#3234 Вашій увазі пропонується простора квартира 136м2 у цегляному спецпроекті на Позняках на вулиці Пчілки, 2. Квартира на комфортному 7-му поверсі з раціональним плануванням - простора кухня-вітальня, три окремих спальних кімнати, два санвузли. Велика засклена лоджія з місцем для зберігання речей. Всі вікна дивляться у великий двір. У ремонті використані тільки якісні та натуральні матеріали. Повністю обладнана всіма меблями та технікою. Дитяча кімната та основна спальна кімната мають простору гардеробну та кабінет-спальня. Ванна кімната з вікном (душова система та джакузі), а також гостьовий санвузол. На підлозі паркетна дошка, підігрів підлоги. Кондиціонування Mitsubishi. Сантехніка Villeroy&Boch, Laufen, Glass, Grohe. Три проточних водонагрівачі Siemens. Лічильники на опалення. На поверсі є комора для загального користування. Дуже зелена та облаштована територія - багато дитячих майданчиків, кафе та ресторани, поруч декілька дитячих садочків та шкіл. Підземний паркінг та укриття. Чудово розвинута транспорта розв’язка! Квартира варта Вашої уваги! Записуйтесь на перегляди!

Пчілки Олени вул., 2

Продається 1-к квартира в тихому районі на вул. Олени Пчілки 2 4 поверх Будинок 2008 року Цегляний будинок, квартира з хорошим ремонтом. Чистий, охайний під’їзд, тихий, зелений двір, всі обєкти інфраструктури в пішій доступності, поряд парк, ст. м. "Позняки" - 10 хвилин.

Пчілки Олени вул., 2

Продаж 1-кімн. квартири, в Дарницький район, за адресою Олени Пчілки вул., 2, 15/21-поверх., 48/20/14, Монолітно-каркасний будинок, квартира з якісним ремонтом, замінені комунікації, електропроводка, труби, встановлені нові радіатори, металопластикові вікна, кондиціонер, бойлер, стіни вирівняні, на підлозі паркет/ламінат/плитка, вбудована кухня та побутова техніка провідних виробників, санвузол облицьований кахлем, якісна сантехніка, балкон засклений, чистий, охайний під’їзд, тихий, зелений двір, всі обєкти інфраструктури в пішій доступності, поряд парк, ст. м. "Позняки" - 10 хвилин. ID: 78347

Пчілки Олени вул., 2
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається затишна 4-кімнатна квартира із якісним євроремонтом на вулиці Олени Пчілки 2, метро Позняки. Квартира розташована на 18-му поверсі 20-поверхового цегляного монолітно-каркасного будинку. Дуже гарна звукоізоляція. Загальна площа квартири складає 144.2 кв.м, житлова - 82.1 кв.м, кухня - 22.1 кв.м. Планування дуже зручне: 3 спальні, вітальня, велика кухня, 2 санвузли, ванна кімната з ванною та душовою кабіною, гостьовий санвузол, хол, вбиральня 4.6 кв.м. Вікна обладнані 2-камерними склопакетами. Оздоблення стін - фарбування, підлога - ламінат, у кухні і ванній кімнаті підігрів підлоги. Квартира відмінно підійде великим сім’ям, що складаються з 3-х поколінь та сім’ям, які мають 2 і більше дітей. Для них обладнані 2 кімнати з ігровою, навчальною та спальною зонами. Квартира повністю укомплектована якісними меблями і побутовою технікою найкращих виробників. У квартирі є вбудована кухня, шафи-купе, вбудовани шафи, винна шафа. Також доступні 4 кондиціонери Daikin, бойлер на 200 літрів, варочна поверхня, духова шафа, мікрохвильова піч, пральна та посудомийна машини, телевізор, холодильник Side by Side. Є встановлені лічильники води та тепловий лічильник. Для забезпечення безпеки встановлені броньовані двері. У будинку є консьєрж, система відеоспостереження, домофон і 3 ліфти. Поруч із будинком розташований розкішний сквер, дитячі та спортивні майданчики. Оптимальна ситуація з паркуванням: місця для паркування автомобілів і платні автостоянки. В 5 хвилинах пішки Слов’янська Гімназія та дитячий садок, 10-15 хвилин пішки до школи «Наукова Зміна». На першому поверсі будинку є кафе, магазини, піцерія, медичний центр "Гармонія", салони краси та відділення "Укрпошта". 10 хвилин пішки до озера "Сонячне". Інфраструктура району вражає своєю розвиненістю, поруч знаходяться супермаркети "Екомаркет", "Бджілка", ТЦ "Ашан Рів Гош", "АТБ", "Novus", "Сільпо", "Велика кишеня". Щоденні продуктові ярмарки на проспекті Григоренка. Зручна транспортна розв’язка та Швидкий виїзд до Дарницького мосту. Лише 15-20 хвилин автомобілем до центру міста і 10 хвилин їзди на 250 або 475 маршрутці до станції метро "Позняки" (20 хвилин пішки). Продаж БЕЗ КОМІСІЇ для покупця. Запрошуємо на перегляд та придбання цієї прекрасної квартири.

Пчілки Олени вул., 2

Продам 2-во кімнатну квартиру по вул. Олени Пчілки 2, Дарницький район, Позняки, на 15/ 22 пов. цегляного монолітно-каркасного будинку, 2009 р забудови, 70/30/20 кв.м. Квартира складається з 2 окремих кімнат, кухні-вітальні, роздільного санвузла та просторого коридору. В квартирі зроблений якісний ремонт в світлих тонах. Вона простора, чиста, світла та тепла. Стеля 2.80 м. Встановлено метало-пластикові вікна, сучасні батареї з регуляторами тепла, на підлозі - ламінат. Справна сантехніка. Гарні вхідні броньовані двері з МДФ оздобленням та фурнітурою підвищеної зламостійкості. Квартира продається укомплектована всім необхідним для комфортного якісного життя (з меблями та побутовою технікою)! У коридорі нас зустрічає дзеркальна містка шафа-купе/гардеробна на всю стіну та вішак для верхнього одягу, є стабілізатори напруги. Кухня за рахунок балкону була збільшена і таким чином вийшла чудова простора кухня-вітальня. В ній вбудована сучасна кухня з підсвіткою, індукційна плита, витяжка, великий вбудований холодильник з морозильною камерою, духова шафа, кондиціонер, мікрохвильова піч, посудомийна машина, стильний стіл, розкладний диван та плазма. У 1 кімнаті – двуспальне ліжко, шафа, кондиціонер, тумба під телевізор, плазма. Підвіконня з мармуру. Казковий вигляд з вікна. У 2 кімнаті- стінка, розкладний двоспальний диван, шафа-купе, стіл та стілець. У туалеті покладена сучасна плитка, установлений рукомийник та унітаз з гігієнічним душем. У ванній кімнаті також покладена світла плитка, установлена ванна, є пральна машина, бойлер, рукомийник, дзеркало з підсвіткою, установлена «тепла підлога». Встановлені індивідуальні лічильники на воду, світло та тепло. Плюсом буде паркомісце яке видно з вікон. Вхідна група чиста, простора. Є три ліфти і консьєрж, поштомат Нової пошти. Доглянута прибудинкова територія. Розвинена інфраструктура: поруч ТРЦ «Ашан», Рівер Молл, ресторани, кавʼярні, дитячі майданчик і садок, школа, аптека, відділення Нової пошти, озеро для відпочинку. Чудове місце розташування: зручний і швидкий виїзд на Дарницький міст в бік центру міста, до метро «Позняки» 12 хвилин на маршрутці. До Дніпровської набережної можна прогулятися, навіть, пішки. Ціна - 92 000$ без комісії для покупця. Прямий продаж, 1 власник. Маю відео з даної квартири, може нам поділитися. Для більш детальної інформація або для перегляду — дзвоніть!

Пчілки Олени вул., 2

Без комісії Привіт друже! Ми раді шо ти звернув увагу на це оголошення. Якщо ти реальний покупець то наші двері завжди відкриті для тебе. Ми пропонуємо квартиру по вигідній ціні. 1343$ за квадратний метр в квартирі з ремонтом. Кожне приміщення в квартирі доволі просторе. Також в квартирі розташована гардеробна кімната. В спальній кімнаті ремонт робився у 2021 році. Загалом стан квартири чудовий. Аренда такого житла на сьогоднішній день складає понад 13000 грн. Якщо Ви розглядаєте це житло для себе тоді Ви не пошкодуєте про придбання. Усі необхідні заклади знаходяться у пішій доступності. В будинку проживають запечені люди. Підʼїзд в гарному стані. На вході привітний консьерж. Більш детально по телефону 0964995212

Пчілки Олени вул., 2

Продаж сучасної 3-и кімнатної квартири в одному з престижних мікрорайонів Лівобережжя! Дарницький район, вулиця Пчілки, 2. *Розташована на 15 поверсі/20 поверхового цегляного будинку. Спецпроект Бізнес-класу 2010року. Будівництво високої якості! Комфортне гніздечко для великої родини **Вам потрібен простір? Ось він! Загальна площа 137м2. Ергономічне комфортне планування. Величезна кухня-студія ( 40м2), що займає більше третини квартири: місце для сімейних сніданків та гостьових свят, ігор з дітьми і навіть танців. Вам потрібна усамітнення та релакс? До ваших послуг мастер-спальня з власною ванною кімнатою, для дітей простора облаштована кімната, для гостей теж кімнатка знайдеться, також є санвузол з душкабіною та гардеробна кімната,велика засклена лоджія з місцем для зберігання речей. Повністю обладнана всіма меблями та технікою. **Захоплююча панорама в квартирі з видовими вікнами майже на всі боки світу ( тристороння). Дуже зелена та облаштована територія - багато дитячих майданчиків, кафе та ресторани, поруч декілька дитячих садочків та шкіл. Підземний паркінг та укриття. Не ходіть по інших квартирах, обирайте дану комфортну оселю! Записуйтесь на перегляд!

Продаж 3-кім. кв.(137м2). Пчілки 2. Позняки, Осокорки

2 кімнатна квартира. Метро Позняки 15хвилин пішки. Вул. Олени Пчілки 2. Поверх 17 з 21. Загальна площа 68.7квм, Житлова 34.3квм. Кімнати досить великі - 15, та 19квм. Будинок Монолітно – Цегляний. Євроремонт. Дерев’яна підлога, броньовані двері. На стінах декоративна штукатурка. Натяжна стеля. Іспанський та Італійський кахель. Підлога – Натуральне дерево. В санвузлах та на кухні і лоджії кахель з вбудованим підігрівом. Закритий вхід на поверх, можливість відео дзвінку, відео спостереження. Встановлено лічильник тепла. Вбудована кухня з натурального дерева (вільха). Для підігріву води, бойлер. 2 додаткових місця для зберігання речей поза квартирою (кладова). Квартира повністю мебльована та обладнана необхідною, побутовою технікою. Кондиціонери, пральна та миюча машинки, варильна поверхня, духова шафа, холодильник. Ремонт робився для себе, з використанням кращих матеріалів. Достатньо вбудованих шаф - купе. Вихід на балкон як з кухні, так і з кімнати. На вікнах склопакети. Консьєрж. Доглянута прибудинкова територія. Відмінна панорама з вікон. Квартира вільна. Первинні документи. Одна власниця. Більше фото на Ваш запит.

2 кімн Метро Позняки Пчілки 2 Поверх 17 Цегляний будинок Євроремонт

12-й поверх, площа: 99**********,7; функціональне перепланування, кухня-студіо, двостороння, якісний ремонт, 2 санвузли, ламінат та плитка, балкон засклений, гарна панорама, облаштований дитячий майданчик, поруч озеро, ст.М"Позняки" 10 хвилин. Чудова інфраструктура району: поруч цілодобова парковка під охороною, супермаркет "Новус", школа та дитячий садок.

Пчілкі 2 Трикімнатна в монолітно- каркасному домі .Познякі .

Дарницький район, вул.Олени Пчілки, 2, Позняки. Простора світла 2-к квартира на 5 поверсі 20 поверхового будинку, 2008 року побудови. Загальна площа квартири - 68,4 кв.м. Функціональне планування: спальня (14,9 кв.м.), кімната (19 кв.м.) кухня (11,5 кв.м.), роздільний санвузол (ванна 4,6 кв.м., вбиральня 1,8 кв.м.), коридор (15,1 кв.м.), засклений балкон (1,5кв.м.). Квартира в жилому та гарному стані, укомплектована всіма необхідними меблями та побутовою технікою. Чистий під’їзд, консєрж, відповідальні сусіди, тихе подвіря. Квартира розташована в безпечному житловому кварталі зі зручною транспортною розвязкою: швидкий виїзд на Дарницький міст, до метро Позняки автобусом 10 хвилин, пішки 25 хвилин, до центру Києва – 20 хвилин на авто. Розвинена інфраструктура: поряд школи, садочки, супермаркети, магазини тощо. Пропозиція без комісії.

Продаж 2к квартири, вул.Олени Пчілки,2, Позняки, Дарницький р-н