вул. Юнацька, 8

Без комісії. До продажу пропонується трикімнатна квартира у затишному жк Голосіївського району Parkland. Закритий охороняємий комплекс, цілодобове відеоспостереження, своя розвинена внутрішня інфраструктура: продуктові магазини, кафе, аптеки, кав"ярні, дитячі садочки, хімчистка, салони краси, винні магазини та багато іншого. Істотна перевага комплексу у порівнянні з іншими у цьому районі - це невисока забудова (від 4 до 10 поверхів) і велика територія, тому припаркуватись завжди є де. Поруч із жк є декілька великих продуктових супермаркетів (Ашан, Сільпо), Спортлайф, безліч ресторанів, ТРЦ Республіка, до м. Васильківська 10 хвилин пішки. Квартира знаходиться на 4-му поверсі , загальна площа 98 м.кв. По плануванню - простора кухня-вітальня, дві окремі кімнати, гардеробна, санвузол облаштований ванною та душовою. Квартира повністю укомплектована всіма необхідними меблями та технікою високої якості! Виконано дизайнерський ремонт, робили для себе, все продумано до дрібниць! Опалення від газового котла, який , у випадку вимкнення світла, може працювати від ecoflow, є тепла підлога, комфорний невисокий середній поверх, сам по собі будинок теплий та якісно побудований. Документам більше 3-х років. Ціна 190 000 $.

Юнацька, 8

Продається унікальна квартира з продуманим до дрібниць ремонтом! Ви мріяли про квартиру, де кожен сантиметр простору працює на вас? Ось вона — ідеальне житло для вас та вашої родини! Опис квартири: - Багатофункціональний ремонт: Все продумано до дрібниць! Встановлені газовий котел і електричний бойлер для безперебійного гарячого водопостачання. Настінні панелі з партугальської пробки забезпечують відмінну шумоізоляцію та захист від вологи. - Комфорт у кожному кроці: Вся квартира оснащена теплими підлогами, а кондиціонер працює як на охолодження, так і на обігрів. - На віки: Ремонт виконаний не просто для себе, а з високим рівнем комфорту та довговічності. - Безпека: Для гарних покупців є сюрприз — ми покажемо, де захований сейф. Ідеальне планування для родини: - Кухня-студія: Зонована на кухню та їдальню, де встановлений розкладний диван для гостей. - Дві спальні: Дитяча з двома висувними ліжками та доросла спальня. - Гардеробна кімната для складання усіх зайвих речей. - Екологічні меблі: Всі меблі виготовлені на замовлення з високоякісних та екологічних матеріалів. Окремо до цієї квартири продають дві комори - одна знаходиться прям на повеху квартири, а інша на першому поверсі Про житловий комплекс Парекленд: - Закрита територія: ЖК з цілодобовою охороною та невисокими будинками. - Природа поруч: Багато зелені, дитячі та спортивні майданчики у великій кількості. - Піша доступність до метро Васильківська (16 хвилин пішки) Ця квартира — справжній витвір мистецтва в галузі дизайну та функціональності! Дзвоніть, приходьте на перегляд і переконатися в цьому самі!

можливий продаж по єОселя
Юнацька вул., 8

Звоніть/пишіть - надішлю детальний відеоогляд! У Голосіївському районі пропонується однокімнатна квартира у Житловому Комплексі ParkLand за адресою: вул. Юнацька, буд. 8, 5 поверх. Площа квартири: загальна - 42.3 кв.м., житлова - 15.6 кв.м., висота стелі - 2,75 м. Квартира має роздільне планування. У квартирі зроблений світлий, якісний, приємний ремонт. Також квартира облаштована всією необхідною технікою та меблями, які залишаються новим Власникам. У кухні встановлений двуконтурний котел, завдяки чому у вас завжди буде опалення та гаряча вода. Також у кухні встановлена посудомийна машина, холодильник, газова плита, електрична духова шафа, мікрохвильова піч. Вся техніка від відомих виробників. В основній кімнаті є двоспальний зручний розкладний диван, телевізор, додаткова шафа для ваших речей та також є кондиціонер. Санвузол суміжний. Встановлена повноцінна ванна, електрична сушилка, та також є підігрів підлоги. Встановлені лічильники на газ, воду та світло. Чудові сусіди, з якими можна легко домовитись про будь-що, завдяки чату, що вони активно використовують. На закритій території Житлового Комплексу ПаркЛенд розвинена інфраструктура, тут Ви знайдете багато кавʼярень, продуктових магазинів, перукарень, аптек, стоматологія та все, що може знадобитись для комфортного життя. Також є багато місця для прогулянок. Зокрема територія для прогулянок з домашніми улюбленцями. Досить велика кількість паркомісць. До метро Васильківська 15 хвилин пішки. Покази за попередньою домовленістю у зручний для вас час. Чекаю на ваш дзвінок або запит на відео для отримання більш детальної інформації.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Юнацька вул., 8
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам квартиру з хорошим ремонтом у ЖК "Паркленд", за адресою Юнацька 8 ! Затишний, низькоповерховий ЖК із закритою територією, власною інфраструктурою, з безліччю паркувальних зон та прогулянкових місць. 5 поверх, 42,3м2 Повністю укомплектована меблями та технікою. Ідеальний варіант для здачі в оренду, чи для комфортного життя в новому житловому комплексі. Метро "Васильківська", ВДНГ - 10 хвилин пішки. Поруч ЖК Лікоград, Венеція, Standart One, Нова Англія, Перфект Таун, 4 сезони!

1-кімн. в ЖК Паркленд! м. Васильківська. р-н Лікоград, Нова Англія