вул. Метрологічна, 54

Без комісії для покупця. Продаж двокімнатної, видової квартири в ЖК Кришталеві Джерела. Функціональне планування, простора кухня та дві окремих спалень. Облаштована всією необхідною, сучасною технікою. Комплекс закритого типу, з цілодобовою охороною та відеонаглядом, гостьовий паркінг. На території ЖК добре розвинена інфраструктура, дитячі майданчики, садочок, школа, салони краси, кафе, кав`ярні, аптеки, пошта, супермаркет Novus. Поруч Парк Феофанія та Голосіївський ліс. Зручна транспортна розв`язка, зупинка громадського транспорту, метро Теремки 10 хвилин.

можливий продаж по єОселя
Метрологічна вул., 54

Продається двокімнатна квартира 70 кв.м, з ремонтом у ЖК "Кришталеві джерела". Розташована на 6 ому поверсі. Голосіївській район. вул. Метрологічна 54. Квартира розташована у мальовничому районі, забезпечуючи зручний доступ до міської інфраструктури. Велика кухня , дві окремі спальні . Ремонт виконаний з використанням якісних матеріалів та сучасних технологій, що створює комфортне проживання. Житловий комплекс пропонує різноманітні зручності та сервіси для мешканців. Додаткові деталі та умови продажу доступні на запит.

Метрологічна, 54

Продається чудова квартира з якісним ремонтом! Квартира зі зручним плануванням, двостороння, 2 окремих кімнати, кухня, 2 санвузли. Також є окрема комора 4кв. м. ЖК Кришталеві Джерела, поруч з парком Феофанія, будинок зданий. Можливий продаж за державною програмою єОселя! Квартира повністю готова для продажу та чекає нового власника!

Продаж! 2кім. Метрологічна 54, Кришталеві Джерела, Голосіївський район