вул. Чубинського, 4а

Квартира біля Кільцевої Києва! Без комісії! Продаж просторої двокімнатної квартири з ремонтом ЖК Софія Київська, вул.Чубинського Павла 4а, с. Софіївська Борщагівка Площа: 66м2 Поверх: 4/9 Ціна: 82500 $ В квартирі зроблений якісний ремонт, світла та затишна, середній поверх,гарний краєвид. Роздільне планування, велика кухня з виходом на балкон. Закрита територія ЖК, розвинена інфраструктура, зручний виїзд до Києва. Чудовий варіант для сімї. Чекаємо на ваші дзвінки. Продажа просторной двухкомнатной квартиры с ремонтом в ЖК София Киевская, с. Софиевская Борщаговка Ірина АН GLOREAL

можливий продаж по єОселя
Павла Чубинського вул., 4а

Простора та затишна квартира в ЖК Софія Київська, вул.Чубинського 4А,с.Софіївська Борщагівка. Гарний та якісний ремонт з використанням сучасних матеріалів та технологій. Облаштована меблями та побутовою технікою:вбудована кухня,гарні вмісткі вбудовані шафи,вбудована техніка. Гарне планування квартири з окремими кімнатами,кухня, санвузол суміжний, балкон. В коридорі велика велика шафа купе та гардеробна. Опалення:власна кришна котельня,лічильники на тепло. Квартира знаходиться у зручній локації з розвиненою інфраструктурою: на подвірї дитячий майданчик,державний садок, супермаркет,салон краси, кавярні,поруч торгівельний центр, господарські магазини, аптеки, медичні установи. Закрита територія, багато місця для паркування. Зупинка маршруток біля жк, забезпечує легкий доступ до метро Академмістечко,ВДНХ та інших частин міста. Розглядаємо всі державні програми. Телефонуйте.

можливий продаж по єОселя
Павла Чубинського вул., 4А

Велика простора квартира з ремонтом і меблями чекає нових власників. До окружної дороги 5км Знаходиться за адресою: ЖК Софія Київська, вул. Павла Чубинського 4А на 4пов. 12пов будинку Хороше розташування квартири, не кутова, вікна виходять на приватний сектор. Будинок збудований з цегли з додатковим утепленням фасаду В будинку є власна котельня на технічному поверсі Квартира повністю вкомплектована всім необхідним для комфортного проживання вашої сімї . Окрема спальна кімната з комфотрним 2-спальним ліжком. Вмонтована кухонна мебель з побутовою технікою: - холодильник; - варильна поверхня; - вбудована духова шафа; - витяжка; - телевізор; - пральна машина в санвузлі - бойлер Закрита територія з місцями для парковки, цілодобова охорона. Хороша розвинена інфраструктура: дитячі майданчики, державний садок, центри розвитку дітей, магазини, супермаркети, нова пошта, аптека, стоматологія, салон краси, масажний кабінет, доктор Бебі, зупинки громадського транспорту До столиці та станції метро Житомирська і Академмістечко 20 хв на транспорті Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-895-074-DR.

Павла Чубинского улица, 4А, Софиевская Борщаговка, Киевская 80000.0 USD

Житлові комплекси у Софіївська Борщагівка

Географія Софіївська Борщагівка