Гарматна вулиця, 38-А

Чудова однокімнатна квартира в ЖК Козацкий Продається простора однокімнатна квартира в дуже затишному ЖК закритого типу «Козацький», що знаходиться поруч з парком "Орлятко" з мальовничим озером, де Ви можете прогулятися та насолодитися смачною кавою чи ароматним прохолодним лимонадом в спекотний день. Також в парку є багато розважальних місць для діток. Розташоване помешкання на 13 поверсі. Квартира з ремонтом, який господарі робили для себе і використовували якісні матеріали , оснащена абсолютно всім для комфортного безтурботного життя Має функціональне розташування: велику затишну кімнату з зоною для відпочинку та робочим місцем , де можна комфортно попрацювати; затишну кухню з всією необхідною технікою та меблями , з якої є вихід на балкон, роздільний санвузол. В квартрі встановлено новий бойлер. В кімнаті встановлено кондиціонер. Будинок дуже теплий, цегляний, з чистими охайними підїздами, відеоспостереженням, цілодобовою охороною. В будинку є бомбосховища, які оснащені всим необхідним для комфортного перебування в тому числі і інтернетом. Вʼїзд на територію житлового комплексу через шлагбаум. Поруч з будинком є гостьовий паркінг, дитячий та спортивний майданчики. Чудова інфраструктура: дитячі садочки, школи, безліч магазинів, салонів краси, кав´ярень, ресторанів, фітнес клуб Спорт Лайф. В п’яти хвилинах - лінія швидкісного трамваю але його не зовсім не чутно. Вартість квартири 80000 $, без комісії для покупця. Вид з вікон у двір.

Гарматна вул., 38а

Ексклюзивна пропозиція, продаж 2к квартири, площею 85,1 кв.м. Розташоване помешкання на 19 поверсі. Просторе планування квартири 85,2м/47,8м/16,3м, дозволило власникам зробити ремонт за своїми побажаннями, які дизайнери виконали в цьому помешканню. Ремонт в скандинавському ретро-стилі з єлементами Loft. Велика кухня з їдальною зоною, спальня з великою гардеробною кімнатою. Спальню від вітальні відокремлює скляна, броньована, затемнена стіна, котру можна закривати ролетом. Зручна, простора кухня, виконана на замовлення, робилася для себе з якісних матеріалів. У помешканні є: тепла підлога у ванній та на кухні, посудомийна машина, духова шафа, кондиціонери, холодильник, бойлер, пральна машина, лфчильники на все. З вікон відкривається чудова панорама міста. Прям поруч з будинком розташований гарний парк Соломянського району. У ЖК Козацький, по периметру охорона та відеонагляд, закрита територія. В звязку з погіршенням ситуації з відключенням світла, в ОСББ скликали термінове зібрання співвласників, для обговорення зміни ситуаціі при відключенню. Планують закупити генератор, котрий при відключенні світла, зможе забепечити роботу ліфтів (по 1 в кожній секції), а також щоб при відключенні світла була вода. Чудове розташування, гарне транспортне сполучення.

ексклюзив
Гарматна вул., 38А

Продається простора однокімнатна квартира в житловому комплексі закритого типу «Козацький». Квартира з якісним ремонтом в якій є абсолютно все для комфортного безтурботного життя. Велика затишна кімната з зоною для відпочинку та робочим місцем , де можна комфортно попрацювати. Простора і вмістка гардеробна кімната для зберігання речей. Затишна кухня з всією необхідною технікою та меблями , з якої є вихід на балкон. Санвузол роздільний, встановлено новий бойлер. В кімнаті та на кухні встановлено кондиціонер. Будинок дуже теплий, цегляний, з чистими охайними під´їздами, відеоспостереженням, цілодобовою охороною. В будинку є бомбосховища, які оснащені всим необхідним для комфортного перебування . Вʼїзд на територію житлового комплексу через шлагбаум. Поруч з будинком є гостьовий паркінг, дитячий та спортивний майданчики. Чудова інфраструктура,- дитячі садочки, школи, безліч магазинів, салонів краси, кав´ярень, ресторанів, фітнес клуб Спорт Лайф. Поруч парк Орлятко для прогулянок і відпочинку біля мальовничого озера. В п’яти хвилинах - лінія швидкісного трамвая, безліч маршруток, автобусів в будь який куточок Києва. Розглядаємо всі державні програми, - є оселя, є відновлення. Торг!

можливий продаж по єОселя
Гарматна вул., 38а
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Ексклюзивна дизайнерська квартира ЖК Козацький, Соломʼянський р-н. вул. Гарматна/ Гарматная 38 А Без комісії! Атмосферу сучасного шику з нашим крейзі лофт дизайном! Це не просто квартира, це творіння мистецтва, де дизайнерський інтерєр поєднується зі стилем опен спейс. Інноваційний та сучасний, кожен куток простору вражає своєю унікальністю. Ваша мрія про житло втілюється в крейзі лофт дизайні цієї неймовірної квартири! Продаж цього простору - це крок у світ елегантності та інновацій. Кожен елемент дбайливо продуманий, кожен куток – шедевр дизайну. Почуйте, як власний дім розповідає історію вашого неповторного стилю. Ласкаво просимо до кращого у світі крейзі лофт життя! Квартира-трансформер, легко змінюється розташування меблів. Обладнана датчиками тепла і системою від протікання (розумний будинок), встановлено технікою (холодильник Gorenje, електроплита доміно Gorenje, духова шафа Samsung, пральна машина Electrolux, бойлер Electrolux) Є окрема гардеробна кімната. З балкона відкривається неймовірний краєвид на парк. В будинку є бомбосховище, цілодобова охорона, охайне порадне, створено ОСББ для обслуговування. Закрита територія, заїзд через шлагбаум, є гостьовий паркінг біля будинку. Ця квартира - не просто простір для життя, а цифровий оазис. Крейзі лофт дизайн і система розумного будинку вплетені в єдине ціле, створюючи ідеальне робочо-житлове середовище. Тут ваша творчість знаходить своє втілення, а інновації стають вашим щоденним супутником. Зробіть крок у майбутнє, де комфорт і технології зливаються в ідеальному симбіозі!" Поруч такі ЖК: Geneva, ЖК на Гарматній, Сучасний квартал. Дзвоніть записуйтесь на перегляд. Код обєкта: k555 313989 9. АН "Атланта". Більше інформації та світлин за посиланням: https://www.atlanta.ua/kiev/object/1komnatnye/313989

Дизайнерська 1 кімнатна квартира в ЖК Козацький. Відрадний