500Ah 12v) made in EU. Будинок побудований з газоблоку AEROC, утеплений пінополістеролом 100мм Міжкімнатні стіни- цегла. Фундамент утеплений. Дах і стеля утеплені мінватою. Енергозберігаючі вікна. Фасад будинку- водостійкий короїд Ceresit. Септик з переливом 8 кубів Своя свердловина 60 метрів Відкатні автоматичні ворота. Паркан. Ремонт: тепла підлога скрізь, плитка на підлозі, в спальнях ламінат, радіатори, шпалери під фарбування, точкове освітлення В котельні виводи під 3 види опалення (газовий, твердопаливний, електро) Охорона, відеоспостереження, вивіз сміття, прибирання та чищення доріг, освітлення вулиць. Заїзд до котеджного містечка через шлагбаум, пропускна система по радіомітках. На території продуктові магазини, дитячі майданчики, школа, садочки, кафе, багато озер (рибалка), пляж, паркова зона 4 га, за 500 метрів автобусна зупинка до метро Героїв Дніпра. 5 хвилин до центру Вишгороду (школи, садки, супермаркети, поліклініка, набережна Київського моря). Прекрасне мальовниче місце для відпочинку та цілорічного проживання! У котеджне містечко заведено оптоволокно. Телефонуйте!

власник
Липова

Сучасний будиночок дуже в хорошому стані, світло - день і ніч (економія). Заходь і живи. Все залишається - холодильник майже новий, мікроволновка, телек новий (є інтернет). Є шафи і ліжка, посуд, заходь і живи. Є камін чудовий (для шашликів і т.п.). 50 соток землі. Тиша та благодать. Гаряча вода, каналізація та душова кабіна. Все в дуже хорошому стані тому що все робилося для себе і життя. В будинку можна жити як влітку так і взимку все є.

власник
Набережна
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

БЕЗ% ВІД ВЛАСНИКА Продається ділянка з двома сучасними будинками в котеджному містечку преміум-класу Riviera Village. Загальна площа – 16 соток. На ділянці розташовані: - основний будинок з видом на озеро. 2-поверховий. Загальна площа 212 м ². Висота стелі 3м. - Гостьовий будинок. 1-поверховий. Загальна площа 150 м ². Висота стелі 3,5м. - критий паркінг на 4 паркомісця. - 2 барбекю зони з видом на ліс та озеро. - Ландшафтний дизайн ділянки з автополивом, доріжки з підсвічуванням. Будинки облаштовані меблями ручної роботи та всією необхідною технікою. Планування: Основний будинок: - 4 спальні, - простора вітальня, - кухня, - 3 санвузли, - 3 вбиральні, - крита тераса на першому та другому поверсі з видом на озеро, - Тех. приміщення. Гостьовий будинок: - 2 спальні, - простора вітальня - кухня, - 2 санвузли, - кабінет, - крита тераса, - Тех. приміщення. Технічні характеристики: - 25 кВт електроенергії, - стабілізатори напруги, - септик (каналізація централізована) - за бажанням можна підключити газ - свердловина - опалення: електричний насос, водяна підлога, - бойлери по 150 л Поруч із ділянкою розташовані ресторан, басейн, два пляжі, спортивні зони та зона для риболовлі. *Також у вас є можливість зняти в оренду двоповерховий будинок. КМ Riviera Village розташований в с. Лебедівка, Вишгородський район, Київська область, за 15 км від Вишгорода. Дорога до містечка веде від греблі Київської ГЕС уздовж Київського моря. Територія котеджного містечка – закрита з цілодобовою охороною та відеоспостереженням. У місті є вся необхідна інфраструктура: приватний дитячий садок та початкова школа; затишні лаунж-зони; спортивні заняття з тренерами, два пляжі з шезлонгами та душовими, розкішна набережна; ресторан з терасою біля води та літній бар, два відкритих басейни з підігрівом; дитячі майданчики; тенісні корти; два волейбольні майданчики; причал для катерів та гідроциклів із зимовим паркуванням; паркові зони та повністю облаштована зона для риболовлі (з вудками, прикормом тощо) Riviera Village – ідеальне місце для спокійного життя.

власник
Петра Сагайдачного 50

Продам будинок 111 кв. У садовому товаристві, Лютіжські сади. 6 соток. Власник. Одноповерховий з великою терасою, 3 спальні, кухня-студія з каміном. Побудований за технологією "термодім". Дуже теплий. Продається з вбудованими меблями та технікою. У будинку є сауна. Окремий вхід до котельні. Опалення: газовий котел Viesmann. На подвірї є технічне приміщення 10 кв.м для зберігання інвентарю. Своя свердловина, автоматичний полив газонів. Плодові дерева та чагарники. Сучасно та зручно. Поруч із будинком з одного боку знаходиться велика хвойна зона з виходом до річки, з іншого боку – вихід до пляжу Київського моря. Ціна 125 тис.у. Документи готові. Власник 095-111-31-51 Євгенія

власник
Квіткова-2, 55

Продаж будинку с. Старі Петрівці, Вишгородський р-н. провулок Лісовий . Загальна площа 291м2. Площа ділянки - 15 соток. Місцерозташування: чудовий мікрорайон, поруч ліс - 150 м, асфальтований проїзд, Київське море до 1 км, супермаркет Сильпо- 500 м. Відстань до Києва 10 км. Побудований з використанням якісних матеріалів: стіни газоблок, утеплення мінвата 100мм, декоративна штукатурка Ceresit CT-174 по фасаду. Підвал гідроізольований зовні, поштукатурений. Дах утеплений, металочерепиця, електроенергія 10 кВт та газ (проведена в будинок). Каналізація Септик (з переливом), Дренажна система колодязь для відводу води. Вода централізована, проведена до будинку.

власник
можливий продаж по єОселя
провулок Лісовий

Продається будинок з власним озером та басейном. Ділянка 30 соток (50*60м) знаходится в с м т Димер, Вишгородського району, Київської області. Будинок : 1 поверх 11,5м на 8,5м (88 м2) Стеля 2.85. Тепла підлога. Сучасна система вентиляції та рекуперації повітря. Опалення водяне, електрокотел або на твердому паливі. Власна окрема котельня, з системою теплоакумуляції на 1.1 м3 на дровах біля будинку. На першому поверсі: Басейн 8*3м (24 м2) з сучасною автоматичною системою автономної очистки, фільтрації, контролю якості води, противотоком та підігрівом. сауна на дровах, душ, туалет, технічна кімната, кухня. Вбудовані кухоні меблі, кухонний м’який куток, стіл, стільці, прихожа, телевізори, холодильник, пральна машина - абсолютно нові! 2 поверх: дві схожі кімнати по 3,5*5,3м ( 18,55 м2) облаштовані меблями, одна з кондіционером. Гараж : Капітальна двоповерхова будова 9*6м, ( 54 м2) стеля 4 м Ворота 3,7 м висотою, з смотровою ямою та погребом. На другому поверсі дві кімнати під офіс чи житло також 54 м2 Альтанка 7, 7 *5.3 (41 м2) деревяна, стеля підшитий натуральним очеретом. На дворі є туалет з опаленням. Крита Парковка на три автомобіля. Крите Техприміщення 6.5 *11 ( 71 м2) Усе побудовано в 2014 р. На території влаштован фундамент на палях, під чотирехповерховий будинок, всі комунікації підведено до фундаменту. Озеро 650 м2 зароблене коропом та має сучасну автоматичну систему очищення з водопадами, фонтанами та кормушкою для риби. Вокруг озера, облаштоване місце відпочинку з комфортними лавочками. Територія двору та підїздна дорога до ділянки забетоновані. Система каналізаці повністю автономна, з системою самоочищення ( викачувати не потрібно) Свердловина під воду (75 м) знаходиться у котельні. Вода смачна та придатна до споживання. По території висаджено близько 110 зелених насаджень в тому числі фруктовий сад. Проведено кабельний інтернет - оптоволоконний. Встановлена система Сигналізації "Державна Служба охорони" - Поліція. Ціна сто сімдесят тисяч доларів в єквіваленті.

власник
можливий продаж по єОселя
Зоряна, 33 а

Продам будинок в мальовничому куточку, в СТ Придніпрянський. В будинку є все для постійного проживання в незалежності від сезону. Цегляний 2 поверховий будинок з 2-ма терасами, загальна площа будинку 200 м.кв. Будинок утеплений, дах утеплений мінеральною ватою, енергозберігаючі вікна. На 1 поверсі спальня, велика кухня -вітальня з каміном, санвузол та кімната підготовлена для сауни. На другому поверсі 2 окремі великі кімнати, санвузол. Вихід на терасу другого поверху можливий з обох кімнат. Опалення проведено електричне також є можливість опалювати каміном. В санвузлі на першому поверсі: ванна, душова, раковина. На другому поверсі бойлер на 150 літрів, душова, унітаз. Кухня: холодильник, плита, яка працює як від електрики так і від газового балону, пралка, котел. Будинок розташований на ділянці 6,68 соток, але є можливість придбання сусідньої ділянки для збільшення до 12 соток (можемо обговорити додатково). По всьому периметру ділянки встановлений паркан 2,5 метра. Двоє воріт для заїзду авто. На ділянці є технічне приміщення для зберігання інвентарю. Також залитий фундамент під літній будиночок з підведеними комунікаціями (вода/електрика). Своя скважина 85 метрів з неймовірно смачною водою. На території ділянки висаджені різні дерева та кущі: берези, липи, ліщина, груша, граби, смородина, виноград. Багато квітів. Навкруги неймовірна природа. З одного боку Київське водосховище з іншого відвідний канал. Піщані пляжі, вимостки для риболовлі, гриби восени це все в пішій доступності від будинку. Навкруги сосновий ліс. Комунікації: Проведений інтернет оптоволокно Interlan пакет 100Мб/с. На першому поверсі підлога з підігрівом. На другому в санвузлі. Будинок розташований в Садовому Товаристві Придніпрянський, вул. Абрикосова. Відстань до станції метро Героїв Дніпра 50 км. 5 разів на день курсують великі рейсові автобуси. Будинок в який вкладено багато любові! Затишок, комфорт, свіже повітря, вранішня кава під спів птахів-це частинка того, що ви отримаєте придбавши його. Якщо у вас виникли додаткові питання, будь ласка, телефонуйте тільки за допомогою будь якого зручного для вас месенджера (Viber/Telegram/WhatsApp) або пишіть. +38-096-979-54-79 Наталія.

власник
можливий продаж по єОселя
Абрикосова

Продаем свой дом с ремонтом без мебели в очень развитом котеджном городке «Межречье»,Вышгородский район. Это шикарный тихое и вместе с тем развитое место для загородной жизни. Строили для себя ,используя добротные материалы. Современный коттеджный городок "Межречье" расположился на берегу реки Десна, недалеко от села Хотяновка Вышгородского района. Территория городка активно застраивается новыми и современными коттеджами, развитая инфраструктура и необходимые коммуникации (детские площадки, магазины, пляжи, асфальтные дороги, электричество, высокоскоростной интернет, освещение городка, газ) не дадут вам тут заскучать. Городок охраняется серьезной охраной. Дом: Ленточный монолитный фундамент. Стены:газоблок+минвата. Комбинированый фасад с керамогранитным клинкером. Плиты перекрытия. Скважина-65 метров. Сертик с переливом.Во дворе керамогранит 2см. Теплый пол разведен по всему дому , Электрокотел Bosch, керамогранитная плитка на полу и в санузлах. Дом имеет современный дизайн-два света. Огромный камин .Первый этаж :большая студия с камином и санузел(керамогранит). Второй этаж: 4 спальни и второй санузел (керамогранит). В доме две террасы отделаны натуральным деревом. Есть огромный гараж на два авто с автоматическими воротами. ВАЖНО:Своя котельня с погребом,которую можно использовать как бомбоубежище.☝️ Есть некоторые мелкие недоделки,которые новые жильцы могут сделать под себя:ландшафт, лестница в доме и мебель.

власник
шафранова, 1

Коттедж на 2 отдельных входа Новый коттедж 340 м.кв. с ремонтом. Два отдельных входа , можно на две семьи. Участок 18 соток, дом и облагороженная территория на 9 сотках. Можно построить еще один дом на второй части участка. 11 комнат, 8 ванных комнат, большая кухня 22 м.кв. На кухне 2 газовых плиты, 2 новых холодильника. Все комнаты меблированы и имеют телевизоры. В котельной два газовых котла и бойлер косвенного нагрева 200 литров для горячей воды. Система видеонаблюдения на 8 камер. Подвал с ремонтом теплый 50 м.кв. Септик от компании Зелена скеля для переработки сточных вод Скважина на 117 метров Также централизованное водоснабжение. Дом построен в 2020 году из красного кирпича по всем строительным нормам, очень теплый. Благоустроенная территория с хвойными насаждениями Документы готовы 100%. Закрытая продажа обьекта

власник
можливий продаж по єОселя
Польова вул., 41

Продається житловий будинок у сучасному стилі в екологічно чистому місці для комфортного та безпечного цілорічного проживання. Місце розташування: Київська область, р-н Вишгороду, с.Вища Дубечня, Площа будинку 200 кв. Поверхів 2 (мансарда), терраса 40м2, два балкони, два горища. Ділянка 10 соток, кутовий, два заїзди. Є можливість викупу прилеглої ділянки 8 соток. Будинок будувався за оригінальним проектом польської архітектурної майстерні Archon+. На ділянці розташовані госп. будівництво, навіс на дві машини, теплиця, маленький декоративний город. Рік побудови 2018 р. Стіни керамічний блок, утеплювач мінеральна вата 10см, перекриття – монолітне, дах – мяка фінська черепиця. Каналізація - септик з переливною системою (10куб). Свердловина – 65м. Система очищення води Ecosoft. Опалення – електрокотел. Камін з водяною сорочкою, тепла підлога, радіатори, тепла водяна завіса. Планування 1 поверху: вітальня з каміном, кухня, санвузол, пральна/котельна, гардеробна кімната, комора. Планування 2 поверхи: господарська спальня, дитяча спальня, гостьова спальня, сан.вузол. Побутова техніка вбудована (духовка, ел.плита, мікрохвильова піч, посудомийна машина, витяжка), холодильник, пральна та сушильна машини, морозильна камера, кондиціонери, телевізор. Вся сантехніка преміум класу – Villeroy & boch, інсталяція Grohe. Підлога-іспанський керамограніт, дубова паркетна дошка. Вікна мансардні з москітною сіткою та шторами Velux, що затемнюють, вікна Rehau evro-70 5 камерный профиль. Мідна проводка по всьому будинку перетином 2,5 кв. Вбудовані меблі, сходи – бук. Підключено цілодобову охоронну систему. Швидкісний інтернет оптоволокно. У будинку продумано все до дрібниць. На ділянці виконано ландшафтний дизайн, є плодовий сад, що плодоносить. У 2км від будинку пляж нар. Десна, 50м – ліс, 30м – дитячий майданчик. До Києва 25 км. У селищі магазини, школа, ветеринарна лікарня, парк, автобусне сполучення з Києвом та Вишгородом, на околиці готельні та лазневі комплекси, ресторани, бази відпочинку, місця для риболовлі, мисливства, грибні ліси. Для більш детальної інформації дзвоніть. Запрошуємо на перегляд у зручний для Вас час/ Продаж від власника без % для покупця.

власник
Шевченка пл.

Продаж будинку від власника БЕЗ КОМІСІЇ (с. Нові Петрівці) Продається будинок 260 кв.м. на ділянці у 7.5 сотках. Будинок збудований у 2021 році. Масив Ягода. Сусіди побудовані. Будинок: Стіни — 400 мм пінобетон, дах покритий бітумною черепицею KATEPAL. На першому поверсі — тамбур, котельня, передпокій, велика вітальня з панорамними вікнами, кабінет, кухня, ванна кімната. Поруч із зоною вітальні — велика функціональна кухня і поряд вихід на терасу. На другому поверсі: 3 спальні, ванна кімната. Є гараж на 2 авто на першому поверсі. Будинок в стані як на фото.

власник
можливий продаж по єОселя
Сонячна вул., 20

Без комісії! Пропозиція від власника! Пропонується для продажу таунхаус у закритому котеджному містечку в лісовій частині Хотянівки (Вишгородський район). Будинок повністю обладнаний меблями та побутовою технікою. На першому поверсі розташовані кухня та вітальня, санвузол, гараж, критий паркінг для машин та тераса для відпочинку на подвір"ї; на другому поверсі - дві просторі спальні , гардеробна, дитяча (може використовуватися, як кабінет або спальня) та ванна кімната. Котеджне містечко освітлюється. Навколо містечка сосновий ліс, поряд озеро з пляжем, до Фори 7 хвилин на машині. Асфальтований підїзд, респектабельні сусіди, які проживають у містечку весь рік, закрита територія містечка, оптоволоконний інтернет, своя свердловина, дуже гарна природа та чисте повітря. До Києва 25 хвилин. Комфортне та затишне місце для життя!

власник
Європейська

Нові Петрівці будинок знаходиться на території мальовничого котеджного містечка «Balaton» Фото готовності на сьогодні, всі комунікації заведені. Центральна каналізація, центральне водопостачання (свердловина 186 метрів) Загальна площа будинку: 93м2. Ділянка: 1,8сот. Балкон: 2,5м2. Зовнішні стіни: керамічний блок Внутрішні перегородки: можливе вільне планування. Перекриття: бетон. Утеплення фасаду: мінеральна вата 100мм. Дах: фальцева покрівля, утеплення мінеральна вата 200мм. Вікна: п’ятикамерний профіль, двокамерний склопакет. Бетонні сходи. Закінчуємо прибудинкові роботи можна заходити на ремонт. Запис на перегляд: +380674587151

власник
можливий продаж по єОселя
Озерна, 1

Продам видовой участок 12 соток с домом под отделку. Вид на сосновый холм, возле Киевского моря, обводного канала, леса, Киевская обл., Вышгородский р-н, Ровжи (дачи) СТ "Вишневый" СТ Вишневый удачно расположен между обводным каналом и Киевским морем, соседние ст: Дружба, Патриот, Приднепрянский и т.д.. На территории СТ 95% это новые жилые дома с большими участками, в отличии от Дружбы где в основном маленькие участки со старыми домами (Шанхай). Целевое назначение земли: 01.06 Для колективного садівництва ! Огороженный участок 12 соток с газоном и хвойными насаждениями. Забор из профнастила, залитый бетоном периметр, двое распашных ворот и две калитки, выезд - выход к лесу и на внутреннюю дорогу кооператива… Дом в стиле шале с панорамными окнами, вид на сосновый холм. Размер дома 12,5х12,5 м + терраса 12,5Х3 м = 15,5х12,5 м под внешнюю и внутреннюю отделку. Дом 2021 года постройки 150 + кв м: Утепленный, мелко заглублённый, монолитный ленточно – свайный фундамент. Стены газоблок стоунлайт толщиной 40 см. ( не требует утепления, летом в доме сохраняется прохлада, зимой хорошо держит тепло). Крыша, черная металлочерепица, утеплена 200 мм базальтовая вата Электричество 3 Фазы, на каждую фазу установлены симисторные стабилизаторы напряжения по 9 квт, частично по дому сделана разводка. Счетчик день - ночь, тариф 2.90 грн день, 1,45 грн ночь. Есть дровяной камин (Invicta Франция 12 квт), Разводка канализации, двухкамерный септик, скважина 8 м, система фильтрации, разводка воды. Установлен бойлер 150 л, большая полноценная ванная, раковина, унитаз. Оборудована временная кухня. Проведен интернет (оптоволокно) оператор InteLan. (Подключен пакет 100Мб/с., возможно расширить до 1 000Мб/с.). По плану дома: 2 сан узла, большая тех комната–котельная-постирочная, 2 спальни, большая гостиная с камином, с панорамными окнами, совмещенная с кухней (в целом 60 + м кв), 2 й этаж не планировался, но при желании можно обустроить одну комнату, над половиной дома уложены балки перекрытия, они задумывались как декорация, но при желании… Высота потолков: гостиная 5 м, комнаты 3,2 м. На данном этапе уже можно жить в доме круглый год, + вы можете видеть, как, из каких материалов сделан дом и не переживать в будущем, сделать оформление полностью под себя, свой стиль, удобство и потребности... Прораб который проводил все работы по дому, живет на массиве, его бригада полностью выполняет все строительные и отделочные работы, помогает с матерьялами и их доставкой. Жилье, питание, для бригады не требуется, что большой + меньше забот и головной боли... При желании оставлю контакты... Развитая инфраструктура, От участка: Киевское море - Киевское водохранилище, обводной канал 500-600 м. Магазин, отделение новой почты 15 мин. пешком, два раза в неделю базар, рядом хозяйственные, продуктовые и строительный магазин. Развязка - автобус курсирует по часам от ст. метро Героев Днепра круглый год, красивые виды, природа, рыбалка, грибы и т.д. Добираться на машине от оболони занимает 30 мин по хорошей дороге с красивыми пейзажами вдоль Киевского моря и соснового леса... Массивы охраняет Охранная компания "Статус", при желании можно поставить дом под охрану - сигнализацию, с тревожной кнопкой и т.д. Хозяин, просмотр по договоренности, Большая просьба риэлторам не беспокоить!

власник
Лесная, 249

Продаж від Власника! Комфортний таунхаус у котеджному містечку Балатон, Нові Петрівці, Вишгородський район. Всього в 8 кілометрах від Оболоні та площі Шевченка, 15 хв їзди без заторів по 2 трасах. Будинок з продуманим плануванням - 1й поверх - кухня та вітальня, гостьовий с/в, топочна з пральною, вихід на терасу і двір. 2-й поверх: 2 спальні кімнати, правильної форми, що дає змогу зручно розмістити меблі, с/в з ванною та гардероб. В будинку повністю виконаний чорновий ремонт, вам залишається обрати колір підлоги, стін та меблі за смаком! На першому поверсі та на 2 в с/в- тепла підлога, на другому - радіатори. Якісна штукатурка та стяжка, розведена електрика та сантехніка, на вулиці виведений кабель для зарядки електромобілів та вода. Встановленні закладні під кондиціонери у всіх кімнатах. Опалення та тепла вода - газовий котел. Можна встановити бойлер за бажанням. Є дизайн проект ремонту по якому виконувалися всі роботи. Площа будинку - 88 кв.м. Ділянка 1,5 сотки. Перед будинком парковка на два автомобілі. Вода та каналізація централізована, вам не доведеться займатися обслуговуванням і викачкою ям, як це зазвичай буває за містом. Вода зі скважин глибиною 180м, придатна для пиття і склад постійно контролюється аналізами. Котеджне містечко Балатон - закритого типу, з цілодобовою охороною та відеоспостереженням по всій території. На території містечка є дитячий садок і школа, магазин, кінно-спортивна школа, будується супермаркет. Також - два дитячих майданчика, озера, 700 метрів до лісу, асфальтовані дороги, освітлення, швидкісний інтернет по всьому містечку (оптоволокно). Чудове місце для тихого і комфортного життя поруч з містом.

власник
Таунхаус у КМ Балатон від власника

Мікрорайон Дідовиця, вул. Ягідна Продається будинок в елітному районі (закритий котедж) . Загальна площа 229,6 м. кв., у тому числі гараж на дві машини площею 35 м. кв. Площа земельної ділянки 0,0441 га. Сучасний будинок (2011) розташований у закритому котеджному містечку за 15 хв. від метро Оболонь та за 5 хв від м. Вишгород. Асфальтована вулиця. Будинок з пінобетону, теплоізоляція та штукатурка (короїд) Дах покритий металочерепицею, септик. Територія огороджена, є вїзна брама. У дворі посаджений травяний газон, плодові дерева, виноград, туї) Є велика крита тераса з садовими меблями, гойдалкою, свердловина артезіанська 120м Будинок складається із двох поверхів. На першому поверсі: невеликий хол, гостьовий санвузол з пральною машиною, велика кухня-вітальня з каміном. На другому поверсі три спальні, велика ванна кімната, гардероб та балкон.

власник
Сучасний будинок  (ПРОДАМ ДОМ ВЫШГОРОД)

Продається будинок у ГО СТ «Надія», місто Вишгород. Садове товариство розташоване на півострові в 5-ти хвилинах від Набережної(Чайки), в 20-ти хв від Києва. Вода, сосновий ліс. Будинок розташований на 13-й лінії. Зданий в експлуатацію в 2023 році. Перше заселення. Відповідає всім вимогам. Використовувалися тільки якісні матеріали. Будинок побудований з цегли, утеплений пінопластом. Дах, утеплений мінеральною ватою. Три поверхи+ цокольний поверх+тераса: 1й - передпокій+кухня студія+санвузол ; 2й- дві спальні+коридор та тераса; 3й-спальня+санвузол; цокольний поверх- котельня+дві кімнати. Розведена електрика. Електричний котел. Металеві сходи, зі вставками обробленої сухої деревʼяної дошки. Пофарбовані. По всьому будинку якісне та дороге підлогове покриття, плитка керамограніт, виробник Іспанія та водостійкий ламінат 32 класу. Поклеєні багети, плінтуси. Стіни підготовлені під шпалери. Санвузли комплектовані: углова ванна стандартних розмірів з екраном, душова кабіна, унітази. Все нове, якісне, від топових виробників. Ділянка 5,5соток. Доріжки викладені плиткою з натурального каменю. Є плодові дерева. Газон. Глибока свердловина. Каналізація. Паркан по всьому периметру.Автоматичне відкриття видвижних воріт.Датчик руху. Від ВЛАСНИКА. Без КОМІСІЇ. Розумний торг. Запрошуємо на перегляд.

власник
Продаж 3-х поверхового будиноку від власника, Вишгород, ЄСертефікат

Продам участок с домом, Киевская область, Вышгородский район, с. Хотяновка, садовый кооператив «Каскад». Участок 5 соток. Есть свет, вода, газ в доме. На участке двух этажный кирпичный дом общей площадью 116 м2. В доме на первом этаже кухня, санузел, душевая, три комнаты и зал. На втором этаже три комнаты и кладовка. Первый этаж полностью жилой, на втором этаже одна комната в жилом состоянии, остальные требуют ремонта. На участке гараж, летний душ, кладовка, скважина. На территории кооператива есть магазин, регулярные рейсы автобусов до Киева ст. м. Героев Днепра, недалеко магазин Фора. Свежий лесной воздух. Продажа от владельца. Олег 06******61

власник
Продам дачу в Хотяновке

Продам дом в селе Осещина , котеджный кооператив Троянда-2. Третий дом от канала , шикарный пляж , детская площадка, спуск для лодок. Закрытая территория с видео наблюдением. Дом построен для себя , толщина стен 0.9м , даже без отопления в любую зиму в доме +5. Подвал под всем домом. Два больших септика, скважина 60м. Гараж на 7 авто. Бассейн, сауна, солярий с видом на воду. Сделана проводка, разводка отопления и воды, штукатурка , беспещанка, гипсокартон. Заложена система умный дом. Спутниковое ТВ. Вырос сад.

власник
Киевская область село Осещина продаю дом

Продам дачу на Киевском море. Ровжи, Вышгородский район, Киевская область, Патриот Участок 5 соток, Дом 200м2, из красного кирпича, крыша/шифер. печь. На первом етаже прихожая каминная,кухня и санузел чистовая штукатурка. На втором три большие комнати две поштукатурени финишно тоже. Третий етаж можно сделать одну большую комнату. Во всем доме металопластиковие окна. На первом етаже со сторони улиц ролети. Во дворе септик и подведено к дому централизованое водообеспечение. Газ есть по улице.На участке залит железобетонний басейн под пленку или плитку. До канала 15 мин пешком Продажа без комиссии.

власник
Продам дачу в Ровжах

Продаю свой дом, есть все необходимое для жизни. На фото не видно многоуровневый септик из пяти емкостей , не требует обслуживания , сигнализация с видеонаб., локальная энергосистема. Введен в эксплуатацию. Асфальт к дому. До Оболони 10 км.

власник
Дом в селе Осещина , Троянда-2

Продається без комісії від власника! Ціна за квадратний метр становить лише 630 доларів! Якість і переваги цього сучасного двоповерхового котеджу - найкраща пропозиція на ринку! Котедж стилізований під заможну сільську хату ззовні, але зсередини він має неперевершене зручне планування. Є велика вітальня (близько 53 кв. метрів) з кухнею та затишним місцем під обідній стіл. У прихожій та сходинковій залі є "друге світло" і унікальні "легкі" литі бетонні сходи. Також є величезна кімната (40 кв. метрів) над гаражем, яка може бути використана як спортзал, кінотеатр або окрема житлова зона з власним санвузлом. Котедж має дві великі спальні (по 20 кв. метрів), які мають вихід на балкон та чудовий вид на лан та озеро. Озеро з пляжем та риболовлею знаходиться на відстані 80 метрів від ділянки. Місце тихе і не проїзне, тому ви будете насолоджуватися природою, а не асфальтом та парканами. До річки Десна всього 600 метрів, де розташований парк для мешканців містечка. Якість матеріалів та робіт у будівництві непересічна, оскільки будівництво було здійснене як для власного користування. Кращі конкурентні пропозиції в цьому районі знайти важко! Кожен етап будівництва має фото- та відеофіксацію. Телефонуйте та пишіть, щоб дізнатися подробиці про переваги цього будинку!

власник
КМ Міжріччя, Осещина, Хотянівка, Вишгородський 245м² гараж2авто, озеро

Киевская область ,Вышгородский р-н,,с..Савенки.Дом находится на жилой улице,соседи живут круглый год,в конце участка родники,рядом зарыбленное озеро,грибные леса

власник
Продам ДОМ с участком 43 сотки
123...9
1 - 24 з 193 результатів

Популярні запити