вул. Деміївська, 14

1к квартира у ЖК Деміївка, 5 хвилин від метро Деміївська. Світла і затишна квартира, із якісним сучасним ремонтом. Відокремлена спальня із ліжком + простора кухня-студія із диваном. Обладнане робоче місце. Кондиціонер. Встановлені лічильники води, опалення та електроенергії. Доглянута прибудинкова територія і розвинена інфраструктура (супермаркет, Sportlife, дитячий садок, парк).

Деміївська вул., 14

Без комісії для покупця! Документам більше 3-х років. Власники в Україні. Затишна та сімейна 3-кім. квартира 110 м2 в ЖК "Деміївський" вул. Деміївська, 14 (М) Деміївська - 5 хв пішки. Нова трикімнатна квартира з авторським ремонтом виконаним в 2020 році. У квартирі: • кухня-вітальня з виглядом на Печерськ, • батьківська спальня з панорамним вікном, • дитяча спальня облаштована для 2-х дітей, • велика ігрова кімната, обладнана скеледромом та місцями для навчання, • 2 санвузли (перший з великою ваною, другий - з душевою), • гардеробна кімната, • пральня з сушарками. Оснащення квартири: 1. Тепла підлога в коридорі, санвузлах, на кухні, гардеробній, пральні. 2. Система очистки вхідної води Екософрт. 3. Система очистки повітря - бризери у кожній спальній кімнаті. 4. Кондиціонери у кожній кімнаті. 5. Автоматика від затоплення. 6. Пультова охорона. Територія комплексу огорожена, у підїзді працює консєрж. В пяти хвилинах станція метро Деміївська, Новус, аптеки, медцентри, садочки, 2 державні школи, 3 приватних садка, салони краси, "Спортлайф" з басейном (в ЖК Парк Авеню Віп), в 10 хвилинах пішки - Голосіївський парк, в 10- хвилинах на авто - Комунальні платежі нараховуються оклемо згідно показників лічильників та тарифу ОСББ, оплата послуг консєржу.

Деміївська вул., 14

Пропонуємр на продаж квартиру з сучасним ремонтом Адреса: вул. Деміївська 14 ЖК Деміївка Ціна: 130 000 дол. сша квартира простора, ремонт якісний, укомплектована меблями та побутовою технікою, встановлені лічильники на опалення/воду/світло. планування: столова-вітальня з великою заскленою лоджією, окрема спальна кімната, ванна кімната, просторий хол; з вікон відкривається чудовий краєвид на місто. до квартири є комора 7м2 (з правовстановлюючими документами) у будинку презентабельна вхідна група, три швидкісні ліфти, консьєрж сервіс, відеоспостереження, пропускна система для заїзду у двір, на прибудинковій території дитячій майданчик. Біля будинку дитячий садок, школа, маркт, ст.метро Деміївська 6 хв. пішки, неподалік Голосіївський парк, бібліотека ім. Вернадського

продаж квартири ЖК Деміївка Деміїівська 14 ремонт 1 кімн
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Вашій увазі пропонується затишна двокімнатна квартира з авторським ремонтом на 19 поверсі 22-поверхового будинку по вулиці Деміївська 14. Про квартиру: Загальна площа: 55,4 м2 Поверх: 19 Авторський ремонт Сонячна та простора Кімнати: Вітальня: диван, кондиціонер, телевізор Спальня: повноцінне двоспальне ліжко (180*200), ортопедичний матрац + наматрацник, кондиціонер, вбудована шафа, приліжкові тумбочки Кухня: кухонний стіл та два диванчики, кухонний гарнітур, кондиціонер, посуд та наряддя Техніка: Бойлер Холодильник Пральна машинка Духовка Електрочайник Санвузол: суміжний, з душовою кабінкою Додаткові зручності: Гардеробна кімната Безкоштовна парковка у дворі з шлагбаумом Переваги розташування: 5 хвилин до станції метро "Деміївська" Поруч супермаркети ("Сільпо", "Новус", "Фора"), кафе, ресторани, фастфуд, продуктові крамнички, аптеки, магазини одягу та іграшок, салони краси Стадіон та спортзали в пішій доступності Комунальні платежі: Влітку: орієнтовно до 1200 грн (з лічильниками на воду та електроенергію) Взимку: до 4000 грн Перегляди за домовленістю. Звертайтесь у вайбер або телеграм, надішлю відео презентацію! Ця квартира стане чудовим місцем для вашого комфортного життя!

без% Двокімнатна квартира на Деміївській 14

Житлові комплекси у Київ