вул. Тургенєвська, 52/58

Шевченківський центр! Тургеневська 52-58. Клубний будинок з 2 квартирами на поверсі. Площа: 190 м2 Поверх: 8 Сучасний класичний ремонт: H=3 м, паркет, кухня та столярка з дерева, кондиціонери, “тепла підлога” в с/в. Раціональне планування в два рівня: 1рівень - Вітальня, кухня-столова, спальня, с/в 2 рівень - три спальні, 2 с/в Є підземний та гостьовий паркінг, закрита прибудинкова територія, власна котельня. Два паркомісця в підземному паркінгу. Є, додатково, приміщення - 80 м2 з ремонтом! Переваги: 1. Клубний будинок від відомого забудовника - Житлобуд! 2. Закрита територія під цілодобовою охороною! 3. Дві квартири, тільки, на поверсі! 4. Раціональне планування з 4 спальнями без зайвих метрів! 5. Велика ванна кімната з вікном та сауною! Без комісії.

Олександра Кониського вул. (Тургенєвська), 52/58

Аукціон! вул. Кониського 52/58 цегляний будинок 1996р. з підземним паркінгом та зі своєю закритою територією Площа - 307м2 Поверх - 8 та 9 3х-рівнева квартира (поверхи 8,9 мансарда) з функціональним плануванням: кухня, їдальня, вітальня, 5 спалень, кабінет, гардеробна кімната, пральна кімната, засклені лоджії, сауна, 3 санвузла В будинку своя автономна котельня, бомбосховище, у дворі будинку дитячий майданчик та зона барбекю Охронна сигналізація та охрона будинку 24/7, закритий двір на шлагбаумі. Можлива купівля паркомісця в підземному паркінгу. Поряд: парк Павлівський сквер, дитячі садочки, школи, супермаркети, ресторани, метро Лукянівська, Золоті ворота, Університет, Вокзальна. Ціна - 350 000$ Ціна за м2 - 1140$

Олександра Кониського вул. (Тургенєвська), 52/58

Пропонується на продаж неймовірна 3-рівнева квартира, за адресою Кониського Олександра (Тургенєвська) 52-58 - Цегляний будинок, охайні підїзди, консьєрж, облаштований дитячий майданчик, парковка безкоштовна, підземний паркінг, воєнізована охорона, у будинку банк "Національний кредит", поруч сквер, супермаркет "Сільпо". - 8-й поверх, площа: 320м2 Новий цегляний будинок з воєнізованою охороною, підземним та гостьовим паркінгом. У будинку свій ЖЕК, великий закритий двір з охороною. Трирівнева квартира, розташована на 8-9 поверхах. Квартира оснащена незалежним опаленням. У квартирі велика вітальня, кухня, їдальня, 5 спалень, 3 санвузли.

NEW! 320м2, Конинського (Тургеневська) 52-58, центр! м. Золоті Ворота