вул. Жабаєва (Кузьмінська), 22

Продам видову 1-ну квартиру-студію з ремонтом в ЖК Кузьминській. Поблизу трьох станцій метро - Берестейська, Сирець, Дорогожичі, 15хв пішки. Будинок цегляний 2012 року зі своїм автономним опаленням. 10-й поверх технічний - сусіди зробили дворівневі апартаменти. Має загальну площу 30 м2, плюс засклений балкон з містом для відпочинку. Повністю мебльована для комфортного проживання(Ціна з меблями та технікою - договірна). Поряд добре розвинена інфраструктура Дитячі садочки, школи все поряд Парк Сирецький, парк Нивки чудові місця для відпочинку та прогулянок . Перший власник.

Жабаєва Жамбила вул. (Кузьминська), 22

До Вашої уваги , продається 1-х кімнатна квартира ( смарт) у новому будинку 2014 року забудови, у Шевченківському районі міста Києва по вул.Ж.Жабаєва 22 , загальною площею 25 м-студія.Розташована на 6/10 поверхового цегляного будинку . Квартира з ідеальним ремонтом і меблями , санвузол сумісний, душова кабінка ,бойлер,кахель , вбудована кухня ,варильна поверхня ,пральна машинка автомат , холодильник, кондиціонер, мікрохвильовка, балкон засклнний, утеплений. Є все необхідне для комфортного проживання як для себе , так і для орендного бізнеса.В будинку своя котельня , відеоспостереження, парковка, ліфт, чисте парадне ,привітливі сусіди. Чудова транспортна розвязка , метро Берестейська в 15 хв, Метро Дорогожичі в 20 - хв.пішки, поруч чудові парки.Добре розвинена інфраструктура , школа , дитсадок, відділення банку, Нової пошти, художня школа, хореографічний коледж, поліклініка, магазини, кафе. Чиста продажа.Документи підготовлені до продажу. Всі подробиці за телефоном.

Жамбіла Жабаєва, 22

Продається однокімнатна квартира студія Знаходиться у Шевченківському районі по вулиці Жамбали Жабаєва, 22. Будівля 2014 року. Розташована на 7 поверсі 10 поверхового будинку. В квартирі сучасний дизайнерський ремонт, укомплектована необхідними меблями та технікою для комфортного проживання (велике двоспальне ліжко 180х2м з ортопедичним матрацом, диван, бойлер, пральна машинка, кондиціонер, духовка, індукційна плита, мікрохвильова піч, фільтр для води Осмос, WiFi і т.д. У квартирі є сигналізація. Вікна металопластикові. Будинок розташований у тихому місці. Поруч знаходиться посольство США, станції метро Сирець, Берестейська та Дорогожичі 15-20 хв. пішою ходою. Розвинена інфраструктура школи, дит.садки, супермаркети, банки, дитячі майданчики та зупинки громадського транспорту. У пішій доступності 3 великі парки з озерами. Чисте та доглянуте парадне з кодовим замком та відеоспостереженням. Своя котельня у будинку. Електроенергія за комерційним тарифом. Безкоштовне паркування. Без прописаних, єдина власниця.

власник
Від власника!! Продам 1к квартиру, метро Берестейська, Дорогожичі
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається однокімнатна квартира з додотковою окремою коміркою. Будинок 2014 року знаходиться у Шевченківському районі по вулиці Жамбіла Жабаєва, 22. Квартира розташована на 6 поверсі 10 поверхового будинку. В квартирі зроблено сучасний стильний ремонт, вона укомплектована технікою та меблями, має вбудовану кухню. Є все необхідне для проживання: бойлер, сантехніка, пральна машинка, кухонний гарнітур, шафа. Загальна площа квартири 39 кв.м. : велика кімната-студія 18м2, окрема спальня 12м2, сумісний с/у 4.5м2. Вікна металопластикові. Є невеличкий балкон, вікна якого виходять на тихе подвіря. Площа додаткової кладової 4кв.м. Кладова знаходиться на 1 поверсі, оснащена поличками, має металеві двері та в ній проведено світло. Будинок розташований у тихому місці. Поруч знаходиться посольство США, станції метро Сирець, Берестейська та Дорогожичі 15-20 хв. пішою ходою. Розвинена інфраструктура школи, дит.садки, супермаркети, банки, дитячі майданчики та зупинки громадського транспорту. У пішій доступності 3 великі парки з озерами. Чисте та доглянуте парадне з кодовим замком та системоюю відеонагляду. Своя котельня у будинку. Електроенергія за комерційним тарифом. Безкоштовне паркування. Без зареєстрованих осіб. Один власник. Продаж з перших рук.

власник
Продаю однокімнатну квартиру

Продаж власної 1к квартири за адресою Жабаєва 22. Квартира на 4 поверсі 9-поверхового будинку. Будинок 2014 року здачі. Своя котельня на будинок. Відеонагляд. Площа: загальна - 23,1 кв. м., житлова 10,1 кв. м., кухня - 6,5 кв. м. Дуже вдале планування квартири Кімна окрема (не студія). З кухні - великий балкон. Можливий продаж з меблями і технікою. Зручна транспортна, торгова та побутова інфраструктура. Квартира ідеально підійде як для життя, так і для оренди. Чистий продаж. Один власник. Квартира вільна. Готова до заселення.

власник
Без %. Продаж власної 1к смарт квартири з окремою кімнатою, Жабаєва 22