ЖК Клубний

Viber
Telegram
Messenger
Посилання
Проєкт ЖК Клубний додано до списку порівнянь
Зараз у вашому списку ЖК
Перейти до порівнянь
Все продано
Збудовано, не введено в експлуатацію

ЖК Клубний

Viber
Telegram
Messenger
Посилання
Проєкт ЖК Клубний додано до списку порівнянь
Зараз у вашому списку ЖК
Перейти до порівнянь
Все продано
Збудовано, не введено в експлуатацію
Продаж квартир від забудовника
Вказати неточність
Проєкт від:
Розташування та генплан
Київ Солом'янський р-н Жуляни вул. Сергія Колоса
Вказати неточність
Генплан
Метро
Мапа
Супутник
ЖК Клубний генплан
Характеристики проєкту
Інформація вказана згідно даних від забудовника
Вказати неточність
Дивитись всі
Документи
Станом на червень 2023
Вказати неточність
Статус будівництва
Оновлено 14.04.2022
Вказати неточність
Акції та спецпропозиції забудовників
Рекомендації
Вам також сподобається
Поруч із Клубний будинок Скайленд 3
Про проєкт
ЖК Клубний ще шукають як Клубний будинок Скайленд 3, Клубный дом Skyland 3
Вказати неточність

«Клубний» — це житловий комплекс у форматі клубного будинку на 24 квартири, що гарантує невисоку щільність заселення. Будинок середньої поверховості оточує прибудинкова територія з зеленими зонами й місцями для відпочинку, закрита для авто та сторонніх.

Дитячі майданчики віддалені від проїжджої частини, щоб забезпечити безпеку дітей. Гральний дитячий комплекс складається з гойдалок, гірок, каруселей, шведських стінок та пісочниць з урахуванням санітарно-гігієнічних норм та правил безпеки.

Перший поверх комплексу «Клубний» передбачений для комерційних приміщень під магазин, аптеку та кав'ярню, що доповнить навколишню інфраструктуру. На останньому поверсі ЖК «Клубний» запроєктовані квартири з просторими відкритими терасами

Інфраструктура

Район забудови навколо ЖК «Клубний» примітний темпом розвитку: приватний сектор та шматки промислових майданчиків перетворюють в нові житлові комплекси зі внутрішньою інфраструктурою — магазинами, аптеками, кафе та дитячими садками.

За 6 та 7 хвилин пішки від комплексу розташовані два супермаркети мережі «АШАН, за 13 хвилин «Сільпо», за 5 хвилин на авто Novus.

Якщо полюбляєте відвідувати концерти, виставки, вечірки, театральні постановки — за 5 хвилинах їзди від ЖК розташований ВДНХ. Також 10 хвилин на авто їхати до Голосіївського парку, в якому приємно прогулятися серед дерев, покататися на катамарані, велосипеді або зводити дитину на атракціони чи колесо огляду.

В радіусі 10-15 хвилин пішки понад 10 дошкільних установ: дитячі садки «Індиго», A.Kid, «Малюк Аристотель», «Рудий Будиночок», Emily Baby Club, «ЛІКО-Світ», Emily Preschool, дитячий клуб «Аристотель», центр дитячого розвитку «Мамин Дім» та «Монтессорі центр на Теремках». Майбутні учні також зможуть ходити на уроки пішки — 8 хвилин до школи програмування «Логіка», 9 хвилин до шкіл №279 ім. П. Григоренка та приватної школи EV-Private School, а трохи далі розташовані художні школи, мовні курси, школа сучасних технологій LIKS та школа усного рахунку «Соробан».

Всього 10 хвилин пішки та ви на тренуванні у фітнес-клубі Hiitworks на Теремках, спортивному клубі ММА Legion або в спортивному клубі Move Sport Club для дорослих та дітей від 3 років.

Комплектація

  • є можливість перепланування квартири й установки додаткової звукоізоляції

  • упорядкована закрита територія — зелені зони, ігрові майданчики, місця для відпочинку

  • відеоспостереження за територією, цілодобова охорона та пропускна система для доступу в ЖК

  • індивідуальна система опалення від котла конденсаційного типу й радіатори з системою регулювання подачі тепла

  • чистовий ремонт: установка протиударних дверей на два замки, мідна проводка + тв + інтернет, п'ятикамерні металопластикові вікна з двокамерним склопакетом, стяжка підлоги під лазерний рівень, лічильники на електрику та воду, установка кошика для зовнішнього блоку кондиціонера, утеплення фасадних стін мінеральною ватою

  • можна замовити готовий ремонт від забудовника

Дивитись всі