вул. Руставелі, 26

Пропонуємо купити двокімнатну, двосторонню квартиру площею 57 м2, по вул. Шота Руставелі 26, в центрі міста, на 3 поверсі «Сталінки», з власним паркуванням. Планування квартири складається з: двох світлих кімнат, одна з яких має балкон, кухні, роздільного санвузла. Стан ремонту бажає косметики, але перший час в ній можна проживати або здавати в оренду, використовувалась як офіс. Транспортна розвязка - одна з переваг цієї локації, метро "Палац Спорту" та "Олімпійська" – до 5 хв. пішки, громадський транспорт ходить до різних куточків міста. Квартира продається без комісії для покупця! Цікаво? Дзвоніть та записуйтесь на перегляд!

ексклюзив
Шота Руставелі вул., 26

Продам 1кім квартиру в центрі Києва, вул. Шота Руставелі 26, Печерський р-н, на 4 /5 пов. сталінки, 37.1/18.6/8.5 кв.м. Квартира складається з коридору, окремої кімнати, кухні, сумісного санвузла та заскленого балкону з виносом. В квартирі зроблений євроремонт, вона чиста, світла та тепла. Стеля 3 м. Встановлено якісні метало-пластикові вікна, сучасні батареї. На підлозі- плитка та ламінат. Справна сантехніка. Гарні вхідні двері. Квартира продається укомплектована всім необхідним для комфортного якісного життя (з меблями та побутовою технікою). У коридорі нас зустрічає дзеркальна шафа-купе. У кухні – стильна вбудована кухня, газова плита, витяжка, духова шафа, мʼякий куточок, стіл, холодильник. У кімнаті – двуспальне ліжко, крісло, меблева стінка, робочий стіл та телевізор. У санвузлі покладена сучасна плитка, встановлена кутова ванна, унітаз, пральна машина, рукомийник, електросушарка, дзеркало з підсвіткою. Є лічильники на воду та світло. Розвинена інфраструктура: поруч школа, дитячий садок, магазини та кавʼярня, розважальні заклади, супермаркет, безліч затишних кафе та ресторанів. Чудове місце розташування: до метро «Палац Спорту» 3 хвилини пішки, до метро «Українських героїв» (в минулому «Льва Толстого») пішки 3 хвилин. Ціна- 90500 $ без комісії для покупця. Є відео, готова поділитися – дзвоніть!

Шота Руставелі вул., 26

Без комісії для покупця! Продаж 3-кімн. Історичний центр. вул. Шота Руставелі 26. Пропонується у продаж 3х-кімнатна добротна "Сталінка", найкраща локація в історичному та діловому центрі Києва. Квартира в задовільному житловому стані, але потребує ремонту. Загальна площа 74 м2. на 4 поверсі (без ліфта,) газ, кондиціонери, балкон,три окремі кімнати, двостороння, висота стелі 3,2 м. Охайний під’їзд, своє парко місце. Найближчі станції метро у пішій доступності – «Палац спорту» та «Площа Українських Героїв». Хрещатик 5 хвилин! Ціна:169000 у.є. Без комісії для покупця!Ексклюзивний договір.

Без комісії для покупця! Продаж 3-кімн. Центр. вул. Шота Руставелі 26.
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Без комісії! Продаж трикімнатної квартири в найкращій локації історичного центру м.Київ, вул. Шота Руставелі 26. Площа: 74м2 Поверх: 3/5 Кількість кімнат: 3 Планування: роздільне Санвузол: роздільний Ціна: 177000$ Квартира в гарному житловому стані, три великі роздільні кімнати, двостороння, є засклений балкон. Встановлені кондиціонери. Мебель та інша техніка залишається за домовленістю. Є власне паркомісце, а також окрема кладова. Добротна сталінка, чистий підїзд. Станція метро «Палац Спорту» та «Площа українських героїв» в пішій доступності. Записуйтесь на перегляд! 09******59 Олена AН ”GLOREAL”

Продаж трикімнатної квартири в центрі Києва, Палац Спорту