бульв. Українки, 9

Квартира з якісним ремонтом, вбудована кухня з сучасною побутовою технікою. Кімната мебльована, камін, зоноване освітлення. Ванна кімната в кахелі, джакузі, бойлер. В коридорі вбудована шафа-купе, балкон засклений, броньовані двері, домофон. Захоплюючий вид на місто. У дворі бювет, садок, поруч школа, ресторани, аптеки, розвожальні та торгові центри. До М"Печерська" та Бесарабська площа 5 хв. пішки. Чудова пропозиція для життя та орендного бізнесу!

Лесі Українки бульв., 9

2-к квартира бул. Лесі Українки, 9. Центр. Без % Продається простора двокімнатна квартира в центрі Києва, супер локація - на Печерську. Цегляний будинок 1965 року побудови. • 5/9-пов., 50/28/6, кімнати та санвузол окремі, є балкон. Стан – під ремонт. Можна зробити перепланування. • Охайний підїзд, домофон. • Затишне зелене тихе подвіря, в якому розташований бювет з питною водою, парковка для авто біля будинку. У дворі спец. дитсадок, французька гімназія. Неподалік "Парус" і ТЦ "Кияночка", "Фуршет", та інша інфраструктура центру Києва. • Поруч 3 станції метро в пішій доступності (Кловська, Печерська та Палац Спорту) • квартира вільна, готова до продажу. Пропонується без комісії з покупця.

Лесі Українки бульв., 9

Лесі Українки бул., 9, 7-й поверх, площа: 75,0\-\-; Продається світла, тепла квартира у центрі міста на Печерську, у гарному житловому стані. Квартира повністю мебльована, на підлозі коридор та кухня кахель, кімнати паркет, скрізь пластикові вікна, 3 кондиціонера, бйлер, лічильники на воду та газ. Охайний підїзд, домофон, є паркомісце у затишному дворі. Поруч 3 станції метро доступності (Печерсь, Кловська та Палац Спорту) Поруч є школа, дитсадок, супермаркет, кафе, ресторани, розважальні заклади, БЦ "Парус", ТРЦ "Гуллівер"

Лесі Українки бульв., 9

Житлові комплекси у Київ