вул. Данченка, 28б

Продаж 1-кімнатної квартири з якісним сучасним ремонтом у ЖК Новомостицько-Замковецький, вул. Данченко, 28Б (Подільський район). Квартира загальною площею 36,2 м2 на високому першому поверсі, з балконом, якісним ремонтом та роздільним плануванням. Будинок 2017 року побудови. Кухня 10м2 із вбудованою технікою, теплою підлогою, з виходом на балкон, де облаштований кабінет. Кімната 17,9 м2 також з меблями (двоспальне ліжко, вбудована шафа-купе, телевізор, кондиціонер). Квартира з приємним видом з вікон на вільний простір, у дворі будинку наземне паркування, а також підземний паркінг (укриття). Чудова пропозиція без комісії для покупця! Ціна 58 500 у.о. без комісії Яна

Сергія Данченка вул., 28Б

Без комісії Продам 5к квартиру двухрівневу ЖК Новомостицько-Замковецький вул Сергія Данченко 28б Новобудова 2018 р. Комфорт класу. Поверх 9 та 10. Загальна площа 133м2. Двостороннє планування. Кухня+вітальня 22 м2 Житлова площа 65м2. 5 окремих спален. 3 санвузли. 2 лоджії. 3 коридорних простори 15.4м2 та 8,5м2. В ЖК є паркінг та місяця для наземного паркування, укриття . Якісний моноліт від Київміськбуду. Право власності оформлено. Поруч знаходиться пологовий будинок N2 Нова пошта 307,205 відділення. СТО BMW, Cільпо, ресторан Пріорка, стадіон-школа N243. Зовсім недалеко Куренівський ринок, ТРЦ Караван, «Березовий Гай» парк пам»ятка. Приємні сусіди у ЖК Ліпінка, ЖК Варшавський, Варшавський плюс. Цей обʼєкт нерухомості підійде, як для великої родини, так і для інвесторів для бізнесу (без проблем можно ділити по квартирам). Розглянемо безготівковий розрахунок єоселя (Є-оселя, сертифікат є відновлення (Є-відновлення), постанови. Такє планування невисокий поверх з великим метражем в продаж попадають рідко. Продаж від власника без довіреностей. Вкладайте в майбутнє! Телефонуйте мені. Найкраща ціна без аукціону. Без комісії для покупця.

можливий продаж по єОселя
Данченко, 28б

Продається трехкімнатна квартира ЖК Новомостицько –Замковецький вулиця Сергія Данченко 28-Б комплекс обжитий заселений квартира розташована на другому поверсі шести поверхового панельного будинку, будинок один з найкращих в комплексі, чудовий панорамний вид, великий двір з великою гостьовою парковкою, загальний метраж 77 метрів, простора кухня 13 метрів, три окремі кімнати, ремонт робився для себе з якісних матеріалів, в квартирі залишаються майже всі меблі ( вбудована кухня, шафи купе, м’які меблі, та техніка (пральна машина, холодильник, посудомийна машина, кондиціонер, бойлер, духовка, варочна поверхня, витяжка).Також в квартирі є електричний підігрів полу, квартира дуже затишна та комфортна. В комплексі є підземний паркінг, маркети, аптеки, спортивні зали, салони красоти, дитячий садок. Вартість квартири 130000 у.е. БЕЗ КОМІССІЇ.

можливий продаж по єОселя
Сергія Данченка вул., 28Б
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається квартира в новому будинку. Дуже гарний вид на Ліпінку та приватний сектор. Саме ця секція всього 6-поверхів. Квартира вільна без прописаних. 2 великі кімнати по 18 кв.м. Є всі необхідні меблі та техніка крім холодильника та матраца. ЖК "Новомостицько-Замковецький". Спецпроект 2016-2020р. Площа: 59,7\36,1\8,5. Київ, Данченка Сергія, 28б. Новомостицько-Замковецький. Стіни: цегла, перекриття: залізобетон. Поверховість: 6. Сучасний житловий комплекс в тихому районі столиці. Дитячі майданчики у дворі будинку. Підземний паркінг. В комплексі є 2 супермаркета, приватні дитячі садки. Поряд парк Сирецький гай. Тронспорт: найближчі станції метро - Оболонь, Мінська, Дорогожичі, Петрівка - 15 хвилин транспортом, кінцева зупинка маршрутки до м. Нивки.

власник
Київ.Подол.2кім.З ремонтом,меблі,техніка.Терміново.Безнал.Без комісії

Продаж 1к квартири з сучасним ремонтом в новому будинку, ЖК Новомостицько-Замковецький, вул. Данченка, 28б, Подільський район. -Квартира дуже тепла – розташована в середині будинку, встановлені індивідуальні лічильники на електрику, воду, тепло. -Комфортний 6-й поверх. - Просторі кімната 18 м.кв. та кухня 10,5 м,кв. -Меблі та техніка залишаються – можна одразу заїхати та жити. Є кондиціонер, телевізор, пральна машина, холодильник, бойлер, електрична варильна поверхня, витяжка. Абсолютно новий розкладний диван, що розкладається у велике двоспальне ліжко. Величезна шафа-купе з дзеркальними дверима. Вбудована кухня на 2 сторони приміщення- багато місць для зберігань. -Стіни – фарба, щойно обновили ремонт, підлога- ламінат та плитка. -Встановлена охоронна сигналізація. -Чудовий позитивний вид з вікон та лоджії – відкритий простір на центр Києва та внизу приватні будиночки- відчуття перебування в курортному містечку! -Облаштована прибудинкова територія з дитячими майданчиками, наземною парковкою та підземним паркінгом ( сховищем). Це найкращий дворик у цьому ЖК. У комплексі багато продуктових магазинів, кафе, салонів краси. -Зручне місцерозташування. Поруч зупинки транспорту, ТРЦ Ретровіль, ЖК Липинка, ЖК Варшавський, ЖК Діброва парк. Можемо розглядати Є-оселю та сертифікати. Є відеоогляд – надішлю за запитом.

Продаж 1к з ремонтом в новому будинку