вул. Конєва, 12

УВАГА! КОМІСІЯ 0% ДЛЯ ПОКУПЦЯ! Наша квартира – те, що ви давно шукали! Ми підготували до продажу квартиру, в якої поєднуються найважливіші пункти для сучасного людини, що дозволяють їй зберігати баланс між будинком, роботою, відпочинком та саморозвитком, а, головне, отримувати максимум задоволення від життя. ВИДОВА, Простора та світла 2 кімнатна, S- 52 м.кв, зі стелями 2.8 метра, знаходиться на 19-му поверсі 23 поверхового, теплого будинку, за адресою вул. Конева 12. Дуже класне планування. У цій квартирі можна з радістю сповнити будь-які задуми, вашого дизайнера. Шикарний, панорамний вигляд. Найзеленіший район міста. У Квартирі завершено чернові роботи. Стяжка на підлогах та стінах. Стелі підготовлені для монтажу гіпсокартону. Зроблено все розведення електрики. У квартирі встановлено лічильник на тепло. Регулятори на батареях Закрита територія, шлагбаум. Цілодобова охорона Консьєрж ВИХІД одразу до Парку з підїзду. Дуже зручна інфраструктура та транспортна розвязка Поруч з домом зупинка транспорту, заправка та електрозаправка. Розкішне транспортне розвязування. До центру міста їхати 15 хвилин, у легкому темпі! Найкраща пропозиціяв даному районі Залишитесь задоволені Вашим вибором! З повагою, Ваш фахівець Пастухов Ярослав.

Самійла Кішки вул. (Конєва), 12

Продається ідеальна для життя 1-к квартира (фактично двох-кімнатна), укомплектована всім необхідним для побуту та проживання. Продумані та реалізовані зони для роботи, відпочинку, сну, прийому компанії друзів, зручне розміщення особистих речей, місця релаксу та читання. Робилась господарем для власного спокою та комфорту, із якістю та з залученням дизайнера. ЖК Венеція бізнес-класу, Загальна площа квартири 51,4м2, 18 поверх по вул. Конєва (Самійла Кішки, 12), не виходить на сонячну сторону, Ви бачите розкішні закати та нічні панорами міста із зручних облаштований лаунж-зон. . Будинок з консьєржем та гарним обслуговуванням побутовим. Окрім неймовірно комфорної ергономіки та сучасного дизайну, квартира облаштована технічно з готовністю до проживання власника. * Вся побутова техніка кухонна фірми Bosh. * Акустична система для домашнього кінотеатру HARMAN KARDON * Бойлер, пральна машина, робот-пилосос * Підігрів підлоги * Кондиціонери * Сейф та інші зручні деталі * Э орендоване паркомісце із зарядною установкою для електрокару Пропозиція без комісії брокера. Вартість 123 000 долл.

можливий продаж по єОселя
Самійла Кішки вул. (Конєва), 12

Продається простора та світла 2 кімнатна квартира ЖК Венеція, вул. Самійла Кішки,12 (Маршала конєва). Загальна площа - 77 м2 Кімнати - 25,3 та 13,3 м2 (роздільні) Кухня - 14,5 м2 Санвузли - 3,9 та 3,6 м2 Коридор - 14,8 м2 Лоджія - 1,3 м2 Висота стелі 2,8 м. Поверх 2/22 Ремонт виконаний з якісних матеріалів. Житло можна використовувати як власне житло так і як офіс. Опалення центральне. Є засклена лоджія. Вікна металопластикові, нові. ЖК Венеція - один з найкомфортніших жилих комплексів в Голосіїво: висока якість будівництва, монолітно-каркасна технологія із наповненням зовнішніх стін цеглою, утепленням базальтовою ватою 12мм та мокрим фасадом. Закрита територія ЖК з розвиненою інфраструктурою: тут є дитячі майданчики, спортивний клуб Sportlife, ресторани, магазини. Поряд знаходяться 3 школи та 5 дитячих садків, один з яких знаходиться безпосередньо на території ЖК "Венеція". Обладнані наземні та підземний паркінги. Поряд з будинком - велика набережна навколо двох озер - ідеальна для сімейних прогулянок або заняття спортом. Вдала транспортна розвязка. 10 хв до Виставкового центру. 5 хв на авто до окружної дороги, де поряд АТБ, Метро, Епіцентр, Аракс, Столичний ринок, ТЦ Республіка. Для перегляду телефонуйте або пишіть в телеграм tovstuha_realty Зустріну Вас у Вашій новій оселі! Євгеній Товстуха Код 472630 Место расположения: Киев, Голосеевский район, ЖК Венеция, Улица Самойла Кошки (ул. Маршала Конева) Теремки

можливий продаж по єОселя
Самійла Кішки вул. (Конєва), 12
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж 3-ї квартири 100 м2 в красивому і зеленому Голосіївському районі в місті Києві.Вітальня поєднана з кухнею, спальня і дві дитячих кімнати, засклений балкон, гардеробна кімната. Підлоги з підігрівом , бойлер , вся вбудована побутова техніка Електролюкс . Телевізор у вітальні і спальні , у всіх кімнатах кондиціонери . Гарний дизайнерський ремонт , все є для комфортного життя. Вид на озера, красива територія, є можливість оренди паркомісця .Територія, що охороняється, консьєрж, закритий двір. Вихід з двору будинку на набережну уздовж озер, у дворі будинку дитячий майданчик з безпечним покриттям . Відмінно розвинена інфраструктура: фітнес-клуб Sport Life Теремки з басейном олімпійського зразка, кілька дитячих садочків (приватні та державні), школи, супермаркети Сільпо, Новус, Лоток, дві клініки «Добробут» і «Ліко-Мед, амбулаторія. Велика кількість ресторанів і кафе і все інше, що потрібно в повсякденному житті. Поруч розташовані: дві станції метро ВДНГ, Іподром, Голосіївський парк. Чекаємо Вас на перегляд.

Самійла Кішки вул. (Конєва), 12

Житлові комплекси у Київ