вул. Козацька, 32

Продається 1-н кімнатна квартира (гостинка) у привабливому Голосіївському районі, за адресою вул. Козацька, 32, всього 10 хвилин пішки від станції метро Деміївська. Площа квартири складає 27 кв.м, з великою кімнатою 17 кв.м та кухнею 4 кв.м. Розташована на першому поверсі (бельетажі) 5-поверхового теплого цегляного будинку, без балкона. Квартира знаходиться в житловому стані та можна зробити косметичний ремонт. Встановлені пластикові вікна, металеві решітки та броньовані двері для вашої безпеки. Вікна виходять у двір, створюючи тихий і затишний район. Навколишнє середовище дуже зручне, з наявністю спортивних майданчиків, шкіл, ліцеїв, дитячих садків, поліклінік, лікарень, банків, продуктових магазинів та інших необхідних установ. Недалеко від будинку розташований Голосіївський парк із озером, ідеальне місце для відпочинку. Чудова транспортна розвязка, з трьома станціями метро в пішій доступності: Деміївська (0.8 км), Голосіївська (1.0 км) та Либідська (1.5 км). Чистий продаж з документами, що більше 3 років, один власник. Вартість - 34000 доларів, можливий торг. Не пропустіть свою можливість придбати квартиру у зручному та перспективному районі!

Козацька вул., 32

Продам однокімнатну квартиру в Голосіївському районі, Козацька вул., 32. Загальна площа - 26 м², житлова - 17 м², кухня - 4 м², розташована на 5-му поверсі 5-ти поверхового цегляного будинку. Будинок теплий (зовнішнє утеплення квартири). В квартирі зроблено ремонт - заміна проводки, сантехніки, вікон. Новим власникам залишаються: бойлер, кондиціонер, газова плита, нова мийка на кухні, за бажанням холодильник та деякі меблі. Гарно розвинена інфраструктура: школи, дитячі садочки, ліцеї, лікарні, магазини, ТРЦ, зони для відпочинку. В пішій доступності метро - "Деміївська", "Голосіївська", "Либідська". Перегляди за домовленістю в зручний для Вас час!

Козацька вул., 32

Продаж 1 кімнатної квартири у Голосіївському районі, за адресою вул. Козацька, 32, всього 10 хвилин пішки від станції метро Деміївська. Площа квартири складає 19,4 кв.м, з великою кімнатою 14 кв.м . Розташована на п*ятому поверсі 5-поверхового теплого цегляного будинку. Виконане зовнішнє утеплення стін. Квартира знаходиться в гарному стані, є необхідні меблі. Може бути як готовий орендний бізнес. Встановлені пластикові вікна, на підлозі паркет. Вікна виходять у двір, створюючи тихий і затишний район. Навколишнє середовище дуже зручне, з наявністю спортивних майданчиків, шкіл, ліцеїв, дитячих садків, поліклінік, лікарень, банків, продуктових магазинів та інших необхідних установ. Недалеко від будинку розташований Голосіївський парк із озером, ідеальне місце для відпочинку. Чудова транспортна розвязка, з трьома станціями метро в пішій доступності: Деміївська (0.8 км), Голосіївська (1.0 км) та Либідська (1.5 км). Чистий продаж з документами, що більше 3 років. Не пропустіть свою можливість придбати квартиру у зручному та перспективному районі!

м. Деміївська - 10 хвилин! Квартира з ремонтом! Ідеально під оренду!
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається 1-н кімнатна квартира у привабливому Голосіївському районі, за адресою вул. Козацька, 32, всього 10 хвилин пішки від станції метро Деміївська. Площа квартири складає 27 кв.м, з великою кімнатою 17 кв.м та кухнею 4 кв.м. Розташована на першому поверсі 5-поверхового теплого цегляного будинку, без балкона. Квартира знаходиться в житловому стані та можна зробити косметичний ремонт. Встановлені пластикові вікна, металеві решітки та броньовані двері для вашої безпеки. Вікна виходять у двір, створюючи тихий і затишний район. Навколишнє середовище дуже зручне, з наявністю спортивних майданчиків, шкіл, ліцеїв, дитячих садків, поліклінік, лікарень, банків, продуктових магазинів та інших необхідних установ. Недалеко від будинку розташований Голосіївський парк із озером, ідеальне місце для відпочинку. Чудова транспортна розвязка, з трьома станціями метро в пішій доступності: Деміївська (0.8 км), Голосіївська (1.0 км) та Либідська (1.5 км). Чистий продаж з документами, що більше 3 років, один власник.. Не пропустіть свою можливість придбати квартиру у зручному та перспективному

Деміївська.  27кв.м. вул. Козацька.Під інвестицію.Метро 15 хвилин.

Житлові комплекси у Київ