вул. Замковецька, 94

Без комісії!!! Квартира після ремонту (для себе з максимальними зручностями та якістю матеріалів). ЖК Ліпінка клубного типу: охорона території (вїзд тільки за пропуском, 24/7 обхід території охороною). Камери спостереження. Низькоповерхові будинки (6 поверхів), Цегляні стіни, власна котельня, дитячий та спортивний майданчики, парковки у дворі та підземна, палісадники та великі зони озеленення. Поруч: Новус, Ретровіль, піцерія, кавярні, будується нова станція метро. Фільтр питної води осмос, Двері міжкімнатні Rodos. Підігрів підлоги ванної та кухні, Тепло/звукоізоляція стелі, гіпсокартон. Bosch Духова шафа з грилем і Плита індукція (газ у квартирі підведений і за бажанням можна замінити на газову плиту). Кондиціонер (працює і на обігрів при морозі), Бойлер Atlantic з турбо режимом (повторний нагрів до 30 хв), Посудомийна машина, Мікрохвильова піч вбудована, Сушильна машина Bosch, Пральна машина Bosch, Пилосос, Стільниця, «фартух» кухні, підвіконня - мармур, Смарт вимикач при виході з квартири (вкл/викл всі джерела та зони світла у квартирі). Дві великі шафи купе (спальня та вітальня). Дві вбудовані шафи для взуття. Всі меблі виготовлені на замовлення з високоякісного мдф, кріплення Blum, стільниця кухні глибша на +10 см в порівнянні до стандартної. Ліжко+ матрац 200х210 см, вбудовані в ліжко місткі ніші для білизни, ковдри. Обладнана робоча зона для віддаленої роботи: письмовий стіл з пк із SSD диском, 27" монітор, бфп (принтер/сканер). Велика тераса палісадник 30 м2: Автополив (зрошення, краплинний) 3х зон: тераси та прилеглого палісадника, виведена Вода/кран, Світло та розетки на терасі. Обладнаний козирок та дощовий злив. Піднято, розширено на зварювальному каркасі підлогу тераси. Садові меблі (диван, 2 крісла, подушки, кавовий стіл, барний столик та стілець). 7 кв.м комора (підвал будинку) оброблена гідрозахистом і покладена плитка на підлогу та стіни. Обладнана стелажами. Є відеоогляд З колегами співпрацюю, але прошу не дублювати оголошення

Замковецька вул., 88А

Пропоную Вашій увазі унікальну квартиру у найзатишнішому Житловому Комплексі Києва . Фото відповідають дійсності. Ліпінка — житловий комплекс клубного формату комфорт-класу у Подільському районі Столиці. ЖК Ліпінка — 42 будинки, що утворюють 4 закритих квартали з приватною територією та охороною. Квартира розташована на першому поверсі . Основною родзинкою квартири є власна тераса-дворик, де можна відопочивати, проводити час з близькими, готувати барбекю. Стан квартири чудовий. Ремонт робився з якісних матеріалів, без економії , як кажуть - для себе. Квартира ніколи не здавалась в оренду. Укомплектований обєкт меблями та побутовою технікоювід провідних виробників . Є кондиціонер, бойлер, велика вбудована кухня з мармуровою столешнею, духова шафа, посудомийна машина, пральна машина, великий диван, два ліжка. Окремої уваги заслуговує розумне, та раціональне планування - велика кухня-вітальня з водяним підігрівом підлоги, дві відокремлені спальні, два повноцінні сан. вузли з підігрівами підлоги, два гардероби и велика тераса! Також важливим бонусом додається кладова 6м2 у підвалі, де ловить Wi-Fi, стоїть диван , що дозволяє використовувати її як повноцінне, зручне укриття. У будинку втсановлений генератор, його вистачає на котельню, що дозволяє опалювати будинок навіть без світла. В підвалі розташований пункт незламності. В будинку є газ. Звертайтесь, з радістю покажу Вам даний обєкт!

можливий продаж по єОселя
Замковецька вул., 94

Продається 3-х кімнатна квартира з дизайнерським ремонтом по вул. Замковецька 94 , в Подільському р-ні , Правий берег ,ЖК "Ліпінка". Пропоную Вашій увазі унікальну,стильну квартиру 91кв.м. у сучасному ЖК Ліпінка. Стан квартири дуже гарний , зроблений якісний, дизайнерський ремонт .Зручне планування, кімнати роздільні, просторий хол, с/в роздільний, 2 балкони . Ремонт зроблений для себеі. По всій квартирі де є плитка (єлектрична підлога) + сан.вузлах.На всіх батареях стоять регулятори температури,які регулюються , щоб Вам було комфортно. Квартира оснащена всім необхідним для життя. Сучасні меблі, побутова техніка у наявності(холодильник,посудомийна машина,мікрохвильова піч,ГАЗОВА варильна плита та електро духовка,витяжка,кондиціонер), виконано якісний ремонт. Не потрібно витрачати час та зайві кошти, заїжджайте і живіть, творіть і розважайтесь ,насолоджуйтесь життям. Комплекс розташований у мальовничому спальному районі нашої столиці. З квартирою в ПОДАРУНОК йде КОМОРА 9 м2 в підвалі !!! Підвал обладнаний усім необхідним , вода , інтернет , тощо.І використовується як бомбосховище! Це дуже зручно і комфортно в наших реаліях. Інфраструктура відмінна, все необхідне поряд. Великий торгівельний центр РЕТРОВІЛЬ поряд . Є в пішій доступності, магазинчики, ресторани та кафе, аптеки,салони та спортивні заклади, дитячий садочок та школа поряд. Територія комплексу закрита, під охороною та відеоспостереженням 24\7. Є генератор на будинок для підтримки тепла та інтернету,в підвалі також проведено інтернет. ЖК створений за концепцією «простір без машин», тобто на території комплексу є де прогулятись із дітьми, зайнятись спортом і ніщо Вам не буде заважати. Ідеальний варіант для сучасного життя.Чекаємо Вас на перегляд .

можливий продаж по єОселя
Замковецька вул., 94
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Пропоную Вашій увазі унікальну стильну квартиру 90кв.м. у сучасному ЖК Ліпінка. Квартира оснащена всім необхідним для життя. Сучасні меблі, побутова техніка у наявності, виконано якісний ремонт. Не потрібно витрачати час та зайві кошти, заїжджайте і живіть, творіть і розважайтесь у комфортному середовищі. Комплекс розташований у мальовничому спальному районі нашої столиці. З квартирою продається комора в підвалі. Підвал обладнаний усім необхідним і використовується як бомбосховище! Інфраструктура відмінна, все необхідне поряд. Великий торгівельний центр з усіма можливостями в пішій доступності, магазинчики, ресторани та кафе, аптеки,салони та спортивні заклади, дитячий садочок та школа поряд. Територія комплексу закрита, під охороною та відеоспостереженням. ЖК створений за концепцією «простір без машин», тобто на території комплексу є де прогулятись із дітьми, зайнятись спортом і ніщо Вам не буде заважати. Ідеальний варіант для сучасного життя.

ЖК Ліпінка вул. Замковецька  94 виноградар