Пасічна вулиця, 2а

Продається 2-кімнатна квартира в новобудові на вулиці Пасічна. Будинок розташований в комфортному районі поруч з річкою. Ідеальне місце для проживання з усією необхідною інфраструктурою: продуктові магазини, аптеки, базарчик, школа та дитячі садочки. Зручна розвязка громадського транспорту забезпечить комфортну та швидку транспортну доступність. Наявний внутрішній двір з дитячим майданчиком та паркомісцями. Квартира розташована на 8-му поверсі і має панорамний вид з вікон. Загальна площа квартири 67 кв.м. Простора кухня 22кв.м з відкритим балконом, завдяки чому фукціонально квартира можна бути як 3-кімнатна, адже кухня використовується як вітальня. Наявні вбудовані кухонні меблі і техніка. Дві окремі кімнати 15 і 18кв.м, одна з яких має засклену лоджію. Квартира повністю обладнана всіма необхідними меблями.

Пасічна вул., 2а

Продається 3-кім. квартира з ремонтом. Загальна площа 84 м² · житлова 47 м² · кухня 14 м² Другий жилий поверх. Продумане планування. Всі вікна виходять в двір осторонь від дороги. Використано дорогі і якісні матеріали. В кухні, ванні, при вході в коридорі дорога плитка з підігрівом і системою примусового швидкого підігріву при потребі. У ванні, кухні, коридорі підвісні стелі.В коридорі і трьох кімнатах якісний паркет, вологостійка фанера під паркетом, якісний швейцарський лак. Дерев’яні міжкімнатні двері і двері у ванну, які виготовлені по особливій технології і не деформуються. Великий світлий зал з панорамними вікнами, гарна підсвітка стелі. Мідний український кабель розеток і світла. Розводка телевізійного кабелю по кімнатах для кабельного телебачення. Німецькі жалюзі на кухні (день-ніч) і в великій дитячій кімнаті. Гарний житловий стан, не потребує ремонту. Хороше місцерозташування.Поруч транспортна зупинка,продуктові магазини,великий двір з дитячим майданчиком та все необхідне для комфортного життя.

Пасічна вул., 2а

Продам 3-кімнатну квартиру з ремонтом в Івано-Франківську! Загальна площа 83.2 м2 Квартира розташована на зручному 3-му поверсі, вікна виходять у двір. Будинок цегляний комфорт-класу, якісне будівництво! Функціональне планування передбачає окремі 3 кімнати: велика вітальня, спальня з виходом на лоджію та дитяча кімната Кухня з виходом на лоджію, яка обладнана побутовою технікою (холодильник, витяжка, духова шафа з варильною поверхнею та посудомийка) Квартира дуже простора та світла, є підігрів підлоги в кухні, санвузлах та коридорі. Залишаються всі меблі (виконані з масиву) та побутова техніка. Район з розвинутою інфраструктурою. Поруч дитячий садок, школи, магазини, кавярні, аптеки, зупинка міського транспорту, неподалік річка. Звертайтеся, щоб дізнатися більше та записатися на огляд квартири!

Пасічна вул., 2а
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Пропонуємо 1 кімнатну квартиру (44 м2) в м. Івано-Франківськ, вул Пасічна 2 а на 3 поверсі. В квартирі встановлений газовий котел, зроблена тепла підлога, розведене опалення, в санвузлі - каналізація/водопостачання, залита чистова стяжка. Вікна квартири виходять у двір. Будинок зданий та обжитий. Є всі комунікації (газ, світло та вода) і встановлені лічильники. Неподалік є усі необхідні об’єкти: річка та Німецьке озеро для щоденного відпочинку, обласна лікарня, автобусна зупинка, супермаркет для буденних покупок та багато різних магазинів. На території ЖК комфортні та безпечні дитячі майданчики, зелені насадження. Зручна транспортна розвязка. Огляд в зручний для Вас час! Чекаємо дзвінка.

Продаж 1-кім квартири в зданому будинку.

ПРОДАЖ! Дворівнева квартира з сучасним та якісним ремонтом, меблями та технікою. Обжита Новобудова (2015р) по вул. Пасічна 2а, від буд. компанії "Ярковиця" Збудований у дві з половиною цегли + Утеплення 10см пінопласт. Поверх - 9 та 10 з 10. Площа - 142 м² Панельне перекриття двох рівнів. Ціна - 93 700$ Перший рівень квартири всім укомплектований. Другий рівень з частковим ремонтом, встановлено інсталяцію. Дах утеплений. Індивідуальне газове опалення Кімнати роздільні, не прохідні. Повністю укомплектована кухня, є: холодильник, варильна плита, духовка, мікрохвильова піч, пральна машинка, кухоний стіл. Спальня також повністю укомплектована Санвузол інсталація, душова кабіна також інсталяція з вмонтованою сантехнікою. Авторський проект на другий рівень в подарунок

3 - 4 к. квартира Пасічна Євроремонт Вул. Галицька - Тролейбусна

Житловий комплекс Лемківський Велика 1-КІМНАТНА + КУХНЯ-СТУДІЯ з меблями та технікою: Посудомийка, пральна та сушильна машина, і тд. КУХНЯ-СТУДІЯ (21м2) з панорамою на місто. Все в квартирі залишається Площа 52м2 Поверх 10/10 Ціна 62 400$ Для огляду телефонуйте

Продаж 1 кімнтної квартири  + кухня студія

Простора квартира з виглядом на місто!!! Продам 2 кімнатну квартиру 69 м2 в центрі міста з великою кухнею-студією. -Якісне монолітно-каркасне будівництво з цегляними перестінками. -Тільки 2 квартири на поверсі. -5 хв. до міського озера ,7 хв. до Ратуші . -Поруч садочок,школа ,освітні навчальні заклади. -В пішій доступності є все необхідне для комфортного життя ,торгові центри ,супермаркети,ринок,пошта,клініки.,розважальний центр Чубі бум. -Надійний забудовник Атлант-ІФ, 2 черга ,сирець,здача другий квартал 2024 року. -Діє договір переуступки. За більш детальною інформацією телефонуйте !!!

Терміновий продаж !!! ЖК Лемківський ЦЕНТР

Продам 3 кімнатну квартиру з частковим ремонтом у мікрорайоні Пасічна. ЖК " Лемківський ". -Залита стяжка підлогт -Підігрів підлоги -Пошпакльовані стіни -Котел -Інсталяція -Електрика -Встановлені батареї -Частково покручений гіпсокартон Будинок зданий, заселений. Продаж без комісії для покупця.За деталями телефонуйте

3к квартира з частковим ремонтом.ЖК Лемківський

Продаю велику 3-кімнатну квартиру в зданому будинку на Пасічній - ЖК Лемківський 2. У квартирі зроблені всі чорнові роботи, а саме: встановлений двоконтурний газовий котел, є підігрів підлоги, встановлені радіатори, залита стяжка, стіни пошпакльовані та готові до фарбування, встановлена інсталяція для унітазу, подекуди покручений гіпсокартон, розведена електрика. Квартира внутрішня і двостороння (вікна виходять на схід і захід). Будинок закритого типу, великий двір, є дитячий та спортивний майданчик, велика кількість паркомісць. Також в самому ж ЖК є багато різних магазинів. Гарна локація: поруч зупинка громадського транспорту, всі необхідні магазини, кафе, школа, садочок, річка, озеро, обласна лікарня. Для огляду - телефонуйте.

Велика здана 3-кімнатна квартира з частковим ремонтом на Пасічній

Продаж 3-кімнатної квартири! Характеристика: - ЖК Лемківський - Тип будинку: Житловий фонд від 2015-2016р.; - Тип стін: цегла; - Поверх: 2; - Поверховість: 10; - Загальна площа: 83.2м²; - Опалення: Індивідуальне газове; - Підігрів підлоги; Планування: - Кухня: 13.7м². - Житлова площа: 46м² ; - 2 Лоджії; - Cанвузол: Суміжний; Інфраструктура: - Школа; - Дитячий садок; - Дитячий майданчик; - Кафе та ресторани; - Банкомати; - Зупинка транспорту; - Зелена зона; - Відділення пошти;

Терміновий продаж 3к квартири ЖК Лемківський, ЗНИЖЕННЯ ЦІНИ!

Житлові комплекси у Івано-Франківськ

Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-578-995-LX. Продається затишна 3-кімнатна двохрівнева квартира у локації з розвиненою інфраструктурою на Пасічній . Хороше планування, зроблено якісний ремонт. Квартира містить кухню - студію з вмонтованим меблями , три спальні , гардеробну, господарську кімнату, комору та санвузол на кожному рівні. Котел Vaillant з бойлером + окремо бойлер, тепла підлога по всій квартирі. Трьохкамерні склопакети (покращена теплоізоляція). Другий рівень з повноцінною висотою стелі. У вартість квартири входить комора, розташована на першому поверсі , де зручно тримати велосипед, коляску чи інше. За окрему плату до комплекту можна придбати гараж . Двір закритого типу, вїзд через автоматичні ворота, вхід по електронному ключу. Затишний та спокійний двір. Поряд розвинена інфраструктура : транспортна зупинка, супермаркети, ринок, лікарня, садок, один з найкращих ліцеїв України, перукарня, банк, фітнес-центр , заклади харчування та інші сервіси. Національна агенція з нерухомості VALION (Івано-Франківськ, Київ, Харків та ще 5 міст України) пропонує сервіс купівлі нерухомості: * on-line огляд ринку нерухомості створює розуміння ринку нерухомості всього за 20-40 хвилин; * рекомендації експерта як правильно діяти за поточних умов; * допомога у прийнятті рішень; * забезпечення безпечної угоди. ДЗВОНІТЬ та записуйтесь на перегляд!!! Бажаємо гарного та вдалого дня!!!

3-к, вул. Пасічна 2 А, Пасічна

Пропонуємо простору 1-кімнатну квартиру в зданому та обжитому будинку в ЖК "Лемківський". У квартирі вже встановлено газовий котел, зроблена тепла підлога, розведено опалення, виконані всі необхідні роботи в санвузлі, включаючи підключення каналізації та водопостачання, а також залита чистова стяжка. Вікна квартири виходять у двір, що гарантує тишу та спокій. Будинок має всі підключені комунікації (газ, електрика, вода), і встановлені лічильники. Ідеальне розташування: неподалік знаходиться річка та Німецьке озеро, що ідеально підходить для щоденного відпочинку. Також поруч є обласна лікарня, автобусні зупинки, супермаркет та різноманітні магазини. Територія комплексу облаштована сучасними дитячими майданчиками та озеленена. Зручна транспортна розвязка забезпечує швидкий доступ до всіх важливих обєктів міста.

Продаж зданого сирцю ЖК Лемківський _ Л

Продається 1-кімнатна квартира в Івано-Франківську! Локація: вул. Пасічна, Пропонуємо простору 1-кімнатну квартиру в зданому та обжитому будинку в ЖК "Лемківський". У квартирі вже встановлено газовий котел, зроблена тепла підлога, розведено опалення, виконані всі необхідні роботи в санвузлі, включаючи підключення каналізації та водопостачання, а також залита чистова стяжка. Вікна квартири виходять у двір, що гарантує тишу та спокій. Будинок має всі підключені комунікації (газ, електрика, вода), і встановлені лічильники. Ідеальне розташування: неподалік знаходиться річка та Німецьке озеро, що ідеально підходить для щоденного відпочинку. Також поруч є обласна лікарня, автобусні зупинки, супермаркет та різноманітні магазини. Територія комплексу облаштована сучасними дитячими майданчиками та озеленена. Зручна транспортна розвязка забезпечує швидкий доступ до всіх важливих обєктів міста. Запрошуємо на огляд у зручний для вас час! Не втрачайте можливість придбати цю чудову квартиру.

Пасечная улица, 2А, Пасечная, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 42000.0 USD

Географія Івано-Франківськ