вул. Метрологічна, 56

Отличное предложение для вашей семьи! Просторная 2-комнатная квартира с высококачественным ремонтом в ЖК "Кришталеві Джерела" по ул. Метрологическая 56. Ремонт делали для себя, квартира никогда не сдавалась в аренду. Особенности квартиры: Полностью меблирована и оборудована техникой. Кухня с доводчиками. 3 кондиционера. Бойлер. Посудомоечная машина. Фильтр для воды. Большой холодильник. Стиральная машина с функцией сушки. Деревянные двери. Много шкафов. Квартира двусторонняя. Ванная комната с окном, санузел раздельный. Расположена в тихом и спокойном районе с закрытой территорией. В ЖК есть охрана, видеонаблюдение, патрулирование, въезд только для жителей. Парковка автомобилей на территории. Развитая инфраструктура района: супермаркеты NOVUS, Фора, школа, кафе, частные клиники. Рядом с храмом Святого Пантелеймона, целебные источники, озера. Удобное расположение по окружной рядом с ТРЦ "Республика", "Эпицентр", "Metro". До центра города на автомобиле - всего 20 минут.

2к квартира 65 кв.м в ЖК Кришталеві Джерела, Метрологическая 56

Від власника. Пропоную вашій увазі квартиру одним з кращих планувань у ЖК Кришталеві Джерела. Квартира, в якій поєднано гармонію. Голосіївський район Новобудова 2017 року. У власності понад 3 роки. 1 кімнатна, 42.6 м.кв Загальна площа - вул. Метрологічна, 56 поверх 4 - Газ - броньовані двері, фірми Страж, замки італійські Mottura (господарські ключі) вартість понад 1000 дол. - Замінені металопластикові вікна, на одні найкращі 5 камерні склопакети Salamander! (засклений балкон у підлогу, що збільшило придільну корисність площі квартири), що з економить бюджет у майбутньому комунальних платіжок від високоефективного ККД енергоощадження. - Машинна штукатурка стін, робота коштувала 1500$ Також у продажу 2 кімнатна квартира площа 65 м.кв, за цією ж адресою, або продаж двох квартир. Є можливість обєднати в одну простору, що складе загальною площею 115 кв.м. Є дизайнерський проєкт на дві квартири. Квартира світла, яскрава, завдяки двосторонньому плануванню. Вікна панорамні, виходять на схід-захід. За рахунок монолітно-каркасної технології будівництва є можливість зробити перепланування за Вашим дизайном. Квартира розташована у кварталі комфорт-класу Феофанія Park, що входить до складу житлового комплексу Кришталеві джерела. Будинок введено в експлуатацію. Будинки Феофанія-Park мають закриту територію з паркомісцями. Навколишня природа, ліси, джерела дозволяють приємно проводити годину поза роботою, де місця для відпочинку створені якнайкраще і мають велику популярність. Територія оснащена дитячими та спортивними майданчиками. Підїзди оснащені сучасною домофонною системою та ліфтами. Цілодобова охорона з пішим патрулем 24/7, територія будинку огороджена, вїзд через шлагбаум (діє пропускна система), комунікації від міста! У 10-ти хвилинах їзди: ТРК "Магеллан", "Епіцентр", ТЦ "Аракс", ВДНГ, ТРК "Art Mall", ТРЦ "Атмосфера". Зручна транспортна розвязка, метро Теремки, Іподром: 10-15 хвилин маршрутним транспортом (до 25 хвилин пішки) У 3х хвилинах ходьби від будинку парк Феофанія

власник
Квартира 1 ком. продам ЖК Кришталеві Джерела. ул. Метрологическая, 56

Продаж двокімнатної квартири в ЖК Кришталеві Джерела, загальною площею 65 кв.м., 4/9 поверхового будинку. Квартира знаходиться на 4-му високому поверху, Стан - після забудовників. Панорамні вікна. Можна заходити на ремонт. Будинок введений в експлуатацію в 2017 року. Вже проживають сусіди. Комплекс знаходиться в Голосіївському районі, будинок розташований по вул Метрологічній 56, поряд парк «Феофанія» та монастир. До метро Теремки 15 хв. Квартира готова до продажу по договору купівлі продажу. Дзвоніть чекаємо на дзвінки. Квартира чекає на свого власника.

Терміново! ЖК Кришталеві Джерела! Метрологічна! Площа 65 кв.м!#13933
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається дворівнева квартира 58 м2 ЖК Кришталеві джерела, вул. Метрологічна 56, метро Теремки, Голосіївський район. Загальна площа квартири 58 кв.м Планування: на 1 рівні знаходиться: кухня, вітальня, санвузол, комора, балкон. на 2 рівні спальня та санвузол. В квартирі зроблено сучасний ремонт. В квартирі є всі необхідні меблі та техніка. Вікна виходять на парк, тихий та затишний двір. Розвинена внутрішня інфраструктура. Зручна транспортна розвязка. До метро Теремки 10-15 хв. Парк Феофанія 10 хв пішим ходом. Продается двухуровневая квартира 58 м2 ЖК Хрустальные источники, ул. Метрологическая, 56, метро Теремки, Голосеевский район. Общая площадь квартиры 58 кв. Планирование: на 1 уровне находится: кухня, гостиная, санузел, кладовая, балкон. на 2 уровня спальня и санузел. В квартире сделан современный ремонт. В квартире есть вся необходимая мебель и техника. Окна выходят на парк, тихий и уютный двор. Развита внутренняя инфраструктура. Удобная транспортная развязка. До метро Теремки 10-15 мин. Парк Феофания 10 мин пешим ходом.

Дворівнева квартира ЖК Кришталеві джерела Теремки Феофанія Новосілки