вул. Метрологічна, 7а

Без комісії! Феофанія, ЖК Кришталеві Джерела,Метрологічна 7 А.Теремки. Нова квартира в новому ЖК преміум-класу в рекреаційно-парковій зоні Голосіївського лісу та парку Феофанія, всього за два кілометри від метро. Затишна двокімнатна квартира загальною площею 63 метри. У теплому, цегляному будинку. Сучасний якісний ремонт в сучасному стилі. Квартира укомплектована всіма меблями та якісною побутовою технікою. Тихе, затишне місце, але у мегаполісі. Закрита територія із цілодобовою охороною. Відеоспостереження. Паркування. Розвинута вся інфраструктура: поруч фітнес-клуб, мед-центр, школа, дитячі садки, кафе, супермаркети Фора та NOVUS. Відмінна транспортна розвязка до метро 7 хвилин їзди. Телефонуйте.

можливий продаж по єОселя
Метрологічна вул., 7А

Продаж однокімнатної квартири в новому ЖК «Кришталеві джерела». Мальовниче місце, поруч парк, супермаркет, розвинена інфраструктура. Продаж с усіма меблями та побутовими приладами. В даний час здається в оренду(порядна сімʼя).

можливий продаж по єОселя
Метрологічна вул., 7а

Дом из красного кирпича очень тёплый . Автономное отопление стоит котёл. 3 зоны тёплого пола .

можливий продаж по єОселя
Метрологічна вул., 7а
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Феофанія, ЖК Кришталеві Джерела, Метрологічна 7-А. Теремки. ЖК преміум-класу в рекреаційно-парковій зоні Голосіївського лісу та парку Феофанія, за два кілометри від метро. Затишна двокімнатна квартира загальною площею 68,9 метри. У теплому, цегляному будинку. Закрита територія під цілодобовою охороною. Відеоспостереження. Паркування. Розвинута вся інфраструктура: поруч фітнес-клуб, мед-центр, школа, дитячі садки, кафе, супермаркети Фора та NOVUS. Продаж від власника

власник
Двокімнатна квартира ЖК Кришталеві Джерела