4-кімнатна видова квартира з повним оздобленням! Без % Осокорки, Позняки вул. Бориса Гмирі 8б Зручна транспортна розвязка. Метро Позняки та Осокорки - 8 та 10 хв пішки. Все, що потрібно для життя, знаходиться в пішої доступності. Школа Київська Русь, 4 нові дитячі садки, мед центр Добробут, Фора, NOVUS, VARUS, ЕПІЦЕНТР, МЕТРО, ТЦ Аладін та Піраміда, салони краси, ресторани.. В будинку зроблені комфортні оснащені бомбосховища, є свій гараж – 200 метрів поряд ( окрема продаж – дивись в оголошеннях). Будинок 2009 року побудови, з керамзитобетону, дуже якісно утеплений. 22 поверх 23 поверхового будинку. Консьєрж, відеоспостереження, 3 ліфта. Загальна площа - 130 м2. Житлова площа - 75 м2. Площа кухні -14 м2. В квартирі зроблено якісний ремонт з дорогих матеріалів. Повністю укомплектована меблями та побутовою технікою. Лічильники на воду, та опалення. Два окремі санвузли. Квартира готова до продажу. Стан на фото. Без комісії.

Бориса Гмирі вул., 8Б

Осокорки Позняки - 12 хв пішки, Гмирі 8б, сучасний ремонт, меблі, БЕЗ% До метро пішки 10-12 хвилин, до озер +/- так само. Дуже насичена інфраструктура району: будинок межує із дитячим садком, за яким велика гімназія, спортмайданчики, магазини, ресторани і т.п. Гмирі 8б, обжитий будинок із консьєржем, 5/24 поверхового будинку, вікна у двір. Всі меблі та техніка що є на фото - залишаються.

Бориса Гмирі вул., 8б

Торг уместен! Продаётся просторная 2к квартира на ул. Гмыри 8Б в Дарницком районе! Квартира находиться на 16 этаже. Общая площадь 52м/кВ в жилом состоянии. Мебель остаётся. Есть балкон. Вид из окна порадует глаз! В квартире была сделана перепланировка с однокомнатной в двухкомнатную. Документам больше 3х лет. Новый дом 2009г с ухоженней придомовой зоной. Район с хорошей инфраструктурой, к метро Позняки 15 минут пешком. Рядом есть рестораны, супермаркеты, магазины. Просмотры в любое удобное для вас время! Продажа возможна переводом на расчётный счёт. Без комиссии!

Продаётся 2к квартира на ул. Гмыри 8Б! БЕЗ КОМИССИ!
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Адреса: вул. Гмирі 8Б, Дарницький район Поверх: 16 з 23 Загальна площа: 52 м² Стан: Житловий Меблювання: Так Балкон: Так Рік будівництва: 2009 Тип перепланування: Перепланована з однокімнатної в двокімнатну Продається простора 2-кімнатна квартира на вул. Гмирі 8Б в Дарницькому районі! Квартира розташована на 16-му поверсі з загальною площею 52 м². Житловий стан, меблі залишаються. Є балкон з чудовим видом з вікна, який порадує око! Квартира була перепланована з однокімнатної в двокімнатну, що забезпечує більше простору та комфорт для проживання. Особливості будинку: Новий будинок 2009 року Ухожена прибудинкова територія Інфраструктура району: Розвинута інфраструктура Всього 15 хвилин пішки до метро Позняки Поруч є ресторани, супермаркети, магазини Перегляди можливі у будь-який зручний для вас час! Умови продажу: Продаж можливий через переказ на розрахунковий рахунок. Запрошуємо на перегляд!

Продається квартира на Гмирі, Осокорки, Позняки

Продаж 2-к квартири, вул.Гмирі Бориса, Дарницький р-н, Осокорки Продажа 2-к квартиры, ул.Гмыри Бориса, Дарницкий р-н, Осокорки Продається 2 кімнатна квартира 68м2 на вул. Бориса Гмирі, 8б, Дарницький р-н. 21 із 23 поверх. Планування: - велика вітальня - окрема спальня - кухня-студія - 2 с.у. - балкон із кухні Квартира з якісним ремонтом робили для особистого проживання. Кухня на замовлення Roda. Будинок монолітно-каркасний 2009 року, з ОСББ та вїздом у двір через шлагбаум, у дворі дитячий майданчик. Поруч є все, що необхідно - магазини, супермаркети, стоматології та медичні центри, школи та садки, метро Осокорки 10-12 хв, Позняки 12-15 хвилин пішки. #31591*****93

Продаж 2-к квартири, вул.Гмирі Бориса, Дарницький р-н, Осокорки