Метрологічна вулиця, 56

БЕЗ КОМІСІЇ ! Продаж 1 кімнатної квартири із ремонтом в спокійному районі міста! Загальна площа 44 м2 Планування: Кухня вітальня, окрема спальня, гардеробна кімната та просторий санвузол з душем. Квартира повінстю готова для заселення, є змога добавити робочу зону у кімнаті. Меблі залишаються. Вбудована кухня із необхідною технікою. На території ЖК створена вся необхідна інфраструктура: супермаркети, садки, мед заклади, банки, кафе, ресторани, затишні кавярні, салони краси та ін. Найближча станція метро «Теремки»- 5-7 хв, станція «Виставковий центр» -10 хв. Поруч ТРЦ Магелан, ТРЦ Республіка Парк, музей Пирогово, Виставковий центр (ВДНГ). 10-15 хв до ТРЦ Art Mall, ТРЦ Республіка та ТРЦ OCEAN PLAZA. Документи готові до продажу, готівковий та безготівковий розрахунок.

Метрологічна вул., 56

Отличное предложение для вашей семьи! Просторная 2-комнатная квартира с высококачественным ремонтом в ЖК "Кришталеві Джерела" по ул. Метрологическая 56. Ремонт делали для себя, квартира никогда не сдавалась в аренду. Особенности квартиры: Полностью меблирована и оборудована техникой. Кухня с доводчиками. 3 кондиционера. Бойлер. Посудомоечная машина. Фильтр для воды. Большой холодильник. Стиральная машина с функцией сушки. Деревянные двери. Много шкафов. Квартира двусторонняя. Ванная комната с окном, санузел раздельный. Расположена в тихом и спокойном районе с закрытой территорией. В ЖК есть охрана, видеонаблюдение, патрулирование, въезд только для жителей. Парковка автомобилей на территории. Развитая инфраструктура района: супермаркеты NOVUS, Фора, школа, кафе, частные клиники. Рядом с храмом Святого Пантелеймона, целебные источники, озера. Удобное расположение по окружной рядом с ТРЦ "Республика", "Эпицентр", "Metro". До центра города на автомобиле - всего 20 минут.

2к квартира 65 кв.м в ЖК Кришталеві Джерела, Метрологическая 56

Однокімнатна квартира з дизайнерським ремонтом в ЖК Кришталеві Джерела! Престижний житловий комплекс розташований в мальовничому куточку Голосіївського району! Пору прекрасний парк Феофанія та Голосіївський національний парк, каскад озер з кришталево чистою водою та насиченою флорою і фауною. Розвинена інфраструктура комплексу: супермаркети і магазини, аптеки і відділення банку, кавярні і кафе, салони краси і фітнес клуб, відділення Нової Пошти і т.і. Квартира знаходиться на комфортному 6-му поверсі, вікна виходять у тихий двір. Дорогий якісний ремонт, виконаний за індивідуальним дизайн-проєктом. В наявності всі необхідні меблі та побутова техніка. Функціональне планування: - простора кухня-вітальня - окрема спальна кімната - гардеробна - великий санвузол - місткий передпокій Прекрасна квартира для комфортного проживання або ж здачі в оренду! Вул. Метрологічна 56, буд. 29

Продаж 1 кімн кв з ремонтом в ЖК Кришталеві Джерела Теремки Феофанія
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

ЖК Кришталеві джерела,вул.Метрологічна 56. Загальна площа: 43.5м2. 3-й поверх (високий). ГАЗ є. ЖК "Кришталеві Джерела",вул.Метрологічна. Парк Феофанія- 5 хвл. - Охороняємий ЖК "Кришталеві джерела" поруч з парком Феофанія, в найзеленішій частині Києва. Панорамні вікна. Закрита територія. Охорона. - Дизайнерський ремонт 2024 р. -Вбудована кухня 12м2 з побутовою технікою "Bosch": газова плита, духова шафа. Шафа-купе. - -Лічильники на опалення. Шафа-купе. На полу- ламінат. -До метро Іподром, метро Теремки їхати до 15 хвл. Охорона. -Поруч фітнес-клуб, NOVUS, ліс, джерела, парк Феофанія. -Новий мікрорайон, що розташований між садово-парковим комплексом «Феофанія» і -Хотівським лісом в екологічно чистій зоні Києва. -Поруч храм Святого Пантелеймона, цілющі джерела, озера, ландшафтний парк. Супермаркет "Фора". Прямий маршрут до ст. М. Виставковий Центр (10 хв.). Окрема гардеробна кімната. Вбудована кухня з технікою Bosch. До метро Іподром, метро Теремки їхати до 15 хвл. Охорона. Поруч фітнес-клуб, NOVUS, ліс, джерела, парк Феофанія- до 5 хвл.

Парк Феофанія.1к(44м2).ГАЗ є.ЖК Кришталеві Джерела,вул.Метрологічна 56