вул. Зарічна, 3а

Продаж квартири Продається розкішна та простора 3-кімнатна квартира в ЖК Зарічний, розташована за адресою вулиця Зарічна, 3а. Загальна площа квартири — 84 квадратних метри Поверх — 19 з 25 Планування квартири дуже функціональне та зручне. Вона складається з: - просторої кухні-вітальні - 2 окремих спалень - 2 санвузлів - гардеробу - лоджії Ремонт в квартирі робили виключно для особистого проживання з якісних матеріалів та техніки. При вході в квартиру вас зустрічає велика шафа-купе та блок управління системою охорони. Основний санвузол обладнаний ванною, туалетом, великим бойлером на 120 літрів та пральною машиною з сушкою. Також є великий санвузол, який розділили на зону гардеробу та невеликий санвузол із другим бойлером. Дитяча кімната спеціально обладнана для двох дітей: дворівневе ліжко, дві шафи, два робочих місця та телевізор. У дорослій спальні є двоспальне ліжко, зона для макіяжу, телевізор та зручний комод для речей. У санвузлах, кухні та дитячій кімнаті встановлена тепла підлога, що додає комфорту. Кухня-вітальня обладнана обіднім столом, вбудованою кухнею з плитою та духовкою, холодильником, великою посудомийною машиною та мікрохвильовою піччю. У зоні вітальні є зручний шкіряний диван, великий телевізор та вихід на засклену лоджію. ЖК Зарічний — це сучасний комплекс з розвиненою інфраструктурою та добре облаштованою територією. Тут ви знайдете різні магазини, лікарні, спортзали, аптеки, салони краси, кафе, ресторани та дитячі садочки. На території комплексу є дитячі та спортивні майданчики, а також футбольне поле та зони відпочинку. Комплекс охороняється, тому тут завжди безпечно. В районі зручна транспортна розв’язка. До станції метро "Славутич" можна дістатись всього за 5 хвилин пішки. Запрошуємо вас на перегляд! #A3912

Зарічна вул., 3А

Вашему вниманию представлена 1 комнатная квартира на продажу по адресу: ул.Заречная 3А,ЖК Заречній, ,которая находиться на 11 этаже 25 этажного дома. Квартира с евроремонтом,укомплектована необходимой мебелью и техникой.Квартира светлая и просторная, хорошая шумоизоляция. В пешей доступности супермаркеты, торговые центры, рестораны, большое количество магазинов, школы, детские сады , поликлиника , стоматологический кабинет. Дружелюбные соседи, зона для выгула животных, зоны для отдыха и паркинг крытый и наземный,закрытая територия,метро 100 метров. Удобная транспортная развязка и инфраструктура. Работая с нами, вы получаете только проверенные объекты, от реальных арендодателей и продавцов, по адекватной цене. Поддержка на всех этапах сделки. Мы гарантируем, что вы останетесь довольны сотрудничеством!

Зарічна вул., 3А

Квартира з дизайнерським ремонтом у світлих тонах в ЖК "Зарічний". Функціональне планування. Окрема спальня та кухня-вітальня. Житловий комплекс «Зарічний» знаходиться на першій лінії Дніпра та виконаний у концепції органічного поєднання трьох безсумнівних переваг: власна розвинена інфраструктура, прибудинкова територія з благоустроєм та контролем доступу, а також облаштування узбережжя Дніпра для відпочинку на будь-який смак. Поруч з житловим комплексом відмінна інфраструктура - проспект Миколи Бажана, до зупинки громадського транспорту та станції метро Славутич 5 хвилин пішки. Для комфортного проживання мешканців будинку - на території розміщено багато магазинів, кафе, відділень банків, салонів краси, офісних приміщень, спортивних залів, дитячих майданчиків, футбольне поле, сучасні медичні клініки та лабораторії. Житловий комплекс «Зарічний» розташований на першій лінії Дніпра, що гарантує панорамні краєвиди міста. Планується відкриття нової набережної променади та міжнародного яхт-клубу.

Зарічна вул., 3а
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

ЖК «Зарічний». Сучасний комплекс з унікальним розташуванням на берегу Дніпра. Будинок 2017р., побудований за монолітно-каркасною технологією, міжкімнатні перегородки виконані з червоної керамічної цегли, є підземний паркінг. Закрита територія, власна інфраструктура, поруч метро Славутич. Видова 3-х кімнатна квартира з ремонтом і меблями, в новому сучасному ЖК Зарічний в 5 хвилинах від метро Славутич. Якісний ремонт в стилі мінімалізм. Двері прихованого монтажу і вбудовані шафи створюють цілісний інтерєр в приміщенні. Сантехніка villeroy boch. Підлога від бельгійського виробника з максимальною зносостійкістю. Вбудована вся побутова техніка, багато ще на гарантії (духову шафу, плита, мікрохвильова піч, посудомийна машина, пральна машина, бойлер, кондиціонер, відеодомофон)

можливий продаж по єОселя
Зарічна вул., 3а

‼️ВИДОВА на р.Дніпро- 1к квартира 27.8 м2, мебльована, вул. Зарічна, 3а. Спецпроект 2016, кирпіч (монолітно-каркасний). Дуже престижне місце і комплекс, рекомендую: студентам, IT-спеціалістам, молодим парам... аналогів по комплексу немає! - кімната-студіо 15.1 м2, ВИДОВА вікна на р.Дніпро! - санвузол (душ-туалет), високі стелі 2.75 м. - у квартирі виконаний сучасний якісний ремонт. - наявні усі лічильники обліку, ТЕПЛО-лічильник, квартира дуже економна по комунальним. - зручне розташування комплексу для життя - біля річки Дніпро, велика і охайна територія, зелено... вся необхідна інфраструктура поряд (школи, дитсадки, продуктові супермаркети, спортклуб SportLife, клініка Добробут, ресторани, кафе, аптеки - близькість до метро Славутич 5 хвилин пішки та пляж біля Дніпра... Документи в порядку. ПРОДАЄТЬСЯ ВПЕРШЕ = 75 тис.$. ‼️Ціну знижено = 66 тис.500 $. ‼️Ексклюзив, з колегами НЕ СПІВПРАЦЮЮ по цій квартирі! PS: ВЛАСНИКАМ КОМЕРЦІЙНОЇ ТА ЖИТЛОЇ НЕРУХОМОСТІ, допоможемо максимально вигідно продати Вашу нерухомість. Будемо раді співпраці, дзвоніть-пишіть!

‼️Видовая на р.Днепр- 1к квартира, ЖК Заречный- Осокорки, (м)Славутич.

Продажа квартиры ЖК Заречный по ул. Заречная 3А. Квартира с евроремонтом на 16 этаже 25-этажного дома, площадью 52.9 м2. В квартире есть всё необходимое: телевизор, электроплита, духовка, холодильник, бойлер, стиральная машина , шкаф с гардеробной. Теплые полы в кухне и санузле, кондиционер в спальне. Планировка раздельная, санузел смежный. Выполнен евроремонт, установлены счетчики на свет и воду. Комфортная инфраструктура , рядом метро Славутич. КОД SF-2-876-454

Продажа квартиры в  ЖК Заречный по ул. Заречная 3А

Житлові комплекси у Київ