вул. Ломоносова, 81б

Пропонується до продажу простора квартира в зданому будинку, та з правом власності, площею **82 кв.м.** у зеленому Голосіївському районі, яка поєднує в собі комфорт, стиль та зручність. **Основні характеристики:** - **Загальна площа:** 82 кв.м. - **Кімнати:** 3 роздільні кімнати, ідеально підходять для сімї, яка цінує приватність та простір. - **Санвузли:** 2, що забезпечує зручність та функціональність. - **Коридор:** Великий, з вбудованими шафами для зберігання. Також в квартирі тепла підлога, що дає можливість значно заощаджувати в опалювальний сезон **Інтерєр:** - Виконаний дизайнерський ремонт з високоякісних матеріалів, що створює естетично приємне та затишне середовище. **Вид з вікна:** - Неймовірний панорамний вид, який відкривається з вікон квартири, дозволяє насолоджуватися красою навколишнього ландшафту. **Розташування:** - Квартира є двосторонньою, забезпечуючи оптимальне освітлення протягом дня. - Розташована в зеленому Голосіївському районі, що є одним з найбільш престижних та екологічно чистих районів міста. **Інфраструктура:** - Дуже розвинена інфраструктура з безліччю магазинів, ресторанів, кафе, шкіл, дитячих садочків, спортзалів та багато іншого, що забезпечує високий рівень комфорту для життя. Ця квартира стане ідеальним вибором для тих, хто шукає затишок, комфорт та зручність у серці одного з найкращих районів міста.

Юлії Здановської вул. (Ломоносова), 81б

БЕЗ КОМІСІЇ!! м. Іподром ,м.Виставковий центр - 10 хвилин пішки. Пропонується на продаж чудова ,з новим дорогим евроремонтом ,в будинку 2018 року ,3-х кім. квартира по вул. Ю. Здановської (Ломоносова), 81 Б , у затишному Голосіївському районі м.Києва. Квартира загал.площі -82 мкв, знаходиться на 4/25 поверсі ,має роздільні кімнати ,двостороння. В квартирі виконаний свіжий ремонт з високоякісних матеріалів , 2 сан.вузла ,вбудована кухня з побутовою технікою ,міжкімнатні двері ,меблі в кімнатах, "тепла" підлога і т.п. Є просторий тамбур на 2 квартири. Лічильники на воду, електроенергію та опалення. Теплий будинок ,консьєрж ,своя парковка у дворі. Чудове місцерозташування - поруч (в радіусі 5 хв. пішки) супермаркети: Сільпо, Novus, Ашан, АТБ, фітнес-клуб Спорт Лайф,школи ,дитячі садочки і т.п. Вартість - 130 000уе.Торг до продажу! БЕЗ КОМІСІЇ! +380952173071

можливий продаж по єОселя
Юлії Здановської вул. (Ломоносова), 81б

Продається 2х кімнатна квартира в ЖК"Еврика". Дуже затишна, тепла квартира на 20 поверсі с чудовим видом на Голосіївський район. Всі кімнати та санвузол роздільні. Зроблений ремонт, балкон засклений, санвузол плитка, є кондиціонер, меблі на кухні, холодильник, пральна машина.. Транспорт: метро Іподром, Виставковий центр - 7 хвилин пішки. Район має розвинену соціально-побутову інфраструктуру, школи, дитячі садочки, спортивні, дитячі майданчики та зручну транспортну розвязку.

Здановської 81б Ломоносова 2 кімнатна, до метро 7 хв Виставковий центр
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам квартиру студію у гарному, зручному, близько до метро місці (ВДНГ, Іподром). Квартира обладнана всім небхідним із зручним плануванням. Загальна жилова площа - 32, 79 кв.м + 4 кв.м. (балкон). В квартирі залишається майже все (за домовленістю). Продаж квартири за домовленістю, без комісії, від власника.

власник
Продам квартиру студію від власника Юлії Здановської 81 б

Житлові комплекси у Київ