Купити квартиру з ремонтом або робити ремонт самостійно? Саме час замислитися над таким питанням. Адже час-це ресурс, який не повертається, а жити у власній квартирі хочеться вже зараз! Ви тільки погляньте що у нас є! Облаштовуючи свою квартиру, господарі прагнули зробити все на вищому рівні, що не дивно, адже в цій атмосфері доведеться жити, відпочивати, мріяти, іноді працювати, зустрічати гостей. Красива, затишна, зручна, при цьому стильна квартира - саме таку квартир ми пропонуємо у продаж! Тут правильна геометрія форм і ліній, спокійні забарвлення, мінімум зайвих деталей та максимум функціоналу. Ви можете бути впевнені, що всі роботи виконані якісно, а меблі та техніка прослужить довгі роки. Саме тому ми пропонуємо Вам прийти, побачити та пермогти усі вагання щодо здійснення своєї мрії вже сьгодні!

Драгоманова вул., 6-А

До вашої уваги пропонується чудова квартира в цегляному будинку. Зроблений гарний ремонтом. Квартира пропонується з меблями та технікою: Двоспальне ліжко з матрасом, диван, комод під телевізор, шафа купе, кондиціонер. Вбудована кухня з технікою: варильна поверхня, душова шафа, витяжка, холодильник. Стелі підвісні. Велика ванна кімната в якій є все необхідне для комфортнго проживання. Загальна площа квартири 53 м. кв., кімната 23.5 м. кв., кухня 13 м. кв. Перегляди можливі кожен день. Задаток беремо.

Драгоманова 6-А, продаж чудової квартири в цегляному будинку.

Пропонується до продажу простора , охайна 2к.кв. з роздільними кімнатами площею 77м, 13 пов./ 23 пов. цегляного будинку з закритим двором. Квартира гарно спланована - є 2 кімнати, кухня, 2 санвузли, 2 лоджії, просторий хол. В ванній кімнаті та кухні є тепла підлога, в кімнатах паркет, в санакзлах на кухні, коридорі - плитка. Квартира в жилому стані є всі необхідні меблі та техніка. Встановлені лічильники. В будинку своя котельня, ОСББ. В під’їзді охайно, 3 ліфти, є конс‘єрж, Зручний двір з можливістю парковки та зоною відпочинку. Навкруги розвинена інфраструктура місцевості.

Позняки, вул. Драгоманова, 6-а, простора 2 кімн. квартира 77 кв.м
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Драгоманова, 6а, ; Спецпроект 2006-2010 рр; стіни: цегла; перекриття: залізобетон; поверховість: 23; кількість виходів: 2; гараж; ліфт; транспорт: ст.М"Позняки", ст.М"Осокорки" М№445; будинок 2007р., у дворі, підїзди охайні,Площа: 127,0\80,0\14,3; Квартира розташована на 10-му поверсі теплого цегляного будинку. На поверсі щойно зроблений косметичний ремонт. Квартира з хорошим ремонтом. Кахель та шпалери італійські, підлога-паркетна дошка. Двері преміум сегменту. 2 роздільні санвузли, 2 гардеробні вбудовані, в одну з яких можна зайти. Часткове меблювання. Три постійно працюючтз ліфта, консьєрж, парковка з охороною, доглянута прибудинкова територія. Садок та школа під вікнами, ще кілька в 200-300 метрах. Два паркомісця. Комісійні 2,5%

4к Продаж. Драгоманова, 6а

Адреса квартири: м.Київ, вул.Драгоманова, 6-А. 2-кімн.квартира, 13 поверх 22-23 поверх.будинку. Загальна площа 72,1 м2, жила - 37,9 м2, площа кухні - 14,9 кв.м. Два санвузли. Лоджія засклена металопластиковими вікнами. Встановлені лічильники води. В будинку працюють ліфти: пасажирський, вантажний. Квартира в жилому стані. Підїзд чистий, охайний, працює консьєрж, домофон. Біля будинку дитячий майданчик, парковка для авто. Поруч: Словянська гімназія, дитячий садок, магазин Ашан та інші, відділення банків, аптеки, кафе, Нова Пошта, озеро Сонячне, зупинки громадського транспорту. Від власника. Власник - юридична особа.

Продаж 2-к квартири м.Київ, вул.Драгоманова, 6-А  87000 $