вул. Юнацька, 6

* Від власника * Право власності більше 3х років * автономне опалення * керування котлом через інтернет (мобільний додаток) * бойлер 50 літрів (як резерв, легке перемикання між котлом та бойлером) * електропідігрів підлоги у санвузлах * пральна машина з функцією сушки * фільтр грубої очистки води * фільтр очистки води для пиття * електро-стабілізатор * 2 вхідних дверей, покращена безпека та шумоізоляція * сигналізація: датчик відкриття дверей, датчики руху у кожній кімнаті, датчик диму та чадного газу на кухні * встановлені відео-камери у будинку та ліфтах з доступом через мобільний додаток * вся кухонна техніка вмонтована * якісні кухонні механізми з автодоведенням * індукційна плита * 3 кондиціонери * робочий куточок на кухні * smart проектор у спальні * натяжна стеля з тіньовим профілем * вітальня оздоблена натуральним деревом з прихованим монтажем * окремий санвузол з основної спальні * усі шафи вмонтовані, виготовлені під замовлення з використанням якісних механізмів * ліжко та диван під замовлення у pufetto

власник
Юнацька, 6

У серці Києва розташований ЖК ParkLand, де ви зможете знайти своє власний притулок серед метушні та турбот міста. Тут вас чекає: - Закрита територія з відеоспостереженням для вашої безпеки. - Сучасні квартири з системою домофонізації та підключенням до центрального пульта. - Околиці, які буквально занурені у зелень, створюючи атмосферу спокою. - Розвинена інфраструктура з магазинами та сервісами на перших поверхах, а також: - Власний супермаркет і близькість до інших 15 супермаркетів у районі. - Легкий доступ до ТРЦ: Ocean Plaza, Art Mall, МАГЕЛАН, Respublika. - Природні локації, такі як Голосіївський ліс та ВДНГ з їх чистим повітрям і мальовничими озерами. - Наявність єдиного в Києві Іподрому для цікавих вражень. - Зручний доступ до більш ніж 30 медичних закладів у найближчому оточенні. - Приватні зелені зони, дитячі майданчики і спортивні майданчики тільки для мешканців конкретного будинку. - Паркінг, розташований на одному кроці від входу до будинку. Тепер про саму квартиру: Адреса: вул. Юнацька 6; Поверх: 2/10; Загальна площа: 43,8 кв.м.; Житлова площа: 15,7 кв.м.; Кухня: 12,3 кв.м.; Висота стелі: 2,75 м.; Квартира з сучасним, стильним ремонтом, використовували тільки якісні матеріали. Меблі на кухні зроблені з вологостійких матеріалів, вся побутова техніка вбудована (холодильник, духова шафа, варильна поверхня, витяжка). У санвузлі облаштована душова кабінка, встановлено пральну машинку та бойлер. Вікна виходять на внутрішній двір житлового комплексу. Квартира дуже затишна, в ній ви точно відчуєте себе як вдома! Ціна: 87 000 у.о. Комісія: 0% Чекаємо на Ваш дзвінок, щоб вперше привести і показати Вам квартиру Вашої мрії.

Юнацька вул., 6

Двокімнатна квартира з кухнею-вітальнею, двома санвузлами та кабінетом Квартира знаходиться в ЖК Park Land, вул. Юнацька 6. Комплекс закритого типу, з цілодобовою охороною та відеоспостереженням, зелена територія з ландшафтним дизайном, розвинена інфраструктура (продуктові магазини, медичні заклади, салони краси, дитячі садки, спортивні секції, дитячі та спортивні майданчики біля кожного дому, майданчик для вигулу собак, Нова пошта, Укрпошта, відкрити та закриті безкоштовні та платні паркінги). Будинок зданий в експлуатацію в кінці 2013 року.Монолітно-каркасна технологія будівництва, стіни з газоблока. 7 поверх у дев’ятиповерховому будинку. Ремонт робили для себе не економивши на матеріалах.  Квартира повністю мебльована. На кухні венеціанськаштукатурка зі спеціальним покриттям, що легко миється. Кухонні меблі – під заміну. 4 точки для кріплення настінного телевізора зі LAN підключенням. Закладки траси під кондиціонер в кожній кімнаті. Підлога з підігрівом на 4 зони (кухня, коридор, санвузли). Автономне опалення і підігрів води  газовим двохконтурним котлом. Сховані закладки під електричний бойлер.  Фільтри очистки води на вході в квартиру. Встановлено газовий лічильник, електроспоживання та водоспоживання. Чудовий вид з вікна без можливості перекриття забудови високоповерховимибудівлями. У власності поверхом нижче кладова За потреби відправлю відеоогляд. Запрошуємо на перегляд.

Продаж квартири в ЖК Park Land