вул. Кубанської України (Маршала Жукова), 29а

БЕЗ% вул. Кубанської України 29 А (колишня вул. Жукова) 1к квартира 22м2 Газ, низький поверх, метро 20 хвилин пішки. Поверх 4/5. Загальна площа 22,6м2. Висота стелі - 2,5м. Стан квартири - житловий. Косметичний ремонт, встановлені металопластикові вікна. На підлозі - плитка та паркет. Будинок цегляний, побудований у 1968 році. Чистий підʼїзд. Планування: - кухня 3,7 м2 - кімната 12,9м2 -кладова 0,6м2 -санвузол 2,9м2: суміщений (ванна + туалет). На кухні: - газова плита - холодильник - кухонний гарнітур В спальні: - диван -двоспальне ліжко - шафи та полички для зберігання речей -стіл та стільці У санвузлі: - ванна - умивальник - туалет У коридорі: -гардеробні шафи -пральна машина -кладова Комфортний 4 поверх з видом на тихий зелений дворик. Будинок розташований у Деснянському районі в затишному місці, насиченому всією необхідною інфраструктурою та зеленими зонами. У дворі дитячі та спортивні майданчики, гостьовий паркінг. У пішій доступності супермаркет, магазини, салони краси, бювет, відділення Укрпошти, Нова Пошта. Біля будинку зупинки громадського траспорту, який прямує до станцій метро Лісова, Чернігівська, Дарниця, Харківська, Почайна. Хороша автомобільна розвязка та основні транспортні артерії: Броварський проспект, Лісовий проспект, вул. Шолом - Алейхема, Кіото, Матеюка, Академіка Курчатова, Мілютенка. До центру на авто 20 хвилин через Міст Метро. До станції метро Лісова 20 хвилин пішки. Перегляди за попередньою домовленістю. УВАГА: У випадку відсутності можливості додзвонитись - залишайте повідомлення у Viber, Telegram, WhatsApp і я звʼяжусь з Вами.

Кубанської України вул. (Жукова маршала), 29а

вул. Кубанської України 29а, (Жукова), Лісовий масив, 5/5 поверх, 25.8/16.7/4 кв.м., цегляний будинок, кутова, жилий стан, металлопластикові вікна, без балкона, сан.вузол суміжний в кахлі. Пропонується з меблями та технікою. (Ідеальний варіан під здачу в оренду). Один власник, ніхто не зареєстрований. Поруч дитячий майданчик, магазини, школи, дитячий садочок, бювет, через дорогу ліс (чисте повітря) і т.д. м. Лісова, парк Кіото, Державний торговельно-економічний університет, футбольна школа ЦСКА -- 15 - 20 хвилин пішки. Перегляди за домовленністю. Ріелтор, 5% комісійних.

Кубанської України вул. (Жукова маршала), 29а

ПРОДАЖ БЕЗ КОМІСІІ ДЛЯ ПОКУПЦІВ ! Продаж однокімнатноі квартири Деснянський район, Лісовий масив, вул. Кубанської України 29А ( вул. Маршала Жукова). НЕ ТРОЄЩИНА а Лісовий масив. До станціі метро Лісова 10 -15 хвилин. Розташована квартира на п ятому поверсі, загальна площа 27 м. кв, кімната 16.5 м. кв, сумісний санвузол, кухня, коридор. Чистий під ізд - після ремонту, охайна придомова територія. Поруч розташовані школа, дитячі садочки, дитячий майданчик, супермаркет АТБ, бювет, відділення Укрпошти, нова пошта. Зручна транспортна розвязка. Поряд зупинки траспорту. Багато громадського транспорту в напрямку: метро Лісова, Чернігівська, Дарниця, Харківська, Почайна. Найблища станцяі метро Лісова 20 хвилин пішки. Один власник. Свідоцтво про право власності. Квартира - вільна. Розглядаємо продаж по програмі єВідновлення. Можливий торг. Поряд проспект Броварський, вул. Миколи Матеюка, вул. Шолом - Алейхема, вул. Кіото, вул. Академіка Курчатова, вул. Мілютенка, проспект Лісовий, станціі метро Лісова, Чернігівська. Однокомнатная недорогая квартира ул. Кубанской Украины (ул. Маршала Жукова), 29 А, Лесной массив, метро Лесная, Черниговская. ПРОДАЖ БЕЗ КОМІСІІ ДЛЯ ПОКУПЦІВ. Код 14802

Кубанської України вул. (Жукова маршала), 29А
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

РОЗГЛЯДАЄМО ПРОДАЖ ПІД єВІДНОВЛЕННЯ! Вашій увазі пропонується компактна квартира для проживання 20м2. Квартира знаходиться на п’ятому поверсі цегляного будинку, в спальному районі - метро Лісова, адреса Кубанської України 29а. Вирішили купити квартиру для проживання або під оренду – тоді зверніть увагу: 1. Квартира тепла та з гарним видом у двір. Встановлений кондиціонер, замінені вікна на металопластикові, вхідні двері - залізні. Квартира з косметичним ремонтом – чиста та охайна. Встановлені лічильники на воду, прибудинковий лічильник на опалення, що значно заощадить Ваші затрати на комунальні послуги. В подарунок залишаються вбудовані меблі. 2. Упорядкована прибудинкова територія, мешканцям будинку доступні дитячі майданчики, спортивні зони і озеленені місця для відпочинку, бювет. 3. В пішому доступі магазини, салони краси, аптеки та інші необхідні заклади. Всього в 5 хвилинах від будинку знаходиться ліс - мальовниче місце для прогулянок, їзди на велосипеді і пробіжок. Серед інших максимально доступних і цікавих обєктів інфраструктури варто відзначити - озера. До станції метро Лісова можна дістатися пішки всього за 20 хвилин. Для автовласників і для прихильників громадських видів транспорту маршрут буде однаково зручними і швидкими до центральних районів міста. 4. Є завжди попит на здачу в оренду, бо біля будинку розташований Торгівельно Економічний Університет. Середня ціна в оренду однієї квартири від 7000 гривень. «Ексклюзивна пропозиція - доступна лише в Агенціі нерухомості НоваЛад» Пропозиція єдина на ринку нерухомості – дзвоніть, в будь-який зручний для Вас час!

HN Однокімнатна квартира, Кубанської України 29а

Житлові комплекси у Київ